günaydın arkadaşlar gördügüm kadarıyla herkes kg vermış ne güzel
sende durumlar ne selmacım??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar gördügüm kadarıyla herkes kg vermış ne güzel
bende malesef az verenlerdenım 82800 olmuşum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben 300gr vermışımklava:
klava:
cnmmm çok teşşekür ederimm inşallah cnm hepimiz bundan sonraki yıllarımızı mutlu mesut geçiririz çok öpüyorum tekar teşekkürler :kedi: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi ki doğdun levrekkkkkk,iyi ki doğdun levrekkkkkk, iyi ki doğdun iyi ki doğdun....
mutlu yılllar sanaaaaaaaaaaaa..
öpüyorum canım nice mutlu senelere işallah..
yeni yaşın sana başta sağlık,zayıflık,huzur,aşk ve para getirsin işallahhhhhhhhhhh
aynen cnm yaa benim şu hastalığım bide öle tartılcam ya sanki zayıflıyomusum giib hissediorum ama tartı hiç öle göstermioosağol tatlım..bak görüyr musun protein diyetinin bize ettiklerini levrekçim bir daha mı aman aman..
kendine dikkat cnmmmmkızlar ben yatağıma geri döneyim pek ayakta durmaıyorum iyi oldukça gelirim..
:hooray::hooray::hooray:kaptan gecen hafta geç bildirim yapmıştım o yüzden sabit geçildim....
2 hafta önce 67,2 kg idim gecen hafta 66,9 kg oldum...300 gr vermiştim.
bu hafta ben 66,9 üzerinden değerlendiriyorum 65,3 kg olunca 1,6 kg vermiş oluyorum...
ama gecen hafta sabit geçildiğim için ne yapılacağını bilmiyorum.....
bide kaptan ben artık mezun olayım inanılmaz stres altındayım bundan daha az olamam artık diyorum...resimlerimi en kısa sürede yükleyeceğim......mafoldumben
levreğin d.günümüüiyi ki doğdun levrekkkkkk,iyi ki doğdun levrekkkkkk, iyi ki doğdun iyi ki doğdun....
mutlu yılllar sanaaaaaaaaaaaa..
öpüyorum canım nice mutlu senelere işallah..
yeni yaşın sana başta sağlık,zayıflık,huzur,aşk ve para getirsin işallahhhhhhhhhhh
tmm tebrk ederima.s.Kızlar merhaba
kaptanım kilom 56.6 hedefime ulaşamadım ama olsun bu hafta birincilik olmasada haftaya inşallah.
Kaptanım çocuğu okula yetiştirmem gerekiyor o yüzden ben hemen çıkıyorum.
selma12-
azrasila-
ilterçakir-
neslihan165-
elimphia-
dağçileği-
levrek- 74,5
sbnm-69.7(özür dilerim ama haftaya -olucam söz)
selmay-
çitos-
çiğdem83-
:hooray::hooray::hooray:
levreğin d.günümüü
ayrıca tebrk ederm cnma.s.
tmm tebrk ederima.s.
levrek d.günün kutlu olsun canımcım a.s.
herşey o güzel gönlünce olsuuunopuyorumnanaktan