Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada yorumun için teşekkür ediyorum ve önemsiyorumCanım menün karbonhidrat ağırlıklı, salata kurtarıcı olmuş ama yeterli olur mu bilmem.. Bende de çoğunlukla iki öğün yemeye calisiyorum senin gibi. Geçen haftam hüsranla geçti bu ayrı trajikomik hadise benim için. Bizi dışarıdan takip edenler olabilir bu yüzden menunun yetersiz olduğunu bilmen lazım canım. Patates kizartmasini menüden uzak tutmamiz lazım. Sevindirici olan bir şey varsa o da kilonun az olması . Neyse ki hedefin yakın en azından.
Geothe - faustKızlar diyetle alakasız ama bana kitap tavsiyesinde bulunursanız çok mutlu olurum![]()
Teşekkürler canım yarın araştırcamGeothe - faust
Niye gülelim canım sen kararlı olduktan sonra ne mutlu, inşallah hedefine ulaşırsınHayırlı gecelerde de tabletten yazıyorum artık ama el ayak çekilmeden başına oturamiyorum küçük oğlumdan da tableti saklıyorum bu araöncelikle doktorunuza Allah razı olsun kaptanım şuurlu bi inişanlısı Mevlana gorelimneyler neyerse güzel eyler güzel ce olur biter sıfaya kavuşursunuz inşallah benim hedef kilom gülmeyin ama 51 ben gönlüme koydum niye olmasın
Rica ederim canım istediğin kitap önerisi olsun, iyi okumalarTeşekkürler canım yarın araştırcam![]()
Ooo benim de 70 gel kapışalımBenim yilbasi hedefim 70 hatta cok zorlarsam69 lari da ucundan gorebilecegime inaniyorum
Bir ayda 6 kilo veremez miyim
Ben şu anda Orhan Pamuk'un Kırmızı Saçlı Kadın'ını bitiriyorum tavsiye ederim.Kızlar diyetle alakasız ama bana kitap tavsiyesinde bulunursanız çok mutlu olurum![]()
Kızlar diyetle alakasız ama bana kitap tavsiyesinde bulunursanız çok mutlu olurum![]()
Ben son dakka günahımı yazıp kaçıyorumbu saatte 2 çiğ köfte yedim
topa tutabilirsiniz hakettim
![]()