• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar....Banuşun detoks suları harikaydı.....:eğlence:içelim guzelleşelim.

Hocam, izninle bir parantez açmak istiyorum .. (işaret parmağımı hava da düşün söz alırken 😉)

Tek başına detoks sularından mucize beklemeyelim tabii ki..
Dengeli beslenme + egsersiz + detoks suyu....

MaystenG MaystenG yaşadığımız sürece sıkıntılar, olumsuzluklarda bizimle olacak. Hayat dört dörtlük değil hiç bir zaman.. Allah sağlıkla sinamasin..
Bu kadar karamsar olmana gerek yok inan. Elbette büyük sıkıntı senin için ama kendinden ödün vermeni gerektirmez..
sağlıksız beslenmen için hiçbir şey bahane olmamalı..

Seni bundan sonra da aramizda görmek istiyoruz.. hatta daha fazla ihtiyacın olacak hem dertleşmek hem keyiflenmek için gelmelisin 😉😍
Bir hafta önce bizim için çok önemli bulduğumuz dertleri hatırlayan var mı? Kim hatırlamak ister ki...hem.....değil mi ama......o yüzden Yenoşum kesinlikle haklı....dertler hayatımızda hep olacak....biz hep üstesinden gelmeye çalışacağız. MaystenG MaystenG canım gönlünü ferah tut....her şey yoluna girecektir. Allah var gam yok....yalnız değilsin ki :KK50:

Hocam, izninle bir parantez açmak istiyorum .. (işaret parmağımı hava da düşün söz alırken 😉)

Aferin çocuğuma ...akıl küpüm benim....o nazik parmağını öperim senin. :KK15:hiçbir gıda ve hiçbir çay su tek başına yeterli değildir. :KK19:

Sigortası var mı yok mu merak ettim :KK53:
Akşam merhaba diyip ertesi günde hiç yazmayıp tek mesajla gittiya aceba çalışıyoda yoğun mu dedim :KK70: sonra dünün haftasonu olduğunu hatırladım :KK70:
Aslında çok güzel bir menü canım az da spor olsaydı tam süper olurdu ♡ Tebrikler

Kız gidecegim demişti de o gün hani gitme toparlaniriz falan demiştik ilk başta ya bende hazır canlandik diye etiketledim :KK66: ama demekki kesin kararlı gitmiş :KK66: yolu açık olsun ne diyelim :KK66:

Kız onuda ben yapmadım :KK70: kim yazdı hatırlamıyorum ama biri öyle yazınca bende şaşırmıştım ulen nasıl olur diye :KK70:
Kaptaaaanım aynı gün demişti yani dün ;) şaşkındın kabul ett :KK53:

Kesinlikle sağlıklı beslenme şart ;) hani ben ara öğün gibi yada arada kahvaltıya ilave de yapılabilir diye düşünerek paylaştım ;)

Sigortası var mı yok mu merak ettim :KK53:
Akşam merhaba diyip ertesi günde hiç yazmayıp tek mesajla gittiya aceba çalışıyoda yoğun mu dedim :KK70: sonra dünün haftasonu olduğunu hatırladım :KK70:

Kaptaaaanım aynı gün demişti yani dün ;) şaşkındın kabul ett :KK53:

:D yaşlı değilim ben yaşlı değilim :D :D :D
Hep şu sahne geliyor aklıma şaşkın olunca;

Günaydın hatunlar 💛

Sanada Günaydın canım ♡

Kesinlikle sağlıklı beslenme şart :KK66: hani ben ara öğün gibi yada arada kahvaltıya ilave de yapılabilir diye düşünerek paylaştım :KK66:

:KK70: yaşlı değilim ben yaşlı değilim :KK70::KK70::KK70:
Hep şu sahne geliyor aklıma şaşkın olunca;

Sanada Günaydın canım ♡

Evet banucum çok iyi oluyor böyle öneriler.👍👍
Spor hocam da hep zencefilli yahut tarçınlı su için der..
Mesela şu sisenize
bir çubuk tarçın atın der..
Metabolizmayı hizlandirirmiş

Evet banucum çok iyi oluyor böyle öneriler.👍👍
Spor hocam da hep zencefilli yahut tarçınlı su için der..
Mesela şu sisenize
bir çubuk tarçın atın der..
Metabolizmayı hizlandirirmiş

Aslında sularimiza her gün değişik bir şey ekleyerek aromalı şu yapabiliriz ;)
Bir gün tarçın, bir gün nane, bir gün limon falan olabilir ;)
Hem şu içmek daha zevkli olur ;) gerçi şükür dünden beri bende şu sıkıntı değil artık ;)

Eşimle kendime şekersiz duble Türk Kahvesi yaptım ♡♡♡♡ İçince de kendimi mutfağa atıp öğlenlik çorba yapacağım ;)
Evdekiler de sabah beri bana uyuyor ve eşim aciktim demeye başladı :D Tabi artık hiç bir şekilde evde piskevit yok :D

Aksamlik da mücver yapacağım ;) hem büyük kızda sebze yemiş olur ;)
Mücver yaparken ben iyice kabakları suyunu sıkıyorum ve sadece 3 kaşık kadar un ekliyorum ;) birde 2 yumurta ilave ediyorum
Soğanlı omlet gibi oluyor ufak ufak ♡ yanına koca bir salata ve cacık yaparım ;)

Eşimle kendime şekersiz duble Türk Kahvesi yaptım ♡♡♡♡ İçince de kendimi mutfağa atıp öğlenlik çorba yapacağım :KK66:
Evdekiler de sabah beri bana uyuyor ve eşim aciktim demeye başladı :KK70: Tabi artık hiç bir şekilde evde piskevit yok :KK70:

Aksamlik da mücver yapacağım :KK66: hem büyük kızda sebze yemiş olur :KK66:
Mücver yaparken ben iyice kabakları suyunu sıkıyorum ve sadece 3 kaşık kadar un ekliyorum :KK66: birde 2 yumurta ilave ediyorum
Soğanlı omlet gibi oluyor ufak ufak ♡ yanına koca bir salata ve cacık yaparım :KK66:
Afiyet olsun canim dunden yemek de var corba da var sukur.bizim evde mucver cok sevilir sarimsakli yogurtla bi de oh miss.ben bi de pirasa yemegi yaparken yesil yerlerini ayiriyorum pirasa mucveri yapiyorum ve pirasa oldugu hic belli olmuyor cok lezzetli oluyor onu da deneyin.
Bugun utu mu yapsam evi mi supurup silsem arada kaldim ben de hicbir sey yapasim yok orasi ayri.

Afiyet olsun canim dunden yemek de var corba da var sukur.bizim evde mucver cok sevilir sarimsakli yogurtla bi de oh miss.ben bi de pirasa yemegi yaparken yesil yerlerini ayiriyorum pirasa mucveri yapiyorum ve pirasa oldugu hic belli olmuyor cok lezzetli oluyor onu da deneyin.
Bugun utu mu yapsam evi mi supurup silsem arada kaldim ben de hicbir sey yapasim yok orasi ayri.
Hiç bir şey yapma 😁

Pırasayı her türlü severim:kk77:

Eşimle kendime şekersiz duble Türk Kahvesi yaptım ♡♡♡♡ İçince de kendimi mutfağa atıp öğlenlik çorba yapacağım :KK66:
Evdekiler de sabah beri bana uyuyor ve eşim aciktim demeye başladı :KK70: Tabi artık hiç bir şekilde evde piskevit yok :KK70:

Aksamlik da mücver yapacağım :KK66: hem büyük kızda sebze yemiş olur :KK66:
Mücver yaparken ben iyice kabakları suyunu sıkıyorum ve sadece 3 kaşık kadar un ekliyorum :KK66: birde 2 yumurta ilave ediyorum
Soğanlı omlet gibi oluyor ufak ufak ♡ yanına koca bir salata ve cacık yaparım :KK66:

Kabağa un yerine çok az miktar kıyma ekleyip köfte şekli verip fırında yapmıştım bir kez.. o da çok güzel oldu ..
Bu da bir öneri aklınızda bulunsun :))

Back
X