ben ne edem nerelere gidemedim akşam fena ciğer gömdüm 
sabah 11.00
1 yumurta 1 kaşık menemene
peynir zeytin domates 2 dil kızarmış tb ekmek
3 yuvarlak sucuk
öğlen 15.00
çiğ köfte ve göbek marul
ayran
akşam 19.00
1 dopdolu tabak dana ciğeri sote biberli soğanlı
salata
1 kaşık havuç yoğurtlu
2 lt su
4 bardak kiraz sapı çayı
menüler akşamı gece 3 de yattım kızım dan sebeb e sabah geç kalkdim eşim sağolsun hazırlamış bugün evdeydi sonra mobilya bakmaya gittik öğlen geç oldu derken akşam kaydı menum bundan ibaret akşam ki ciğer çok oldu sankim dedim ulan naptin hilal çok pişman oldum adet yüzünden de 88.5 çıktı zatiiii el verin hanımlar toparlayalım yarın bir çay sipariş ettim banucum bahsetmiştim sana ondan bakalım yardım edecek mi ödem için yazarım size sonuçları
sabah 11.00
1 yumurta 1 kaşık menemene
peynir zeytin domates 2 dil kızarmış tb ekmek
3 yuvarlak sucuk
öğlen 15.00
çiğ köfte ve göbek marul
ayran
akşam 19.00
1 dopdolu tabak dana ciğeri sote biberli soğanlı
salata
1 kaşık havuç yoğurtlu
2 lt su
4 bardak kiraz sapı çayı
menüler akşamı gece 3 de yattım kızım dan sebeb e sabah geç kalkdim eşim sağolsun hazırlamış bugün evdeydi sonra mobilya bakmaya gittik öğlen geç oldu derken akşam kaydı menum bundan ibaret akşam ki ciğer çok oldu sankim dedim ulan naptin hilal çok pişman oldum adet yüzünden de 88.5 çıktı zatiiii el verin hanımlar toparlayalım yarın bir çay sipariş ettim banucum bahsetmiştim sana ondan bakalım yardım edecek mi ödem için yazarım size sonuçları
Len yarın o kitap okuldan çıksın bu sefer benden fırça yiyeceksin dedim 
, miniğim bile sabah süt içip tekrar uyudu bende yattım)
yüz üstünde geç start verdiği için 3.cü oldu ( ki hocalar bile dedi eğer zamanında start verseydi birinci bile olabilirdi diye )