- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrrrr 

Herkese hayırlı günler
Şimdi yeni eve gelebildim
Diyetisyen kontrolüm çok şükür gayet güzel geçti
Evdeki sonuçla aynı çıktı ama ben çok memnunum
gerçi az daha aşağısı olsaydı süper olurdu 
Geçen hafta; 96 kg
Bu hafta; 95,5 kg
Giden; 0,5
Bu hafta yine tam 900 gr yağdan gitmiş
bayram öncesi için bir liste verdi ama Bayramlık listemizi whatsuppdan atacakmış Sibel 
İnşallah Bayramdan sonra gittiğimiz kontrolde süper bir eksiyle karşısına çıkacağım

Hemen listedeki eksikleri de doldurup paylaşım alanına taşıyayım
Evet canım şimdi baktım 67 kgla 490.cı etapta bildirimsiz ayrıldı diye not düşülmüş
sanırım izne ayrılmış olarak o şekilde yazıldı 
Çok fazla almamışsın o yüzden kiloları gönderip 67ye düştüğünde listeye girebilirsin tabiki
Yarışmadan ayrıldı olarak not düşüldüysede o zaman kaptanların onayına sunarım ve sıkıntı olacağını da sanmıyorum 
Sende tekrar aramıza hoş geldin
Şükür seninde çok aşırı değil kilon ve kesinlikle yılbaşına kadar bile harika farklar yaratabiliriz
Bu arada senin bu yarışmada herhalde ilk tecrüben
emin ol buranın sana çok faydası olacaktır 
hallediyorum bürokratik işlemleri
merak etme inşallah sıkıntı olmaz 

Herkese hayırlı günler

Şimdi yeni eve gelebildim

Diyetisyen kontrolüm çok şükür gayet güzel geçti

Geçen hafta; 96 kg
Bu hafta; 95,5 kg
Giden; 0,5
Bu hafta yine tam 900 gr yağdan gitmiş

İnşallah Bayramdan sonra gittiğimiz kontrolde süper bir eksiyle karşısına çıkacağım

Hemen listedeki eksikleri de doldurup paylaşım alanına taşıyayım

Merhabalar ben 24 yaşındayım istanbulda
üniversite öğrencisiyim :) daha önceden geçen yıl aynı nickle hesabıml katılmıştım okul yüzünden ara verdim üç ay sonunda çok pişman oldum tabi sonraboyum 1,65 kilo 68.7 şuan
Evet canım şimdi baktım 67 kgla 490.cı etapta bildirimsiz ayrıldı diye not düşülmüş

Çok fazla almamışsın o yüzden kiloları gönderip 67ye düştüğünde listeye girebilirsin tabiki

herkese merhaba 29 yaşındayım öğretmenim 22 aylık bir oğlum var sivasta yaşıyorum doğumdan sonra başladı kilo sorunum aslında çok kilo almamıştım hamilelikte 10 alıp 9unu 3 ay içinde vermiştim ama sonrası gitmedi bir türlü zaten en kilolu halimle hamile kalmıştım 69 kiloyla bebeğim 6 aylıkken diyetisyene gittim 3 ayda 9 kilo vermiştim ama sonra diyeti bıraktım veee giden kilolar 1 yıl içinde geri geldi bu sene mayıs ayında yine diyetisyene gittim ama bu sefer daha zor oluyor kilo vermem yaz tatili memlekete gitmeler derken diyet yine bozuldu neyseki evime geldim ve tekrardan başladım sağlıklı beslenmeme ve bu sabah burayı gördüm birilerinden destek almak çok iyi olacak diye düşünüyorum
Sende tekrar aramıza hoş geldin

Şükür seninde çok aşırı değil kilon ve kesinlikle yılbaşına kadar bile harika farklar yaratabiliriz

Bu arada senin bu yarışmada herhalde ilk tecrüben

Tamamdır canımoynakbasi34 geçen sene ağustosta başlamıştım kasımda da ayrıldım