• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İnsalllllahhhhhh♡♡♡♡♡
Kesinlikle 79u görüp orda kalacağım :KK66: 2 - 3 kg alma ihtimali olursa da hemen kendimi silkelerim :KK66: Kaçıncı kez aynı hatayı yapıyorum ama artık Son olacak :KK20: 85ken bile inanılmaz zayıf duruyorum :KK43: eski resimlere baktıkça kendime çok kızıyorum :KK43:

Gecen bir arkadas tekrar Sibele gitmiş tabi hatun direk beni ve Ayseyi de sormuş :oops: Arkadaş da durumu söyleyince ya Banu Ablanın da Ayse Alanında başına gelen pismis tavuğun başına gelmedi ama eminim yine verirler demiş ( arkadaş eski listeletimizi gün yüzüne cikardigimizi soylemış hani gelmeye yüzü yok hesabı :KK70: )

Allahın izniyle bu kez cidden verince aynı hatayı tekrar yapmam :KK43: o kiloda oldum havalarina girince valla tokat gibinoldu bu Kilo almalarım :KK67:

Her alındığında vermek daha zorlaşıyor malesef canım. .

O yüzden bundan sonra almak yok ..

Ha aklıma gelmişken adayaren doğum yaptımı?

Bir de perihandan haberin varmı ?
Aynur vardı entepli onu da durteyim dönsün yuvaya

Son düzenleme:
Her alındığında vermek daha zorlaşıyor malesef canım. .

O yüzden bundan sonra almak yok ..

Ha aklıma gelmişken adayaren doğum yaptımı?

Bir de perihandan haberin varmı ?
Aynur vardı entepli onu da durteyim dönsün yuvaya

Sorma valla dediğin gibi her defasında öncekinden daha zor geliyor ama önüne de gecmezsem daha beter olur mazallah :KK43:

Gülşen dün tekrar gitti doğuma diye ama cimcime henüz hiç keyfini bozmuyor :KK70:
Şimdi tekrar yazdım bakalım ne durumda :KK66:

Perihan maşallah Kilo pek almadı sadece 2 - 3 kiloyu en Son yazistigimizda ♡♡♡♡ Maşallah Almanyada kuran kursuna gidip kuran öğrendi ♡ Kızı malum en Son Eyüp Sultana evlenmisti oda şükür çok mutlu ♡ hatta işe girmiş özel bir şirkette çalışıyormuş :KK66: çok sık yazismasakta iyi haberlerini alıyorum :KK66:

Evet yaaa durt bizim Antepliyi de ♡ ozletti kendini ;)

oynakbasi34 oynakbasi34
Sorunu bulaydık önce sorun önemli :deli:
ee51fe6b44dabbdfb97b25d9959c25a5--fun-search.webp

Valla benim sorun belli :KK70: Beyin :KK70: Ne zaman sıkıntılı bir döneme girsem hep geri geliyor gidenler ama ne zaman güzel şeyler olunca kendimi iyice Banu Alkan modunda parmak uçlarında dolanirken buluyorum :KK70:
Ruhum ince ama bünye kabul etmiyor :KK70:

Parmak ucunda izci gömleğiyle gözümün önüne geldin :KK53:

Bende yemekleri pisirdim bir tek pilav kaldı :KK66: arkadasda birazdan gelir sanırım :KK66: eşler 7den sonra ancak gelirler ama ben birazdan pilavı da yaparım ki hazır olsun hersey :KK66:
misafir var galiba.kolay gele.ben de bugün cam silmeceler ev temizlemeceler.biraz güneşi görünce hemen gözünü perdelere diktim

Parmak ucunda izci gömleğiyle gözümün önüne geldin :KK53:

Vuuuuu Beybi Beybi :KK70: :KK70: :KK70:

Kızlar spor için nezaman ve kimi etiketliycez Meryem ablayı mı? @meryemozcan27 oynakbasi34 oynakbasi34

Canım bugün itibariyle etiketleyebilirisiniz :KK66: misafirler gidince nasılsa laptobdan geriye dönük rahat rahat toplarim :KK66:

öğrenince beni de etiketlermisin ben de cevabı öğreneyim

Hemen şimdi :KK66: sevilay80 sevilay80
Bugünden başlayalım bence ertelemeyin alemi yok ;)

Back
X