8 yıl sonra gelen mınık sey :)

Aman aman temizlesinler sil bastan olur kaydirigubbakcemile2 hic degilim yeniden yumurtlamaya baslarsin, zaten yumurtlamadan bu isler olmuyor. Peki laparoskopimi olacaksin? Canim benim kist cikolata kisti oldugu icin döllenme sirasinda sivi akitiyor buda döllenen yumurtayi öldürüyor tutunmasina engel oluyor, yüce rabbim ne kadar büyük bu sefer izin verdi gecmesine insallah hep böyle devam eder.
[/QUOTE]

yok balım baya sezeryan gibi kesecekler bakalım bende merak ediyorum yengem de bu ameliyattan sonra kalmıştı onun için umutluyum.Allahım ol deyince oluyor canım benim bak kistin varken oldu Allahım sağlıkla kucağına alacağın günleride göstersin inşallah.eşin kimbilir nasıl sevindi.:dance:

[/QUOTE]
yok balım baya sezeryan gibi kesecekler bakalım bende merak ediyorum yengem de bu ameliyattan sonra kalmıştı onun için umutluyum.Allahım ol deyince oluyor canım benim bak kistin varken oldu Allahım sağlıkla kucağına alacağın günleride göstersin inşallah.eşin kimbilir nasıl sevindi.:dance:[/QUOTE]

Yani acik ameliyatmi?? Neyse bebek icin insan herseye razi geliyor. Bende senden cok umutluyum canim, kimisi yumurta bulamaz sendeki keramete bak eksigin yok fazlasi bile var kaydirigubbakcemile3 insallah bu fazlaliklar gidince daha kolay olacak senin icin, bak yengende ameliyattan sonra hamile kalmis sana iyi motivasyon olur.
Esim cok sevindi canim, ama artik benden cok bebisimizi soruyor beni unuttu :umursamaz: cok tatli bir duygu ya allahim sizlere göstersin. :1hug:

cnm bnm allah yrdımcın olsun hiç ummadıgın zmnda rahmine yerleştriveriyor allah,herşeyiğn hayırlısı olsun cnm çok sevndm 8sene sonra,bnde gebeyim banada dua edin 6+6haftalık vaji hastasıydım 2,5sene çektm haziranın sonuda evliliğimn 3.senesne grecm yeneli vajiyi 7ay falan oluyr allahım banada nasip etti çok şükür tamamını erdirir inş...

Son düzenleme:

Gecmis olsun canim bu vajinusmus cogu kadinlar yasiyor, allah sana yardim etti ve yendin bu hastaligi simdide bebegine hamilesin ne mutlu sana canim. Allah yar ve yardimciniz olsun sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin.

allah razı olsun bugün kanamam yok allahıma şükürler olsun iyiyim sen nasılsın bebişim cok uykucu sürekli uyutuyor beni melegim patoloji sonucunu alamadım çıkmamış 3ay 20 gün oldu allahıma sükürler olsun melegimi aldı ama kardeşini gönderdi peşinden inşallah bu bebişimi hayırlı ve saglıklı yine kucagıma alırım allahım inşallah herkese hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza almayı nasif eder isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine versin alsanaalsanasmile

Cok sükür canim bu habere cok sevindim. Arada sirada bu tarz kanamalar, lekelenmeler yasaniyor yeterki cok onemli olmasin. Allahim seni fazla bekletmeden hemen 2,ciyi göndermis, illa hepsi ayni olacak diye birsey yok herkes illa kötü seyler yasiyor bu bizlere tecrübe olsun. Sende fazla strese girip bebegini üzme. Yarin ne olacak hic kimse bilmiyor, hamilesin bunun keyfini cikarmaya calis.
Hamd olsun bebegim cok iyi, beni hic üzmüyor sadece tek sikintim gaz, karnim gurul gurul eh bunada sükür :)​

tebrikler allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla al kucağına 8 yılın acısını çıkar:)))benim bir tanıdığım var 20 yıl sonra anne oldu tam bir mucize şimdi oğlu 1,5 yaşında...benim ömrüm bununla geçmiş sanki diyor:)öncesini hiç hatırlamıyor darısı bütün isteyenlere inşallahhh

tebrikler. hayirli olsun

Cok sagoluna.s.

Canim arkadasim zaten bende en sonunda artik ugrasmiyacam, bütun evliligim boyunca ve gencligim hep cocuk arzusu ve tedaviyle gecti, bari bundan sonra 30´lu yaslarimin tadini cikarayim dedim bebegim geldi Allah hic kimseye tasiyamacagi kadar yük vermezmis, derdi veren dermanida verir elbet. Sabrin sonu yoktur, ama bazen mecbur durmak zorundasin kendi sagligin ve zihnin icin. Rabbim tüm olmayanlara nasip etsin.

allah razı olsun 3 buçuk senedir evliyim 2 düşük 4 ay öncede 5 aylık ölü dogum yaptım allah ım hayırlı ve saglıklı yine inşallah hepimiz kucagımıza:Saruboceq:m nasif etsin bebişler

hayırlı olsun canım rabbim saglıkla kucaklamanıda nasip eylesiin darısı tüm isteyenlerin başına olsun inş

allah razı olsun 3 buçuk senedir evliyim 2 düşük 4 ay öncede 5 aylık ölü dogum yaptım allah ım hayırlı ve saglıklı yine inşallah hepimiz kucagımıza:Saruboceq:m nasif etsin bebişler

allah bi daha yasatmasin insallah

hayırlı olsun canım rabbim saglıkla kucaklamanıda nasip eylesiin darısı tüm isteyenlerin başına olsun inş

Cok sagol arkadasim, allah herkese versin. Sende hamilesin,senide cook tebrik ederim allah kucagina almayi nasip etsin

mesajınızı yeni okudum.daha doğrusu yeni üyeyim.ben çok yıprandım derken sizinkinin yanında inanın az kalmış.benim 11 yaşında bir oğlum var şükür.ancak 2008/ 21 haftalım kalp atımı duran birde 2009/7 hafta kal atımı oluşmayan 2 gebelik yaşadım.şu anda da şükür 5+3 hamileyim.inşallah heryey çok güzel olur hepimiz için.dualarımı eksik etmiycem.nasıl şimdi keseyi gördünüz mü?sat ne?

Hayat bizler icin iyisiyle kötusüyle, illa basimizdan bisey gececekki dünyanin degerini daha iyi anliyalim insanlara daha yakin bakalim. Umarim 3.de kucagina alirsin, masallah birde kos kocam oglun var darsi ikinciye insallah ona bir kardes gelir.
Sat 14 mart. Seninki? Insallah ayin 27´sinde kese, bebek ve kalp atisimi birden gorecegiz.

Amin cok saol arkadasim.

hayırlı ugurlu olsun ıNŞALLAH ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin ıNŞALLAH

Cook sagol insallah kucagima alacagim günleride gosterir rabbim.

hayırlısı olsun cnm allahım en kısa zmnda bir bebek daha nasip eder kucagına alırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…