Günaydın gençlik. hayırlı cumalar. güzel bildirimleriniz olsun inş.
Kaptancığım ben artık bildirim yapmak istemiyorum. dün yena ile de konuştum hatta. tartı bana stres yapıyor. afedersin wc bile çıkamıyorum

çok saol emeklerin için. helal et hakkını.
hemşerim olur kendisi

çok gerçekçi olmuş mesajın ama ben de katılıyorum. genel olarak ben de kalori hesabı yaptım ama menülerime sağlıklı kaloriler koymaya çalıştım. kızartma bal reçel hiç yemedim sanırım. şu an mesela koruma yapıyorum. ama diyetten baya baya uzak. fakat yinede denizsuyuna göre daha diyetli bir menü gibi

paylaşmam gereksiz ve yersiz olurdu menülerimi. ben sana hak verdim. ha bir de hiç fikirleri önemsemiyor gibi hissetmiştim.
cnm senin yediğin ekmekler aslında sağlıksız değil. diyetisyenler bolca ekmek koyarlar menülere. ki ben de ekmeğin sağlıklı olduğunu düşünüyorum abartmadan. amaaaa sana yaramayan şey o olabilir diye ben ekmeği kes diyorum.
mesela bana salata yaramıyor. salata yiyince sabah +500 gr çıkıyorum.
ha bir de herkesin detoks diye yaptığı yoğurtlu buğday çorbası bana kilo yapıyor

ee ben o kadar emek verirken bunları yersem o emekler çöp olur. o yüzden sana ekmeği kes dene diyorum ben

bu arada panik atağı yenmenin tek yolu umursamamak cnm. bak umursama nasıl geçiyor. ben çok şükür MaşAllah diyim aylardır doktora gitmiyorum. ha oram buram ağrıyor acaba diyorum sonrada bekle biraz birşey olursa biri götürür herhalde diyorum

senin ki de hamlıktan olmuştur çünkü bende de fıtık var. ve günlük yürümemden fazla yürüyünce bacak kasılıyo. kalçama vuruyor aksayarak yürüyorum. korkma geçicidir. hatta üzerine git zorlamadan.
ay çok tatlısın bi insna hep mi yapıcı olur

aslında tane sayısını merak etmiştim ama 2 taneymiş. bence diyetin başında olduğun için o kurabiyeler tartıya yansımaz ama son olsun bence cnm
çok tebrik ederim cnm. zaten senin eksi bildirimine çok iannıyodum ve başardım. sakın dirayetini kaybetme. gelsin ikili rakamlar..
zukkum
cnm nice yılların olsun sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı olsun inş.
tüm sevdiklerinle mutlu bir ömür dilerim.
bu yaza da fit girmen dileğimle..