Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm evet davet ettim bn seni ortalama iki hafta deneme haftan var bu süre içerisndeki yediklerin içtiklerin ve paylaşımların takıma alınıp alınmıyacağını belirliyecekYettim kızlar beni kabul etmişiniz galiba yanlışmıyım? Ne yapmam lazım biraz bilgi verirseniz sevinirim...Bu arada hepinizin anneler günü kutlu olsun.....
kız sen nerelerdesin cadı haaakötükedihüsokızlar selam......bu hafta o kadar yoğun ve dolu hafta geçirdim ki sitenin zar zor açılmasını bekleyemedim...daha doğrusu hiç neti açamadım..
öncelikle şeir dışından misafirlerim geldi...bütün hafta içi onları gezdirdim...akşam da yemek ve çay servisi derken canım çıktı...tabi okulda kursun eksiklerini ve 19 mayıs çalışmaları derken bu hafta yorgunluktan yatağa nasıl attım kendimi bilmiyorum...
bu hafta kilomu sabit göstermişsiniz teşekkür ederim...bu hafta 1 kilo vermişim...
ama dün düğüne gittik...düğünde oldukça lüks bir yerdeydi ve insanın HAYIRRR demekte zorlanacağı menüyle doluydu ve hepsinin tadına baktım...tatlıların bile((((((
tabi spor filan da yapamadım...inşallah bu hafta...bazı kurallar gelmiş gruba...bence isabettli bir karar...insan bir yere sorumluluğu olunca kendine dikkat ediyor...
kızlar artık ben burdayım çok şükür sitemizde ki sorun da kalkmışşşş...her gün burdayımmmm
bnde tüüüm arkadaşlarımn anneler gününü kutluyoruma.s.arkadaşlar hepinizin anneler günü kutlu olsun evlatlarınızla vede kendi annelerinizle daha nice anneler gününde beraber olmanız dilegiyle ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
a.s.:1hug:a.s.
biz bu gün kızımın okulunda toplantı vardı oraya gittik malesef cıkışta corbacıya gittik ve orda corba ictik şimdide yemek yapmadım kısır türü bişeyler yedik cocuklarla eşim işte oldugu icin yemek işini baştan savma yaptım ne yapayım artık bıktım yemek yapmaktan cocuklar gerci u durumdan şikayetcı ama idare etsinler artık
Kızlaaaaaaaar,
nerdesiniz siz yaaaa,
Hani 14-16 arası burada olacaktınız.
Ben veli toplantısından dolayı gelemedim.
hepinizin geçerli bir sebebi vardır umarım.
Neden kimse burada yazılanları uygulamıyor
Yoksa gelince hiç geçmişi okumuyor musunuz?
Şunu yapalım dediğimiz zaman tamam hadi yapalım diyorsunuz
Ama iş yapmaya gelince yoksunuz.
hepinize kızdım haklava:
Hoşgeldin Buse cim.
Seni kim davet etti bilmiyorum ama azra gelince sana davetin geçerli olup olmayacağını açıklayacaktır.
cnm evet davet ettim bn seni ortalama iki hafta deneme haftan var bu süre içerisndeki yediklerin içtiklerin ve paylaşımların takıma alınıp alınmıyacağını belirliyecek
hoşgeldin tekrardan
detaylı bişekilde kendini bana ve arkadaşlarıma anlatırsan bölece başlamış oluruza.s.
bnde üüzldüm cnm yaabu gruba yeni üye olduğum zamanlarda bir arkadaşımdan bahsetmiştim..karaciğer nakli bekliyor demiştim...bugün ne yazık ki onu kaybettim...öğleden sonra haberini aldık...çok üzgünüm çokkkk....nickim gibi üzgün kızım....her şeyin başı sağlık arkadaşlar... bu dünya o kadar kısa ki bir daha gelmeyecekmiş gibi yaşamalıyız...stresten uzak durmalıyz...Mekanın cennet olur birtanem...
Sağol canım, davetsiz gelinmeyeceğini biliyorum zaten azra sağolsun davet ettide gerisini bilmiyodum.Azranın mesajından sonra onuda anladım.kaydirigubbakcemile3
Başlıyorum anlatmaya kızlar hazır olun kaydirigubbakcemile3
29 yaşında, 1.68 cm boyunda 9 yaşında bir kız ve 9 aylık bir erkek çocuk annesiyim.Devlet memuruyum ve malumunuz doğum kiloları ile ücretsiz izinde iken evde olmanın verdiği kilolar ile 95 kg yu görmüş bir insanım. KK ile tanışıp diyet yapmaya karar verdiğimde 91 kilo ile başladım. Bugün itibariyle 80 kiloyum ve bu giden 15 kiloyu KK sayesinde yaptığım diyete borçluyum.Motivasyonumun düşmesi nedeniyle aranıza katılmak istedim.Bana iyi geleceğinizede inanıyorum. Hedefim 68 kg. Çünkü o kilo beni mutlu etmeye yeten bir kilo tabiki 65 kg olsamda hayır demem. kaydirigubbakcemile3 1 hafta oluyor işe tekrar başladım. O yüzden akşamları girebiliyorum KK'ya.Allahın izniyle yarın sporumada başlayacağım.Spor dediğim evdeki koşu bandımda en azından haftanın 3 günü 1 saat yürümek olacak. Mekik çekemiyorum çünkü karın yağlarımı kırdırmak için bir merkeze gidiyorum.Doktorumda bu kiloda ve bu işlem yapılırken mekik çekmemin yasak olduığunu söyledi.Yağları kasa çevirirsin eritemeyiz dedi.Önce yağları eriticez sonrasında mekik çekeceksin dedi. Benim en zayıf olduğum halimde bile karnım mı diyeyim,kursakmı diyeyim,miğdemi diyeyim adını siz koyun yani en zayıf halimde bile oluyordu.Bende o yüzden ilk defa böyle bir yönteme başvurdum. Diyetimi kafama göre yapıyorum.Neleri yemem neleri yememem gerektiğini çok iyi biliyorum.Kilolarımız sayesinde hepimiz birer uzman olduk aslında öyle değilmi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Gün içerisinde yeşil çayımı ve yeni aldığım beşi bir arada çayımı demleyerek içmeye çalışıyorum.Yediklerimi sizlerle paylaşacağım yarından itibaren.Aklıma gelenler bunlar sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Bu arada azracım bu 2 hafta deneme süres, benim kilo vermemlemi alakalı? Yani kilo verirsemmi aranıza katılabileceğim? :uhm:
geçmiş olsun hamsicim moralini bozma canım hep birlikte gayret ediyoruz benimde metabolizmam çok yavaş çalışıyor çokta hareketliyim ama olmuyor bence spora başlamalısın........
cnm bncede belki vucüt kaldırmadı bi anda o kadar suyu yavaş yavaş günde 1 bardak artırarark gita.s
çok geçmiş olsun hamsiciima.s.
Sağol canım, davetsiz gelinmeyeceğini biliyorum zaten azra sağolsun davet ettide gerisini bilmiyodum.Azranın mesajından sonra onuda anladım.kaydirigubbakcemile3
Başlıyorum anlatmaya kızlar hazır olun kaydirigubbakcemile3
29 yaşında, 1.68 cm boyunda 9 yaşında bir kız ve 9 aylık bir erkek çocuk annesiyim.Devlet memuruyum ve malumunuz doğum kiloları ile ücretsiz izinde iken evde olmanın verdiği kilolar ile 95 kg yu görmüş bir insanım. KK ile tanışıp diyet yapmaya karar verdiğimde 91 kilo ile başladım. Bugün itibariyle 80 kiloyum ve bu giden 15 kiloyu KK sayesinde yaptığım diyete borçluyum.Motivasyonumun düşmesi nedeniyle aranıza katılmak istedim.Bana iyi geleceğinizede inanıyorum. Hedefim 68 kg. Çünkü o kilo beni mutlu etmeye yeten bir kilo tabiki 65 kg olsamda hayır demem. kaydirigubbakcemile3 1 hafta oluyor işe tekrar başladım. O yüzden akşamları girebiliyorum KK'ya.Allahın izniyle yarın sporumada başlayacağım.Spor dediğim evdeki koşu bandımda en azından haftanın 3 günü 1 saat yürümek olacak. Mekik çekemiyorum çünkü karın yağlarımı kırdırmak için bir merkeze gidiyorum.Doktorumda bu kiloda ve bu işlem yapılırken mekik çekmemin yasak olduığunu söyledi.Yağları kasa çevirirsin eritemeyiz dedi.Önce yağları eriticez sonrasında mekik çekeceksin dedi. Benim en zayıf olduğum halimde bile karnım mı diyeyim,kursakmı diyeyim,miğdemi diyeyim adını siz koyun yani en zayıf halimde bile oluyordu.Bende o yüzden ilk defa böyle bir yönteme başvurdum. Diyetimi kafama göre yapıyorum.Neleri yemem neleri yememem gerektiğini çok iyi biliyorum.Kilolarımız sayesinde hepimiz birer uzman olduk aslında öyle değilmi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Gün içerisinde yeşil çayımı ve yeni aldığım beşi bir arada çayımı demleyerek içmeye çalışıyorum.Yediklerimi sizlerle paylaşacağım yarından itibaren.Aklıma gelenler bunlar sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Bu arada azracım bu 2 hafta deneme süres, benim kilo vermemlemi alakalı? Yani kilo verirsemmi aranıza katılabileceğim? :uhm:
bu gruba yeni üye olduğum zamanlarda bir arkadaşımdan bahsetmiştim..karaciğer nakli bekliyor demiştim...bugün ne yazık ki onu kaybettim...öğleden sonra haberini aldık...çok üzgünüm çokkkk....nickim gibi üzgün kızım....her şeyin başı sağlık arkadaşlar... bu dünya o kadar kısa ki bir daha gelmeyecekmiş gibi yaşamalıyız...stresten uzak durmalıyz...Mekanın cennet olur birtanem...