- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de son 20 kilomkızlar ya benim son 2 kilom ama niyeyse çok motivasyonum düştü devam edemiyorum (kesinlikle bırakmıyorum ) böyle dikkat etme isteiğim falan yok aynada inceldiğimi görünce rahatlık çöktü dicem ama hala istediğim kıvamda değilimeskisi gibi spor yapcak enerjiyi motivasyonu da bulamıyorumm hatta diyet market alışverişi bile yaptım bugün yine de işe yaramadı :s
Yok kuzum yaa mahallede yürüyemiyorum eşim pek yanaşmıyoCanim yalnız yürüyüşe çıkamiyormusun. ?
Selam miucum
Nasılsın. ?
Kolay gelsin canım.
Hahah çok akıllı gördüm seni.
Bir de askerlik var .. en sıkıldığım muhabbetleri :)
Detoks suyu nedir? Birde bu takımda kabak mezesi okumuştum faydası ve yapılışı nedir?
Ben menümü yazamadım hemen yazayım
Kahvaltı dışarda bugün. Kavurmalı yumurta üç çatal kadar, az pide petek balı kaymak, beyaz peynir, iki yeşil zeytin ve çay
Öğlen kaşarlı domates çorbası, az kepek ekmeği, sahlep
Akşam kefir
Yatmadan latte.
Yok kuzum yaa mahallede yürüyemiyorum eşim pek yanaşmıyo
Görümcemle gittiğimiz yer de biraz tenha yalnız gidemem korkarım
Birde artik resim gönderebilecegimtelefonumda bi ayarsizlik varmiş..onu düzelttim...
![]()
tamamdır kaptanım iyi fikirSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Kalpleri kondurunca anlayın ki ben Laptop sırası bekliyorum
Eşimin halasına gittik geldik vé herkes ikramları yerken ben sadece şekersiz çayımı içtim
Bol bol hoş sohbet ettik ve tabiki kilolarını ilgili güzel iltifatlarda aldım bir ara mutfakta
Giderken hadi Kvyide goturelim sıkılmıştır dedikpek memnun oldu hatun
Kuzu eve döner dönmez yattı bende birazdan yatarım malum erkenden kalkacağım yine havuza gidilecek diye
Menün yine harika canım tebrikler ♡
Menü süper canım ama öğlen es gezme ki metabolizma hızı düşmesin; )
Canım şu bizim Gultenle yaptığımız detoks suyunu takviye yapsanaen azından eksileri gördükçe insan daha çok motive ediyor
![]()
bunu da yapıcam :)Benim de son 20 kilom
Ya iki kilo ne ki diye düşünmektedir5 kilo vermem lazım diye motive et kendini kesin verirsin inanıyorum
![]()
oynakbasi34 banucum geçmiş olsun iyi ki evdeymiş kızın. Müdahale etmiş. .
Hiç yoktan masraf çıktı desene.
Neyse sağlık olsun diyelim ..
gripli bir günden günaydın kızlaar artık yarında tartı günü olması güzel oldu bence daha dikkatli oluruz :)
merhabalar arkadaşlar
mutlu pazarlar hepinize
takımın eski üyesiyim.geri döndüm
kısaca kendimi tanıtayım.
adım fatoş
49 yaşındayım ev hanımıyım.
24 ve 20 yaşlarıda bir kız birde oğlan annesiyim.
yarın tartılıp güncel kilomla başlıyım inş.
motivasyonumuz bol olsun kızlar![]()
banum çok geçmiş olsun bu arada.
aksilikler bırakmıyo peşini bi türlü.nazar nazar![]()