Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Öğlen kız nasıl nevrimi dondurduyse hadi geç kalıyoruz diye ( ki daha çok vardi o zaman ben ) telefonumu evde unutmuşum
Tam Annemler kapısına geldim ( sokağıt başı ama tabi ben bayirin sonunda oturuyorum ) jeton düştü ama açıkçası hem vakit olarak yemedi hemde mesafe olarak

Neyse eşim merak etmesin diye Anneme eşimi aramasını söyleyip direk havuza geçtik

dönüşü bizi ordan aldı da köye uğradık haklı olarak kırılıyor diye
Maşallah benim börülceler bu ara sağlam çalışmışlar heleki ufak olan

anam gittik dünyalaf isittik

"çokta lü lü

madem sen ara biz kosturmacadan unutuyorsak diyecektim hadi konu uzamasin diye haklısın dedik
Bende tuzludur diyecektim ama benden önce söyleyenler olmuş nasılsa

Takma fazla bol su iç
Muhallebi tarzı birsey yap istersen

yalancı tavuk Göğsü hesabı

nohutun etini fazla tutarsin çaktırmadan ( gelin eti kendine ayıklama demesinler

) Protein fazla olur
Bot uygundur ama zevkini beğenir mi

Valla benimki ben büyük kıza hamileyken kolu komşu bana yardımcı olurken ayak ayak üstüne atıp otururdu

ki ben o güne kadar eşimin verdiğini çoğu zaman sırf ona harcardim kendi kardeismden üstün tutardim
Artık değil Bot günahımı vermem
Hani dedim ya sağlam çalışmışlar diye

özellikle o Annesini şişirmiş neymiş Abisi hiç aramiyormus yok efendim ben ona ne yaptim ki falan diye

Len madem canını sıkıyor bu durum ( ki ortada hiç bir şey yok adamcağız sadece çok yoğun ) Ananı sisirecegine ara Abini kendin hal hatır sor baktın soğuk sor ki hiç alakasız bir şey
İnşallah cidden pişman olmuştur da kendini affettirmeye çalışıyordum belkide

benimki valla hesapta iyi ama biliyorum ki günahı kadar sevmez ki benim içinde aynı duygular geçerli artık
Kolay gelsin canım sana

Biz kadınların işi hiç bitmez
Tebrikler canım

güzel olmuş bugün de menün ♡
Tebrikler canım bir harika menu daha ♡
Bence hiç ağzının tadını bozma hem ufak ufak.midelerimiz de ufalir öyle öyle
Hadi sana da geçmiş olsun Canım ♡
Eee kaç gündür kız için uğraşıyordum artık sıra kendini mutlu etmekte ♡
Rabbim evladına sağlıklı mutlu yıllar nasıl etsin inşallah ....Aminnnnn