Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Teşekkür ederim kaptan..yena..artik daha bi dikkat edecegim yediklerime zaman daraliyo..ödül günlerini iptal ediyorum mart ayina kadar..4 kilom var vermem gereken....ödüle falan ayiracak vaktim yok artik. :KK12:

kızlar ya benim son 2 kilom ama niyeyse çok motivasyonum düştü devam edemiyorum (kesinlikle bırakmıyorum ) böyle dikkat etme isteiğim falan yok aynada inceldiğimi görünce rahatlık çöktü dicem ama hala istediğim kıvamda değilim :KK43: eskisi gibi spor yapcak enerjiyi motivasyonu da bulamıyorumm hatta diyet market alışverişi bile yaptım bugün yine de işe yaramadı :s
Benim de son 20 kilom :eğlence:
Ya iki kilo ne ki diye düşünmektedir :duduk: 5 kilo vermem lazım diye motive et kendini kesin verirsin inanıyorum :KK50:

Ben menümü yazamadım hemen yazayım
Kahvaltı dışarda bugün. Kavurmalı yumurta üç çatal kadar, az pide petek balı kaymak, beyaz peynir, iki yeşil zeytin ve çay
Öğlen kaşarlı domates çorbası, az kepek ekmeği, sahlep
Akşam kefir
Yatmadan latte.

Canim yalnız yürüyüşe çıkamiyormusun. ?

Selam miucum :KK200:
Nasılsın. ?

Kolay gelsin canım.

Hahah çok akıllı gördüm seni. :super::super:

Bir de askerlik var .. en sıkıldığım muhabbetleri :)
Yok kuzum yaa mahallede yürüyemiyorum eşim pek yanaşmıyo
Görümcemle gittiğimiz yer de biraz tenha yalnız gidemem korkarım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Pazarlar :KK68:

Pazarda olsa benim için gün yine karga kahvaltısını etmeden başladı :KK48:
Sade Türk kahvemi içtim birazdan da kahvaltımı yapacağım kuzuyu uyandırıp ;) Aslında yüzmeye gideceği için çok mutlu ama dün gece nerden aklına geldiyse yahu ben artık hiç bir sabah geç saatte kadar uyuyamıyacakmıyım dedi :D erken yatarsın olur biter dedim ;)

Eşim dün sen götürürsün diyordu ama yine benide uyandır diye tembihledi :KK48:

Bu arada bahtsız bedevi olduğumu söylemişmiydim :D
Dün biz eşimin halasına giderken büyük kız çizim yaparım diye evde kaldı :KK53: İyikide kalmış çünkü biz gelmeden bir 15 dakika önce mutfağa girdiğinde bakmış baya su var o_O kombi kendi kendine su basıp sonrada basınç oluşunca tahliye etmiş ve kombinin önü komple suyla dolmuş :KK57:
Kızcağız hemen parkeler kabarmasın diye silmiş ama tabi o arada zaten emmiş emmeceği kadar suyu o_O
Gözle görülmüyor ama ayağımı o kısmında gezdirdiğimde hafif kabardığını hissedebiliyorum o_O
Gelir gelmez hemen mutfağı toparladık eşim peteklerden su boşalttı basıncı azaltmak için ama bu sabah baktım yine kendi kendine su basmış ki kombiyi komple kapatmıştık ( zaten petekleri kullanamıyorduk aşağı su akıyor diye sadece sıcak suyu kullanıyorduk oda artık yalan oldu :KK48: )

Üstelik daha dün eşimin Kombici arkadaşıyla muhabbeti olmuş 19 senelik kombi valla iyi sıkıntı yaşamıyorsunuz diye :KK67: dedim arkadaşına mesaj at şoma ağızlı kombi gitti diye :D :D :D nasıl gülüyor valla içimize mi doğmuş ne diye :D
Dedim ne gülüyorsun len yine masraf çıktı amannn canımız sağ olsun diyor :D

Neyse yüzme faslı bitsin de olmadı öğlen çağırırız da bir gelip bakar ;)

Detoks suyu nedir? Birde bu takımda kabak mezesi okumuştum faydası ve yapılışı nedir?

Canım detoks suyunu geçen ben paylaşmıştım hatta dur bir daha bulup paylaşayım;

Metabolizma hızlandırıcı çayın tarifi
Malzemeler;

• 2 litre su
  • 1 adet elma
  • 2 adet limon
  • 2 adet kabuk tarçın
  • 1 ufak parça taze veya kök zencefil ( tozda oluyor 1 çay kaşığı kadar )
  • 3 - 4 karanfil
  • 1/2 çay kaşığından biraz az toz karabiber ( varsa tane karabiberin 4 - 5 tane yeterli bence )
Bütün malzemeleri bir tencerede 7 - 8 dakika kadar kaynatıp süzüyorum ;) sonra şişeyle dolaba koyuyorum ve içeceğim zaman yarım bardakdan biraz fazla döküp üzerine kaynamış suyla ilave yapıyorum ki sıcağa yakın içmiş oluyorum ;)
Diyetisyenime de danıştım kesinlikle harika bir metabolizma hızlandırıcı üstelik bağışıklık sistemini kuvvetlendiren bir kış çayı dedi ;) günde 3 bardak içiyorum dedim sabah öğle akşam ;) sıkıntı yok dilediğin gibi içebilirsin dedi ;)

Kabaklı Zayıflatan meze Tarifi;

Malzemeler;

1 adet kabak ( çiğden rendeliyoruz ve elimizle suyunu sıkıyoruz )
Yoğurt ( Kabakle karıştırıp koyu cacık kıvamına getiriyoruz )
Sarımsak ( lezzet vermek için ekliyoruz ki çok yakışıyor )
Bol nane ;)

Bu Mezede Hem Yağ yakımını sağlıyor hemde çok güzel tok tutuyor ;) diyetisyenimin sınırsız yiyebilirsin dediği tek şey :KK48:
Perşembe akşamları genelde bunu tüketmeye çalışacağım ;) 1 kabaktan bile rahat 3 kaseden az fazla çıkıyor hani dolaptada bir şey olmuyor 2 - 3 günde dursa ;) Benim bir nevi imdat çekicim haline geldi :D
Bunuda kesinlikle tavsiye ederim ;)

Ben menümü yazamadım hemen yazayım
Kahvaltı dışarda bugün. Kavurmalı yumurta üç çatal kadar, az pide petek balı kaymak, beyaz peynir, iki yeşil zeytin ve çay
Öğlen kaşarlı domates çorbası, az kepek ekmeği, sahlep
Akşam kefir
Yatmadan latte.

Canım menün çok güzel tebrik ederim ;) suyunuda bol tutarsan güzel bir eksi göreceğine eminim ;)

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Kalpleri kondurunca anlayın ki ben Laptop sırası bekliyorum :KK70:
Eşimin halasına gittik geldik vé herkes ikramları yerken ben sadece şekersiz çayımı içtim :KK66:

Bol bol hoş sohbet ettik ve tabiki kilolarını ilgili güzel iltifatlarda aldım bir ara mutfakta :KK70:
Giderken hadi Kvyide goturelim sıkılmıştır dedik :KK66: pek memnun oldu hatun :KK70:

Kuzu eve döner dönmez yattı bende birazdan yatarım malum erkenden kalkacağım yine havuza gidilecek diye :KK66:

Menün yine harika canım tebrikler ♡

Menü süper canım ama öğlen es gezme ki metabolizma hızı düşmesin; )

Canım şu bizim Gultenle yaptığımız detoks suyunu takviye yapsana :KK66: en azından eksileri gördükçe insan daha çok motive ediyor :KK66:
tamamdır kaptanım iyi fikir

merhabalar arkadaşlar:KK36:
mutlu pazarlar hepinize:KK37:
takımın eski üyesiyim.geri döndüm:KK24:
kısaca kendimi tanıtayım.
adım fatoş
49 yaşındayım ev hanımıyım.
24 ve 20 yaşlarıda bir kız birde oğlan annesiyim.
yarın tartılıp güncel kilomla başlıyım inş.
motivasyonumuz bol olsun kızlar:KK25:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar hayırlı pazarlar :KK68:

Eve döndük :21:
Kuşumun havuz faslı yine çok eğlenceli geçti ve kuzum bugün desteksiz sırt üstü yüzdü ( önceden sırf ayak çırpıyorlardı bugün kulaçlarıda eklediler )

Kahvaltımı zaten erkenden yapmıştım hazır dışardayken de ara öğün olarak Ayranımı içtim ;) Birde Halk ekmekten eşim küçük sarımsaklı ekmeklerden aldı atıştırmalık ondan yedim az o yüzden öğlen yemiyorum ( tokum şu an ;) küçük paketti zaten ama eşimle bölüştük )
Kendime bir yorgunluk Nescafesi yaptım :KK68:

Biraz dinleneyim de az ev işi yapar birde yemek ayarlarım akşamlık ;)

7
oynakbasi34 oynakbasi34 banucum geçmiş olsun iyi ki evdeymiş kızın. Müdahale etmiş. .
Hiç yoktan masraf çıktı desene.
Neyse sağlık olsun diyelim ..

Çok şükür sıkıntının sebebini bulduk da düzeldi ;) Bizim suların basıncı çok fazla olduğu için biz biraz su vanasını kısmıştık ;) karşı daireyi de ev sahibi kiracı çıkınca tadilata sokunca Niyaziler kazayla bizim vanayıda sonuna kadar açmışlar o_O sabah yine sularla karşı karşıya kalınca eşim dur bir vanaya bakayım onda mı sıkıntı var dedi o anda fark etti ;)
Yine temizledik her yeri ve kaç saattir şükür sıkıntı yok ;)
Hayır suyun etrafa akmasından öte kombiye fazla basınç oluştuğu için Allah korusun onun patlamasından korktum :KK53:

gripli bir günden günaydın kızlaar artık yarında tartı günü olması güzel oldu bence daha dikkatli oluruz :)

Kesinlikle çok daha verimli olacağımıza inanıyorum :KK68:

merhabalar arkadaşlar:KK36:
mutlu pazarlar hepinize:KK37:
takımın eski üyesiyim.geri döndüm:KK24:
kısaca kendimi tanıtayım.
adım fatoş
49 yaşındayım ev hanımıyım.
24 ve 20 yaşlarıda bir kız birde oğlan annesiyim.
yarın tartılıp güncel kilomla başlıyım inş.
motivasyonumuz bol olsun kızlar:KK25:

Fatoşcuğum seni burada tekrar gördüğüme çoooook sevindim canım :KK68:
Hadi bakalım yarın itibaren yaza kadar ortadan kaybolmak yok bak yoksa sen yersen Banu seni geçer unutma :D :D :D
Çok güzel kilolar vereceğimize eminim :KK71::KK71::KK71:

banum çok geçmiş olsun bu arada.
aksilikler bırakmıyo peşini bi türlü.nazar nazar:KK12:

Sağ olasın canım ;) hakikkaten çok nazara geliyoruz en sonunda nal gibi mavi boncuk alıp boynuma takacağım :D :D :D

Back
X