- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Sağol ablacım, ben henüz arı sütü falan yada karışım macun gibi şeyler vermiyorum bal pekmez ayrı ayrı veriyorum .Hayırlı geceler Banu Rabbim korumuş eşini bu kadarlagecmis olsun inşallah zukkum canım benim 72 yaşındaydi kayinvalid em rahmini vs alttan aldılar o da tansiyon ilacı kullanıyordu inşallah senin anneciğin de sorunsuz atları Serena canım hasta
Yken Acken insan bazen modu düşüyor geçmiş olsun liman sana da canım papatya adaçayı içerse Ar ara için be ufaklıga Arisütü ara arada zencefil, çörek otu yagi pekmezzerdecalli karışım içiyom ama seninki küçük tu değil mi benim ki 5,5 yaş
Meryem aksamlari kek kabak kcekirdegi makarna bunları gördün dimi tatlısım kızlar akşam ogunjnj çok hafif yemeliyiz bence işin sırrı akşam da yani hassas olduğumuz saatler de avlaniyoz
Menü sabah yeşillikler kırmızı lahana kırmızı Havuçlu salata bi dlm kaşar bi tb
Öğle bi Elma yarım dan fazla galeta
Aksam haşlanmış maydanozlu Yoğurtlu açılı lahana yarım kase kereviz salata
Çay yRi kaşık kuru üzüm bi çay kasigi keten tohumu şu bi litreden fazla spor yüzme bi saat
Sidelya yı yeni isimlerden sanıyodum hatta kızımın ikinci ismini Sidelya koycaktım eşim istemedi bence çok güzelHayır adımı yazmamıştım, ismim Sidelya :)

yaptığın şeye inaniyorsan başarı geliyor.
Bu akşam benim de menüm seninkiyle aynı gibi. Yoğurtlu lahana değil de kereviz yanında haşlanmış hindi var sadece.