Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Millet pazar gezer ben eve tikildim bugün

Neyse şükür ağrım geçti eşimde çok geç gelmedi ( gerçi geldiğinden beri uyuyor

)
Deminden beri 23 nisan gösterimi için karar verilen kıyafeti bir yerde daha uyguna bulabilirmiyim diye arastiriyordum
Bu kiyafete karar verildi ;
130 lira dendi ama açıkçası biraz fazla gibime geldi

gerçi ucuz ne var bu günlerde

2 farklı yer buldum biri 120ye düştü ( oda 130 demiş baştan ) diğeri 115 demişti ama ufak bir indirim yaparım dedi
Bakalim yarın diğerleri ne diyecek ona göre siparis verilecek
Bana kalsa kendimiz bile kumaş alıp o etekten dikilir askiyi da düz alıp dantelli ekleyebiliriz ama ona kimse tama demez zaten
Hesapta bu sene bir şey yapmayacakti bizim sınıf hatta baştan benim kız o grupta değil diye sevinmistim ( malum masraf yapacak zaman değil bizim için ) ama sağ olsun Ogretmenimiz kuzumu çok tuttuğu için onada Anons görevi vermiş

İçindeki vahşete dur mu desen
Kız asıl o kurallar bize

kızlar Size söylüyorum Bonusla ben anlayalım hesabı
Sağolun canlarım valla bu sene hep hastayiz anaokuluna başladı ufaklık ondan sanırım buyukte bronşit olmuş bir haftadır yatıyor
Rabbim acil şifalar versin. ...aminnnnn
Şimdiiii benim kafa karıştı bi yardım

Hergün menü bildirimi var ve varsa spor da dakika ile çarpılarak puan bildirimi var bu bildirimlerde
Elhan
etiketliyorum
Pazartesi Cuma tartı var
Başka birşey varmı bildirim konusunda acemiliğime verin
Kızlar yazmış zaten

sende anlamissin
Canım diyelim ben bir dilim çikolatalı pasta yedim ...kaptan bir saat tempolu yürüyüş cezası verdi...puan işine hiç girmesek milletin kafası karışır bence. Cezamizi çekeriz sonra normal sporumuzu yaparız onun puanını hesaplar bonus.
Herkes genelde aynı sporunu yapıyor zaten

tek tek Bonusa zor olur belki

ama atıyorum herkes kendi yaptığı sporun o günki puanını hesaplayıp yazarsan Bonuscard haftalık toplayabilir
Yaptığımız kaçamağin dehşetine göre süresi değişsin bence...leslienin dakikasına miline göre artık kaptanın insafına kaldı...ağzından ne çıkarsa o.....
Tabiki masum olan kaçamağı biraz daha hafif cezalandirabiliriz

dediğin gibi Leslie 1 - 2 -3 diye kacamagin durumuna göre karar veririz
Lesli sevmiyom yazıyom seviyom çıkıyo
Allah soyletti diyeceğim ama T9 maşallah bazen kafasına göre takılıyor
Bugün pek bişey yiyemedim sporumuda yapamadım 12 de 1 tane haşlanmış yumurta yedim 18 de bir kase tarhana çorbası içtim okadar ardından bir iki tane tuzlu çubuk yedim salgına yakalandım ishal ve kusma dan yatak döşek yatıyorum
Çok çok geçmiş olsun canım

Rabbim acil şifalar versin. ...Aminnn