- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sakin olamıyorum saglıgım söz konusu olunca panik oluyorum @sonundaoldu gibi beni iyi bilir bıde banu abla aklım ordakı agrıda
Sakın olmaya çalış canım
İnan bende bayilirim ip atamaya ve bu kilom göre yine fena değilimdir
Menü süper acıkmadınmı abla
Çok şükür iyiyim
Lilimam
Hoş olmayan senin rahatsız olman ki bu apaçık ortada
Yiyip kilo almayanı kimse sevmez
Halbu ki vücudumun çalışması içim zaten 1.200 lü kaloriler az
Gören de yemekleri de tatlıları da götürdüm sanır
Madalyonun diğer yüzüne baksaydın
İşe gitmek için erken kalkan birinin saatlerce iki kaşık bal ile aç aç çalıştığını !!!!!
Akşam da bir porsiyon kızartma ile yetindiğini anlardın
Bunun dışında ne yapmışım
Koca gün sadece öğlen doymuşum çok mu
Bir vakit doydum sadece
Sonuç olarak yazmam tabi menümü ne demek
Canım bak kendi acindan hakli olabilirsin ama işte insan sıkı diyet yapınca bir An reklamlara gördüğüne bile gerilebiliyor
Kızlarda fikirlerini söylüyorlar çünkü burda genelde kaçamak yapanları mutlaka uyaran olunca ertesi gün daha iyi oluyor menü
Senle özelde de yazistigimda da dediğim gibi eğer kendini hazır hissediyorsan yediklerini paylas
İnan kimse sana niye menu paylasmiyorsun demez sonuçta takım disindasin
Hep diyorum çalışanların diyet yapması daha zor ama biz kadınlarından elinden hiç bir şey kurtulmaz
Lilimiz ciddi emek veriyor ve hani evet sen okadarcikla ayakta durabilirken bizlerin bazen canı çekebiliyor
Geçen de yazmıştım belki okumussundur sırf bu yüzden ben İG hesabimi kullanmıyorum çünkü sana Kilo yapmayan bana 4 kg yapar anında öyle cins bir bünye var
Hiç birinizin kırılmasını istemem o yüzden menülerin biraz daha sağlıklı olduğunda paylaşırsan sanırım daha dogru olur ♡ yoksa insanlığına sohbetin kimsecikler bir şey demiyor
Umarim bana kirilmamissindir ♡♡♡

yarına geçmemiş olursa muhakkak doktora git ama bak araya haftasonu girmesin kuzum