• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben geldim menü paylaşımımla :)

Uyandığımda (7.00)
Şekersiz nescafe

Kahvaltı (10.00)
Yağsız tuzsuz çökelekli omlet
5 tane leblebi
2 bardak şekersiz çay
Salatalık domates

Ara (14.00)
Sade türk kahvesi

Akşam (18.00)
Mercimek çorbası
5 leblebi (ekmek yerine yedim bugün leblebileri kehkeh)
Salata

45 dakika eliptik bisiklet:halay:

Aslında ara öğünlerde meyve falan yemek istiyorum ama çok feci acıktırıyor beni o yüzden korkudan yanaşmıyorum şimdilik,belki sistem oturunca eklerim.

Teker teker takip olmasa da dikkatliyimdir,normal hayatımdada öyleyim ve birilerinde yalan hissettiğim an koşarak uzaklaşıyorum hatta yalanına devam ediyo ve buna birileri inanıyosa çat çat yüzünede söylediğim olmuştur:KK66:
Matmazel yalancilardan bahsetmiyor...menülerdeki yanlışlari unutmuyorsun diyor tatlışım. :cool:

images (2).webp

Oh ohmaşallah size,nasıl severim kalabalık aileyi ama bi okadar yalnızlığın içine düştüm okadar zor ki anlatamam :KK61:
olsun az olsun öz olsun boşver üzülme bak burada bir çok bacın oldu

Ben insanları aptal yerine koymasına dayanamadım :sinirli:

Teker teker takip olmasa da dikkatliyimdir,normal hayatımdada öyleyim ve birilerinde yalan hissettiğim an koşarak uzaklaşıyorum hatta yalanına devam ediyo ve buna birileri inanıyosa çat çat yüzünede söylediğim olmuştur:KK66:
ayyyyyy lili biz aynıyız resmeeeeennnn kova kardeşliği bu sanırım

Kimseye kızacak halim kalmadı bı tek Hilale bir çift sözüm var. "Zukkum' un .......... :KK62:
Bugünkü menüm
Sabah10.00 Bir yumurta, iki kaşık mantar +tavuk sote , peynir, maydanoz, dereotu, zeytin , bir çatal petek bal, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
17.30 Beş kaşık yoğurt iki kaşık yulaf ezmesi ( beş badem, karabiber, zerdeçal, kırmızı biber, keten tohumu, çörek otu)
21.00 İki antinkuntin yeşil çay yaninda
Üç demlik bitki çayı, iki litre su, bir saat zumba, bir saat kardiyo( yürüyüş, koşma, skuat, eliptik , Twist)
hakettim susuyorum :(

Kimseye kızacak halim kalmadı bı tek Hilale bir çift sözüm var. "Zukkum' un .......... :KK62:
Bugünkü menüm
Sabah10.00 Bir yumurta, iki kaşık mantar +tavuk sote , peynir, maydanoz, dereotu, zeytin , bir çatal petek bal, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
17.30 Beş kaşık yoğurt iki kaşık yulaf ezmesi ( beş badem, karabiber, zerdeçal, kırmızı biber, keten tohumu, çörek otu)
21.00 İki antinkuntin yeşil çay yaninda
Üç demlik bitki çayı, iki litre su, bir saat zumba, bir saat kardiyo( yürüyüş, koşma, skuat, eliptik , Twist)
Koptum zukkuma mesajına ablaaaa:KK70:
Spora dönmene çok sevindim canikom üzerindeki bıkkınlık gidecek hemen emin ol ,herşeyin şahane :KK36:

Ben geldim menü paylaşımımla :)

Uyandığımda (7.00)
Şekersiz nescafe

Kahvaltı (10.00)
Yağsız tuzsuz çökelekli omlet
5 tane leblebi
2 bardak şekersiz çay
Salatalık domates

Ara (14.00)
Sade türk kahvesi

Akşam (18.00)
Mercimek çorbası
5 leblebi (ekmek yerine yedim bugün leblebileri kehkeh)
Salata

45 dakika eliptik bisiklet:halay:

Aslında ara öğünlerde meyve falan yemek istiyorum ama çok feci acıktırıyor beni o yüzden korkudan yanaşmıyorum şimdilik,belki sistem oturunca eklerim.
Ohh oh çok güzel Zarpycim tebrikler, bu arada spor yaptığında Meryem ablayı da etiketle kaptanla birlikte Elhan Elhan oynakbasi34 oynakbasi34

Matmazel yalancilardan bahsetmiyor...menülerdeki yanlışlari unutmuyorsun diyor tatlışım. :cool:
:oops:

Bugün canım burnumdaydı aslında ama sizlerle kafam dağıldı sağolun kızlar:KK200: kayağa gidecektik kızıma kv bakacaktı ama yan çizdi bende durmaz demiş vazgeçmiş okadar sinir oldum ki anlatamam, ya hala daha eşimle aktivitelerimizi kıskanıyo kuma mı kv mi anlayamadım, karnını bile doyurup vercem yani kuzenleri de var ne var bikaçsaat baksanız,kızının çocukları ağla ağla ölür durmazlardı ama o eşiyle güzel zaman geçirsin diye bi tane aramazdı gelin durmuyo çocuk diye :kızgın:

Back
X