• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben ne edem nerelere gidemedim akşam fena ciğer gömdüm :(

sabah 11.00
1 yumurta 1 kaşık menemene
peynir zeytin domates 2 dil kızarmış tb ekmek
3 yuvarlak sucuk

öğlen 15.00
çiğ köfte ve göbek marul
ayran

akşam 19.00
1 dopdolu tabak dana ciğeri sote biberli soğanlı
salata
1 kaşık havuç yoğurtlu

2 lt su
4 bardak kiraz sapı çayı

menüler akşamı gece 3 de yattım kızım dan sebeb e sabah geç kalkdim eşim sağolsun hazırlamış bugün evdeydi sonra mobilya bakmaya gittik öğlen geç oldu derken akşam kaydı menum bundan ibaret akşam ki ciğer çok oldu sankim dedim ulan naptin hilal çok pişman oldum adet yüzünden de 88.5 çıktı zatiiii el verin hanımlar toparlayalım yarın bir çay sipariş ettim banucum bahsetmiştim sana ondan bakalım yardım edecek mi ödem için yazarım size sonuçları

yarın dışardan olacağım annem için alışverişe çıkacağım oda haftaya bugün burada sonra onun evini temizlicem falan yoğun olacak anlayacağınız cmt günü gün var yarın işlerimi halledemde geri iki gün evle uğraşmam lazım

Su perisi86 Su perisi86 geçmiş olsun canım hurma diyetine mi başladın yoğurt çabuk toparlamana yardımcı olr inşallah
Sagol canım evet hurma dıyetıne basladım aksam ögünlerıni böyle gecıstıreyım diyorum acıktım Suan ama yapacak bir şey yok uyuyayım bari

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler ;)

Herkes yatmaya niyetlenmiş ben yeni damlıyorum :D
Maşallah bugün ufaklık bizi akşam eve geldikten sonra bütün evi ayağa kaldırdı :D Hatun test kitabımı bulamıyorum diye mızırdandı durdu tabi Öğretmenden fırça yiyeceğim korkusu da var :KK48:
Hep birlikte eve giriştik ( adım gibi eminim bir yerde gördüm ama nerdeydi diye kendimi yedim durdum :KK53: )
1 saatten sonra sürdü aramalar ama yok yok yok :KK48:

O arada büyük kız bana fırça atınca zaten şalterler atmışken ona da söylendim len çocuk mu azarlıyorsun ( aslında yavrum omuzum ağrıyacak yine diye fırça attı ama sesinin tonunu ayarlayamadı o an :KK57: )
Hadiiiii bu sefer de büyük bana küstü :D

Hay sizin kitabınıza diye söylendim bende :D
Neyse onlar abla kardeş tabi aramaya devam ettiler bende o ara omuzum tutunca uzandım biraz ;)

En sonunda küçük cimcime demezmi okulda sıramın altında da olabilir diye :kızgın: Len yarın o kitap okuldan çıksın bu sefer benden fırça yiyeceksin dedim ;) sülaleyi karıştıracak resmen :D ki sonra düşündüm de doğru olabilir çünkü cidden ben kitabı pazar gördüm ve pazartesi yine okula götürmüştü :D

Neyse bizim akşam çorbaya döndü tabi o arada eşimde bir tuhaftı :( nedense bütün gün fırsat buldukça kafayı koymaya yer aradı hiç halim yok dedi durdu :( sanırım oda hasta olacak ki bir o eksikti :D
Herşeyde vardır bir hayır dedik tabiki ;)

Vay vay vay ziyafete geeel :p reçeller çörekler simitler patatesin her hali ,sanırım bu hafta daha kahvaltı yapmıycaksın ablaaa:KK53: ye ye afiyet olsun ayarında olursa hep diyorum ben kahvaltıdakilere çok karşı değilim tabi kızartmalar falan hariçç:KK54:

Bak bak bu iki arkadaşta fırsat bulup cısları araya kaynatmışlar :sopa::KK70: künefe diye öldüm de yemedim vicdansızlaaaaaar:KK34::KK70::KK70:

:D :D :D
Viçdansızzzzzzzzzzzzz Sabuhaaaaaaaaaaaaaa :D
Kız sen fıstık gibi kaldın ben hala ceviz gibiyim :D bundan büyük ceza mı olur bana :D
Ama merak etme sıkı yönetim ilan ettim evde :D tahrik suçu işleyen bile kurtulamaz artık elimden ;)

Kabusname
10.30 Çeyrek simit, çeyrek tahinli çörek, üç beş yeşil, siyah zeytin, peynirler, yeşillik, çilek reçeli, ceviz, iki çatal patates, patatesli omlet
12.00 Sade Türk kahvesi bir kare çikolata
17.00 İki kaşık zeytinyağli yeşil fasulye, iki kare(avuç içi buyuklugunde) sini kebabı, bir bardak kefir
İki litre su, yeşil çay
oynakbasi34 oynakbasi34

Valla bir öğün sapıtıp sonrasını süper dengelemişsin helal valla ;)

Kızlar naptınız gııııı :KK70:
Önce Meryem hanım kahvaltıyı götürmüşsün bakıyorum da :KK70: şaka bir yana hakkın yani. 20 kilo verdin aşağı yukarı afiyet olsun. Avokadoyla bir ömür beslenmen imkansız zaten. Eminim bağırsaklar baya çalışır. Ben de sıkı yaparken açtığım an diyeti bağırsakların çalışmasıyla eksikler geldi.
Ebicim çifte kahvaltı çok olmuş çayı boş geçseymişsin keşke
Meral 1 kalıp peynire öldüm gülmekten Allah iyiliğini versin inş :KK70:
Kaptan Sigara böreği mi yedin sen. Boynun sağlam olsa 3 mill Leslie isterdim senden ama öğlen akşam güzel toplamışsın. Tebrikler
Seroşş arada sen de neler götürdün acep ekmekleri yedin mi yoksa hıııı
Sevilay da YOk Allah bilir neler yiyordur tatlılar falan
Maviş iltifatlardan sonra coşmadın inş gelip hesap versen fena olmaz :KK70:
Hilal senin menü oruçtan sonra çok geldi gözüme :KK70:
Unuttuğum da varsa artık sabaha toparlanın.
Valla ben de götürüyorum ama yılbaşı diye değil evdeki kek bitsin diye :KK70: ama kek yersem öğün atlıyorum bakalım korumayı kıvırabilecek miyim. Olmazsa kilo alırsam tekrar dönerim diyete :KK70:

Valla dengeledim dengelemesine ama ben hiç memnun değilim bugünden :(
Hani boşuna dememişler İmam osurursa Cemaat …… diye :D :D :D
Benimde örnek olmam lazım ki sizlere karışmaya hakkım olsun ;)

Evde bende de cevizli fındıklı havuçlu kek duruyor ama inatla ağzıma sürmeyeceğim ;) yoksa biliyorum devamı gelecek ve ben yine anında artı göreceğim maazallah :(

ben ne edem nerelere gidemedim akşam fena ciğer gömdüm :KK43:

sabah 11.00
3 yuvarlak sucuk

öğlen 15.00
çiğ köfte ve göbek marul
ayran

akşam 19.00
salata
1 kaşık havuç yoğurtlu

2 lt su
4 bardak kiraz sapı çayı

menüler akşamı gece 3 de yattım kızım dan sebeb e sabah geç kalkdim eşim sağolsun hazırlamış bugün evdeydi sonra mobilya bakmaya gittik öğlen geç oldu derken akşam kaydı menum bundan ibaret akşam ki ciğer çok oldu sankim dedim ulan naptin hilal çok pişman oldum adet yüzünden de 88.5 çıktı zatiiii el verin hanımlar toparlayalım yarın bir çay sipariş ettim banucum bahsetmiştim sana ondan bakalım yardım edecek mi ödem için yazarım size sonuçları

Bende merak ediyorum o çayı canım ;) gidip bir türlü fırsat bulamadım eczaneye danışmaya ;) İnşallah çok faydası olur ;)
Bende yarın itibaren aileye de sıkı yönetim ilan ettim :D eşim ve büyük kız da maşallah göbiş tokuşturacak kıvama geldiler :D ufaklık da ödü kopuyor kilo alacağım diye ( ki geçen seneden beri gram kilo almadı ama yinede korkuyor )
Evdekiler de bana uyarsa daha kolay olur inşallah bundan sonra ;)

İyi uykular kızlar hepinizi öptüm :KK66:))

Sana da iyi geceler canım :KK60:

ben ne edem nerelere gidemedim akşam fena ciğer gömdüm :KK43:

sabah 11.00
3 yuvarlak sucuk

öğlen 15.00
çiğ köfte ve göbek marul
ayran

akşam 19.00
salata
1 kaşık havuç yoğurtlu

2 lt su
4 bardak kiraz sapı çayı

Çiğ köfte sayısınıda alalım lütfen :sopa:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Herkes yatmaya niyetlenmiş ben yeni damlıyorum :KK70:
Maşallah bugün ufaklık bizi akşam eve geldikten sonra bütün evi ayağa kaldırdı :KK70: Hatun test kitabımı bulamıyorum diye mızırdandı durdu tabi Öğretmenden fırça yiyeceğim korkusu da var :KK48:
Hep birlikte eve giriştik ( adım gibi eminim bir yerde gördüm ama nerdeydi diye kendimi yedim durdum :KK53: )
1 saatten sonra sürdü aramalar ama yok yok yok :KK48:

O arada büyük kız bana fırça atınca zaten şalterler atmışken ona da söylendim len çocuk mu azarlıyorsun ( aslında yavrum omuzum ağrıyacak yine diye fırça attı ama sesinin tonunu ayarlayamadı o an :KK57: )
Hadiiiii bu sefer de büyük bana küstü :KK70:

Hay sizin kitabınıza diye söylendim bende :KK70:
Neyse onlar abla kardeş tabi aramaya devam ettiler bende o ara omuzum tutunca uzandım biraz :KK66:

En sonunda küçük cimcime demezmi okulda sıramın altında da olabilir diye :kızgın: Len yarın o kitap okuldan çıksın bu sefer benden fırça yiyeceksin dedim :KK66: sülaleyi karıştıracak resmen :KK70: ki sonra düşündüm de doğru olabilir çünkü cidden ben kitabı pazar gördüm ve pazartesi yine okula götürmüştü :KK70:

Neyse bizim akşam çorbaya döndü tabi o arada eşimde bir tuhaftı :KK43: nedense bütün gün fırsat buldukça kafayı koymaya yer aradı hiç halim yok dedi durdu :KK43: sanırım oda hasta olacak ki bir o eksikti :KK70:
Herşeyde vardır bir hayır dedik tabiki :KK66:

:KK70: :KK70: :KK70:
Viçdansızzzzzzzzzzzzz Sabuhaaaaaaaaaaaaaa :KK70:
Kız sen fıstık gibi kaldın ben hala ceviz gibiyim :KK70: bundan büyük ceza mı olur bana :KK70:
Ama merak etme sıkı yönetim ilan ettim evde :KK70: tahrik suçu işleyen bile kurtulamaz artık elimden :KK66:

Valla bir öğün sapıtıp sonrasını süper dengelemişsin helal valla :KK66:

Valla dengeledim dengelemesine ama ben hiç memnun değilim bugünden :KK43:
Hani boşuna dememişler İmam osurursa Cemaat …… diye :KK70: :KK70: :KK70:
Benimde örnek olmam lazım ki sizlere karışmaya hakkım olsun :KK66:

Evde bende de cevizli fındıklı havuçlu kek duruyor ama inatla ağzıma sürmeyeceğim :KK66: yoksa biliyorum devamı gelecek ve ben yine anında artı göreceğim maazallah :KK43:

Bende merak ediyorum o çayı canım :KK66: gidip bir türlü fırsat bulamadım eczaneye danışmaya :KK66: İnşallah çok faydası olur :KK66:
Bende yarın itibaren aileye de sıkı yönetim ilan ettim :KK70: eşim ve büyük kız da maşallah göbiş tokuşturacak kıvama geldiler :KK70: ufaklık da ödü kopuyor kilo alacağım diye ( ki geçen seneden beri gram kilo almadı ama yinede korkuyor )
Evdekiler de bana uyarsa daha kolay olur inşallah bundan sonra :KK66:

Sana da iyi geceler canım :KK60:
Annannede de olabilir en son oraya da gitmişlerdi demedi deme :KK70:
İmamın cemaatin bilmem naaaptığı kısım tam bugünkü takım halimiz oldu sırada onları temizleme zamanı kaptanım:KK70:

Bugün uzun bir aradan sonra Havuzda bir Arkadaşa deng geldim ;)
Onun oğlu bizimkinin bir üst grubunda yüzüyordu ve en son görüştüğümüzde oğluna bireysel lisans aldığını söylemişti ;) bende fırsat o fırsat yakalamışken sorayım dedim neler yaptı nasıl yaptı diye ;)

Normalde üst grup bizim tesistedeki bir kaç hocayla birlikte başka bir tesise geçtiler ama bugün misafir olarak geldi ;) oğlu benim kızla zaten tanışıp sohbet ediyordu ;) baktım bir ara bizimkiler aralarında yarışıyorlar :D ve bizimki bir kaç kere lisansı olan çocuğu geçti :D

Neyse Hatun diğer tesise geçen Hocalardan birinin numarasını verdi o daha iyi yönlendirir seni diye ( o hoca da zaten benim kuzuya yüzme öğreten Hocaydı ve bizimkini çok seviyor :KK48: hatta tesite her gördüğünde gel bakalım küçük balığım bir burnunu sıkayım senin diyip dururdu :D )
Hocayı çıkışta aradım ve uzun uzun konuştuk ( hani evet bu tesisten şikâyetçi değilim ama çocuk kaç aydır yerinde sayıyor hiç bir gelişme göremiyorum çok fazla antreman havasında olmadığı için Akademi diye geçtiği halde )
Zaten hocada sırf o yüzden ayrılmış ;) eğer çocuğu ben daha çok geliştiremeyeceksem, çocukların sınırlarını zorlayamayacaksam ve yarışmalara katılamayacaksam ne anlamı var dedi ;)

Diğer tesisdeki çalışmaları anlattı ( onlarda haftanın 4 günü yüzüyorlarmış ama süre biraz daha uzun ve tempolu yüzmeyi hatta atlamayı bile öğretiyorlarmış :KK68: )
Yani çok daha profesyonel bir ortam ;) kesinlikle çocukların ileride Milli olma şansları bile var eğer sıkı çalışırlarsa ;)
Üstelik çocuklar güzel bir antremandan sonra kas oluşumu sağlamak için birde beslenme programı uyguluyorlarmış ( spor sonrasındaki ilk yarım saatte protein almak gerekiyor ya kas oluşması için )

Tabi şu anda bu taraftan kaydını sildirip diğer tarafa geçirme taraftarı değilim etik olmaz dedi ;) bir kaç aya kalmaz sizin tesislerde de yarışlar olacak o zamana kadar sıkı çalışsın ve o taraftaki Akademi bittiği an ben küçük balığımı alırım bu tarafa dedi :21:
Hocalar ilgilenmese bile Kuzuya söyle mutlaka hiç aralıksız parkurları yüzmek için çabalasın ki bu tarafa geçtiğinde çok daha rahat ve hazırlıklı olur dedi ;) Lisans işini de şimdilik beklet onuda ben hallederim dedi sağ olsun :21::21::21::21:

Tabi tüm konuşmayı benim küçük kuzuya da ilettim ( öncesinde zaten aramdan onunla konuşup istermisin Nurettin Hocanın Tesisine geçmeyi ama bak şartlar orada daha ağır yani burada olduğu gibi laylaylom değil disiplinli bir şekilde yüzmen lazım dedim )
Anam benim ki bir sevindi bir sevindi ve Anneciğim bundan sonra ne çikolata nede çips isterim ;) bak tam sağlıklı beslenmem lazım ki Hocama geçtiğimde hem fit olayım hemde çok daha rahat yüzebileyim dedi ;) Genelde zaten sık sık almazdım da arada bir tuttururdu ;) sonra döndü hatta babasına ; '' Bak özellikle sen eve abur cubur sokmayacaksın sonra dayanamam yerim olmaz benim bundan sonra çok dikkatli beslenmem lazım. Getirirsen seninle çok kötü bozuşuruz ona göre!'' dedi :D :D :D
Eşim nasıl gülüyor tamam tamam söz hatta bizde size uyacağız ablanla dedi şükür :KK68:

Yani anlayacağınız bizim sıkı yönetim önce benden sonrada küçük kuzudan ötürü :D :D :D ama iyide oldu valla şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum ;) Eve girmezse bizde şeytana uymayız :D

Annannede de olabilir en son oraya da gitmişlerdi demedi deme :KK70:
İmamın cemaatin bilmem naaaptığı kısım tam bugünkü takım halimiz oldu sırada onları temizleme zamanı kaptanım:KK70:

Yok Annemi arayıp sorduk zaten :D olsa elli kere arayıp söylerdi o bak unutmuş gelip alın kaybolmasın aramayın diye :D

SOrma valla sanki başıma gelecekleri bilmiş gibi dünden kabağımı almıştım bile :D Gerçi pahalı olunca 1 tane aldım ama yarına yeter ;) okuldan kuzuyu almaya gittiğimde 2 tane daha alırım ki cumaya kadar kabaklı yoğurt tarzı hafif şeylerle bir nevi mide detoksu yapayım ;)
Bol su da tabiki içilecek ;)

Bir ara da benim her zaman gittiğim toptancıya gidip Gün Kurusu ve Hurma alayım ki ara öğünde 1er tane yerim canım tatlı isterse ;)
Küçük kuzuma da faydası olur ;) Büyüğünü öldür yemez gün kurusu hatta cevizde ağzına sürmez :D Hurma yiyor Allahtan ama onuda 1 en fazla 2 tane yer ( onunda çılkını çıkartsa zaten ocağıma incir ağacı diker :D )

Bu iş ya olacak ya olacak En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

İyi geceler hatunlar günde iki menü paylaşıyo gibi olcam ama gündüz olan dünün menüsüydü şimdide bugünün menüsü geliyor

Uyanınca limonlu ılık su

12.00 Kahvaltı( gece 2 de yatılırsa aile boyı :işsiz: , miniğim bile sabah süt içip tekrar uyudu bende yattım)
Sucuklu yumurta,3 zeytin,bir ince dilim peynir,domates,salatalık,1 çay kaşığı reçel,2 dilim çavdar ekmeği,tek şekerli bir kupa çay

15.00
Sade Türk kahvesi, sade soda,1 incir,1 ceviz

18.00 Akşam:
4 yemek kaşığı portakallı kereviz ,1 haş. baget

Su:3 lt
Spor:40 dk zumba oynakbasi34 oynakbasi34

Neyse benim çene yine elime vurdu :D bilgisayara geçtim ya rahat rahat ohhh :D evdekilerde horul horul uyuyor :D

Bende ufaktan yatayım da sabah erken kalkacağım malum ;) sonrada güne süper bir başlangıç yapacağız Ailecek :KK68:

Herkese iyi geceler :KK3:
Allaha emanet olun ;)

Sabah benim destanları ancak okursunuz nasılsa :D

İyi geceler hatunlar günde iki menü paylaşıyo gibi olcam ama gündüz olan dünün menüsüydü şimdide bugünün menüsü geliyor

Uyanınca limonlu ılık su

12.00 Kahvaltı( gece 2 de yatılırsa aile boyı :işsiz: , miniğim bile sabah süt içip tekrar uyudu bende yattım)
Sucuklu yumurta,3 zeytin,bir ince dilim peynir,domates,salatalık,1 çay kaşığı reçel,2 dilim çavdar ekmeği,tek şekerli bir kupa çay

15.00
Sade Türk kahvesi, sade soda,1 incir,1 ceviz

18.00 Akşam:
4 yemek kaşığı portakallı kereviz ,1 haş. baget

Su:3 lt
Spor:40 dk zumba oynakbasi34 oynakbasi34

Helal olsun diyorum ve ayakta alkışlıyorum seni :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Valla sonunda sizin menülerden kopya çekeceğim :D gerçi benim diyetisyenden kalma koca bir dosya dolusu menülerim var onları sıraya koyayım diyorum :D uyunca maşallah güzel vermiştim onlarla ;)

SPor konusunda da kesinlikle kararlıyım ufak ufak da olsa LEslie yapacağım ;) dışarı çıkmak yemiyor hem soğuk hemde ağrım tutarsa anında kendimi koltuğa atabilirim :D

Bugün uzun bir aradan sonra Havuzda bir Arkadaşa deng geldim :KK66:
Onun oğlu bizimkinin bir üst grubunda yüzüyordu ve en son görüştüğümüzde oğluna bireysel lisans aldığını söylemişti :KK66: bende fırsat o fırsat yakalamışken sorayım dedim neler yaptı nasıl yaptı diye :KK66:

Normalde üst grup bizim tesistedeki bir kaç hocayla birlikte başka bir tesise geçtiler ama bugün misafir olarak geldi :KK66: oğlu benim kızla zaten tanışıp sohbet ediyordu :KK66: baktım bir ara bizimkiler aralarında yarışıyorlar :KK70: ve bizimki bir kaç kere lisansı olan çocuğu geçti :KK70:

Neyse Hatun diğer tesise geçen Hocalardan birinin numarasını verdi o daha iyi yönlendirir seni diye ( o hoca da zaten benim kuzuya yüzme öğreten Hocaydı ve bizimkini çok seviyor :KK48: hatta tesite her gördüğünde gel bakalım küçük balığım bir burnunu sıkayım senin diyip dururdu :KK70: )
Hocayı çıkışta aradım ve uzun uzun konuştuk ( hani evet bu tesisten şikâyetçi değilim ama çocuk kaç aydır yerinde sayıyor hiç bir gelişme göremiyorum çok fazla antreman havasında olmadığı için Akademi diye geçtiği halde )
Zaten hocada sırf o yüzden ayrılmış :KK66: eğer çocuğu ben daha çok geliştiremeyeceksem, çocukların sınırlarını zorlayamayacaksam ve yarışmalara katılamayacaksam ne anlamı var dedi :KK66:

Diğer tesisdeki çalışmaları anlattı ( onlarda haftanın 4 günü yüzüyorlarmış ama süre biraz daha uzun ve tempolu yüzmeyi hatta atlamayı bile öğretiyorlarmış :KK68: )
Yani çok daha profesyonel bir ortam :KK66: kesinlikle çocukların ileride Milli olma şansları bile var eğer sıkı çalışırlarsa :KK66:
Üstelik çocuklar güzel bir antremandan sonra kas oluşumu sağlamak için birde beslenme programı uyguluyorlarmış ( spor sonrasındaki ilk yarım saatte protein almak gerekiyor ya kas oluşması için )

Tabi şu anda bu taraftan kaydını sildirip diğer tarafa geçirme taraftarı değilim etik olmaz dedi :KK66: bir kaç aya kalmaz sizin tesislerde de yarışlar olacak o zamana kadar sıkı çalışsın ve o taraftaki Akademi bittiği an ben küçük balığımı alırım bu tarafa dedi :21:
Hocalar ilgilenmese bile Kuzuya söyle mutlaka hiç aralıksız parkurları yüzmek için çabalasın ki bu tarafa geçtiğinde çok daha rahat ve hazırlıklı olur dedi :KK66: Lisans işini de şimdilik beklet onuda ben hallederim dedi sağ olsun :21::21::21::21:

Tabi tüm konuşmayı benim küçük kuzuya da ilettim ( öncesinde zaten aramdan onunla konuşup istermisin Nurettin Hocanın Tesisine geçmeyi ama bak şartlar orada daha ağır yani burada olduğu gibi laylaylom değil disiplinli bir şekilde yüzmen lazım dedim )
Anam benim ki bir sevindi bir sevindi ve Anneciğim bundan sonra ne çikolata nede çips isterim :KK66: bak tam sağlıklı beslenmem lazım ki Hocama geçtiğimde hem fit olayım hemde çok daha rahat yüzebileyim dedi :KK66: Genelde zaten sık sık almazdım da arada bir tuttururdu :KK66: sonra döndü hatta babasına ; '' Bak özellikle sen eve abur cubur sokmayacaksın sonra dayanamam yerim olmaz benim bundan sonra çok dikkatli beslenmem lazım. Getirirsen seninle çok kötü bozuşuruz ona göre!'' dedi :KK70: :KK70: :KK70:
Eşim nasıl gülüyor tamam tamam söz hatta bizde size uyacağız ablanla dedi şükür :KK68:

Yani anlayacağınız bizim sıkı yönetim önce benden sonrada küçük kuzudan ötürü :KK70: :KK70: :KK70: ama iyide oldu valla şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum :KK66: Eve girmezse bizde şeytana uymayız :KK70:
Maşallah küçük balığı örnek almalısın annesi :KK66: hakkında hayırlısı olsun,yüzücülük konusunda ilerlemek mi istiyo kuzu yani o dalda bişey mi seçecek? Zaten hergün gitmesi şaşırtıyodu beni önceleri sıradan kurs sanıyodum baktım hergün gidiyo sanırım sıradan kurs değil dedim :KK70:

Helal olsun diyorum ve ayakta alkışlıyorum seni :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Valla sonunda sizin menülerden kopya çekeceğim :KK70: gerçi benim diyetisyenden kalma koca bir dosya dolusu menülerim var onları sıraya koyayım diyorum :KK70: uyunca maşallah güzel vermiştim onlarla :KK66:

SPor konusunda da kesinlikle kararlıyım ufak ufak da olsa LEslie yapacağım :KK66: dışarı çıkmak yemiyor hem soğuk hemde ağrım tutarsa anında kendimi koltuğa atabilirim :KK70:
Leslie çok zorlamıyo bence de yapabilirsin kaptanım:KK66:

Maşallah küçük balığı örnek almalısın annesi :KK66: hakkında hayırlısı olsun,yüzücülük konusunda ilerlemek mi istiyo kuzu yani o dalda bişey mi seçecek? Zaten hergün gitmesi şaşırtıyodu beni önceleri sıradan kurs sanıyodum baktım hergün gidiyo sanırım sıradan kurs değil dedim :KK70:

Yine gidemedim :D
YOk canım haftanın 4 günü gidiyor ;) 2 gün normal yüzme kursu 2 günde Akademi olarak geçiyor ;)
Akademide sene sonunda yarış olur ama sadece tesis içinde hatta geçen sene kendi yaş grubunda 5 kişiyle yarıştı aynı anda ve sırt üstünde 1.çi oldu :sampiyon: yüz üstünde geç start verdiği için 3.cü oldu ( ki hocalar bile dedi eğer zamanında start verseydi birinci bile olabilirdi diye )

Hatun yüzmeye başlayana kadar hep ben büyüdüğümde Profesör doktor olacağım diyordu ( çocuğa doğduğundan beri bilinç altına işliyordum :D ) ama ne zaman yüzmeye başladı kesinlikle Yüzme Hocası olacağım diyip duruyor :KK68:

Birde lisanslı yüzücü olursa Lise ve Üniversiteye girerken extra 30 puan veriyorlarmış ;) hatta Bizim Ayşenin bir akrabasıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam lisanslı olduğu için özel üniversiteyi bile ücretsiz okuyordu ;)
Hem seviyor hemde ileride ona faydası olacak bir şey olduğu için bende büyük bir zevkle koşturuyorum onun için :KK68:

Benim büyük kız lisede sırf 1 puan yüzünden çok istediği bir okula girememişti :( gerçi hakkında belki daha hayırlı oldu ama ufaklıkda hazır bukadar hevesliyken o bari öyle şeyler yaşamasın istedim ;)

Bu sefer kesin kaçtım :D

Kızlarda sabah diyecekler anam ne yazmışlar ve kaç kerede kaptan kaçtım diyip diyip kalmış :D
Hadi sende geç oldu yat artık ;) sabah dinç uyanabilelim ;)

Son kez :D

İyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Çok şükür bu sabah da erkenden uyandım ;) Daha doğrusu büyük kız staja giderken uyandırdı beni ;)

Sanırım dünkü beslenme ile ilgili konuşma onuda etkiledi :D Normalde kahvaltı etmeyen büyük kuzu bugün kahvaltı yapmış hatta normalde ağzına kahve içmeyen kuzu sabah kendine birde yanında götürmek için filtre kahvesi bile yapmış termos bardagiyla götürmek için ♡ öğlene kadar az az içerim tok tutar hesabı ;)

Aslında öğlen yemek veriyorlar orada ama o Kilo da fazla diye çekiniyor yemek yemeğe birde cins seçiyor ya :D yanına birde 1 tane elma ve portakal aldı öğlen yerim hesabı ♡
Hatta bana da tembihledi bak sende sıkı tut bu işi birlikte yapacağız diye ;)

Bende sıcak suyumla güne başlıyorum ♡♡♡♡
İnşallah bundan sonra hersey çok daha kolay olacak ;)

Bu arada benim büyük kız çok önce spora yazılmıştı belediye tesislerinde ve dün baktı çok az kalmış ;) sıra gelsin hiç usenmeden her gün giderim diyordu zaten birazda o yüzden sıkı tutuyor en azından daha çabuk kiloları gitmiş olur hesabı ♡♡♡♡
Kuzuma kalsa birlikte gidelim diyor da ben bu halde salona zor giderim ama bende her gün evde Leslie yapacağım inşallah ♡♡♡

Back
X