• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

PhotoEditor_20190111_193742462.webp
Mezuniyete üç kala :KK76::KK76:

Maşallah mezuniyete 3 kala Ha süper olmuş kardeşim şimdii hamarat kaptanım hedefim 68 şöyle yazayım ellerinize sağlık hakkınızı helal edin bana çoook faydalı oluyorsunuz bu hafta kaptanım senden bi ekşın bekliyom kaptaniçe nasıl olurmuş alem gördün dimi kızlar

Balıgı corbayı salata cokmu yedım ne rahatsız oldum napsam ki:mad:kahvemı içsem:işsiz:

Türk kahvesi candir ♡

Liste harika banu abla ellerine sağlık uyumadan bakarım kızlar zira eşim telefonu ne zaman bırakacaksın dıye gözüme bakıyor halbuki elime yeni aldım :confused:

Aman adamlar kendileri elli kere bızıklar sen 10 dakika bakınca göze batar :KK48:
Benimki Allahtan önümde oturup diziye daldı ( Abdülhamid ı izliyor ) arkasında kaldım da dikkat çekmiyor yoksa başlar oda söylenmeye bızıkla bızıkla sonra kolum ağrıyor dersin der :D

Vuuuuu müthişsin :nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahimmmmm bana da şu iradenin çeyreğinden vermiş olsaydın valla hedefe çoktan ulaşmış olurdum :bicak:
Neyse cikmadik candan ümit kesilmez :KK48:

Ana kız hastalandık biz de daha yeni iyileştim ama yeniden grip oldum anlamadım ben de.

Banucum size de geçmiş olsun..

sonundaoldu sonundaoldu sen hamilemisin canım ?
Sanki öyle birseyler okudum kafayı yemediysem :)
Geçmiş olsun ablacanım :KK200: bu senenin gribi malesef böyle,bizde aynısıyız abla bitti dediğimiz anda yeniden hortluyo :KK12:

Kızlaaaaaar müthiş bir ekmek keşfettim yorumları ve tarifi okuduktan sonra attım fırına. Dersimin başlamasına bir saat kaldı bekliyorum başında. Tam bir protein bombası...:KK73: tek başına bir öğün yerine geçecek kadar da iddialı. Hem yiyeceksiniz, hem doyacaksiniz bununla da kalmayıp sağlıklı kilolar vereceksiniz.Daha ne olsun di mi :rolleyes::rolleyes: hele ben....yediklerimin aynısını yiyen bunun yanında bunu tüketen birinin iki kilo verdiğine şahit oldum. Karatay diyeti yapanlardan aldım tarifi. İçindekiler kirmizi mercimek, yumurta, tereyağı, ev yoğurdu, peynir, maydanoz, karbonat, istediğiniz baharatlar ... Bakar mısınız saf protein hepsi....belki tadına bakamayabilirim ama akşam tarif vericem....bekleyin beni anacığım...:KK31:
Dört gözle tarifini bekliyorum bebişim :kk77:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bizim Kardeşceğizlerimizin yeni bir uygulaması dikkatimi çekti :KK66: üstelik her iki kardeş takımımız da uyguluyor :KK66:
Spor karşılığında Puan olayı var :KK66:
Belli bir liste oluşturmuşlar ve her gün yapılan spora göre puan kazanılıyor :KK66: Ne dersiniz bizlerde uygulasak mı :KK66: hem spor konusunda da en yüksek puanları alanları kendi aramızda derecelendiririz :21::21::21::21::21:

Hatta durun hemen listelerini de kopyalayıp buraya yapıştırayım ;

SPOR SÜRE/ADET PUAN
Normal Yürüyüş ------ 3Puan
Tempolu Yürüyüş ----- 4Puan
Leslie ------------------ -4 Puan
Eliptik ------------------ 5 Puan
Yüzme------------------- 5 Puan
Jillian ------------------- 4 Puan
Cardio------------------- 4 Puan
Zumba ------------------ 4 Puan
plates -------------------- 3 Puan
Step ----------------------3 Puan
pump it up --------------4 Puan
Squat 50 adet -----------20 Puan
Bisiklet ------------------ 3 Puan
Bölgesel çalışmalar -----3 Puan
50 adet ------------------20 puan
İp atlama 15 Adet -------3 Puan
adım 5000--------------- 40 Puan

Dakika başına verilen puanlar bunlar :KK66: mesela 30 dakika yürüyüş yapan x 3 Puan olarak düşünülürse 90 puan almış olacak :KK66: haftanın sonunda artık toplam kaç puan olacağını göreceğiz :KK66:

Eğer taman derseniz bu listeyi bizim ilk sayfaya yapıştırırım bende :KK66: ona göre herkes günlük puanını hesaplayarak yazar bende tek tek günlük listeleyip haftasonu spor listemizi paylaşırım :KK66: hem bizlere de motivasyon olur ne dersiniz :21:
Şahane olur kaptanım,beklediğim şeydi çok iyi oldu :KK49:

Yanlız bu spor olayında size haksızlık olmasın ben üç gün Step neredeyse 6 gün fitnes yapıyorum yürüme bandı bisiklet ekliptik dumbel yerel kas çalışması yer hareketleri puanları alırım beni katmayın isterseniz yada sizi de gaza getirirsem katınnn alnımızın sırtımızdan akan terlerle gitsin yağlar
Neden haksızlık olsun Hüsna ablacım senin puanları gördükçe gaza geliriz,herkes imkanları dahilinde ne yapabilirse artık :KK200:

Nasıl olmuş kızlarrrrrrrrrrrrr :KK66: Acemi işi ama iş görür sanırım :KK66:
Eki Görüntüle 2224048
Eline sağlık canım süper olmuş :KK200:

Yarın yine yoğun bir gün beni bekliyor :KK57:

Sabah erkenden Havuz faslı var kuzunun :KK66: çıkışta hemen kızları eve bırakıp ( ablası sağ olsun sen yorulma ben ilgilenirim kuzuyla dedi ) direk en yakın Arkadaşıma geçeceğiz eşimle :KK68:
Eşi hatuna araba aldı ( otomatik vites ) ve ehliyeti olduğu halde hiç trafiğe çıkmadığı için eşimden bir iki saat direksiyon dersi istemişti geçenlerde :KK66:
1 saat kadar ona ders verdikten sonra da direk eve geçip tekrar kuzuyu alacağım ve sınıftan iki veliyi daha yanıma alıp bu sefer de deneme sınavı yapan bir özel okula gideceğiz ( Allahtan bize çok uzak değil )
Aslında ben düşünmüyordum sınava sokmayı ama Öğretmenimiz o sınavı da deneyimlesin ki hem genel durumunu öğrenmiş olursunuz hemde çocuklar ileride Lise sınavına girdiklerinde neyle karşılaşacaklarını şimdiden öğrenmiş olsunlar dedi :KK66:

Bunların hepsi saat 14.00de kadar olanlar :KK66: Sınav 90 dakika sürecekmiş o arada bizde Annelerle dışarda oturup iki sohbet ederiz sonrada eve gelir direk dinlenirim :KK66: akşam belki arkadaşlar çaya gelecek ama o kesin değil :KK66: Temizliğimi de yaptığım için başka derdim yok :KK66:
Ben okurken yoruldum Allah kolaylık versin canım dikkat et kendine :KK54:

Offff offf of maşallah çıtırıma :KK200::KK200: senin o ponçik panduflarını severimkiii :KK68:

Maşallah mezuniyete 3 kala Ha süper olmuş kardeşim şimdii hamarat kaptanım hedefim 68 şöyle yazayım ellerinize sağlık hakkınızı helal edin bana çoook faydalı oluyorsunuz bu hafta kaptanım senden bi ekşın bekliyom kaptaniçe nasıl olurmuş alem gördün dimi kızlar

Rica ederim canım benim icin zevk ;) Aklimdayken hemen gidip iki dakika listeye gireyim ( büyük kız odasında müzik dinliyor laptobdan :D Liste altta açık kaldı :D )
Kesinlikle bu hafta sıkı tutup güzel bir eksi göreceğim insallsize söz ♡♡♡♡

Özellikle şu ikindi ve akşam uyanık olmaya çalışalım inş çünkü bende en çok o saatte xorlanıyom

Bende aynı saatlerde zorlanıyorum :( neyse artık Türk kahvesi içerim o saatte ki tikasin beni ;)

Yarınki direksiyon dersi iptal :D
Arkadaşın eşi sanırım acele ediyorsun diye söylenmiş :D ama adamda kabahat verdi arkadaşıma coşkuyu bu arabayı sana aldım diye sonrada sabır diyor :(
Neyse benim açımdan iyi oldu yoksa çok yorulacaktım oradan oraya ;) Vardır bunda da bir hayır ;)

Yarınki direksiyon dersi iptal :KK70:
Arkadaşın eşi sanırım acele ediyorsun diye söylenmiş :KK70: ama adamda kabahat verdi arkadaşıma coşkuyu bu arabayı sana aldım diye sonrada sabır diyor :KK43:
Neyse benim açımdan iyi oldu yoksa çok yorulacaktım oradan oraya :KK66: Vardır bunda da bir hayır :KK66:
Çok iyi olmuş :deli::KK70:

Pro Ekmek
Malzemeler
2 Su bardağı kırmızı mercimek
3 Su bardağı su
2 Yumurta
4 yemek kaşığı yoğurt (susuz tarafindan)
Bir tutam maydanoz
Bir çay kaşığı karbonat
Yarım kase beyaz peynir
Bir yemek kaşığı tereyağı
Baharat arzuya bağlı karabiber, pul biber , kimyon kullandım ben

Yapılışı
Kırmızı mercimek yıkandıktan sonra tencereye konulur su eklenir suyu çekinceye kadar pişirilir. Ocaktan alınır içine tereyağı eklenir. Ilıdıktan sonra yoğurt, yumurtalar eklenir karıştırılır, sonra peynir rendelenir ya da elle ufalanarak eklenir. Tarifte börek gibi ortaya konulmuştu o şekilde de yapabilirsiniz ben karıştırdım.Sonra maydanoz baharatlar eklenir. Yağlanmış tepsiye dökülür 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Kürdan ile kontrol edip çikarabilirsiniz. :kk77: afiyet olsun . Adı ekmek ama kek gibi börek gibi ağızda dağılıp gidiyor. Ben bayıldım ...:KK54:

Pro Ekmek
Malzemeler
3 Su bardağı su
2 Yumurta
Bir tutam maydanoz
Bir çay kaşığı karbonat
Yarım kase beyaz peynir

Yapılışı
Kırmızı mercimek yıkandıktan sonra tencereye konulur su eklenir suyu çekinceye kadar pişirilir. Ocaktan alınır içine tereyağı eklenir. Ilıdıktan sonra yoğurt, yumurtalar eklenir karıştırılır, sonra peynir rendelenir ya da elle ufalanarak eklenir. Tarifte börek gibi ortaya konulmuştu o şekilde de yapabilirsiniz ben karıştırdım.Sonra maydanoz baharatlar eklenir. Yağlanmış tepsiye dökülür 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Kürdan ile kontrol edip çikarabilirsiniz. :kk77: afiyet olsun . Adı ekmek ama kek gibi börek gibi ağızda dağılıp gidiyor. Ben bayıldım ...:KK54:
Teşekkürler balkuşuuuum:KK200: ilk fırsatta deneyeceğim :kk77: peki nekadar yeme hakkımız var :deli:

Pro Ekmek
Malzemeler
3 Su bardağı su
2 Yumurta
Bir tutam maydanoz
Bir çay kaşığı karbonat
Yarım kase beyaz peynir

Yapılışı

Hemen kayıp etmeyeyim diye favorilerime ekledim :KK68:
Fırınımı alır almaz ilk işim bunu denemek olacak :21::21::21::21:
Ellerine sağlık canım ;) eminim çok lezzetli olmuştur ;) dediğin gibi en azından gönül rahatlığı ile yenilebilir ;) ekmek niyetine olmasa da insanın canı börek çekince bile yapılabilir ;)

Back
X