• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi ki doğdun levrekkkkkk,iyi ki doğdun levrekkkkkk, iyi ki doğdun iyi ki doğdun....
mutlu yılllar sanaaaaaaaaaaaa..
öpüyorum canım nice mutlu senelere işallah..
yeni yaşın sana başta sağlık,zayıflık,huzur,aşk ve para getirsin işallahhhhhhhhhhh

bende malesef az verenlerdenım 82800 olmuşum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben 300gr vermışım :oklava::oklava:

bende malesef az verenlerdenım 82800 olmuşum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben 300gr vermışım :oklava::oklava:

olsun canım 300 gr da bişeydir artıda olmasma diyordun..eminim haftaya daha güzel snuçlar alacaksın..ben şimdilik kaçıyorum biraz daha inleneyim heryerim ağrıyor rahat nefes alamıyorummafoldumben

tamam canım sen yat dınlen bende bu gün günümüz var oraya gıdecegım şımdı gıdıp arkadaşa yardım edecegım sonra bende ugrarım

ay cok heycanlıyım bayrama kadar acaba 79999 görecekmıyım cok heycan bastı benı kızlar bu hafta cok sıkmalıyım enaz bır vermem gerek bayram gelıyor

Kızlar merhaba
kaptanım kilom 56.6 hedefime ulaşamadım ama olsun bu hafta birincilik olmasada haftaya inşallah.
Kaptanım çocuğu okula yetiştirmem gerekiyor o yüzden ben hemen çıkıyorum.

iyi ki doğdun levrekkkkkk,iyi ki doğdun levrekkkkkk, iyi ki doğdun iyi ki doğdun....
yeni yaşın sana başta sağlık,zayıflık,huzur,aşk ve para getirsin işallahhhhhhhhhhh
cnmmm çok teşşekür ederimm inşallah cnm hepimiz bundan sonraki yıllarımızı mutlu mesut geçiririz çok öpüyorum tekar teşekkürler :kedi: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol tatlım..bak görüyr musun protein diyetinin bize ettiklerini levrekçim bir daha mı aman aman..
aynen cnm yaa benim şu hastalığım bide öle tartılcam ya sanki zayıflıyomusum giib hissediorum ama tartı hiç öle göstermioo

kızlar ben yatağıma geri döneyim pek ayakta durmaıyorum iyi oldukça gelirim..
kendine dikkat cnmmmm

kaptan gecen hafta geç bildirim yapmıştım o yüzden sabit geçildim....
2 hafta önce 67,2 kg idim gecen hafta 66,9 kg oldum...300 gr vermiştim.
bu hafta ben 66,9 üzerinden değerlendiriyorum 65,3 kg olunca 1,6 kg vermiş oluyorum...
ama gecen hafta sabit geçildiğim için ne yapılacağını bilmiyorum.....
bide kaptan ben artık mezun olayım inanılmaz stres altındayım bundan daha az olamam artık diyorum...resimlerimi en kısa sürede yükleyeceğim......mafoldumben
:hooray::hooray::hooray:

levreğin d.günümüü
ayrıca tebrk ederm cnma.s.

Kızlar merhaba
kaptanım kilom 56.6 hedefime ulaşamadım ama olsun bu hafta birincilik olmasada haftaya inşallah.
Kaptanım çocuğu okula yetiştirmem gerekiyor o yüzden ben hemen çıkıyorum.
tmm tebrk ederima.s.

levrek d.günün kutlu olsun canımcım a.s.
herşey o güzel gönlünce olsuuunopuyorumnanaktan

dağ çileği seni mezun ediyorum
hayırlı uğurlu olsun
yaklaşık 25 kilo verdin helal olsun
dilerim bu verdiklerini geri almazsın
hayatta başarılar
yine uğra takıma bizi unutma.s.

kızlar birtek çiğdem83 kaldı
nesliş de sabit
herkes bildrimde bulundu
şimdi bn kızmn veli toplantısına gidiyorum saat 1 :30 da grlm inşallah

:hooray::hooray::hooray:

levreğin d.günümüü
ayrıca tebrk ederm cnma.s.

tmm tebrk ederima.s.

levrek d.günün kutlu olsun canımcım a.s.
herşey o güzel gönlünce olsuuunopuyorumnanaktan

kaptanım çok teşşekkür ederimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kirazım bende geldim geçen haftaki listeyi buraya koyayım bakalım beraber

8. TAKIM ** 125.ETAP **

selma12 ( 83,1
azra_sila ( 116,0
ilterçakir ( 73,0
neslihan165 ( 79,8
elimphia ( 82,1
husel ( 76,3
dagcilegi ( 67,2
levrek ( 74,6
sbnmcsm ( 69,5
selmaY ( 57,7
çitos ( 108,9
cigdem83 ( 62,9

8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 957,5

Son düzenleme:
nazlıcım şimdi bende kilosunu bildirenleri not aldım exele ama 4 kişinin kilosu yok bende
husel,selma y,ilter ve çiğdem....acaba benmi göremedim

Back
X