- 9 Ocak 2012
- 15.626
- 30.335
- 798
Günaydın kızlar.. bugün Antep buz buz. Kar yağdı. İnş yarın okul tatil olmaz ya yoksa oğlanla işe gidicez 
Yılbaşına bize iş kitlerler demiştim di mi
Eşim 3 gündür 12-12 çalışıyor ve pert. Yani önümüzdeki günlerde full işte. Ne diyim sağlık olsun artık.
Kaptancım mezun oldum ama hala benle uğraşıyorsun ne diyim Allah razı olsun. Sen böyle yaptıkça motivem düşmez ne mutlu bana
Bu arada hedef tuttu şükür. Bu sabah 63.4 geldim. Benim ödül hedefim yoktu ama sanırım sömestrde annemlerin yanına gidicem diyet yaptırmazlar bana. Zaten annem fotoma bakıp çöktün çöktün diyiiii

Yılbaşına bize iş kitlerler demiştim di mi
Eşim 3 gündür 12-12 çalışıyor ve pert. Yani önümüzdeki günlerde full işte. Ne diyim sağlık olsun artık.
Evettttttttttt Yılbaşı Listesinde olupda şimdiden Hedefi tutturan arkardaşları ayakta alkışlıyorum
E ebideryal 74.1 kg ile hedefini 900 gram fazladan vererek geçti
sonundaoldu sadece 100 gram kalmış hedefe ama onuda pazartesiye kadar fazlasıyla vermiş olacağın için senide hedefi tutturmuş olarak sayıyorum
@Themarginal hedefine sadece 600 gram kadar yaklaştık ve eminim pazartesiye oda hedefi tutturmuş olurdu
Lilimam in de hedefine 300 gram kalmış ve eminim pazartesi daha aşağıları da görür
Cidden hepinizle gurur duyuyorum
Çok güzel yollar kat ettiniz ve dahası da gelecek inşallah![]()
Kaptancım mezun oldum ama hala benle uğraşıyorsun ne diyim Allah razı olsun. Sen böyle yaptıkça motivem düşmez ne mutlu bana
Bu arada hedef tuttu şükür. Bu sabah 63.4 geldim. Benim ödül hedefim yoktu ama sanırım sömestrde annemlerin yanına gidicem diyet yaptırmazlar bana. Zaten annem fotoma bakıp çöktün çöktün diyiiii
bizimki oralı olmadı.
kizlar bahane banuş şahane
Lahmacun inceydi demek...görmem lazım. Mili milimine olçerdim ama ucuz kurtuldun. Bugün affettirecek bir şeyler yemeni bekliyorum.
Sen istersen yedi gün muhteşem menüler çıkarırsın. Regl döneminde açıkçası beklemiyordum böyle guzelini...