• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok geçmiş olsun canım. Senin mens dönemin baya sıkıntili geçiyor..

Ahhh kıyamam geçmiş olsun canım.
Uykusunda kusma tehlikeli gerçekten ..
Götürdunmu doktora canım sebep ney kusmanın ?

Tuğbacim çok geçmiş olsun. Farkında olmaması çok kotu. Çok değişik bir grip mikrobu var bu sene...bulaştı mi gitmiyor. Canım inşallah bununla geçmiş olur. Bakalım akşam belki kendini daha iyi hisseder yavrun.

qyyyyy abla bu çok berbat birşey :KK43: allah günah yazmasın 1 bardak zor bela içtim iykkkk kokusu genzimden gitmiyor midem bulanıyor

geçmiş olsun tuba doktora götürdunmu bu iş ciddi çünkü

Gondermeseydin okula bari.yazik kusmak zor

Gecmıs olsun canım acaba midedemi bi sorun var geçen sene ateş kusmayla Dr gittiğimde mide gribi demişti

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese iyi günler :KK66:

Misafirleri yarım saate geliyorlar bende o arada sizlere bakayım dedim :KK66:
Yoruldum ama her yer mis gibi olunca da hoşuma gidiyor ♡♡♡

Sağ olsun canım :KK66: şükür duş alıp biraz kendime geldim :KK66: yarın ki kahvaltı faslini da atlatayim olmadı hemen doktora gorunurum :KK66: şimdiden ya gece ağrı tutarsa diye panik oluyorum :KK43:

Çok çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzuya ♡ Rabbim acil şifalar versin

Rabbim hayırlısıyla atlatip şifa bulmayı nasip etsin inşallah ♡ Simdiden geçmiş olsun

Sağol kuzuuum :KK68:ayy onu öyle görmek perişan etti beni gözleri süzülmüş baygın baygın bakıyodu hiç dayanamadım....
Erzurumlu değilim burda yaşıyorum eşim Erzurumlu canım:KK54:

Sağol ablacım evet aynen elden bişey gelmiyo bende o yüzden girip girip hala hasta falan yazmak istemedim :KK68:

Sorma bende öyle diyince gurbete gidiyomuşum gibi havaya girdim :KK70:

Bu kilodan sonra mezun olmam takım derecesi için daha iyi diye düşündüm canım çünkü çok gitmiycek bari zarar vermeyim :KK66:

Çok sevindim canım konuşarak halledebilmenize,soğuk savaş çok fena

Şimdi daha iyiyiz ablacım :KK68:kan falan normal çıkınca doktorda şaştı kaldı ,idrar yolu enfeksiyonumu aceba dedim onun için de kızımın yapmıyca tuttu :-) dün önceki günden iyiydi ama yine kötüydü,akşam bi saat ağladım yine hareketli olsunda evi alt üst etsin dedim şükür şimdi yavaştan evi dağıtıyo :KK70:

Teşekkürler ablacım :KK68: anjin falan demedi boğazı normal dedi abla ateşide düştüya artık bol su içiriyorum bence enfeksiyon

Sağol tatlım :KK68:

Sağol canım senin de babana acil şifalar diliyorum :KK68:

Geçmiş olsun kuzu yaaa sürekli birimizin çocuğu hasta bu nasıl kıştı böyle :KK43:

Hahaha geldim canikom geldim çok şükür kızım biraz keyiflendi bende keyiflendim hemen size koştum ailem oldunuz :KK200:
Saolun kızlar. Rabbim hepimizin evladına şifa sağlık versin inş. nedenini çok bilmiyorum açıkçası. 5 yaşında. şimdiye kadar 3-4 kez oldu. ben tembellik ediyor kendini kurtarmyor diye düşündüm hep. belki de önlemi tedavisi vardır. muhakkak detaylı inceleteceğim. yani kusarken öksürürken bebkler bile yan döner. benim oğlan sırüstü duruyor. yani kusma gerçekleşmedi. okula yolaldım. zaten kısmen mecburdum. eşim sabah 5.30 gibi işe gidiyor. ben çocuğu nereye götüreyim bilemedim. işe de gemek zorundaydım. Rabbim dermansız dert vermesin inş. sabah iyiydi ama.

Slm kızlar bugün evdeyim bebeklerim hasta :KK43: kreşe götüremedim.
Sabah limonlu ılık su içtim yarım litre, ne iyi geldi. Hergün aksatmadan içerim inşallah.

size de geçmiş olsun cnm

Slm kızlar bugün evdeyim bebeklerim hasta :KK43: kreşe götüremedim.
Sabah limonlu ılık su içtim yarım litre, ne iyi geldi. Hergün aksatmadan içerim inşallah.
Ahh canım ya kızım hala gece öksürerek uyanıyor
Gecmıs olsun onlar da hasta olunca hiç birseyin tadı olmuyor Rabbım şifa versin biran önce iyileşir kuzuların aminn

Saolun kızlar. Rabbim hepimizin evladına şifa sağlık versin inş. nedenini çok bilmiyorum açıkçası. 5 yaşında. şimdiye kadar 3-4 kez oldu. ben tembellik ediyor kendini kurtarmyor diye düşündüm hep. belki de önlemi tedavisi vardır. muhakkak detaylı inceleteceğim. yani kusarken öksürürken bebkler bile yan döner. benim oğlan sırüstü duruyor. yani kusma gerçekleşmedi. okula yolaldım. zaten kısmen mecburdum. eşim sabah 5.30 gibi işe gidiyor. ben çocuğu nereye götüreyim bilemedim. işe de gemek zorundaydım. Rabbim dermansız dert vermesin inş. sabah iyiydi ama.

size de geçmiş olsun cnm
Hastaneye gittiğinizde yönlendirirler canım inş önemli bir şey yoktur
Refleks yapıp yan dönmesi gerekir haklısın
sindirimde bi sıkıntı olabilir

Benim kızımda çogu zaman yemek yedıkten sonra karnım agrıyo diyo aile hekimine danıştım sindirimde bir sıkıntı olabilir dedi çocuk Dr götur dedi randevu aldım haftaya bugune
Rabbım bütün çocuklara hastalara şifa versin

Hastaneye gittiğinizde yönlendirirler canım inş önemli bir şey yoktur
Refleks yapıp yan dönmesi gerekir haklısın
sindirimde bi sıkıntı olabilir

Benim kızımda çogu zaman yemek yedıkten sonra karnım agrıyo diyo aile hekimine danıştım sindirimde bir sıkıntı olabilir dedi çocuk Dr götur dedi randevu aldım haftaya bugune
Rabbım bütün çocuklara hastalara şifa versin

biliyor musun benim oğlan da bir haftadır karnım ağrıyor mamajjj yap diyor. biraz okşuyorum işte. karın ya korkuyorum sert dokunmuyorum. geçti diyor. acaba numara mı gerçek mi bilemiyorum. genelde yemek yerken yapıyor yemek de sıkılıyor.

biliyor musun benim oğlan da bir haftadır karnım ağrıyor mamajjj yap diyor. biraz okşuyorum işte. karın ya korkuyorum sert dokunmuyorum. geçti diyor. acaba numara mı gerçek mi bilemiyorum. genelde yemek yerken yapıyor yemek de sıkılıyor.
Aynen kızımda karnımı ovala agrıyo diyo mesela 3_4 gundur demiyor karnım agrıyo diye
kızım yemek bittikten sonra söylüyor
Ama agrıyo dedıgınde bazen aglıyo bile
Ciddiye alsan Bı dert almasan ayrı bir dert Dr gidince konusacagım napıyım

Ahh canım ya kızım hala gece öksürerek uyanıyor
Gecmıs olsun onlar da hasta olunca hiç birseyin tadı olmuyor Rabbım şifa versin biran önce iyileşir kuzuların aminn
Amin canım hepimizin bebişleri biran evvel iyileşir inşallah. Sorma benimkilerde de bir haftadır ateş, öksürük, göz akması, burun akması, kulak içi iltihap ne ararsan var :KK43: dün kreşte iyice fenalaşmış biri :KK43:

Amin canım hepimizin bebişleri biran evvel iyileşir inşallah. Sorma benimkilerde de bir haftadır ateş, öksürük, göz akması, burun akması, kulak içi iltihap ne ararsan var :KK43: dün kreşte iyice fenalaşmış biri :KK43:
Canım ben agrıdan cumartesi gecesi agladım küçücük bebekler ne yapsın
İlaçları iyi gelirde iyileşirler anneleri inş

Havuç, elma, maydanoz nasıl daha kötü kokabilir ? Yok canım :işsiz:
Bebişim zor bela içmişsin en azından :KK70:başina bir şey gelse benden bilecek kızlar :KK22:bos ver takılma tada...Hilalcim tartıda -500 ü görünce abla bı daha bı daha diyeceksin....:eğlence:
inşallah görürüm abla ama çok kötüydü gerçekten ya

hahahhahaha inş canım

bu arada hanımlar 3 gibi babamı operasyona alacaklar,gerçi orada hep bekleme modunda olacağım için gelirim buralara ama gelemezsem bilin ki bundandır,bilginiz olsun
geçmiş..olsun canım ciddi bir sorunmu

Vermezsin bitanem...Hilal hastalanmazsa bir iki gün oruç tutar...:eek:takim yüzdesi dengelenir meraklanma sen. :süslü:
anlamadım ben abla :(

evettt hayırlı akşamlar kızlar

sabah 9
smoti iceegi iyyykkk :(
1 bardak bitki çayı

ara 12.00
yarım ayva

öğlen 15.00

1 elma

akşam 17.30
1 dop dolu kase salata
2 tane haşlanmış bulgur köftesi 2 si bir ceviz kadardı salataya ufaladim

şu 2 lt

1 saat 10 dakika çok çok tempolu yürüyüş

evettt hayırlı akşamlar kızlar

sabah 9
smoti iceegi iyyykkk :KK43:
1 bardak bitki çayı

ara 12.00
yarım ayva

öğlen 15.00

1 elma

akşam 17.30
1 dop dolu kase salata
2 tane haşlanmış bulgur köftesi 2 si bir ceviz kadardı salataya ufaladim

şu 2 lt

1 saat 10 dakika çok çok tempolu yürüyüş
Siz bence bu yeme ile haftada 2 kilo rahat vermenjz lazim:halay:

Selamin Aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Sonunda cebindeki internette bitmiş :D Ancak akşamları eşim. Gelince girebileceği bir müddet :( Şu ev internetini 15inden sonra inşallah actirabiliriz ;) ödemelerden sıra gelmedi bir türlü :D

Eşim sağ olsun yine bana golünü attı :D Halimi bildiği halde akşam çaya arkadaşını davet etti :D gündüz eşiyle bir aradaydik zaten oda biz eşler aksam geliriz çaya dedi :D Arkadaşları da cok sevdiğim için ses etmedim ama içten içe biraz bozuldu sonuçta yarın à da kahvaltıya misafirim olacak :(
Arkadaş ben o zaman eve gidip geleyim dedi ( Evde bir sürü şey var hem onları da getireyim hiç bir şey yapma sadece çay demle dedi sağ olsun ♡ zaten öğleden kalanlarda var daha ne olsun ;)

Bu akşamla yarını da atlatayim derin bir OH çekeceğim ♡

Kolay gelsin kaptanım sende şu yoğunluğu bi atlatsaydın valla senin misafirin derdi beni gerdi :mad::KK70: oynakbasi34 oynakbasi34

Sorma valla bende çok severim misafiri ama bu halde daha zor ;)
Adama surdurdugum kantron yağları hiç bir ise yaramamis demekki :D :D :D
Dün makarasina gülerek Kantaron surecekmisin dedim hemen gözler pörtledi ne zaman diye :D :D :D dedim de get misafirim var bugün git yarın gel :D

kızlar ben bugün hastaneye gittim insülin direnci 5 olmuş ilaç başlattılar yine 2 bin mg kullanicakmisim

Çok geçmiş olsun canım düzenli ilacını kullan düşer inşallah ;)
İlk günler diyare yapar, mide bulantısı yada hafif baş ağrısı yapabilir bilgin olsun ;)

Back
X