Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Anam ne uyumusum bee bu sabah
Tabi önceki gece sabahın 5inde uyanıp bütün gün baş ağrısı ile cebellesince gece baygin düşmüşüm
uzun zamandan beri ilk kez bu saatte uyandım ama iyi geldi

kendime geleyim de küçük kuzuyla kahvaltimizi yapalım
Kaptanım bak hem hastaydın hem güzel menü Ama araları çok az yarın hep. Beraber yağları sallıyoz inş cumaya ne eksi çıksa karımız yarın çook dikkat edelim olmazsa daha çok birbirimizi takip etmeye çalışalım destek olalım herkese hayırlı geceler
Haklısın canım aralar fazla oldu ama sabahın 5inde uyanınca zaman da geçmek bilmedi
Gunahlarimi dokeyim
Sabh gayet guzel soganli yumrta az peynir ve zeytin ama..
aksam
Taze pusirdigim citir kabuklu ekmek gerisi saglikli olan gıdalardan yedim yazik ki ekmek benim basima bela.. Direk yorgunluk halsizlik ve pismanlik getiriyor. Halsizlik getirmese amenna ama bu kilo +saglik sorunu.
Yakinda bir dr a gitmek istiyorum, insulin direnci mi var anlamadim gitti. Ama evde durmak bana yaramayan asil o. Ankara haliyle en muhtesem soguklar
Yemek yedikten sonra özellikle karbonhidratlı şeylerden sonra uyku basıyorsa büyük ihtimalle şekerin yukseliyordur ki insülin direnci de yükseldiği anlamına gelir genelde
Ben mesela ekmek yediğim zaMan genelde sonrasında kafamı koyacak yer arardim geçmişte hatta resmen uyuklardim meyve yedikten sonra bile
İhmal etme mutlaka git ilk fırsatta ♡♡♡
Eliptik kullanan var mi?
Onerir misimiz yoksa eve fazlalik almak yerine yürüyüş oneririm mi dersiniz.
Suan etraf kopek dolu ve 3 ksiiyi isirdigi icin biraz korkuyorum yoksa 2.saat yuruyordum ve aralikli kosuyordum önceden
Canım bende var ama açıkçası kullanmak lazım

Benim küçük kuzu valla çatır çatır kullanıyor
Bence ilk etapta evde Leslie ve Zumba dene

eğer böyle de oluyormuş dersen hiç para veripte evde yer kaplattirma

ama ben kesinlikle onu kenara kıyafet askısı olarak atmam kullanırım dersen eminim faydasını görürsün
kiiizz ne ettiniz böyle ya meğer ne çok ablam varmış burada benim

saygılar abla
afiyet olsun canım düne göre çok güzel bir menü yarın inşallah simit atar yerine yumurta ekleriz dimiii:))
öğlen sandviç yerine başka seçenek yok muydu acep afiyet olsun :)
uyma sen anacım o fıstık kizinla eşine :) bak dün ne güzel di dengedeydi herşey bir de kahvaltı çok erken değil mi banu ya nasıl duruyon ben sabah erken kalkarsam daha çok yerim herhalde
anladım canım kendini tanıman da çok güzel aslında bunu bilip üstüne gitmen lazım bence ben mesela sisiyorum ama sebebini bulamıyorum bulsam onu yapmayacağım ama işte yok bulamadım gitti sende yemesen keşke evet kıyafet ve ölçü önemli.önemliymiş tartıda önemli boy kilo indeksine vurunca tartıyı baz alıyor canım ölçüden ziyade bende mesela hiç 87 durmuyorum duyan şok olur çünkü kalça ve basen de saklı etimde sıkı benim 44 beden ken 40 sanıyorlar ama 44 yani belki fizigimden kaynaklı bilmiyorum belim çok ince çünkü ama bu tartidaki gerçeği değiştirmiyor
mutlaka baktır unsilin direncine çok önemli o ekmek pisirmen çok güzel ama yeme canım lütfen sınırlar 1 dilimle kahvaltida
Dün zaten zorunluluktan uyuyamayinca inan hiç doydugumu anlamadım desem yeridir

Aslında az geç uyanıp sırf iki öğünü yapsam bende
Arkadaslar soyle yapalim mi! Hepimiz az cok bisey deniyoruz ama su konusu basimiza bela bu aksamdan itibaren liste hazirlayip 3lt suyu (cay haric) garantilemeye ne dersiniz. Tablo yapip asinca, tel programindan daha etkili. Sicak su veya naneli su. Ama ben bu aksamdan itibaren basliyorum. Ne dersiniz!
Bu arada 23 kg arkadasimla yaris yaparken 1 yilda verdim lakin 38 bedene düştüm 67 kg ile. Bedeni incelen ama tartiya yansimayan bir ben
Aslında güzel fikir nasıl ki menüleri erken belirleyince kaçamak riski olmuyor o zaman sıvı da da saatler miktarlar belirlenebilir ♡
Geceden hazirlayamadim ama karnimi doyurur şu şu listemi de kendime göre ayarliyayim ♡
Baş ağrımdan uyuyamıyorum kızlar, bugün paso dışarıda koşuşturmayla geçti menüm hiç güzel değil o sebepten. Sabah çıkmadan yine tatlı isteğimle ama bu sefer çok değil tahin helvama daldım yine 2 dilim kadar tb ekmek ile somrasında dışarıdaydım sürekli ve akşamına 1 Antep lahmacunu götürdüm. Aslında kesinlikle planım bu değildi. Ama acil dışarı işleri alt üst etti. Neyse bahane yok helvayı şutladım :) yarın bir zahmet daha düzgün bir menüyle giriş yapacağım diyetdaşlarım :))
Çok geçmiş olsun canım ♡ inşallah şu anda daha iyisindir

Bende dün bir ara tatlı tatlı diye dolandim ama şükür evde hiç bir şey yoktu
Günaydın abla amin
İnş bugunude güzel gecirecegim cıssız cossuz
Akşam corba var bide tavuk vercem fırına
Ohh süper şimdiden aksamlik menü bile belli

bende aksamlik henüz belirlemesi ama havuz falsindan önce yaparım
Günaydııın
Sizlere de Gunaydinlar kuzular ♡♡♡♡