Günaydın gençllik.. tatil bitti ben damladım yine. bir sürü alıntı yapmıştım ama yazıcımda sorun çıkınca aç kapa yaptık uçtu hepsi. yolculuğum kötü başladı güzel devam etti son 1 saat kala otobüs arızalandı oğlanı uyandırıp başka otobüse tek kişilik yere oturduk halbuki ben rahat olalım diye oğlana da bilet almıştım güya. o 1 saatte sıpa zorladı beni. karnım ağrıyor oy başım ağrıdı. kıçım durmadı diye diye yedi beni. neyse ki kazasız belasız bitti.
eve geldim ama dinlenemedim. 1,5 saat yatıp temizliğe giriştim. görümcem yatılı geldi. yardırdım resmen dün

dolap tam takırdı alış veriş yaptım,
temizlik bitti yemeğe giriştim. ben yokken atıştırmalık olsun diye sütlaç falan yaptım. yoğurt mayaladım.çamaşır yıka as falan. sabah da işe geldim. masam full dolu moralim bozuk. hiç sevmem dolu masa. nasıl bitecek bublar bilemiyorum.
yeme işi ise şöyle oldu. orda ben en erken kalkıyordum. kahve ve akşam yiyemediğim tatlıları götürüyordum

sonra kahvaltı faslı. öğleni buluyordu. simitler, poğaçalar ve kahvaltılıklar

ikindi gibi akşam yemeğimi yiyordum bazen oğlanın akşam yemeğinden tırtıklıyordum

gierken 62.6 dı kilom sabah da 62.6 gösterdi tartım. regl de oldum sabah. durum bu.
@Lilimam25
Elhan
sizleri alıntılamıştım ama gitti.
YENA
çok çabuk bitti gerçekten.
@Themarginal cnm senin kilon çok az. o yüzden sen bizler gibi veremezsin zaten. öyle olsa erir kaybolursun
zukkum
temizlikten nefret ederim. tek yaaşasam çöp evlik olurum herhalde

ama temiz yerde yaşamayı severim

tek takıntım mutfak benim. hatta hastalık derecesinde.
oynakbasi34
cnm turşu yeme. inan ben 5 aydır yemiyorum sanırım. çünkü bir parmak kadarı bile +500 gr yapar yani.
yeni gelen hatunlar hoşgeldiniz.
unuttuğum vaarsa da