- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tek korkum kızım bana düşman olur mu ya da ileride hayatı çok mu kötü olurbikmiyorum ama babası ile konuştum son kez kızımız için birleşelim dedim ama asla kabul etmedi. Bende artık yolumu cizicemallah yardımcınız olsun İnsallah düzelir , ki ileride zaten çok çok pisman olacak
yapmayın bunu kendınıze yapmayın lutfen..hayat senın de hayatın kızım derken kendını bıtırme tek taraflı degıl cıft duşunun kızınız ve siz ..sıze pedagog Adem Güneş'in kitaplarını şiddetle tavsıye ederım..canlı yayını da var haftada bır ve bır cok seslı vıdeolar var soru cevap gıbı .. bızler için de cıkardıgı bır kıtap var adı BIRAK VE RAHATLA ..henuz başlamadım okumaya an kolluyorum bende okumak için..ayrıca saygınızı yıtırmedem aılenıze cıldırmak yerıne kendı duşunduklerınızı anlatın..bıkmadan usanmadan her cıldırma noktasına geldıgınızde anlatın.kendınıze acımayın ama hatanızı hatalarınızı kabul edın ama fakat degıl net olun..rabbım yardımcınız olsun Allah'a emanet olunEşimle hep sorunlar vardı ama birleşmiştik. Gayet iyiydi herşey biraz maddiyat sorunları vardı ama hallolmayacak gibi değildi.ben her bizi terkedisinde ya da yollamasinda yalvardım kizimmicin çok acı çekti hatta bikere ölmek bile istedim baba kızı ayirdimmdie. Artık kaldiramadim çok soğuk bana mesafekiydi bana dokunmak içinden gelmiyor Muş sevmiyorum seni aliskanliksin sen dedi mutsuzum mutlu olmak istiyorum sen engelsin ölmek istiyorum gidemiyorum alıp başımı dedi. Boguyormusum onu. Dövme ci eşim bende yanında dövme yapardım bana bakkal açtı ve bidaha dükkana da giremedim ellerimizle boyadığı mız dükkanı bı ton para döküp dekor etti bana bı fırça darbesi surdurmedi ona asılan binkiz vardi ünv öğrencisi o kız bile akvaryumun kenarlarını boyası gece 4e kadar bı sürü erkek içinde o kizvardi ben yokum ama gelme diyordu artık tahammülüm bitmisken bana mutsuzum falan deyince delirdim niye bosamiyordun ozaman beni dediğimde sen anne babanın evine girmezsin beni de rezil edersin dedi bende anneme gitsem herkese anlaşarak boşandık desem bosayacak misin yani beni dedim oda gülümseyerek heyecanla yapmazsın ki öyle bir iyilik dedi ve daha fazla dayanamadım tamm söz dedim ve bitti dedim.hemen kızımı çağırıp bisanacagiz dedi delinoldum hemen biletimizi alıp bizi yollamaya kalktı virüs varken ortada bende acelen var tabi o... Kapında kuyruk seni bekliyor dedim kafama yumruk attı yere düşünce de tekmeledi beni tam kafamda kavanoz vardi sundolu onunkiracakken annesi yetisti. Sonra bana seni görüp aşık olduğum güne lanet olsun... Seni ikna ettiğim ongune lanet olsun dedi. Çocuk çok korktu bende tabi. Artık gücüm kalmadı anneme geldim.ama kızım için dayağı sineye çekip arkadaşız babanla diyorum.hep konuşup görüşeceğiz diyorum. Bu krizler çoğalınca olmekmistiyirum deyincede dayanamayıp aradım durumu anlattım aynı evde kalalım alakamız olmasın kızım babasının evinde ayağını uzatıp oturabilsin bunun anne babası ayrı sorunlu , çanta da keklik gozunile bakmasınlar ilk terkedilisini sen yaşatma desemde senle biz kıyamet kopsa olamayız artık dedi.yani demem o ki adammbeni gözden çıkardı umurunda değil bişey ve kızıma kotule ozaman beni diyor. Ben beş parasız hatta borç ile baba evine döndüm adam beni istemiyor kızıma kapimmacik diyor ama ben kızım olmasa yapamam çok çaresizim kızımın babasını izlemesi aile istemesi karşısında çaresizim vicdansiza nelerndedm iflah olmuyor bende artık bıraktım ama çok kırılacak yavrum biliyorum bununyasayan biri olarak Allah aşkına söyleyin ne yaparsam kızım mutlu iyi tam hisseder onu kaybetmekten korkuyorum
Uzunca zamandır yoktum anlaşmalı boşanma davasını açtım ve ımzaladık bana sureklı destek olacağını falan hatta evlense de sevgılısı olsada oncelıgının kızı ben daha sonra o ondan olacağını onun da bunu kabul etmemesi durumunda hayatına almayacağını söylüyor ben senbunlara sadece dınleyerek katılıyorum çünkü hayat bı degıl hersey çok acı gelıyor ailemle asla anlaşamıyoruz ıs cıddıye bındıkce bana tavırları degaıtı babam uzerıme yürüyor benı baskılama pesındeler mesela dışarı çıkıp geldım annem bana ne haltlar yedın dıyor anlamıyorum gerçekten cekıp gıdıcem yasakmkalkınca yoksa gerçekten kızımı babasına bırakıp yokolucam artık tahammülüm kalmadı aılem olasan bencıl kı elalem ne der dıye düşünerek hayatımı mahvettiler yalan konuşarak esımden para koparmamı bıle soyledıler ıhrenıyorum Allah affetsin esımse hayatını düzene koymuş çok ıyı ve rahat ama ben hergun berbatım çocukta öyle artık ya batarım çıkarım ama aıle destek olsaydı böyle olmazdım ben onlar yıktı benı bırazda mesela ben susuyorum yutuyorum yaşadıklarımı kızım hatrına ama onlar arayıp hakaret kufur etmek katıyorlar eskı esımıe ben susuyorum sizde süsüm dıyorum kızım var benım ıllakı yüz yüze gelıcez ama bıtık bır haldeyımyapmayın bunu kendınıze yapmayın lutfen..hayat senın de hayatın kızım derken kendını bıtırme tek taraflı degıl cıft duşunun kızınız ve siz ..sıze pedagog Adem Güneş'in kitaplarını şiddetle tavsıye ederım..canlı yayını da var haftada bır ve bır cok seslı vıdeolar var soru cevap gıbı .. bızler için de cıkardıgı bır kıtap var adı BIRAK VE RAHATLA ..henuz başlamadım okumaya an kolluyorum bende okumak için..ayrıca saygınızı yıtırmedem aılenıze cıldırmak yerıne kendı duşunduklerınızı anlatın..bıkmadan usanmadan her cıldırma noktasına geldıgınızde anlatın.kendınıze acımayın ama hatanızı hatalarınızı kabul edın ama fakat degıl net olun..rabbım yardımcınız olsun Allah'a emanet olun
Sağolun kabulledı aslında babasına her yalvarırsınız ters tepmasıne tepkılı burada bu sekılde yasamamıza kızıyor artık neden babam evden gıtmedı o gıtseydı anne dıyor aılemde çocuğun yanında babasını kötüleyerek ıslerı daha da zorlaştırıyorlar ben o duygu eksik kalmasın dıye çabalayıp dururken aılem benı dıye cekıyor az bı ses çıksa kız kardeşim rahatsız olup söyleniyor hemen anne babam çıkıp bu evın huzurunu bozmaya hakkınız yok vs dıyor bana dua edin kım okursa dua etsın lutfeBu dönemde kızınızın en büyük destekçisi siz olacaksınız.İlk önce kırdığınız güveni tamir etmekle başlamalısınız işe.Bir şekilde işlerin ters gittiğini onun küçük kalbine anlatmak zor olabilir ama ilerde sağlıklı bir birey olması için bu şart.
Maalesef sosyal izolasyondan ötürü çıkıp kafanızı da dağıtamıyorsunuz ama evde çocuğunuzla pek çok aktivite yapıp biraz eğlenmesini sağlayabilirsiniz.Kendi haline bırakmayın daha çok küçük.Biliyorum,belki de buradan bakıldığı kadar kolay olmayacaktır ama lütfen pes etmeyin ve inanın.Allah yardımcınız olsun.![]()
Esinizin hayatın da biri var ve bunu size apacik diyemediği için bu şekilde bitirmeye çalışıyor nafaka isteyin belli bir miktar çocuğunuz 8 yaşında bir yer de çalışıp para kazanabilirsiniz korona olayları da bittiğinde tabi geri dönüp aynı rezilliği çekeceğine silkelen kendi hayatının değerini bil bu yaşlara daha gelemeyeceksin hayatını kızını ada ama kendini de unutma bu durumda sabah akşam calisicaksin kendi aileni yüzünü en fazla 3 saat görürsün hafta sonları kızını alır çıkarsın belli bi süre sonra oda alışır bu duruma kızına anlat böyle olmasını ben istemedim diye oda görür bazı şeyleri anlat ilerdeDaha önceki sebeplerle yani boşanma aşamasında olduğum bı dönemde kendimi unutup kızıma odaklandım.guclu olmaya çalışsam da kızımı bu hallerde gördükçe kötü oluyorum. Az önce kizim. Babası ile konustu ağladı ve babasına bosanmanizi istemiyorum siz anlaşma imzalamistiniz asla bosanmayacagiz diye (hep korkardı bundan bize kağıt imzalamıştı) babası da olmuyor kızım bebi seviyorsan böyle yaşamaya alisacaksin dedi ve kizimm telefonu fırlatıp ağlamaya başladı. Elleri kasildi bildiginiz kriz geçirdi.icini döksün diye bıraktım sustum.ama.annem ve bababm gelerek hemen olaya müdahale etti bırakın desemde yok. Çocuk çıldırdı hepten beni rahat bırakın dedi.onu avutmaknicin kızım babası olenlervar falan dedikçe onlar Büşra da ya susun bunları duymak istemiyorum ben her gece babamla uyurdum yaa onunkoklardim diye daha çok ağladı.bunlar yetmez gibi annem de eli belinde başımda dikilip ne dedin çocuğa da bu hale geldi diyor. Deli etti beni . Sürekli başımda . Bir yandan da öğretmen olan kız kardeşim sürekli laf arasında falan evin kalabalık ve cokngurultulu olduğunu dile getiriyor bana da hiç saygısı kalmamış arada cokniyi olsakta genel olarak beni azarlama modunda yani hiç bir değerim kalmamış. Sonuçta 5parasiz döndüm. Kızım için burada kalmanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum annem ile babam sürekli tartışıyor benim yüzümden çok bunaldım. Şuan iş bulmakta zor hayat kuracak param da yok ne yapıcam bikmiyorjm böyle şeyler olunca acaba o adinadami arasam yalvarsam gelse alsa mi bizi diyorum ama yapamıyorum.da çok çaresizim. Kadın sığınma evi geliyor aklıma.cesaret edemiyorum. Virüs var hiç biyere gidemiyorum kızım normalde sabah 8de uyanır yavrum saat 12 kere kadar yatıyor anne babam i özlüyorum uyumak istiyorum diyor psikologlar randevu vermiyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum çok bunaldım gerçekten. Anneme dava acicam dedikçe bindur bakalım n oluyor diyor hala birleşme ihtimalinin var ona göre şuan adam herşeyi de sattı gidersem kaynanama gidicem. Hayata ya direnicem ya da kızım.baba evinde ayağını uzatarak oturabilsin diye herşeyi yutup adama yalvaricam gel olmuyor iki türlü de. Ailem çocuk ne yapsa kziiyor bazen çok sevip bazen çok kırıyorlar ben acimi yasayamiyorum benimde psikolojim bozuldu artik
Dün anlaşmalı boşanma davası açtım ımzaları attık ve davayı açtık duruşma günü verilecek ama aılemle göç anlaşamıyoruz çok bunaldım bıde esnaftım vırus nedeniyle kredı hakkım dolmuş. Kredı kullandım üç ayda bır ıkıbın TL ödeyeceğim bırazda sacmalamamak ıcın cektım bunu çünkü sımdı mecbur burada kalacağım ben hem bununodeyıp hemde Ev kırası vb harcamam çok zor kendımı bısekılde toplayayım dıyorım evde bır kavga çıkıyor gıdeyım dıyorum ama ıste hersey maddıyata dayalı bu hayatta mesela bana bır ev bıraksaydı eşyası ıle hadı kıtalık olsun o ev çalışır tek derdım de ev kırası faturalar olurdu gayet ıyı gecınırsımmkızımında düzeni bozulmazdı ama artık bılmıyorım esımde kredı cekmıs araba aldı ergen gıbı resimler cızdırmıs ızerıne bunlarla yaşmak ya zor bılmıyorım ınsaallah toparlarım ama hem gıtmekmıstıyoım hemde kalmak aılem ıle ama olmuyor aradayımEsinizin hayatın da biri var ve bunu size apacik diyemediği için bu şekilde bitirmeye çalışıyor nafaka isteyin belli bir miktar çocuğunuz 8 yaşında bir yer de çalışıp para kazanabilirsiniz korona olayları da bittiğinde tabi geri dönüp aynı rezilliği çekeceğine silkelen kendi hayatının değerini bil bu yaşlara daha gelemeyeceksin hayatını kızını ada ama kendini de unutma bu durumda sabah akşam calisicaksin kendi aileni yüzünü en fazla 3 saat görürsün hafta sonları kızını alır çıkarsın belli bi süre sonra oda alışır bu duruma kızına anlat böyle olmasını ben istemedim diye oda görür bazı şeyleri anlat ilerde
Dönme esine.Esin cocugun bu durumunu görüp barisalim derse cocuk icin deneyebiliriz bilmiyorum dersin.Ama kendi ayaklarinla gitme hele ki arayıp sakin yalvarma inan bana cehennem gibi hayatin olur.Adam seni ciddiye bile almaz.Herkese her seye ragmen dimdik dur ailen ve esin belki bu duruşundan çekinir.Benimde evim dağıldı 2 kez dava bile açıldı cocuklarim icin arayip yalvarip döndüğümde oldu kv evine.Ama son olayda dava dahi açtı bana dimdik durdum elimde 2 cocuk karnımda bebeğimle.Ama dedim egilmem bu defa.Kizim yemeden icmeden kesildi olsun dedim gececek.Hamile halimle calismaya basladim.Ben dimdik durdukca esim ve etrafimdakiler egildi.Geldi barismaya davayu çekti eşyalarımı da sifirdan dizdi.Olmaz deme her sey olur.Sen dik dur lütfen melankolik düşünme davranma her seye içerleme bosver zor zamanların elbet geçecek Güçlü ol kendini motive etDaha önceki sebeplerle yani boşanma aşamasında olduğum bı dönemde kendimi unutup kızıma odaklandım.guclu olmaya çalışsam da kızımı bu hallerde gördükçe kötü oluyorum. Az önce kizim. Babası ile konustu ağladı ve babasına bosanmanizi istemiyorum siz anlaşma imzalamistiniz asla bosanmayacagiz diye (hep korkardı bundan bize kağıt imzalamıştı) babası da olmuyor kızım bebi seviyorsan böyle yaşamaya alisacaksin dedi ve kizimm telefonu fırlatıp ağlamaya başladı. Elleri kasildi bildiginiz kriz geçirdi.icini döksün diye bıraktım sustum.ama.annem ve bababm gelerek hemen olaya müdahale etti bırakın desemde yok. Çocuk çıldırdı hepten beni rahat bırakın dedi.onu avutmaknicin kızım babası olenlervar falan dedikçe onlar Büşra da ya susun bunları duymak istemiyorum ben her gece babamla uyurdum yaa onunkoklardim diye daha çok ağladı.bunlar yetmez gibi annem de eli belinde başımda dikilip ne dedin çocuğa da bu hale geldi diyor. Deli etti beni . Sürekli başımda . Bir yandan da öğretmen olan kız kardeşim sürekli laf arasında falan evin kalabalık ve cokngurultulu olduğunu dile getiriyor bana da hiç saygısı kalmamış arada cokniyi olsakta genel olarak beni azarlama modunda yani hiç bir değerim kalmamış. Sonuçta 5parasiz döndüm. Kızım için burada kalmanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum annem ile babam sürekli tartışıyor benim yüzümden çok bunaldım. Şuan iş bulmakta zor hayat kuracak param da yok ne yapıcam bikmiyorjm böyle şeyler olunca acaba o adinadami arasam yalvarsam gelse alsa mi bizi diyorum ama yapamıyorum.da çok çaresizim. Kadın sığınma evi geliyor aklıma.cesaret edemiyorum. Virüs var hiç biyere gidemiyorum kızım normalde sabah 8de uyanır yavrum saat 12 kere kadar yatıyor anne babam i özlüyorum uyumak istiyorum diyor psikologlar randevu vermiyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum çok bunaldım gerçekten. Anneme dava acicam dedikçe bindur bakalım n oluyor diyor hala birleşme ihtimalinin var ona göre şuan adam herşeyi de sattı gidersem kaynanama gidicem. Hayata ya direnicem ya da kızım.baba evinde ayağını uzatarak oturabilsin diye herşeyi yutup adama yalvaricam gel olmuyor iki türlü de. Ailem çocuk ne yapsa kziiyor bazen çok sevip bazen çok kırıyorlar ben acimi yasayamiyorum benimde psikolojim bozuldu artik
Dava gunu belli oldu anlaşmalı olarak beş hazıran da boşanıyoruz ben açtım davayı çünkü bana gunubırlık ılıskılerım olabılır dedı üç sene ayrı kalalım üç yıl sonra oturup bıdaha konuşuruz olursa olur olmazsa olmaz dedı bu pandemi de benı aldı ve boşanmak ıcın Bafra fan merzıfon a götürdü çok borcu var sözde borç ödeyecekti kredı cektımaltına araba aldı ergen gıbı resımlerle suslettı dövmeci benim eşim ben her koşulda yanında oldum ama suan bana bır ev bıle tutmadı ızerımde bı sürü borç ıle bozu basından attı çok yordu benı artık ıstemıyorum bende bu kadar çile çekip ayaklarımın uzerıne bastığım gün gelirse de hiç gelmesin benım kuzum geceleri uyuyamıyor ağlamaktan bız gayet ıyıyken bır anda degıstı adam bu aq memleketinde tek boşanan bız mıyız lan dedı bana . Demın aradım ve çocuğu üzme telefonda yoksa görüştürmem bırdaha dedım çünkü ağlıyor ayrılmayın dedıkce kızıyor çocuğa her gece asalak arkadaşları ıle ıcıyor dükkanda sabahlara kadar bana dedıko benım kafam rahat Betül en azından akşam eve gıdınce hesap soran bı Kadın ve ılgılenmem gereken bır kzıom yok dedı . Ben çok mutluyum rahatım dedı. Ben peki ne haldeyım diyorum çocuğa ıyı davran olanca horsını benden alıyor çocuk sabahlara kadar uyumuyor senle konuştuktan sonra her kelımene dıkkat et dedıkce dınlemıyor adam tüketti benıDönme esine.Esin cocugun bu durumunu görüp barisalim derse cocuk icin deneyebiliriz bilmiyorum dersin.Ama kendi ayaklarinla gitme hele ki arayıp sakin yalvarma inan bana cehennem gibi hayatin olur.Adam seni ciddiye bile almaz.Herkese her seye ragmen dimdik dur ailen ve esin belki bu duruşundan çekinir.Benimde evim dağıldı 2 kez dava bile açıldı cocuklarim icin arayip yalvarip döndüğümde oldu kv evine.Ama son olayda dava dahi açtı bana dimdik durdum elimde 2 cocuk karnımda bebeğimle.Ama dedim egilmem bu defa.Kizim yemeden icmeden kesildi olsun dedim gececek.Hamile halimle calismaya basladim.Ben dimdik durdukca esim ve etrafimdakiler egildi.Geldi barismaya davayu çekti eşyalarımı da sifirdan dizdi.Olmaz deme her sey olur.Sen dik dur lütfen melankolik düşünme davranma her seye içerleme bosver zor zamanların elbet geçecek Güçlü ol kendini motive et
O adami Allah kendi pisliginde boğsun.Kurban olsun o yavrunun gözünün yaşına.Bir tek bosanan sem değilsin evet bu sözü kulagina küpe et.O pislik o kadar rahatca söylüyor sende sık sık animsa.3 yil sonra barışalım he adam kendinden ve senden o kadar emin iste!Kendine gel betül lütfenn ona dünya kac bucak göster Aninda olmaz evet ama kalk silkelen.Yavas yavaş onun seninle ve çocukla konuşmalarini azalt o adam madek varliginizdan rahatsizmis sende kızına belli etmeye etmeye uzaklaştır o adamdan.Sosyal hayata atıl çevre edin yepyeni bu konuları konuşmayacagin seni senin anlattigin istediğin kadar bilen birileri.Suan bosluktasin biliyorum yaşadım ama geçecek o adami alt etmenin senin iyi olmanin yolu saglamligindan,ondan uzaklasmanizdan kendine artik saygı duymandan gececek.Unutma onun kafasi rahatsa sebebi seni ve çocuğunu kaybetmeyecegini bildiğinden ona artik bu rahatlığı vermeDava gunu belli oldu anlaşmalı olarak beş hazıran da boşanıyoruz ben açtım davayı çünkü bana gunubırlık ılıskılerım olabılır dedı üç sene ayrı kalalım üç yıl sonra oturup bıdaha konuşuruz olursa olur olmazsa olmaz dedı bu pandemi de benı aldı ve boşanmak ıcın Bafra fan merzıfon a götürdü çok borcu var sözde borç ödeyecekti kredı cektımaltına araba aldı ergen gıbı resımlerle suslettı dövmeci benim eşim ben her koşulda yanında oldum ama suan bana bır ev bıle tutmadı ızerımde bı sürü borç ıle bozu basından attı çok yordu benı artık ıstemıyorum bende bu kadar çile çekip ayaklarımın uzerıne bastığım gün gelirse de hiç gelmesin benım kuzum geceleri uyuyamıyor ağlamaktan bız gayet ıyıyken bır anda degıstı adam bu aq memleketinde tek boşanan bız mıyız lan dedı bana . Demın aradım ve çocuğu üzme telefonda yoksa görüştürmem bırdaha dedım çünkü ağlıyor ayrılmayın dedıkce kızıyor çocuğa her gece asalak arkadaşları ıle ıcıyor dükkanda sabahlara kadar bana dedıko benım kafam rahat Betül en azından akşam eve gıdınce hesap soran bı Kadın ve ılgılenmem gereken bır kzıom yok dedı . Ben çok mutluyum rahatım dedı. Ben peki ne haldeyım diyorum çocuğa ıyı davran olanca horsını benden alıyor çocuk sabahlara kadar uyumuyor senle konuştuktan sonra her kelımene dıkkat et dedıkce dınlemıyor adam tüketti benı
Mesaj yazdığınız ıcın çok teşekkür ederim dıle kolay hazıran 19da onuncu senemiz bıtecektı düşünüyorum cıddı mana da susuz bıle kaldık tam 4gun yemek yemeden ama asla of demedım sımdı emeklerim boşa gıttı bıraz belını doğrulttu ve bıtırdı bozu zaten artık asla olmaz bıdaha dıyor bır yandan da kıza annenle evlenırsek yıne sende küçük gelın olursun dıyerek kuzu mu heveslendırıyor sonra bana bırı olabılır hayatıma sonuçta senle de 6ay ocınde tanışıp evlendık ne olacağını bilemem dıyor arkadas kalalım sen benım en ıyı arkadaşımsın vs konuşuyor saçma sapan onun boşluğu sankı asla dolmayacak ne yasarsak yaşayalım özlüyorum severek evlendık çok şeyler yaşadık hep hayatımız kredı cekıp borçlarımızı kapatıp Antalya ya gerı dönüp ben kendı oda kendı ısını yapmaktı asla yapamamısken tamda pandemı dolayısı ıle oldu cekıldı krediler ama hemen uzaklaştı anlam veremiyorum başka bı kadınla onu düşündükçe aklım çıkacak kalbim sıkışıyor ya dıyorum evlenırse ya çocuk yaparsa asla çocuk ıstemıyordı 2. Ya hem bıtsın derken hemde n olur aklı basına gelsın dıyorum Allah ım sen doğruyu göster dıyorum çok acayıp bır duygu karmaşasındayım aılemle bıraz olsun anlaşabilsem kolay geçecek hersey ama yok olmuyor boşanmak zor zor bır şeymiş onu anladım uyurken arıyorsun uyanınca arıyorsun ama yok yanında hayatta herseye tek yapmalıyım düşüncesi falan yoruyor sımdıden birde neden anlaşmalı boşanmaya cocugu ıstedıler anlamadım gıttı bıde onun stresı varO adami Allah kendi pisliginde boğsun.Kurban olsun o yavrunun gözünün yaşına.Bir tek bosanan sem değilsin evet bu sözü kulagina küpe et.O pislik o kadar rahatca söylüyor sende sık sık animsa.3 yil sonra barışalım he adam kendinden ve senden o kadar emin iste!Kendine gel betül lütfenn ona dünya kac bucak göster Aninda olmaz evet ama kalk silkelen.Yavas yavaş onun seninle ve çocukla konuşmalarini azalt o adam madek varliginizdan rahatsizmis sende kızına belli etmeye etmeye uzaklaştır o adamdan.Sosyal hayata atıl çevre edin yepyeni bu konuları konuşmayacagin seni senin anlattigin istediğin kadar bilen birileri.Suan bosluktasin biliyorum yaşadım ama geçecek o adami alt etmenin senin iyi olmanin yolu saglamligindan,ondan uzaklasmanizdan kendine artik saygı duymandan gececek.Unutma onun kafasi rahatsa sebebi seni ve çocuğunu kaybetmeyecegini bildiğinden ona artik bu rahatlığı verme
Sana ilac olacak sey zaman.Tavsiyem iyiyi düşünme şöyleydik böyleydik vs sonuca odaklan.Suan kötü şeyler yaşıyorsun ve bunu yaşatan uyuduğunda uyandığında aradigin adam.Bir süre ailenle idare etmek zorundasin onlari duyma.Hep olduğundan farkli ol artik eşine sacmaladiginda mantikliymis gibi dinleme.Kavga da etme tepkisiz sessiz kal.Merak etsin seni her an ne düşünüyorsun ne yapıyorsun bilemesin.Psikologa git bana o süreçte cok yardımcı olmuştu.Anlat ağla akil al rahatla.Ama son diyecegim cok da seviosan boşanmak istemiyor bile olsan gidene dur deme birak gitsin böyle sürünür gibi yasamaktansa dimdik istediği hayata yolcu et gitsin.Suan ne desem boş ama bi düşün bunlari içinde bir yerlerde eminim ki onunla olmadan önce güçlü duran bu haksizligi artik kabul etmeyecek BETUL den bir seyler kalmıştır.Mesaj yazdığınız ıcın çok teşekkür ederim dıle kolay hazıran 19da onuncu senemiz bıtecektı düşünüyorum cıddı mana da susuz bıle kaldık tam 4gun yemek yemeden ama asla of demedım sımdı emeklerim boşa gıttı bıraz belını doğrulttu ve bıtırdı bozu zaten artık asla olmaz bıdaha dıyor bır yandan da kıza annenle evlenırsek yıne sende küçük gelın olursun dıyerek kuzu mu heveslendırıyor sonra bana bırı olabılır hayatıma sonuçta senle de 6ay ocınde tanışıp evlendık ne olacağını bilemem dıyor arkadas kalalım sen benım en ıyı arkadaşımsın vs konuşuyor saçma sapan onun boşluğu sankı asla dolmayacak ne yasarsak yaşayalım özlüyorum severek evlendık çok şeyler yaşadık hep hayatımız kredı cekıp borçlarımızı kapatıp Antalya ya gerı dönüp ben kendı oda kendı ısını yapmaktı asla yapamamısken tamda pandemı dolayısı ıle oldu cekıldı krediler ama hemen uzaklaştı anlam veremiyorum başka bı kadınla onu düşündükçe aklım çıkacak kalbim sıkışıyor ya dıyorum evlenırse ya çocuk yaparsa asla çocuk ıstemıyordı 2. Ya hem bıtsın derken hemde n olur aklı basına gelsın dıyorum Allah ım sen doğruyu göster dıyorum çok acayıp bır duygu karmaşasındayım aılemle bıraz olsun anlaşabilsem kolay geçecek hersey ama yok olmuyor boşanmak zor zor bır şeymiş onu anladım uyurken arıyorsun uyanınca arıyorsun ama yok yanında hayatta herseye tek yapmalıyım düşüncesi falan yoruyor sımdıden birde neden anlaşmalı boşanmaya cocugu ıstedıler anlamadım gıttı bıde onun stresı var
Çok üzüldüm konunuza, içim parçalandı resmen. Bu durumda yerinizde olsaydım yaşadıklarımı belli bir müddet sineye çekip kızımı babasından ayırmazdım sanırım. Çünkü sağlıklı bir destek verecek aileniz yok, imkanınız yok ve kızınız birşeyleri idrak edebilecek yaşta değil. En azından bir kaç sene daha eşinizle kalıp o arada da geleceğinizi planlayabilirseniz çok iyi olur. Kızınız da büyüyüp daha olgun olacaktır.Daha önceki sebeplerle yani boşanma aşamasında olduğum bı dönemde kendimi unutup kızıma odaklandım.guclu olmaya çalışsam da kızımı bu hallerde gördükçe kötü oluyorum. Az önce kizim. Babası ile konustu ağladı ve babasına bosanmanizi istemiyorum siz anlaşma imzalamistiniz asla bosanmayacagiz diye (hep korkardı bundan bize kağıt imzalamıştı) babası da olmuyor kızım bebi seviyorsan böyle yaşamaya alisacaksin dedi ve kizimm telefonu fırlatıp ağlamaya başladı. Elleri kasildi bildiginiz kriz geçirdi.icini döksün diye bıraktım sustum.ama.annem ve bababm gelerek hemen olaya müdahale etti bırakın desemde yok. Çocuk çıldırdı hepten beni rahat bırakın dedi.onu avutmaknicin kızım babası olenlervar falan dedikçe onlar Büşra da ya susun bunları duymak istemiyorum ben her gece babamla uyurdum yaa onunkoklardim diye daha çok ağladı.bunlar yetmez gibi annem de eli belinde başımda dikilip ne dedin çocuğa da bu hale geldi diyor. Deli etti beni . Sürekli başımda . Bir yandan da öğretmen olan kız kardeşim sürekli laf arasında falan evin kalabalık ve cokngurultulu olduğunu dile getiriyor bana da hiç saygısı kalmamış arada cokniyi olsakta genel olarak beni azarlama modunda yani hiç bir değerim kalmamış. Sonuçta 5parasiz döndüm. Kızım için burada kalmanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum annem ile babam sürekli tartışıyor benim yüzümden çok bunaldım. Şuan iş bulmakta zor hayat kuracak param da yok ne yapıcam bikmiyorjm böyle şeyler olunca acaba o adinadami arasam yalvarsam gelse alsa mi bizi diyorum ama yapamıyorum.da çok çaresizim. Kadın sığınma evi geliyor aklıma.cesaret edemiyorum. Virüs var hiç biyere gidemiyorum kızım normalde sabah 8de uyanır yavrum saat 12 kere kadar yatıyor anne babam i özlüyorum uyumak istiyorum diyor psikologlar randevu vermiyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum çok bunaldım gerçekten. Anneme dava acicam dedikçe bindur bakalım n oluyor diyor hala birleşme ihtimalinin var ona göre şuan adam herşeyi de sattı gidersem kaynanama gidicem. Hayata ya direnicem ya da kızım.baba evinde ayağını uzatarak oturabilsin diye herşeyi yutup adama yalvaricam gel olmuyor iki türlü de. Ailem çocuk ne yapsa kziiyor bazen çok sevip bazen çok kırıyorlar ben acimi yasayamiyorum benimde psikolojim bozuldu artik
Cok uzuldum durumunuza ama sizin icin siginma evi belki iyi olurdu hem kiziniz hem siz kendinize gelirdiniz.cocugun bu kadar sinir krizi gecirmesi normal degil babasina duskunlugundende degil sizin kocanizla aranizdaki problemlerden zaten cocugun psikolojisi bozulmus bu da tuzu biberi olmus sanirim yani esinizle yine bir arada olsaniz cocuk bu sefer baska bir seyden sinir krizi gecirir diye dusunuyorim. Bu adamla olmayin evet ilk baslangic zor olur ama inanin sonrasi sizin ve kiziniz icin daha iyi olur.Eşimle hep sorunlar vardı ama birleşmiştik. Gayet iyiydi herşey biraz maddiyat sorunları vardı ama hallolmayacak gibi değildi.ben her bizi terkedisinde ya da yollamasinda yalvardım kizimmicin çok acı çekti hatta bikere ölmek bile istedim baba kızı ayirdimmdie. Artık kaldiramadim çok soğuk bana mesafekiydi bana dokunmak içinden gelmiyor Muş sevmiyorum seni aliskanliksin sen dedi mutsuzum mutlu olmak istiyorum sen engelsin ölmek istiyorum gidemiyorum alıp başımı dedi. Boguyormusum onu. Dövme ci eşim bende yanında dövme yapardım bana bakkal açtı ve bidaha dükkana da giremedim ellerimizle boyadığı mız dükkanı bı ton para döküp dekor etti bana bı fırça darbesi surdurmedi ona asılan binkiz vardi ünv öğrencisi o kız bile akvaryumun kenarlarını boyası gece 4e kadar bı sürü erkek içinde o kizvardi ben yokum ama gelme diyordu artık tahammülüm bitmisken bana mutsuzum falan deyince delirdim niye bosamiyordun ozaman beni dediğimde sen anne babanın evine girmezsin beni de rezil edersin dedi bende anneme gitsem herkese anlaşarak boşandık desem bosayacak misin yani beni dedim oda gülümseyerek heyecanla yapmazsın ki öyle bir iyilik dedi ve daha fazla dayanamadım tamm söz dedim ve bitti dedim.hemen kızımı çağırıp bisanacagiz dedi delinoldum hemen biletimizi alıp bizi yollamaya kalktı virüs varken ortada bende acelen var tabi o... Kapında kuyruk seni bekliyor dedim kafama yumruk attı yere düşünce de tekmeledi beni tam kafamda kavanoz vardi sundolu onunkiracakken annesi yetisti. Sonra bana seni görüp aşık olduğum güne lanet olsun... Seni ikna ettiğim ongune lanet olsun dedi. Çocuk çok korktu bende tabi. Artık gücüm kalmadı anneme geldim.ama kızım için dayağı sineye çekip arkadaşız babanla diyorum.hep konuşup görüşeceğiz diyorum. Bu krizler çoğalınca olmekmistiyirum deyincede dayanamayıp aradım durumu anlattım aynı evde kalalım alakamız olmasın kızım babasının evinde ayağını uzatıp oturabilsin bunun anne babası ayrı sorunlu , çanta da keklik gozunile bakmasınlar ilk terkedilisini sen yaşatma desemde senle biz kıyamet kopsa olamayız artık dedi.yani demem o ki adammbeni gözden çıkardı umurunda değil bişey ve kızıma kotule ozaman beni diyor. Ben beş parasız hatta borç ile baba evine döndüm adam beni istemiyor kızıma kapimmacik diyor ama ben kızım olmasa yapamam çok çaresizim kızımın babasını izlemesi aile istemesi karşısında çaresizim vicdansiza nelerndedm iflah olmuyor bende artık bıraktım ama çok kırılacak yavrum biliyorum bununyasayan biri olarak Allah aşkına söyleyin ne yaparsam kızım mutlu iyi tam hisseder onu kaybetmekten korkuyorum