8 yıllık arkadaşım ve kırılan ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

powerpuff_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.951
Puanlar
133
Merhaba geçen hafta arkadaşımı ziyaret için Karaman a gittim bana epey uzak bir mesafe ..arkadaşımı özlediğim için gittim onca yolu ..çok mutluydum sabah kahvaltı için bir mekana gittik sohbet muhabbet herşey güzel derken goygoy yapıyoruz sonra eskilerden konu açıldı dedi ki benim ilişkilerde rolüm malum prenses taraf asla ben olmuyorum eril taraf hep benim ben dedim ya sen bazen iyice Mahmut abiye bagliyosun 8 sene önce bı sevgilin vardı sacini bile taramazdin bazen pijamanla bile giderdin bulusmaya ama özgüvenine hayrandım dedim inanılmaz bozuk attı az önce gülüsuyorduk ortamı buz gibi yaptı afedersin falan diyorum nafile evimden kilometrelerce uzağım donecek tek yerim seni evin alttan alıyorum daha çok ofkeleniyor meğer travması tetiklenmis çok ayipmis bı kadın bı kadına nasıl böyle dermiş o yüzden mi sevgilisi onu aldatmış? Aklımdan en ufak bile bu düşünce geçmedi ki kaç sene geçmiş uzerinden kaç flört geçmiş ? Ben patavatsizmisim terbiyesizceymis vs bı dünya şey saydı tamam hesap sor say dök ama ben hani evimden kilometrelerce uzaktayım ya? Anladim ki bazı ofkeler yutulmali hesaba sonraya kalmalı çok kırgınım

Biraz ayıp etmişsiniz ama ya.
Aradan geçmiş bin yıl özgüvenine hayrandım falan diye ağır girmişsiniz.
Uzatmasa iyiymiş tabii. Bozulsa da uzaktan geldi diye biraz idare edip sonra da size mesafe koyabilirdi.
Ben eski ilişkilerim hakkında şaka sevmem yapılmasından hoşlanmam. Neden bahsedeyim ki bitmiş gitmiş. Arkadaşlarımın eskileriyle ilgili de şaka yapmam. Kendi yaparsa gülerim ama ben çok yorum yapmam. Samimiyetle laubalilik farklı şeyler bence
Samimiyete dayanarak laubalilik de yapmamak lazım

Eve mi döndünüz sonra ne oldu nereye gittiniz merak ettim?

8 yıl önceki konuyu da açmaya hiç gerek yokmuş günümüzü konuşuyorken , kadın aldatılmış üstelik.

Ya bilemedim insan yakın arkadaşına da patavatsızlık yapma hakkına sahip bence bazen ya.
Alındığını görüp açıklama yapmışsınız zaten ee daha ne demeye uzatıyor ?
Kendi kompleksleri depreşmiş bence onun.
Kendi haline bırakıp alttan almayın artık.
Hala uzatırsa da dönün derim veya oraya yakın bi yere gidin gezmeye.

Haklı olup olmadığınız tartışılır ama evet misafirliğe gelmiş birine öyle davranılmaz. Ayıp etmiş. Ee sonra ne yaptınız peki?

Mekanda başkaları da bu dediklerinizi duyduysa en çok ona bozulmuştur. Haksız diyemem.

Evinden kmlerce öteye arkadaşını bozmaya mı gittin çok gitcek yerin yoksa az ağzının ayarını sen bilceksin

Yıllar önce üniversite arkadaşım yaşadığım şehre gelmişti. Eve gideceğiz yoldayız, bana bu tip kırıcı bir şey söyledi. Ben tepki verdim ama arkadaşınız seviyesinde değil. Çünkü bizde kalacaktı, misafirdi, tamamen sessiz kalmadım, cevap verdim ama o an misafirliğini de unutmadım. Sonra da ona mesafe koydum, sonradan bir iki şey daha yaptı iyice koptuk neredeyse. Sözün özü, arkadaşınız ağır tepki vermiş ama siz de belli ki düşünmeden kendini kötü hissettiği bir noktada yanlış cümle kurmuşsunuz. O yüzden mi aldatıldım vs diyorsa zaten o travmayı atamamış kendini suçlamış, yani iki tarafta da suç var. Arkadaşlığınızın seviyesine ve değerine göre karar verin toparlamak mı lazım yoksa mesafe koymak mı diye.

Sandviç tekniği deniyor buna. İyi bir şeyle süsleyip kötü bir şey söylemek. Sonra yine iyi bir şeyle bitirmek. Pro level manipülasyon çeşidi. Kendini tebrik et arkadaşını da rahat bırak evine dön bence.

Benim de vardı böyle 10 senelik bir arkadaşım ağzının ayarı yoktu, kanka ben patavatsızım kusura bakma derdi ben uzatmazdım. Sonradan leşşş gibi kötü niyetli biri olduğu ortaya çıktı.

Arkadaşınızı kıran sizken, siz neye kırıldınız tam olarak ?

S.ktir lan orospu sen kimsin lan
Sen değilim mesela piremses kudurmuşsun yine hshdhdhhd küfrüne cevap verip olmayan aşağılık seviyene bile düşemem kendi zeka çerçevende kıza örtülü hakarette bulunmuşsun bi yerlerin yememiş ki açık söylemeye bunu da ay hayraanöööööm maskesi altında yapmışsın biz de yemeyince küfür aynen varoş gülü hadi yallah

her istedigini soyleyen istemedigini isitirmis. ama takdir ettim kadini. normal bir turk kadini sinir olur , catlar patlar ama disaridan belli etmezdi, günlerce gece kafasinda "keske soyle deseydim" diye döndürür dururdu:)
böyle böyle icindekileri dokerek 90 yasina kadar saglikla yaşar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`