• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

@missiERE paylaşımın harika olmuş canım ellerine emeğine sağlık. Bence de uygulayalim bu taktikleri faydasını görürüz.
Menü paylaşımı
Sabah 2dilim TB ekmeği
Beyaz peynir
Domates salatalık
İkisi bir arada kahve
Ara 2yk kuru üzüm
Öğlen çoban salata
1pogaca
Aksam mercimek çorbası
Kabak yemeği
Ayran
2lt su
8000 adım + cezam

Kesinlikle bu kuralları uygularsak çok daha güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum :KK36::KK36::KK36::KK36:

Elllerine ve emeğine sağlık canım :KK15:

Ne demek kaptancim inan cok zevk aldim yaparken, insanlar gercekten cok azimliler bunu gordum, bizim grubumuzda da var o azim, yeter ki isteyelim :)

dun çok kötüydü o yuzden yazamadim menumu cezam Neyse cekerim:) ama bugün Iyi sadece su icemedim ama yatana kadar tamamliyacam Insallah. Yine uyumadan girerim menumu. Bu arada @misserre kurallar çok guzel ama cok fazla Ben nasil aklimda tutacagim. Sen arada bir hatirlatirsin Insallah.

Menu kacirmaca yoooookkk :D yaz bakalim neymis :D
Bunlar kuraldan ziyade tavsiye, tabiki hatirlatirim arada :)

@missiERE paylaşımın harika olmuş canım ellerine emeğine sağlık. Bence de uygulayalim bu taktikleri faydasını görürüz.

Insallahhh :)

Ben de menumu bildireyim

Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 8.00: bir kase sutlac

Ara 10.30: sutlu sade turk kahvesi

Oglen 12.30:dukan ekmeginden sosisli kasarli tost

Ara 14.30: sutlu sade turk kahvesi

Aksam 18.00: 5 adet citir tavuk

Kapanis :)

Insallah daha da bisey yemem belki sadece sut icerim :)

Kizlar her hafta bir iki grubu boyle inceliyim diyorum 2.grubu da inceleyecegim bu sekilde, gecen hafta 12. Olmuslar bu hafta 1. Olmuslar, iyi olur mu sizce?

Selamın Aleyküm tekrar :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Büyük kızı okuldan aldıktan sonra alışverişimi de yaptım ;)
Kızlar dondurma aldılar ama ben kendime almadım :21::21::21::21:
Tadını biliyorum ve ihtiyacım yok buna dedim ve kendime almadım :sampiyon:

Eve gelince de aldıklarımı yerleştirip yarın ki Okul kahvaltısı için Gözlemelerin iç harcını hazırladım ;) Patatesler haşlanırken sizlere bir bakayım dedim ;)

Büyük cadı hemen başıma üşüştü 15 dakika sonra bilgisayar bana lazım diye :KK48: Neyse nasılsa bir ara alırım tekrar ondan bilgisayarı olmadı sabah damlarım ;) Nasılsa birazdan da Gözleme hazırlamayla cebelleşeceğim ;) Sabah pişirmeyi planlıyorum ;) sıcak olmasada ılık olsun en azından ;)

Hayırlı aksamlar Ben iki gundur ablamdayim dun çok kötüydü o yuzden yazamadim menumu cezam Neyse cekerim:) ama bugün Iyi sadece su icemedim ama yatana kadar tamamliyacam Insallah. Yine uyumadan girerim menumu. Bu arada @misserre kurallar çok guzel ama cok fazla Ben nasil aklimda tutacagim. Sen arada bir hatirlatirsin Insallah.

Sıkıntısı her neyse inşallah Rabbim ablana ferahlık vermiştir ;) Kurallar çok ama emin ol hepimiz çok çabuk hafızaya alırız onlarıda :21: herşey hedefe daha çabuk ulaşmak için ;)

Menü paylaşımı
Sabah 2dilim TB ekmeği
Beyaz peynir
Domates salatalık
İkisi bir arada kahve
Ara 2yk kuru üzüm
Öğlen çoban salata
1pogaca
Aksam mercimek çorbası
Kabak yemeği
Ayran
2lt su
8000 adım + cezam

Menün çok güzel canım tebrik ederim ;) sporun da var daha ne olsun ;)
Bende Wall- sit cezamı bugün yaptım sabah akşam ama yatmadan tekrar yaparım :21: o kasların yanma hissi çok hoşuma gidiyor :D sadistmiyim neyim :D

Ben de menumu bildireyim

Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 8.00: bir kase sutlac

Ara 10.30: sutlu sade turk kahvesi

Oglen 12.30:dukan ekmeginden sosisli kasarli tost

Ara 14.30: sutlu sade turk kahvesi

Aksam 18.00: 5 adet citir tavuk

Kapanis :)

Insallah daha da bisey yemem belki sadece sut icerim :)

Kizlar her hafta bir iki grubu boyle inceliyim diyorum 2.grubu da inceleyecegim bu sekilde, gecen hafta 12. Olmuslar bu hafta 1. Olmuslar, iyi olur mu sizce?

Canım senin menüde harika ;) kesinlikle çok güzel eksiler olarak dönecek sana :KK60:

Valla bence süper olur ;) ya şu cadının çizimleri bir bitsin bende daha sık laptobu alabilirsem seve seve destek olurum sana :KK68:

Bu arada akşam yemeğinden sonra ağzıma lokma sokmadım ;) bol su ve son bir Keyif kahvesi içerim şimdi ;) sabahda nasılsa okulda kahvaltı edilecek ( 09:00 gibi en geç ) o yüzden sabahda bol su ve şekersiz Türk kahvesi içerim yine :D
Tam bir kahve kolik oldum :D Annem şu kahve Makinemi getirse de bari filtre kahvemi yapıp içsem ;) Nescafeden çok daha sağlıklıdır sonuçta ;)

Anaaa kimleri görüyorummmm :21::21::21::21::21:

Kittenloveeee kuzuuuuuu nasılsın görüşmeyeli :KK68:

Selam kizlar....nasilsiniz .umarim bi yaramazlik yoktur..cok şükür düģün telaşi bitti kizim evlendi..geçen hafta çarşamba akşami döndük almanyaya ama hala cooook yorgunum..kendime gelemedim daha..ayrica 5 kilo artiyla geldim malesef ..stress bana iyi gelmedi..birde düzensizlik vardi..gece gündüz sofra hazirlandi davet edildik bikackere.....ama sorun yok onuda hallederiz elbirliği ile:KK5:

Canım hoşgeldin...
Kilonu dert etme senin iradenin masallahı var. Halledersin...

Bu arada @serenalar Nerelerde :KK43: inşallah tatsız bir durum yoktur yoksa bu kadar uzun süre uzak kalmazdı takımdan :KK43:

En son 10 martta yazmış ve 28 marttan beri KKYa bile giriş yapmamış :KK43:

Evet ben de çok merak ediyorum...
Numarası varmı sende .?

Valla bir ara vardı galiba ama bozulan telefonla oda gitti :KK43:

İnşallah önemli bir durum yoktur da sadece yediği için uğramıyordur..
@serenalar merak ediyoruz seni... kilo aldığın için gelmiyorsan söz fazla dövmiycez azıcık saçını çekeriz.:KK45::KK45:

Şimdi buradaki Özel mesajlarıma baktım belki numarası vardır diye ama ya ben yanlış hatırlıyorum yada mesajlardan sildiğim oldu :( ay şu balık hafızam beni deli edecek :KK48:

Ya inşallah iyidir de başka bir sıkıntıdan dolayı gelmemezlik etmiyordur ;)
Anaaa istermisiniz hamile kalmış olsun :D bak buda bir kehanetim olsun burada duran :D

Bugünün menüsü
Sabah 1.5 tb ekmegi sucuklu 2 yumurta 2 zeytin

Ara bir muz iki parça hindistan cevizi

Aksam 4 yk pilav yaninda kırmızı et sakata

2 litre su

Gayet güzel bir menü hatta az bile valla :KK48: Helal sana süper gidiyorsun ;)

Neyse kızlar bugünlük bana müsaade ;)
Büyük cadı çizim yapacakmış laptobu istiyor artık ;) bende şu yarın için hazırlıklarımı yapayım da sonra yatarım zaten ;) sabah yine karga kahvaltısını etmeden uyanır damlarım nasılsa :KK48:

Allaha emanet olun ve ben gittikten sonra sakın bir lokma da olsa yemek yok ona göre :KK20:
Hayırlı geceler sizlere :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Back
X