Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

**8. TAKIM 600.ETAP***

oynakbasi34 ( 108 / 107,9 / 0,1 / 0,09 % )
mavimli ( 74,4 / 74 / 0,4 / 0,54 % )
serenalar ( 79,7 / 79,2 / 0,5 / 0,63 % )
sonundaoldu ( 66,1 / 64,8 / 1,3 / 1,97 % )
Meryemozcan27 ( 66,5 / 66 / 0,5 / 0,75 % )
ebideryal ( 76,7 / 76,3 / 0,4 / 0,52 % )
Lillimam25 ( 70,8 / 69,9 / 0,9 / 1,27 % )
Meryem1306 ( 74,9 / 75/ +0,1 / - 0,13 % )
Themarginal ( 58,3 / 57,1 / 1,3 / 2,23 ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 22 Kasım, Başlangıç kilo 60 kg, hedef 52 kg

8. Takım Ortalaması: 0,874 %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Bonus ( 102,5/ 102,4 / 0,1 / 0,10 % ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 20. Ocak 2019
Black_House ( 81,9 / 80 / 1,9 / 2,32 % ) Yeni üye, Başlangıç 8 Aralık, Başlangıç kilosu 81,9 Kg, hedef 70 kg, Listeye giriş tarihi 29 Aralık
Sevilay80 ( 78,3 / 77,5 / 0,8 / 1,02 % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )

Bütün 8. Takım Kelebeklerini kocaman öpüyorum ve sonraki bildirime kadar başarılı bir şekilde ilerleyip yine güzel eksiler göreceklerine canı gönülden inanıyorum :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

**8. TAKIM 600.ETAP***

Themarginal ( 58,3 / 57,1 / 1,3 / 2,23 ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 22 Kasım, Başlangıç kilo 60 kg, hedef 52 kg

**8. TAKIM 600.ETAP***

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Bonus ( 102,5/ 102,4 / 0,1 / 0,10 % ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 20. Ocak 2019
Black_House ( 81,9 / 80 / 1,9 / 2,32 % ) Yeni üye, Başlangıç 8 Aralık, Başlangıç kilosu 81,9 Kg, hedef 70 kg, Listeye giriş tarihi 29 Aralık
Sevilay80 ( 78,3 / 77,5 / 0,8 / 1,02 % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )

Bütün 8. Takım Kelebeklerini kocaman öpüyorum ve sonraki bildirime kadar başarılı bir şekilde ilerleyip yine güzel eksiler göreceklerine canı gönülden inanıyorum :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

20 ocak mı :110::KK14:

Kızlar dün kendi takımımda yazdığım mesajımı belki sizleri de motive eder diye kardeş takımlarımda da paylaşmak istedim umarım işe yarar :KK39:

kilo vermek işi önce kişinin kafasında bitmeli kendisi bunu gerçekten istemeli ama gerçekten istemeli herkes kilo vermek güzel görünmek sağlıklı olmak ister ama bunu sadece istemek yetmez gerçekten istemeli ve buna karar vermeli kişi ki çıktığı yolda önüne çıkacak engellere daha rahat karşı koyabilsin yoksa önüne çıkacak ilk engelde ucundan alayım bir kereden birşey olmaz gibi akıl çeldirici şeylere bir kere kapılırsa çıktığı yoldan başlamadan döner kişi ama gerçekten bu sefer tamam der azimli kararlı disiplinli vede sabırlı olursa ne davetler partiler nede gelen misafirler çocuklar anneler babalar gidilen piknikler yemekler geziler diyetinizi bozmanıza engel olmaz hep söylüyorum gördüğünüz bütün o muhteşem yemeklerin tadını zaten biliyorsunuz bugüne kadar yediniz de ne oldu hiç bir şey kilo olmaktan başka bir işe yaramadı sizi bugüne hazırladı oysa şimdi yemezseniz DUR demesini bilirseniz en azından seneye bugün çok daha güzel çok daha zayıf çok çok daha sağlıklı olacaksınız ve aynadaki görüntünüzle gurur duyacaksanız ve şimdi size ye bir seferden bir şey olmaz diyenler ağızları kulaklarında vaaaay beeeee nasıl yaptın ne yaptın da böyle güzel oldun diyecekler bunları duymaya değmez mi hepsini geçtim sağlığınızı geri kazanacaksınız buna değmez mi çünkü kiloluyum ama sağlıklıyım diyen en büyük yalanı söyler şöyle ki bugün hasta olmayabilirsiniz ama kilolu olduğumuz sürece hepimiz kanser şeker tansiyon kalp hastası adayıyız nolur bunları unutmayalım dün ne yediysek yedik dün dünde kaldı bugün yeni bir gün ve bugün sağlığımız için bir adım atalım ve sağlıklı beslenmeye başlayalım hadi kızlar biz kadınlar güçlüyüz istersek başarırız...............................

Merhaba kızlar, haftanın son günü ama işteki ilk günüm diyebilirim. Eğitim bittikten sonra annemlere uğramıştım daha hiçbir şeye adapte olamadan önceki gün kendi evime döndüm. uzak kalıyorum buradan ama otelde bile yediklerime içtiklerime dikkat ettim. iki kilom gitti tabi bunda hasta olup iştahımın kesilmesi de etkili.
Dün sadece akşam yemeği yedim,
üç kaşık şehriyeli pirinç pilavı,
iki parça tavuk pirzola ve bir kase salata.
bugün öğlen menüsü de aynı çünkü dünkü yemekleri getirdim okula hatta akşama bile pilavım var yanına bir yemek yaparım.
güncel kilom 66,4. yarın spora kaldığım yerden devam.
***Bu arada bamya tohumu tüketiyorum babam almış bana da verdi bağırsakları inanılmaz çalıştırıyor ve şekerim için de çok faydalı olduğunu söyledi sabahları 10 tane tohumu bir bardak su ile yutuyorum. Bamyayı hiç sevmem ama tohumu harika iş görüyor tavsiye ederim araştırın mutlaka.
Hoş geldin helopini.Artik aramızdasin çok sevindim. Manavgat'taki eğitimin insallah faydalı sonuçlar getirir sana. Bu süre içinde eksili dönüşün de ayrıca çok güzel. Tebrik ederim. Canım bu bamya tohumunu aktarlarda bulabilir miyim? Güzel bir bilgi, benim şekerim yok ama bağırsak için faydalı oluşu dikkatimi çekti.

Selamlar 8. Takımm :KK200:
5. Takımdan sizlere sevgiler getirdim :KK36:
Bu cuma umarım herkes tartıda güzel sonuclar görmüstür :)
Hoş geldin kardeşcazim. :KK200:Sevgiler bizden de...

selam kızlar herkese hayırlı cumalar ben 10.takımın üyesiyim kardeş takımımızı ziyaret edeyim dedim inşallah hepimiz en kısa zamanda sağlıklı olarak istediğimiz kilolara geliriz :KK39:
Hoş geldin canım. Umarım siz de gonlunuzdekileri gercekleştirirsiniz.

kızlar merba annemler geldi dün sabah memleketten.yatili.giremedim bi turlu .kilom 77.5 kaptanım oynakbasi34 oynakbasi34
Gozun aydın canım. Allah tekrar kavuştursun darısı Lilimam Lilimam cimin başına. :KK200:

iki gündür kötü geçti.ye yu ye yu ....misafirden.annemleri az sonra göndercem.ama aksama yine misafirim geliyor .yine ye yu ye yu
Maşallah evinin bereketi tavan desene bu hafta :KK76:

geçen hafta 78.3 bu hayat 77.5
:halay:

Arkadaşlar yazamadım dışarda imkanı olmadı sabah kalkar kalkmaz tartım 76300 geçen Hafta 76600 muhtemelwn daha iyiydi ama dışarı çıkıcak yım erken böyle oldu 300 gr gitmiş şükür

Kaptanım nasip olursa haftaya hedefim en az 1,5 kilo buraya da yazıyorum Eğer veremezsem bana çeza ver verirsem havalı bi tebrik isterim
Geçen hafta iyi vermiştin ertesi hafta vücut biraz az veriyor gayet normal canım Moralin bozulmasın.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bildirimler tamamlandığına göre önce listemizi hazırlıyayım sonrada bizim Cengaverlere özel liste yapacağım :21:
İnşallah her iki listede de hep bol eksiler görürüz :KK68:

Çok güzel canım geçen haftaya göre güzel gitmiş :KK66: tebrikler aynen devam

Süpersin canım az da olsa gitmiş :KK66: haftaya daha da güzel rakamlar olur bence :KK60:
Haftaya daha guzel verecegiz inşallah. En Büyük TÜRKİYE

**8. TAKIM 600.ETAP***

Merhaba, 5. Takım üyesiyim kardeş takımlara bakayım dedim. Ortalamanız çok iyi tebrik ediyorum bu takımı :)

Hoş geldin helopini.Artik aramızdasin çok sevindim. Manavgat'taki eğitimin insallah faydalı sonuçlar getirir sana. Bu süre içinde eksili dönüşün de ayrıca çok güzel. Tebrik ederim. Canım bu bamya tohumunu aktarlarda bulabilir miyim? Güzel bir bilgi, benim şekerim yok ama bağırsak için faydalı oluşu dikkatimi çekti.

Gozun aydın canım. Allah tekrar kavuştursun darısı Lilimam Lilimam cimin başına. :KK200:

Geçen hafta iyi vermiştin ertesi hafta vücut biraz az veriyor gayet normal canım Moralin bozulmasın.

Amin inşallah canım

Son bildiriminden itibaren 6 ayı doldurma durumuna göre o tarih çıktı ama onu kesinlikle bir üsttekilere danışacağım ;) hani 6 ay dolmadan sadece 6 aylık olunca oluyorsa hemen senide dahil edeceğim canım ;) dont panik :KK48:

Geçen hafta 74.3
Bu hafta 73.5:halay:

Süpersin canım ;) desene 1 kgdan az fazla kaldı listedeki son bildirimine göre ;)
En son 595. Etapta 72.3 kg ile bildirimsiz izne ayrılmıştın ;) haftaya o rakamı görürsen yine dönersin istersen listeye ;)

Kızlar dün kendi takımımda yazdığım mesajımı belki sizleri de motive eder diye kardeş takımlarımda da paylaşmak istedim umarım işe yarar :KK39:

kilo vermek işi önce kişinin kafasında bitmeli kendisi bunu gerçekten istemeli ama gerçekten istemeli herkes kilo vermek güzel görünmek sağlıklı olmak ister ama bunu sadece istemek yetmez gerçekten istemeli ve buna karar vermeli kişi ki çıktığı yolda önüne çıkacak engellere daha rahat karşı koyabilsin yoksa önüne çıkacak ilk engelde ucundan alayım bir kereden birşey olmaz gibi akıl çeldirici şeylere bir kere kapılırsa çıktığı yoldan başlamadan döner kişi ama gerçekten bu sefer tamam der azimli kararlı disiplinli vede sabırlı olursa ne davetler partiler nede gelen misafirler çocuklar anneler babalar gidilen piknikler yemekler geziler diyetinizi bozmanıza engel olmaz hep söylüyorum gördüğünüz bütün o muhteşem yemeklerin tadını zaten biliyorsunuz bugüne kadar yediniz de ne oldu hiç bir şey kilo olmaktan başka bir işe yaramadı sizi bugüne hazırladı oysa şimdi yemezseniz DUR demesini bilirseniz en azından seneye bugün çok daha güzel çok daha zayıf çok çok daha sağlıklı olacaksınız ve aynadaki görüntünüzle gurur duyacaksanız ve şimdi size ye bir seferden bir şey olmaz diyenler ağızları kulaklarında vaaaay beeeee nasıl yaptın ne yaptın da böyle güzel oldun diyecekler bunları duymaya değmez mi hepsini geçtim sağlığınızı geri kazanacaksınız buna değmez mi çünkü kiloluyum ama sağlıklıyım diyen en büyük yalanı söyler şöyle ki bugün hasta olmayabilirsiniz ama kilolu olduğumuz sürece hepimiz kanser şeker tansiyon kalp hastası adayıyız nolur bunları unutmayalım dün ne yediysek yedik dün dünde kaldı bugün yeni bir gün ve bugün sağlığımız için bir adım atalım ve sağlıklı beslenmeye başlayalım hadi kızlar biz kadınlar güçlüyüz istersek başarırız...............................

Paylaşımın için çok teşekkür ederim ;) gerçekten öyle insan kesinlikle her anlamda istemeli ;) yoksa mutlaka birşeyler bahane oluyor ;)

Merhaba, 5. Takım üyesiyim kardeş takımlara bakayım dedim. Ortalamanız çok iyi tebrik ediyorum bu takımı :)

Çok teşekkür ederiz canım ;) Her zaman beklerim ;)

Kızlar sersem gibiyim :( hayır iş yapmış olsam içim yanmayacak :KK48:
Eşim de henüz gelmedi ama birazdan gelmiş olur inşallah ;)
Şirket taşınıyor diye adamcağız bu haliyle koşturuyor hayır birde felaket trafik olan bir yere taşınıyor şirket :( 3 vesait yapmak zorunda eğer arabayla gitmezse ( arabayla giderse yol masrafı çok daha fazla oluyor üstelik trafik deli edecek )

Önceki iş yerinin olduğu yer 15 dakika bile sürmüyordu arabayla gitmesi ;) bu şimdi tutulan yere en az 1 saat süresi varmış :( üstelik tuttukları yer resmen bir plazanın bodrumu desem yeridir :( - 3 de olacaklarmış adam daha ölmeden yerin dibine soktu bizi diyip duruyor :KK48:

Daha şimdiden daralmaya başladı hatta bende dedim bak ameliyat durumu da nasılsa şu anda söz konusu değil eğer istersen bas istifağyi başlarım işsizlik maaşına :( eşimden değerli değil ya üstelik kızlarda Allah korusun bir sıkıntı olsa devlet sigortasında ( gerçi büyük 18 ama hala okuyor o yüzden oda sigortalı sayılıyor benim bildiğim )
Birde genelde zaten öyle bir durumda oturup para hesabı yapacak halimiz yok ;)

iki gündür kötü geçti.ye yu ye yu ....misafirden.annemleri az sonra göndercem.ama aksama yine misafirim geliyor .yine ye yu ye yu
Gözünaydın demeye kalmadan gidiyorlarmış bileee,neden çabuk gittiler durdur onları sevilaaaaay bulmuşsun göndermeee:mad::KK66:

Ortalamamız gayet güzel :KK66: heee diğer takımlarda gayet başarılı ama bakalım belki ilk 3e girmek nasip olur :KK66: Harikasınız kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Teşekkürler kaptanım bende tebrik ediyorum herkesi, kendi adıma söylüyorum buranın sorumluluğu sayesinde böyle kilolar verdim çok teşekkürler herkese :KK200:

Aynı ben :KK70: hadi az gülelim

:KK70::KK70:

Teşekkürler canım bu arada hoşgeldin :KK200:

Canımsın ablaaaaa amin inşallah :KK200::KK200::KK200:

Merhaba hoşgeldin :KK200:

Kazen Kazen Sevgili Editörümüz rahatsız ediyoruz ama listemize bir kelebek daha eklendi :KK66: zahmet olmazsa müsait bir anında @Themarginal arkadaşımıza da kelebeğini kondurabilirsen seviniriz :KK68:
Özelden etiketleme olmuyor diye ikidir buradan sesleniyorum :KK66:
Sevgili kaptanım bize de verilmedi hala :KK75:

Kızlar sersem gibiyim :KK43: hayır iş yapmış olsam içim yanmayacak :KK48:
Eşim de henüz gelmedi ama birazdan gelmiş olur inşallah :KK66:
Şirket taşınıyor diye adamcağız bu haliyle koşturuyor hayır birde felaket trafik olan bir yere taşınıyor şirket :KK43: 3 vesait yapmak zorunda eğer arabayla gitmezse ( arabayla giderse yol masrafı çok daha fazla oluyor üstelik trafik deli edecek )

Önceki iş yerinin olduğu yer 15 dakika bile sürmüyordu arabayla gitmesi :KK66: bu şimdi tutulan yere en az 1 saat süresi varmış :KK43: üstelik tuttukları yer resmen bir plazanın bodrumu desem yeridir :KK43: - 3 de olacaklarmış adam daha ölmeden yerin dibine soktu bizi diyip duruyor :KK48:

Daha şimdiden daralmaya başladı hatta bende dedim bak ameliyat durumu da nasılsa şu anda söz konusu değil eğer istersen bas istifağyi başlarım işsizlik maaşına :KK43: eşimden değerli değil ya üstelik kızlarda Allah korusun bir sıkıntı olsa devlet sigortasında ( gerçi büyük 18 ama hala okuyor o yüzden oda sigortalı sayılıyor benim bildiğim )
Birde genelde zaten öyle bir durumda oturup para hesabı yapacak halimiz yok :KK66:
İstifayı basarsa yeniden iş bulması kolay olacakmı canım

Back
X