Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yok özel değil akademisyenim ama öğrencilerden daha çok çalışıyorum laboratuvarda :KK43: özellikle makale yazma sürecinde bilgisayarın başına oturunca bazen bir paket sigara nasıl bitiyor anlamıyorum
Hoşgeldin. Ben de akademisyenim şimdi ise iki bebiş ile makale yazıyorum dile kolay :halay:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana :KK71:
Valla aklım hep buralardaydı ama değil yazmak ağrılar yüzünden oturmak bile işkence olmuştu en son bu sabah :KK57: Resmen hüngür hüngür çocuk gibi ağladım bu sabah ağrıdan :(
Eşimin şirkette erteleyemeyeceği önemli işler olduğundan akşam üzere ancak doktora götürebilirim dedi bende mecbur idare ettim ;) Öğlen Annem yemekle uğraşma gel bizde yiyelim dedi ( gerçi kaç gündür yemekte yapamıyordum idare ediyorduk ) Tabi benim halimi görünce normalde kolay kolay doktora gitmeyi sevmeyen Annem ille ihmal etme git artık doktora dedi ;)

Öğlen kızı bile babam okuldan aldı ağrıdan kımıldayamadım diye :( Anneme bile gözümden yaş aka aka gittim alt tarafı bir sokak ;) Valla rahat hareket etmek ne büyük nimetmiş bu bir kaç günde çok iyi anladım :KK53:
RAbbim kimseyi sağlıkla sınamasın ...Aminnn

Öğleden sonra zorla da olsa kızı yüzmeye götürdüm ordan çıkışta eşim gelip beni hastaneye götürecek diye ;) Şükür acilde biraz bekledikten sonra doktor muayene etti ve kas sıkışması olmuş dedi ;) sağ olsun hemen bir ağrı kesici ve bir kas gevşetici iğne yazdı ;)
İğneyi yedikten 1 saat sonra ufak ufak ağrım azaldı ve şu anda çok rahat kolumu da oynatabiliyorum :21:

Bugün tabi sabah sporada gidemedim ama sıkıntı değil nasılsa telafi ederim ;)
Bu hafta beslenme ve su sadece mecburiyetten oldu ve açıkçası hiç listeme uyamadım ama ne yapalım yarın artık neyse cezam çekerim ;) Sibele kontrole gittiğimde diyeceğim zaten gerekirse bana bu hafta için çok sıkı bir liste versin bende harfiyen uyayım da şu kötü haftanın acısı çıksın ;)

Aslında benim şu anda uyku saatim geldi ama en azından sizlere bir selam vereyim istedim ;) Bütün gün aklım sizdeydi ;)

Çok geçmiş olsun. Annem de spor salonuna üye, hasta olunca doktor raporu götürüyor gelemediği günleri ekliyorlar. Belki sizde de öyle bir sistem vardır.

Vardır kesin bizde de öyle bir durum ama açıkçası önemsemedim nasılsa daha devamsızlık hakkim var diye ;) gerçi üyeliği iptal de etseler umurum olmaz nasılsa bizim parktada yürüme şansım var insanda istek olsun yeter her türlü imkan bulunur ;) can sağlığı olsun yeter ;)

Burayı da ilk fırsatta bir inceleyeyim belki bir iki tüyo da bize çıkar ;)

Merhaba,
Teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için. Boyum 1.72 kilom 73. Nasıl zayıflamalıyım nerden başlamalıyım hiç bilmiyorum. Genelde akşama kadar pek bir şey yemem yemek olursa iş yerinde yerim olmazsa sadece kahve içerim. Benim sorunum gece yemek yemek. Bir düzen oluşturmama yardım edebilir misiniz? Şeker kullanmam tatlı da pek istemem hatta akşama kadar yaklaşık 10 bardak sade nescafe tüketiyorum diyebilirim. Bu grupta bana uygun bir diyet listesi bulabilir miyiz acaba?

Aramıza hoş geldin canım ;)
Biraz geç oldu ama meşhur kaptan benim :D daha doğrusu sakat kaptan diyelim :D
Cumartesi hafif bir ağrı vardı ama pazardan sonra 5 gün boyunca kolumu bile kımıldatamadım :( Şükür şu anda iyiyimde sahalara döndüm ;)
Kısaca bende kendimi tanıtayım;
Adım Banu , 37 yaşındayım ve 17 ile 7 yaşında iki cadının Annesiyim ;)
Maalesef rekor kilom 124.5 kgdu ama defalarca al verler yaşadıktan sonra 6 ay evvel diyetisyene 118le başladım ve şükür 88.9u görmüştüm :KK53: görmüştüm diyorum çünkü şu son bir haftadır ne diyetime uyabildim ne su içtim nede spor yapabildim :( artık yarın diyetisyen kontrolünde göreceğiz bakalım dananın kuyruğu koptumu kopacakmı :D
Neyse sıkıntı yok ne demişler olmuşla ölmüşe çare yok ve nasılsa telafi ederim ;)

Burada herkes kafasına göre diyet yapar ( benim gibi diyetisyene gidenlerde var tabi )
Hani bir zorunluluk yok ama menüleri örnek alabilmek yada hata varsa birbirimizi uyarmak için paylaşıyoruz ;) ordan sende kendine uygun olanları örnek alabilirsin ;)
Bol bol paylaşım bekliyoruz herkesten ve tek katı kural yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ;) ama tabi listede olmasakta takımda motive olmaya ve etmeye çaba sarf ediyoruz ;)
İnşallah sende bizlerle bu yola devam edip çok güzel kilolar verirsin :KK60:

Tekrar aramıza hoş geldin :KK68:

Selam kızlar:KK200:
oynakbasi34 oynakbasi34 banumm nerelerdesin :KK64:inşallah her şey yolundadır:KK60:
Kızz nazara mı geldin:nazar::nazar::nazar:pis gözlülere:tokat:
Şükür Ayşem şu anda çok çok daha iyiyim ;) tabi yine yatmadan eşime kas gevşetici sürdüreceğim ne olur ne olmaz ;)
Sorma valla hemde ne kem gözler var heee :KK53: Geçen gün komşu ablam geldi bana uzun bir aradan sonra ve kapıda beni görünce şok oldu :KK48: Aslında şaşırmadım bir kaç gün önce sen aklıma geldin bu Banu kesin zayıflamıştır dedim ama bu kadarını beklemiyordum dedi :D kilomu duyunca inanmadı valla 75 deseydin inanırdım dedi :D
Oda diyor senin yıldızın düşük herkese söyleme eh işte veriyorum iyi kötü de milletin nazarı deymiştir sana diye :D :D :D

Hakikaten bak ona çok inanıyorum ben ;) Ne güzel yerimde durmuyordum herşeye koşuyordum hiç yorulmadan sonra birden yamuldum 1 hafta kendime gelemedim :( tabi diyette yalan oldu ama seninde Sibele dediğin gibi bu hafta sırf su verse razıyım valla :KK48::KK48::KK48::KK48:
Kesinlikle cezamı verecek yoksa fazladan yürüyüş mü diyecek bilmiyorum ama herşeye razıyım yeterki artık önümüzdeki hafta telafi edip çok güzel fark göreyim ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana :KK71:
Valla aklım hep buralardaydı ama değil yazmak ağrılar yüzünden oturmak bile işkence olmuştu en son bu sabah :KK57: Resmen hüngür hüngür çocuk gibi ağladım bu sabah ağrıdan :KK43:
Eşimin şirkette erteleyemeyeceği önemli işler olduğundan akşam üzere ancak doktora götürebilirim dedi bende mecbur idare ettim :KK66: Öğlen Annem yemekle uğraşma gel bizde yiyelim dedi ( gerçi kaç gündür yemekte yapamıyordum idare ediyorduk ) Tabi benim halimi görünce normalde kolay kolay doktora gitmeyi sevmeyen Annem ille ihmal etme git artık doktora dedi :KK66:

Öğlen kızı bile babam okuldan aldı ağrıdan kımıldayamadım diye :KK43: Anneme bile gözümden yaş aka aka gittim alt tarafı bir sokak :KK66: Valla rahat hareket etmek ne büyük nimetmiş bu bir kaç günde çok iyi anladım :KK53:
RAbbim kimseyi sağlıkla sınamasın ...Aminnn

Öğleden sonra zorla da olsa kızı yüzmeye götürdüm ordan çıkışta eşim gelip beni hastaneye götürecek diye :KK66: Şükür acilde biraz bekledikten sonra doktor muayene etti ve kas sıkışması olmuş dedi :KK66: sağ olsun hemen bir ağrı kesici ve bir kas gevşetici iğne yazdı :KK66:
İğneyi yedikten 1 saat sonra ufak ufak ağrım azaldı ve şu anda çok rahat kolumu da oynatabiliyorum :21:

Bugün tabi sabah sporada gidemedim ama sıkıntı değil nasılsa telafi ederim :KK66:
Bu hafta beslenme ve su sadece mecburiyetten oldu ve açıkçası hiç listeme uyamadım ama ne yapalım yarın artık neyse cezam çekerim :KK66: Sibele kontrole gittiğimde diyeceğim zaten gerekirse bana bu hafta için çok sıkı bir liste versin bende harfiyen uyayım da şu kötü haftanın acısı çıksın :KK66:

Aslında benim şu anda uyku saatim geldi ama en azından sizlere bir selam vereyim istedim :KK66: Bütün gün aklım sizdeydi :KK66:

Vardır kesin bizde de öyle bir durum ama açıkçası önemsemedim nasılsa daha devamsızlık hakkim var diye :KK66: gerçi üyeliği iptal de etseler umurum olmaz nasılsa bizim parktada yürüme şansım var insanda istek olsun yeter her türlü imkan bulunur :KK66: can sağlığı olsun yeter :KK66:

Burayı da ilk fırsatta bir inceleyeyim belki bir iki tüyo da bize çıkar :KK66:

Aramıza hoş geldin canım :KK66:
Biraz geç oldu ama meşhur kaptan benim :KK70: daha doğrusu sakat kaptan diyelim :KK70:
Cumartesi hafif bir ağrı vardı ama pazardan sonra 5 gün boyunca kolumu bile kımıldatamadım :KK43: Şükür şu anda iyiyimde sahalara döndüm :KK66:
Kısaca bende kendimi tanıtayım;
Adım Banu , 37 yaşındayım ve 17 ile 7 yaşında iki cadının Annesiyim :KK66:
Maalesef rekor kilom 124.5 kgdu ama defalarca al verler yaşadıktan sonra 6 ay evvel diyetisyene 118le başladım ve şükür 88.9u görmüştüm :KK53: görmüştüm diyorum çünkü şu son bir haftadır ne diyetime uyabildim ne su içtim nede spor yapabildim :KK43: artık yarın diyetisyen kontrolünde göreceğiz bakalım dananın kuyruğu koptumu kopacakmı :KK70:
Neyse sıkıntı yok ne demişler olmuşla ölmüşe çare yok ve nasılsa telafi ederim :KK66:

Burada herkes kafasına göre diyet yapar ( benim gibi diyetisyene gidenlerde var tabi )
Hani bir zorunluluk yok ama menüleri örnek alabilmek yada hata varsa birbirimizi uyarmak için paylaşıyoruz :KK66: ordan sende kendine uygun olanları örnek alabilirsin :KK66:
Bol bol paylaşım bekliyoruz herkesten ve tek katı kural yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar :KK66: ama tabi listede olmasakta takımda motive olmaya ve etmeye çaba sarf ediyoruz :KK66:
İnşallah sende bizlerle bu yola devam edip çok güzel kilolar verirsin :KK60:

Tekrar aramıza hoş geldin :KK68:

Şükür Ayşem şu anda çok çok daha iyiyim :KK66: tabi yine yatmadan eşime kas gevşetici sürdüreceğim ne olur ne olmaz :KK66:
Sorma valla hemde ne kem gözler var heee :KK53: Geçen gün komşu ablam geldi bana uzun bir aradan sonra ve kapıda beni görünce şok oldu :KK48: Aslında şaşırmadım bir kaç gün önce sen aklıma geldin bu Banu kesin zayıflamıştır dedim ama bu kadarını beklemiyordum dedi :KK70: kilomu duyunca inanmadı valla 75 deseydin inanırdım dedi :KK70:
Oda diyor senin yıldızın düşük herkese söyleme eh işte veriyorum iyi kötü de milletin nazarı deymiştir sana diye :KK70: :KK70: :KK70:

Hakikaten bak ona çok inanıyorum ben :KK66: Ne güzel yerimde durmuyordum herşeye koşuyordum hiç yorulmadan sonra birden yamuldum 1 hafta kendime gelemedim :KK43: tabi diyette yalan oldu ama seninde Sibele dediğin gibi bu hafta sırf su verse razıyım valla :KK48::KK48::KK48::KK48:
Kesinlikle cezamı verecek yoksa fazladan yürüyüş mü diyecek bilmiyorum ama herşeye razıyım yeterki artık önümüzdeki hafta telafi edip çok güzel fark göreyim :KK66:
Aman banum sen iyi olda :KK200:kilo neymiş elimizin kiri:63: ne kirse yapıştı gitmiyo gerçi:KK48:yarın sibel bemi oycak sen hasta kontenjanından yırtarsın:KK48:

Gecmiş olsun banucum..:KK60: cok şükür biraz düzelmişsin...saglik herseyden önemli sen bir iyileş kendini toparla ..diyetine devam edersin yine

Günaydın kızlar erkenciyim malum bebişlerden :KK30:
Tartıldım çok daha az bekliyordum ama 82.9 çıktım. 400 gr vermişim gene :cry: bu gidişle Aralık sonunda ancak 80i görürüm :KK61: bari yeni yıla 70li rakamlar ile girebilsem:dua:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine tüm yüreğimizden geçenleri hayırlı olarak bizlere en kısa zamanda nasip eder inşallahhhhh....Aminnnn

Çok şükür dün uzun zaman aradan sonra ilk kez deliksiz bir uyku çektim ;)
Kas gevşetici baya rahatladı hatta rahatlatmakla kalmadı birde reglm mi söktü :KK53:
Gerçi bu sabah yine boynumda ağrıyla uyandım ama en azından öncekine nazaran çok çok daha hafif ;) artık bir kaç gün de boynumu iyice sarıp dolanırım da sıcak tuttukça daha çabuk geçer ;)

Aman banum sen iyi olda :KK200:kilo neymiş elimizin kiri:63: ne kirse yapıştı gitmiyo gerçi:KK48:yarın sibel bemi oycak sen hasta kontenjanından yırtarsın:KK48:

Allah razı olsun canım ;) dediğin gibi elimizin kiri biraz inatçı bu ara ama hallederiz :21:

Gecmiş olsun banucum..:KK60: cok şükür biraz düzelmişsin...saglik herseyden önemli sen bir iyileş kendini toparla ..diyetine devam edersin yine

Kesinlikle rahat hareket edebilmek büyük nimetmiş ;) sağlık olsun gerisi nasılsa yine gelir ;)

Geçmiş olsun banucum canın sağolsun sen iyi olda bomba gibi dönersin çok yol katettin devamı gelicek ben sana inanıyorum:nazar:

Kesinlikle bende inanıyorum şu ağrı tam bir geçsin de ondan sonra kimse tutamaz beni :KK71:

Günaydın kızlar erkenciyim malum bebişlerden :KK30:
Tartıldım çok daha az bekliyordum ama 82.9 çıktım. 400 gr vermişim gene :cry: bu gidişle Aralık sonunda ancak 80i görürüm :KK61: bari yeni yıla 70li rakamlar ile girebilsem:dua:

Günaydın canım ;)
Kendinde diyorsun bebişler var diye o yüzden 400 grı küçük görme ;) her hafta 400 - 500 gr versen aylık yaklaşık 2 kg yapar ;) 10 ayda 20 kg bence hiçte küçümsenmeyecek bir rakam ;) eminim bir sonraki hafta daha güzel gidecektir sonuçta ne uyku düzeni var nede beslenme düzeni tam olur kuzularla ilgilenirken ;)
7li rakamlara ne kaldı ki şurada ;) Yılbaşına kesinlikle garanti bence :KK60:

Kilo :64
Fark : 0.7
Yüzde :1,081

Günaydın canım ;)
:KK9::KK9::KK9::KK9: tebrikler canım harika gidiyorsun :KK68:
Valla bu gidişle sende yeni yıla 5li rakamlarla gireceksin eminim :KK60:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine tüm yüreğimizden geçenleri hayırlı olarak bizlere en kısa zamanda nasip eder inşallahhhhh....Aminnnn

Çok şükür dün uzun zaman aradan sonra ilk kez deliksiz bir uyku çektim :KK66:
Kas gevşetici baya rahatladı hatta rahatlatmakla kalmadı birde reglm mi söktü :KK53:
Gerçi bu sabah yine boynumda ağrıyla uyandım ama en azından öncekine nazaran çok çok daha hafif :KK66: artık bir kaç gün de boynumu iyice sarıp dolanırım da sıcak tuttukça daha çabuk geçer :KK66:

Allah razı olsun canım :KK66: dediğin gibi elimizin kiri biraz inatçı bu ara ama hallederiz :21:

Kesinlikle rahat hareket edebilmek büyük nimetmiş :KK66: sağlık olsun gerisi nasılsa yine gelir :KK66:

Kesinlikle bende inanıyorum şu ağrı tam bir geçsin de ondan sonra kimse tutamaz beni :KK71:

Günaydın canım :KK66:
Kendinde diyorsun bebişler var diye o yüzden 400 grı küçük görme :KK66: her hafta 400 - 500 gr versen aylık yaklaşık 2 kg yapar :KK66: 10 ayda 20 kg bence hiçte küçümsenmeyecek bir rakam :KK66: eminim bir sonraki hafta daha güzel gidecektir sonuçta ne uyku düzeni var nede beslenme düzeni tam olur kuzularla ilgilenirken :KK66:
7li rakamlara ne kaldı ki şurada :KK66: Yılbaşına kesinlikle garanti bence :KK60:

Günaydın canım :KK66:
:KK9::KK9::KK9::KK9: tebrikler canım harika gidiyorsun :KK68:
Valla bu gidişle sende yeni yıla 5li rakamlarla gireceksin eminim :KK60:
Ay amin inşallah çok isteriiim :))

**** 8. Takım 543.Etap****

Oynakbasi34 ( 88,9 / / / % )
Yena ( 72,4 / / / % )
doga3 ( 95,5 / / / % )

kittenlove ( 64,7 / 64 / 0.7 / 1,08 % )
erciyes111 ( 63,7 / / / % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 1.ci izni )
serenalar ( 73,3 / / / % )

perihan00 ( 67,8 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Banucum iyi olmana sevindim :KK200:kendine iyi bak sen bize lazımsın:KK19:
Kilo konusunu da takma hastasın bir tam iyileş yine takır takır verirsin .... bende nazara inanırım oku kendini:nazar:

Yena ( 72,4 / / / % )
doga3 ( 95,5 / 94/ 1.5/ 1.57% )
perihan00 ( 67,8 / / / % )

Yena ( 72,4 / / / % )
doga3 ( 95,5 / / / % )

perihan00 ( 67,8 / 66,5/ 1,3/ 1,92% )

Back
X