• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamlar.bende aramıza katılmak istiyorum.son zamanlarda kilo almaya başladım.67 kiloya düşmüşken kilolar birer ikişer geri gelmeye başladı.motivasyona ihtiyacım var sanırım.
As hoşgeldin aramıza
Kendini tanıtabilirsin önce sabah kaptanımız Diger arkadaslarda yazar tanısırsınız
33yasindayım 79.5 Kilom benimde

36 yaşındayım.10 yaşında bir oğlum var 3 yaşında da bir kızım.tartı da En yüksek gördüğüm rakam 87.5.kendi irademle yavaş yavaş kilo verdim.sms son zamanlarda biraz saldım sanırım.şimdi 72 kilo civarıyım sabah tartılıcam yazarım tekrar

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Sabahın 5inden beri ayaktayım :( Baş ağrısı yüzünden uyuyamam hatta hala başımın ağrısı devam ediyor ve deli gibi uykum var :(

Sanirim dün farkında olmadan usuttum hatta ne yaptıysam ayaklarım isinmadi ama bu saatte fön makinesini de çalıştırmak istemedim evdekiler uyanır diye ;)

Kendime şekersiz bir Türk Kahvesi yaptım ♡ sıcak sıcak iyi gelir belki ;) olmadı artık fönle ayaklarımı isitirim da biraz rahatlarsam en azından 1 saatcik de olsa tekrar uyurum ;)

Tok tutuyosa aksamda yenilebilir aslinda dimi

Valla 2 kaşık bile beni baya tok tuttu ♡ Kesinlikle tavsiye ederim ;)

Selamlar.bende aramıza katılmak istiyorum.son zamanlarda kilo almaya başladım.67 kiloya düşmüşken kilolar birer ikişer geri gelmeye başladı.motivasyona ihtiyacım var sanırım.

36 yaşındayım.10 yaşında bir oğlum var 3 yaşında da bir kızım.tartı da En yüksek gördüğüm rakam 87.5.kendi irademle yavaş yavaş kilo verdim.sms son zamanlarda biraz saldım sanırım.şimdi 72 kilo civarıyım sabah tartılıcam yazarım tekrar

Aramıza hoşgeldin canım ;) bendeniz de Banu ;) 38 Yaşında biri 8 diğeri 18 yaşında iki cadinin Annesiyim ♡
Uzun zamandır buranın kaptanligini ustlendim ;)
Maalesef takımın en kilolu hatunu da benim ama inşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulasacagiz ♡

Bu arada 1.sayfadaki kurallarimizi da okuyup kabul edersen sende bizlere dahil olmuş oluyorsun ;)

Ben 2 kaşık yulaf ezmesine çok az süt ekliyorum soğuk :KK66: az bekleyin yumusuyor zaten ve benim büyük kız yedisi herkes yer :KK70: cadı tam bir sonradan Gurme :KK70:
İçine kuru meyve de eklenebilirmis yada çiğ fındık da olur :KK66: yoğurtla de yiyenler var ama onu henüz denemedim :KK66:

Gerci Almanyada yoğurtlu ve elmalı hazır kahvaltılık tarzı satılıyordu :KK66: tarçın eklenerek tatlı olarak da yenilebilir ♡

Ben tadını sevdim yumuşacık :KK66:
Ben ev yapımı yoğurt ile yiyorum nefis oluyor burda çeşit çok tabi. Kuru meyvelisi çok güzel.

An itibariyle Öğle Yemeğimi de yedim ♡
İyiki eti sabahtan pisirmisim :KK66: Dolapta kabak vardı ama daha dün bir şey yokken bugün yarısı iyice yumusamis :KK43: mecbur onu çöpe attım :KK66:
Aksam da toptan yarım menümü :KK66:

Olsun canım evde olanlarla da idareten menü yapılabilir :KK66: hep et yiyecek halimiz yok :KK70:
Bende hem buzlu bosalsin hemde yemek hazır olsun dedim iyiki de demişim valla iyi geldi ♡

Kız bende inanmadım pek ama nette takip ettiğim bir bayan yazmıştı bunu bende az araştırdım cidden öyle etkiler oluyormuş vücutta :KK66: hatta benim diyetisyen de bir keresinde söylemişti aynı ödem olayını :KK66:

Kesinlikle bizlerde biraz daha dikkatli olursak daha rahat oluruz ♡

Canım hani sebzeyi daha evvel aldıysa onu pişir ki diğerleri nasılsa daha uzun kalır :KK66:
Lahanaya hele çok uzun zaman bir şey olmaz :KK66:

Canım adamcağız sabah sabah neyi nasıl yapacağım diye gerilmistir :KK66: boşver erkeklerin çoğu zamanki hali :KK70: benimki de bazen esirikleniyor :KK70:
Rabbim iyi şeylerle karsilastirsin inşallah ♡♡♡♡

Sana kolay gelsin canım ben bitirdim şükür :KK66: erkenden yapınca daha rahat oluyor öbür türlü insan mayisiyor vakit geçince ♡
Amin canım cümlemize.

Evettttttt Oynakbasi gururla sunar :KK70: :KK70: :KK70:
Bakalım sizlerden de aferin kapabilecekmiyim :KK66:

Sabah uyanınca 07.30da
1 fincan sıcak su + 1 Fincan elma sirkeli şu

Kahvaltı; 08.30da
2 yk yulaf ezmesi ( az sütlü )
1 dilim beyaz peynir
3 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kupa Kayısılı Form Çayı

Ara 11.00da
1 şekersiz duble Türk Kahvesi
2 gün kurusu

Öğlen 13.30da
4 yk kadar haşlama et
1 orta boy marul salatası bol limonlu

Ara 15.00de
1 şekersiz duble Türk Kahvesi
2 gün kurusu

Ara 16.40da ( havuzda arkadaşlarla )
1 şekersiz Nescafe

Akşam 18.30da
2 kepçe çorba
2 yk yulaf ezmesi ( az sütle )

Bu saatten sonra da kesinlikle hiç bir şey yenmeyecek :KK66:
Bu arada diyetisyenim eskiden ara öğünlerde 3 adet gün kurusu verirdi ama ben 2ser tane yedim fazla kaçmasın diye :KK66: yarın hatta 1er taneyle ara yapmayı deneyeceğim hani yeterli gelirse fazlasına gerek yok :KK66:

Spor olarak da 30 dakika yürüyüş var çok şükür ♡

Su ancak 1.5 litre oldu ama yatana kadar bir okadar daha olur garanti :KK66:
Menün güzel şu su işi burda Almanyada problem. Musluktan içiyorum ama kreçli ya hiç içesim gelmiyor. Eskiden lıkır lıkır su içen ben şimdi günde bir kaç bardak içiyorum.

Allah razı olsun canım inan bende bugün kendimden ilk kez uzun zaman aradan sonra memnunum ♡
Şimdi bol su ve yeşil çay yatana kadar :KK66: az da olsa sporumu da yaptım şükür ♡

Simdiden yarın için menu planlarına başladım :KK70:
Sabah yine yulafli kahvaltimi yaparım ama sabah yumurta yemem öğlen onun yerine soğanlı yumurta yaparım kendime :KK66: Eskiler bilir onu genelde :KK70: Annemden öğrendim bende :KK66: çok lezzetli oluyor hem Protein olmuş olur diye düşündüm :KK66:
Aksamlik da cok az buzlukta yazdan kalma taze fasulyem vardı ya onu yaparım yada karnabahar alır haslar yoğurtlu yerim ♡ Ahanda adını da koydum :KK70: kacamaksiz devam inşallah :KK66:
Soğanlı yumurta nasıl oluyor kaptan?

Menüm : sabah bi dilim çikolatalı ekmek
Arada bi dilim ayva
Akşam bi tabak karnıbahar yemeği. Salata. Bi kase yoğurt. Yarım dilim börek.
Bi dilim tatlı. Çay çekirdek
Yarım portakal yarım muz.
2.5 litre su.(kayinvalidedeyim yoksa bu kadar çeşit yemezdim :/ )
@meryemozcan27 oynakbasi34 oynakbasi34
:duduk: hiç rejim olmamış ama :KK43: bari tatlıyı yada böreği gömmeseydin mideye :işsiz: ben böyle yiyince kilo alıyorum vereceğime benden söylemesi...

Şükür 1 saatde olsa uyuyabildim ;) hala hafif baş ağrısı devam ediyor ama şükür baya azaldı ;)

Kahvaltimi da yaptım baktım evdekiler tık yok hala harıl harıl uyuyorlar ;)

Ben ev yapımı yoğurt ile yiyorum nefis oluyor burda çeşit çok tabi. Kuru meyvelisi çok güzel.

Günaydın canım ♡

Eskiden Anneme siparis verirdim buralarda olmayınca ;) birde ilk zamanlar burada çıktığında inanılmaz pahalıydı orda da aksine çok uygundu :D
Su anda nedir orda fiyatlar bilmiyorum ama daha uygunsa artık yine Anneme siparis vereyim ;) meyvelisi benimde çok hoşuma gidiyordu ;)

Menün güzel şu su işi burda Almanyada problem. Musluktan içiyorum ama kreçli ya hiç içesim gelmiyor. Eskiden lıkır lıkır su içen ben şimdi günde bir kaç bardak içiyorum.

Biz aliskindik bekarken o yüzden pek kokuyor gibi gelmiyordu ;) olmadı surahiye doldurup içine limon dilimi at hem aromasi değişir hemde metabolizma hızını arttırmaya yardimci olur ♡

Soğanlı yumurta nasıl oluyor kaptan?

Canım yağsız tavada küp küp dogradigin soğanları iyice eriterek kıvama gelene kadar soteliyorsun sonrada yumurta kiriyorsun üzerine ;) bu kadar ;)
Birazda baharat ohhh missss ♡

Sanada Günaydın canım ♡ bugün nasılsın ;)

Şükür 1 saatde olsa uyuyabildim :KK66: hala hafif baş ağrısı devam ediyor ama şükür baya azaldı :KK66:

Kahvaltimi da yaptım baktım evdekiler tık yok hala harıl harıl uyuyorlar :KK66:

Günaydın canım ♡

Eskiden Anneme siparis verirdim buralarda olmayınca :KK66: birde ilk zamanlar burada çıktığında inanılmaz pahalıydı orda da aksine çok uygundu :KK70:
Su anda nedir orda fiyatlar bilmiyorum ama daha uygunsa artık yine Anneme siparis vereyim :KK66: meyvelisi benimde çok hoşuma gidiyordu :KK66:

Biz aliskindik bekarken o yüzden pek kokuyor gibi gelmiyordu :KK66: olmadı surahiye doldurup içine limon dilimi at hem aromasi değişir hemde metabolizma hızını arttırmaya yardimci olur ♡

Canım yağsız tavada küp küp dogradigin soğanları iyice eriterek kıvama gelene kadar soteliyorsun sonrada yumurta kiriyorsun üzerine :KK66: bu kadar :KK66:
Birazda baharat ohhh missss ♡

Sanada Günaydın canım ♡ bugün nasılsın :KK66:
Deneyim ben de. Yumurtalı şeyleri seviyorum. Sağolasın tarif için çok kolaymış :)

Back
X