- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendime rakip olarak adaşımı seçiyorum.
Bence meydan okumalısın. Gözüne kestir bak bakalım . Ama dişli olsun rakibin.BU HAFTA KENDIME RAKIP ARIYORUM YARISACAK ONEMLE DUYURULUR![]()
Bu haftayı bırak yılbaşına odaklan. Aynı miktarda vermek istiyoruz var mısın?BU HAFTA KENDIME RAKIP ARIYORUM YARISACAK ONEMLE DUYURULUR![]()
Senin azminin yanında esamem okunmaz :))Anam heyecanlandımmarjinal bacımi gözüme kestirdim gibi ama o da benden çok zayıf...ezer mi ki beni...
![]()
Senle de ben aynı kiloyu hedeflemişiz marjinalcim sen kendine başkasını seçmemişsen ben seni seçtimSenin azminin yanında esamem okunmaz :))
Mesela ne yaptın canım bende derhal atağa geçmeliyimZigzagi tamamladım bugün. Yarın az kalorili rejime devam.
Bu arada çok ağrım var regl sebebiyle birşey yiyecek halim olmadı inşallah yiyebilirsem atacağım
Tamamdır canımSenle de ben aynı kiloyu hedeflemişiz marjinalcim sen kendine başkasını seçmemişsen ben seni seçtim![]()
Çok teşekkür ederim canım kaptanımÇok geçmiş olsun canıminşallah geçer ağrıların da rahatlarsın ♡
Tamamdır canım![]()
İnşallah hedeflediğimizden de fazlasını veririz beraberce
Zigzagta bir gün boyunca kaloriyi yükseltiyorsun. Yemek saatini de değiştirebilirsin. Ben kahvaltıya davetliydim, omlet de yedim, kekten de. Abartmadan tabi. Ama mideye değişik bir şeyler giriyor. İnan faydası oluyor söylemesi ayıptır kaç gündür kabızdım bugün rahatladım. Bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor. Akşam menüm ise sadece menemen.Mesela ne yaptın canım bende derhal atağa geçmeliyim
Estağfurullah canım benim. Kacamaklari bırak çok iyisin sen de...Senin azminin yanında esamem okunmaz :))
Bu zigzağı ben de merak ediyorum canım.Zigzagi tamamladım bugün. Yarın az kalorili rejime devam.
Çok geçmiş olsun adaçayı çok iyi geliyor varsa demleyip iç canım.. Şifa olsun regl olanlara imreniyorum olsa da ağrılı olsa... 45 - 50 günü buluyor bendeBu arada çok ağrım var regl sebebiyle birşey yiyecek halim olmadı inşallah yiyebilirsem atacağım
Çok mantıklı...bilmeden ben de bugün bir dilim tb ekmeği ekledim yarım sabah yarım akşam olmak uüzer.Zigzagta bir gün boyunca kaloriyi yükseltiyorsun. Ben kahvaltıya davetliydim, omlet de yedim, kekten de. Abartmadan tabi. Ama mideye değişik bir şeyler giriyor. İnan faydası oluyor söylemesi ayıptır kaç gündür kabızdım bugün rahatladım. Bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor. Akşam menüm ise sadece menemen.
Vücut hep aynı saatte aynı miktarda benzer kaloride şeyler yiyince tıkanıyor bazen. Bir nevi şaşırtmaca bu. Saati ve kalori miktarı değiştirilerek yapılıyor. Bir günlük.Estağfurullah canım benim. Kacamaklari bırak çok iyisin sen de...
Bu zigzağı ben de merak ediyorum canım.
Çok geçmiş olsun adaçayı çok iyi geliyor varsa demleyip iç canım.. Şifa olsun regl olanlara imreniyorum olsa da ağrılı olsa... 45 - 50 günü buluyor bende