Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana

Valla aklım hep buralardaydı ama değil yazmak ağrılar yüzünden oturmak bile işkence olmuştu en son bu sabah

Resmen hüngür hüngür çocuk gibi ağladım bu sabah ağrıdan

Eşimin şirkette erteleyemeyeceği önemli işler olduğundan akşam üzere ancak doktora götürebilirim dedi bende mecbur idare ettim

Öğlen Annem yemekle uğraşma gel bizde yiyelim dedi ( gerçi kaç gündür yemekte yapamıyordum idare ediyorduk ) Tabi benim halimi görünce normalde kolay kolay doktora gitmeyi sevmeyen Annem ille ihmal etme git artık doktora dedi
Öğlen kızı bile babam okuldan aldı ağrıdan kımıldayamadım diye

Anneme bile gözümden yaş aka aka gittim alt tarafı bir sokak

Valla rahat hareket etmek ne büyük nimetmiş bu bir kaç günde çok iyi anladım

RAbbim kimseyi sağlıkla sınamasın ...Aminnn
Öğleden sonra zorla da olsa kızı yüzmeye götürdüm ordan çıkışta eşim gelip beni hastaneye götürecek diye

Şükür acilde biraz bekledikten sonra doktor muayene etti ve kas sıkışması olmuş dedi

sağ olsun hemen bir ağrı kesici ve bir kas gevşetici iğne yazdı

İğneyi yedikten 1 saat sonra ufak ufak ağrım azaldı ve şu anda çok rahat kolumu da oynatabiliyorum
Bugün tabi sabah sporada gidemedim ama sıkıntı değil nasılsa telafi ederim

Bu hafta beslenme ve su sadece mecburiyetten oldu ve açıkçası hiç listeme uyamadım ama ne yapalım yarın artık neyse cezam çekerim

Sibele kontrole gittiğimde diyeceğim zaten gerekirse bana bu hafta için çok sıkı bir liste versin bende harfiyen uyayım da şu kötü haftanın acısı çıksın
Aslında benim şu anda uyku saatim geldi ama en azından sizlere bir selam vereyim istedim

Bütün gün aklım sizdeydi
Vardır kesin bizde de öyle bir durum ama açıkçası önemsemedim nasılsa daha devamsızlık hakkim var diye

gerçi üyeliği iptal de etseler umurum olmaz nasılsa bizim parktada yürüme şansım var insanda istek olsun yeter her türlü imkan bulunur

can sağlığı olsun yeter
Burayı da ilk fırsatta bir inceleyeyim belki bir iki tüyo da bize çıkar
Aramıza hoş geldin canım

Biraz geç oldu ama meşhur kaptan benim

daha doğrusu sakat kaptan diyelim

Cumartesi hafif bir ağrı vardı ama pazardan sonra 5 gün boyunca kolumu bile kımıldatamadım

Şükür şu anda iyiyimde sahalara döndüm

Kısaca bende kendimi tanıtayım;
Adım Banu , 37 yaşındayım ve 17 ile 7 yaşında iki cadının Annesiyim

Maalesef rekor kilom 124.5 kgdu ama defalarca al verler yaşadıktan sonra 6 ay evvel diyetisyene 118le başladım ve şükür 88.9u görmüştüm

görmüştüm diyorum çünkü şu son bir haftadır ne diyetime uyabildim ne su içtim nede spor yapabildim

artık yarın diyetisyen kontrolünde göreceğiz bakalım dananın kuyruğu koptumu kopacakmı

Neyse sıkıntı yok ne demişler olmuşla ölmüşe çare yok ve nasılsa telafi ederim
Burada herkes kafasına göre diyet yapar ( benim gibi diyetisyene gidenlerde var tabi )
Hani bir zorunluluk yok ama menüleri örnek alabilmek yada hata varsa birbirimizi uyarmak için paylaşıyoruz

ordan sende kendine uygun olanları örnek alabilirsin

Bol bol paylaşım bekliyoruz herkesten ve tek katı kural yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar

ama tabi listede olmasakta takımda motive olmaya ve etmeye çaba sarf ediyoruz

İnşallah sende bizlerle bu yola devam edip çok güzel kilolar verirsin
Tekrar aramıza hoş geldin
Şükür Ayşem şu anda çok çok daha iyiyim

tabi yine yatmadan eşime kas gevşetici sürdüreceğim ne olur ne olmaz

Sorma valla hemde ne kem gözler var heee

Geçen gün komşu ablam geldi bana uzun bir aradan sonra ve kapıda beni görünce şok oldu

Aslında şaşırmadım bir kaç gün önce sen aklıma geldin bu Banu kesin zayıflamıştır dedim ama bu kadarını beklemiyordum dedi

kilomu duyunca inanmadı valla 75 deseydin inanırdım dedi

Oda diyor senin yıldızın düşük herkese söyleme eh işte veriyorum iyi kötü de milletin nazarı deymiştir sana diye
Hakikaten bak ona çok inanıyorum ben

Ne güzel yerimde durmuyordum herşeye koşuyordum hiç yorulmadan sonra birden yamuldum 1 hafta kendime gelemedim

tabi diyette yalan oldu ama seninde Sibele dediğin gibi bu hafta sırf su verse razıyım valla

Kesinlikle cezamı verecek yoksa fazladan yürüyüş mü diyecek bilmiyorum ama herşeye razıyım yeterki artık önümüzdeki hafta telafi edip çok güzel fark göreyim