Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım menün karbonhidrat ağırlıklı, salata kurtarıcı olmuş ama yeterli olur mu bilmem.. Bende de çoğunlukla iki öğün yemeye calisiyorum senin gibi. Geçen haftam hüsranla geçti bu ayrı trajikomik hadise benim için. Bizi dışarıdan takip edenler olabilir bu yüzden menunun yetersiz olduğunu bilmen lazım canım. Patates kizartmasini menüden uzak tutmamiz lazım. Sevindirici olan bir şey varsa o da kilonun az olması . Neyse ki hedefin yakın en azından.
Bu arada yorumun için teşekkür ediyorum ve önemsiyorum ☺️

Iyi geceler uyumadan menumu yazayim
Sabah 5 zeytin menemen 1 dilim ekmek 2 bardak cay
Oglen 150 gr etli kuru fasulye
Aksam hamsi tava biraz fazla kacti ve buyuk kase salata ama ekmek yok toplam 1000 kalori
2 saat yürüyüş 9 bardak su
Screenshot_20181130-232350.webp

Hayırlı gecelerde de tabletten yazıyorum artık ama el ayak çekilmeden başına oturamiyorum küçük oğlumdan da tableti saklıyorum bu ara :işsiz:öncelikle doktorunuza Allah razı olsun kaptanım şuurlu bi inişanlısı Mevlana gorelimneyler neyerse güzel eyler güzel ce olur biter sıfaya kavuşursunuz inşallah benim hedef kilom gülmeyin ama 51 ben gönlüme koydum niye olmasın

Hayırlı gecelerde de tabletten yazıyorum artık ama el ayak çekilmeden başına oturamiyorum küçük oğlumdan da tableti saklıyorum bu ara :işsiz:öncelikle doktorunuza Allah razı olsun kaptanım şuurlu bi inişanlısı Mevlana gorelimneyler neyerse güzel eyler güzel ce olur biter sıfaya kavuşursunuz inşallah benim hedef kilom gülmeyin ama 51 ben gönlüme koydum niye olmasın
Niye gülelim canım sen kararlı olduktan sonra ne mutlu, inşallah hedefine ulaşırsın :KK54:

Gelelim menümüze sabah 8.30 tarhana çorbası 1 tb 7 zeytin az peynir

Ogle 1300mercimek çorbası bol çoban Salata 1tb
1430 çay leblebi kuru üzüm bir ceviz
Aksam 17 00 4 lokma balık yarım porsiyon salata
19 da igde bi kaç tane cam fıstığı yarim fincan sutlukahve su5 bardak civarı spor 1 saat step şu an çok açım sabaha sabır bide 7 zeytin bi incir denicem

Lilimam Lilimam Canım Türk Edebiyatinda Sabahattin Ali- Kürk Mantolu Madonna
İskender Pala - Katre-i Matem
Dostoyevski Dünya Edebiyatının en büyük romancısı benim gözümde ona ait tüm romanları tavsiye ederim en başta Suç ve Ceza
Tolstoy- Anna Karanina, Diriliş
Victor Hugo- Sefiller
Şu an Kafka' nin Kitabı var elimde '' Milena'ya Mektuplar'' daha başlamadım güzel bir kitap olduğunu biliyorum yalnız. Aidin Salih'i bitireyim başlayacağım. Keyifli okumalar dilerim. :KK200:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bu sabah malum kuzunun yuzmesi var sağ olsun büyük kız sen yorulma ben götürürüm dedi ♡
Kollarım sanki agirlikmış gibi geliyor bana :( zorla kendime kahvaltı hazırladım ;) bu hafta çok daha sıkı tutup eksi görmek istiyorum ;) hem ameliyata kadar ne kadar verirsem kardır ;) sonrasında zaten istesem bir müddet iyilesene kadar yemek içmek sıkıntı olacağı için daha çok gider :D

Kullandığım kas gevşetici sanki ödem yaptı aynada kendimi çok şiş görüyorum bugün nedense ;) gerçi benim daha sıkı tutmak için bahan oluyor ♡

Kızlar diyetle alakasız ama bana kitap tavsiyesinde bulunursanız çok mutlu olurum :KK36:

Ben en son şu meşhur Fİ Pİ Çİ serisine başlamıştım Pi de kaldım ama ben çok beğendim ;) aslında hazır pek iş yapamazsın oturup okuyayım bende ;)

Ben son dakka günahımı yazıp kaçıyorum :KK17: bu saatte 2 çiğ köfte yedim :silah: topa tutabilirsiniz hakettim:sinirli:

Bugün ona göre sıkı tutarın canım ♡ olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta ama bir 30 dakika fazladan spor yada yürüyüş de olabilir ;) sonuçta ceza istedin :D

Back
X