11 tüp bebek denemsi, 6 asilama, yumurtlama takibi, cikolata kisti derken ameliyatlar , histeroskopi vs bildiginiz tipdaki bütün tedaviler pesinde kosa kosa hepsini 8 yilima sigdira bildim ama malesef hepsinde negatif sonuc aldim. En iyi kalite yumurta, sperm ve embro derken, blastosist, assisted hatching, glu, derken yine olmadi yine olmadi alsanaalsanasmile
Yüce mevlam isterse olur, biz ne kadar pesinden kosarsak kosalim yine rabbimin izni olmadan hic birsey olmuyor. Bizim icin en hayirlisini ve en iyisini bilen yaradanimiz. Umudunuzu kaybetmeyin, tam herseyi biraktim derken kendiligimden hamile kaldim.
Hic kafaya takmamaya calistim, ovalusyon günlerimi, adet günleri var yoktan saydim hic hesaplama yapmadim.Bunda yarim sene önce 4 ay menopaza girdim cikolata kistim yüzünden arkasindan hemen 2 negatif tüp bebek denemesi yine gerceklesti ve 3 ay sonra kendiligimden gebeyim. Insallah bebegim saglikli buyür ve 9 ay sonra kucagimizda olur tek dilegim bu lütfen sizde dua edin, allahim dileyen herkese gönlündekini versin
cnm bnm allah yrdımcın olsun hiç ummadıgın zmnda rahmine yerleştriveriyor allah,herşeyiğn hayırlısı olsun cnm çok sevndm 8sene sonra,bnde gebeyim banada dua edin 6+6haftalık vaji hastasıydım 2,5sene çektm haziranın sonuda evliliğimn 3.senesne grecm yeneli vajiyi 7ay falan oluyr allahım banada nasip etti çok şükür tamamını erdirir inş...
allah razı olsun bugün kanamam yok allahıma şükürler olsun iyiyim sen nasılsın bebişim cok uykucu sürekli uyutuyor beni melegim patoloji sonucunu alamadım çıkmamış 3ay 20 gün oldu allahıma sükürler olsun melegimi aldı ama kardeşini gönderdi peşinden inşallah bu bebişimi hayırlı ve saglıklı yine kucagıma alırım allahım inşallah herkese hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza almayı nasif eder isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine versin alsanaalsanasmile
tebrikler. hayirli olsun
tebrikler allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla al kucağına 8 yılın acısını çıkar:)))benim bir tanıdığım var 20 yıl sonra anne oldu tam bir mucize şimdi oğlu 1,5 yaşında...benim ömrüm bununla geçmiş sanki diyor:)öncesini hiç hatırlamıyor darısı bütün isteyenlere inşallahhh
allah razı olsun 3 buçuk senedir evliyim 2 düşük 4 ay öncede 5 aylık ölü dogum yaptım allah ım hayırlı ve saglıklı yine inşallah hepimiz kucagımıza:Saruboceq:m nasif etsin bebişler
hayırlı olsun canım rabbim saglıkla kucaklamanıda nasip eylesiin darısı tüm isteyenlerin başına olsun inş
mesajınızı yeni okudum.daha doğrusu yeni üyeyim.ben çok yıprandım derken sizinkinin yanında inanın az kalmış.benim 11 yaşında bir oğlum var şükür.ancak 2008/ 21 haftalım kalp atımı duran birde 2009/7 hafta kal atımı oluşmayan 2 gebelik yaşadım.şu anda da şükür 5+3 hamileyim.inşallah heryey çok güzel olur hepimiz için.dualarımı eksik etmiycem.nasıl şimdi keseyi gördünüz mü?sat ne?
hayırlı olsun canım rabbim saglıkla kucaklamanıda nasip eylesiin darısı tüm isteyenlerin başına olsun inş
hayırlı ugurlu olsun ıNŞALLAH ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin ıNŞALLAH
allah razı olsun 3 buçuk senedir evliyim 2 düşük 4 ay öncede 5 aylık ölü dogum yaptım allah ım hayırlı ve saglıklı yine inşallah hepimiz kucagımıza:Saruboceq:m nasif etsin bebişler
Gecmis olsun canim bu vajinusmus cogu kadinlar yasiyor, allah sana yardim etti ve yendin bu hastaligi simdide bebegine hamilesin ne mutlu sana canim. Allah yar ve yardimciniz olsun sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?