• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bugün 12.sinif kız ogrencilerim misafirimdi. Eşimi erkenden gönderdim evden. Tabloyu bu akşam yaptıracağım inşallah...Beni de etiketlersiniz her halükarda gözüm üzerinizde zaten. Kaptanımın yanındayım meraklanmayın.

Allah razı olsun canım ;) Enisteye şimdiden çok teşekkür ederiz ;)

Hele hele ip atlayanlar mı var ben boşuna yazmışım bu kızlar beni geçicek evde de mekik falan mı yapsam bu gidişle işim zor
Banucuğum eşime şimdi neden güceniyorım biliyor musun kilo verirken verdiğin tepkiyi alırken de verseydin de ben de azıcık farkındalık oluşsaydı ben kırılıcam diye bi şey demezdi ben de memnun diye Ha bire ye Allah ye

Kızlar bugün 12.sinif kız ogrencilerim misafirimdi. Eşimi erkenden gönderdim evden. Tabloyu bu akşam yaptıracağım inşallah...Beni de etiketlersiniz her halükarda gözüm üzerinizde zaten. Kaptanımın yanındayım meraklanmayın.
meryem abla senin branş nedir.ben sinif öğretmeniyim

45 dk strong zumba yapılmıştır oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan Elhan

IMAG1786.webp
Canım 45×4 = 180 yazarsan daha mı isabetli olur ne...

Menüm

Uyanınca tarçınlı limonlu ılık su

10.00 Kahvaltı:
Sucuklu yumurta,bir parça tulum peyniri,1 tatlı kaşığı ayva reçeli,salatalık,yeşil biber,1.5 dilim ç.e.,ıhlamur

14.00
Sade Türk kahvesi,1 kare bitter,1 muz

17.00 Akşam:
1 kase sulu köfte,salata

Su:2.5 lt
Spor:
40 dk zumba*4=160p
105 ip (105/15)*3=21 p
100bölgesel (100/50)*20=40p

oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan Elhan ,bölgesel daha fazla aslında ama hesap karışıyo diye 100 yazdım :KK70:hatta ben hergün zumbadan sonra yapıyodum ama yazmıyodum iş puana dökülünce yazdım :KK71:

merhaba kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm hepinizden dua istiyorum
menüyü yazayım da çıkayım

akşam 2 hurma
1 bardak zemzem
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen
10 tane küçük yaprak sarma

1.5 lt su

Allah ne sıkıntın varsa gidersin ne sorunun varsa çözülsün inşallah :KK200:

Menüm kalkınca bi bardak elma sirkeli su
Sabah bi haşlanmış yumurta bi tb
Sa 15.30 bi porsiyon tavuk haşlama + salata bi tb
Yeşil çay bi hurma iki kaysı iki ceviz tatlı kaşığı kuru üzüm
19 bi kase baharatlı yoğurt ve biraz elma ve armut
Öğün saatleri hafta sonu biraz karışıyor spor fitnes 1.5 saat kadar su 6 bardak

merhaba kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm hepinizden dua istiyorum
menüyü yazayım da çıkayım

akşam 2 hurma
1 bardak zemzem
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen
10 tane küçük yaprak sarma

1.5 lt su
Allah kabul etsin Hilalcim. İftarın hafif geçmiş yoğurt da yeseydin proteinsiz kalmamış olurdun. Belki menemende yumurta vardır ama iki kaşık az olmuş. Faydalı şeyleri az yiyoruz sarmalar 10'u buluyor :işsiz: iki sarma 10 kaşık menemen olsaydı ne güzel olurdu. :oops:Bu arada Allah işini gücünü rast getirsin. Kız annene küsüp mü gittin yoksa ...her şey yoluna girer inşallah...

Menüm

Uyanınca tarçınlı limonlu ılık su

10.00 Kahvaltı:
Sucuklu yumurta,bir parça tulum peyniri,1 tatlı kaşığı ayva reçeli,salatalık,yeşil biber,1.5 dilim ç.e.,ıhlamur

14.00
Sade Türk kahvesi,1 kare bitter,1 muz

17.00 Akşam:
1 kase sulu köfte,salata

Su:2.5 lt
Spor:
40 dk zumba*4=160p
105 ip (105/15)*3=21 p
100bölgesel (100/50)*20=40p

oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan Elhan ,bölgesel daha fazla aslında ama hesap karışıyo diye 100 yazdım :KK70:hatta ben hergün zumbadan sonra yapıyodum ama yazmıyodum iş puana dökülünce yazdım :KK71:
Canım bölgesel çalışmaların her dakikası 3 ile çarpılıyor. Sayı ile yaparsan 50 tanesinin puanı 20 oluyor. Ben bu şekilde anladım bakalım Banu ne diyecek ? En doğrusunu o bilir. :işsiz:

Back
X