- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.997
- 448
- 35
- Konu Sahibi Cekirdek Aile27
-
Okuduklarım bana sunu oğrettı8 yaşında oğlum insanların içinde çok farklı benimle dik dik konuşuyor onu bu konuda hep uyariyorum bir değil iki değil enson dayanamadım herkesin içinde dovdum onu suan uyudu ve biz barisamadikicim bu fena
Dövmek nedir Allah aşkına8 yaşında oğlum insanların içinde çok farklı benimle dik dik konuşuyor onu bu konuda hep uyariyorum bir değil iki değil enson dayanamadım herkesin içinde dovdum onu suan uyudu ve biz barisamadikicim bu fena
herkesin içinde çocuğumu dövdünüz.yalnızken bile dövemezsiniz.Allah sorsun8 yaşında oğlum insanların içinde çok farklı benimle dik dik konuşuyor onu bu konuda hep uyariyorum bir değil iki değil enson dayanamadım herkesin içinde dovdum onu suan uyudu ve biz barisamadikicim bu fena
Dik konuş tu derken konu neydi?
Evde böyle bu durum yok o yuzden çok sinirlendim zaten hep arkadaşlarının kelimeleriyle hareketleriyle davranıyor bize gorusturmemeyi denedik bu sefer hep ağladı gitmek istedibence sizde de 26 yas sendromu var. cocuk evde gordugunu yapar. sen esine dik cvp verdin ya da esin sana dik cvp verdi. ogrendi once kendini duzelt cocuga sira gelir. cocugu dovmek nedir ya???
Asla nasil bu konuyla karı koca ilişkisini bagdastirdinizbu çocukların büyümüş hali o yerden yere vurduğunuz karılarını döven adamlar. Gücü yeten gücü yetene nede olsa. Yarın kocanız sizi herkesin içinde dövse acaba yatmadan önce barışır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?