- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Evdekileri gönderdim
Önce bir kendime geleyim kahvaltimi yapayım sonra yine ufak ufak işlerimi yaparım
Bugün bir posta daha çamaşır yıkayıp dün yikadigim camasilerimi oturup ütülerim
Malum yarın Kandil bari bugün biraz kendimi kasıp hepsini bitireyim de içim rahat olsun
malum cuma da zaten hastane faslı var
Cumartesi de kin bizdeki ingilizce kursu için birseyler yaparım hastane dönüşü ♡
Senin eşinde benimki gibi muzur 
Hem elinde hem dilinde derler ya o hesap
Benimki ilk zamanlar çok kizardi yok efendim boş işler ne anlıyorsun ordan diye
Bende hep derdim yahu sen oyun konsolunla nasıl kafa dagitiyorsan bende burada öyleyim diye
Sonraları alisinca hayırdır bugün Karilar Kulübüne yazmiyormusun demeye başladı
Bazende yahu ne yazıyorsun öyle çatır çatır derdi bende ne olacak seni ve sulalenini cekistiriyorum diyordum
yaz yaz ama dikkat et den gelirlerse Annem kızlarla bir olur seni yollar diyordu
Şimdi okadar benimsedi ki hiç karismaz sağ olsun

Aaaa bizde de var aynı muhabbet hatta biz aileden tamir işi olan olursa birlikte yaparız herşeyi ( baba mesleği marangozluk tabi bende anladigimdan sülalesi bir şey tamir edilecek bize söylerler )
Ne zaman birlikte iş yapsak hep derim Usta benim artık sende Çırak diye
eşimin halalari hep gulerler o hallerimize çünkü mutlaka bu böyle olacak yok söyle olacak diye didişmelerimiz de oluyor
Eşimin sulaledeki bir akrabası hatta hep derdi inşallah oğlum da senin gibi bir gelin getirir bana diye
her iş elimden geliyormuş birde gelin dediğin güler yüzlü ve hafif kilolu olmaliymis
Hatun hep der Allah gönlüme göre verdi diye ( oğlu sonradan balık etinde güler yüzlü ve hakikaten eli her şeye yatkın biriyle evlendi
)
Herkese hayırlı sabahlar
Evdekileri gönderdim
Bugün bir posta daha çamaşır yıkayıp dün yikadigim camasilerimi oturup ütülerim
Malum yarın Kandil bari bugün biraz kendimi kasıp hepsini bitireyim de içim rahat olsun
Ayaklarim yere basmiyor resmen
Aslinda yazacaktimama mesajinin basinda zaten nasil oldugunu anlattigi icin sormadim bende
Sadece bu msj icin mi boyle bir izlenim biraktim yoksa genel olarak mi merak ettim.
Bak sana su an ne yaptigimi yazayim. Kocamla lehim yapiyoz. Ben kablolari tutuyorum o lehimi yapiyor. O kontrol ederken ben buraya msj yaziyorum. Esim diyorki "yaz yaz kocam totosumu kucultebilmem icin kosu bandini tamir etmeye calisiyor de" diyor![]()
Hem elinde hem dilinde derler ya o hesap
Eşler hepten makaraya alıyor bizim kulübü desene...Genel olarak desem kusmezsin di mi bana
![]()
Benimki ilk zamanlar çok kizardi yok efendim boş işler ne anlıyorsun ordan diye
Sonraları alisinca hayırdır bugün Karilar Kulübüne yazmiyormusun demeye başladı
Bazende yahu ne yazıyorsun öyle çatır çatır derdi bende ne olacak seni ve sulalenini cekistiriyorum diyordum
Şimdi okadar benimsedi ki hiç karismaz sağ olsun
Bizdede aynı durum var. Elinden her iş gelir, ve yanında hep ben çırakbazen derim'ki '' ben usta olacam artık, amelenin (cıragın) hic işi bitmiyo derim. Oda usta olmak kolay degil der. İşi çırak görüyor, aferimi usta alıyor nedense
![]()
Aaaa bizde de var aynı muhabbet hatta biz aileden tamir işi olan olursa birlikte yaparız herşeyi ( baba mesleği marangozluk tabi bende anladigimdan sülalesi bir şey tamir edilecek bize söylerler )
Ne zaman birlikte iş yapsak hep derim Usta benim artık sende Çırak diye
Eşimin sulaledeki bir akrabası hatta hep derdi inşallah oğlum da senin gibi bir gelin getirir bana diye
sogutmadan gelin hemen :)