• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhabalar,
Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Şu son iki ay içerisinde sizin nasıl azimli ve istekli olduğunuzu, hedefinize ulaştığınızı görmek beni mutlu etti. Birbirinizi rakip olarak değil de, kardeş olarak görüp destek olmanıza sevindim. Bana da bir nebze destek oldunuz, öneride bulundunuz, ancak ben yarışmadan çekiliyorum. Kullandığım doğum kontrol hapından aşırı derece de kilo aldım. 67 kilo ile başlamıştım sonra 70 oldum. Tekrar 65,5 kilo oldum, hap sonrası şuan yine 69 kilo oldum. Ve şuan ne kadar egzersiz yaparsam yapayım yediklerime ne kadar dikkat edersem edeyim, vücudum kilo vermeye eğilimli değil. Eksi göreceğime artıları görüyorum, ve her defasında moralim daha çok bozuluyor. Onun dışında o gün de dediğim gibi maddi manevi beni çökerten kaynım var.

Size bol eğlenceler.
Gününüz iyi geçsin, eksileri görüp hedefinize ulaşmanız dileği ile.
Siz tamamen mi dönüş yaptınız? Ben anlayamadım eşinin kardeşi neden sizde kalıyo ki yani siz tatile gelmediniz mi ? :KK64:Bence gitme bi kaç gün rahatla tekrar dön bak hazır herkes motiveyken sende yapabilirsin ;)

Yeni fotolar yükle o zaman albümüne..ben yaşlı olunca çekinecek bir şeyim kalmıyor rahatlıkla ekleyebiliyorum.
Bakalım albüm gelsinde eklerim :)
Hiç fotograf cekilmeyi sevmiyorum birazda onun etkisi sanırım :)
Yasla alakalı değilde ablacım tanıdık felan cıkar :))

Sende umut dolu yarınlarım :KK48: içime ne kaçtı böyle şiirsel konuştum ben :confused: terapi gibisin cankuşum seni görünce hayata hep pozitif bakasım geliyooor😍😍😍
Gençlik ateşine tutuluyorum ben de...seninle muhabbet iyi geliyor bana da...sen elli yaşına geldiğinde hayatta olursam bugunleri hatırlatırım sana...:süslü:

Back
X