Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama, uzun ilişkilerde bu tip yıpranmalar çoğu zaman kaçınılmaz oluyor. Biz de eşimle çıkmaya başladıktan 7 yıl sonra evlendik, 2,5 senedir evliyiz ve herşey yolunda çok şükür. Acaba gerçekten sevmiyor muyum? Sadece alışkanlığa mı dönüştü? diye düşündüğüm zamanlar bile oluyordu. Hele ki evlilik hazırlıkları başlı başına strestir zaten. 8 yıldır birlikte olduğunuza göre birbirinizi seviyorsunuz, beraber bir ömür geçirmeyi ikiniz de istiyorsunuz. O yüzden sakin olun, birbirinize karşı anlayışlı olun. Askerliğini bir an önce yapsın ve bir an önce evlenin, artık işin içine aileler de girdiğine göre daha fazla uzatmaya gelmez...
tatlı dilli kızlardan hoşlanıyorlar değil mi....
babamın bana söyledikleri... ve onun ailesinin bizim aileden eğitim olarak daha düşük olduklarını falan söyledi. aslında bunu biliyordum ben de farkındaydım. ama çok iyi insanlar özellikle kayınvalidemi çok seviyordum. ama babam bu lafı deyince sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve daha bi çok şey.
tatlı dilli kızlardan hoşlanıyorlar değil mi....
babamın bana söyledikleri... ve onun ailesinin bizim aileden eğitim olarak daha düşük olduklarını falan söyledi. aslında bunu biliyordum ben de farkındaydım. ama çok iyi insanlar özellikle kayınvalidemi çok seviyordum. ama babam bu lafı deyince sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve daha bi çok şey.
Ama sonuçta nişanlanmanıza izin vermişler. Aileler evlatlarına kimseleri layık görmezler, hem üstelik kayınvalideni çok seviyormuşsun, bu kolay bulunur birşey değil kıymetini bilBence nişanlın bir an önce askerliğini yapsın ve evlenin yine söylüyorum, süre uzadıkça daha başka laflar da söylenecek, olacağı varsa da olmayacak Tatlı dilli olmak zor değil, yavaş yavaş halledebilirsin bu durumu. Nişanlından ayrılsan bile, başka biriyle beraber olduğun zaman o da sana aynı şeyleri söyleyecek. Benim bir arkadaşım aynı senin gibi, çok kibar, hanımefendi ama mesafeli, nişanlanacaklarken çocuk arkadaşımı terketti ve başka bir kızla evlendi
herşeye üzlülürüm aslında düşününce... kendime.. ona.. aşkımıza.. kurduğumuz hayallere...herşeye.
ama şu an ayrılsam sanki üstümden koca bi yük kalkacak gibi geliyorçok saçma bir haldeyim....
evet tatlı dilli konuşma konusunda çok haklısın tavsiyelerine dikkat edeceğim..
askerlik evlendikten sonraya kalıyor mecburen ve aileme açık öğretimden tamamlayp kısa dönem yapacağını syledim ama dediğim gibi çabası lafta ve bu beni çok soğuttu dediğim gibiçok kırıldım ve kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?