- Emoji Skoru
- 2.951
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Haklı olup olmadığınız tartışılır ama evet misafirliğe gelmiş birine öyle davranılmaz. Ayıp etmiş. Ee sonra ne yaptınız peki?Merhaba geçen hafta arkadaşımı ziyaret için Karaman a gittim bana epey uzak bir mesafe ..arkadaşımı özlediğim için gittim onca yolu ..çok mutluydum sabah kahvaltı için bir mekana gittik sohbet muhabbet herşey güzel derken goygoy yapıyoruz sonra eskilerden konu açıldı dedi ki benim ilişkilerde rolüm malum prenses taraf asla ben olmuyorum eril taraf hep benim ben dedim ya sen bazen iyice Mahmut abiye bagliyosun 8 sene önce bı sevgilin vardı sacini bile taramazdin bazen pijamanla bile giderdin bulusmaya ama özgüvenine hayrandım dedim inanılmaz bozuk attı az önce gülüsuyorduk ortamı buz gibi yaptı afedersin falan diyorum nafile evimden kilometrelerce uzağım donecek tek yerim onun evi..alttan alıyorum daha çok ofkeleniyor meğer travması tetiklenmis çok ayipmis bı kadın bı kadına nasıl böyle dermiş o yüzden mi sevgilisi onu aldatmış? Aklımdan en ufak bile bu düşünce geçmedi ki kaç sene geçmiş uzerinden kaç flört geçmiş ? Ben patavatsizmisim terbiyesizceymis vs bı dünya şey saydı tamam hesap sor say dök ama ben hani evimden kilometrelerce uzaktayım ya? Anladim ki bazı ofkeler yutulmali hesaba sonraya kalmalı çok kırgınım
Evinden kmlerce öteye arkadaşını bozmaya mı gittin çok gitcek yerin yoksa az ağzının ayarını sen bilceksinMerhaba geçen hafta arkadaşımı ziyaret için Karaman a gittim bana epey uzak bir mesafe ..arkadaşımı özlediğim için gittim onca yolu ..çok mutluydum sabah kahvaltı için bir mekana gittik sohbet muhabbet herşey güzel derken goygoy yapıyoruz sonra eskilerden konu açıldı dedi ki benim ilişkilerde rolüm malum prenses taraf asla ben olmuyorum eril taraf hep benim ben dedim ya sen bazen iyice Mahmut abiye bagliyosun 8 sene önce bı sevgilin vardı sacini bile taramazdin bazen pijamanla bile giderdin bulusmaya ama özgüvenine hayrandım dedim inanılmaz bozuk attı az önce gülüsuyorduk ortamı buz gibi yaptı afedersin falan diyorum nafile evimden kilometrelerce uzağım donecek tek yerim onun evi..alttan alıyorum daha çok ofkeleniyor meğer travması tetiklenmis çok ayipmis bı kadın bı kadına nasıl böyle dermiş o yüzden mi sevgilisi onu aldatmış? Aklımdan en ufak bile bu düşünce geçmedi ki kaç sene geçmiş uzerinden kaç flört geçmiş ? Ben patavatsizmisim terbiyesizceymis vs bı dünya şey saydı tamam hesap sor say dök ama ben hani evimden kilometrelerce uzaktayım ya? Anladim ki bazı ofkeler yutulmali hesaba sonraya kalmalı çok kırgınım
S.ktir lan orospu sen kimsin lanEvinden kmlerce öteye arkadaşını bozmaya mı gittin çok gitcek yerin yoksa az ağzının ayarını sen bilceksin
Ne alaka ya ? Nurdan bunu mu çıkardın?Mekanda başkaları da bu dediklerinizi duyduysa en çok ona bozulmuştur. Haksız diyemem.
çok kırıldım işte bunu düşünüyorum orada tabiki alttan aldimHaklı olup olmadığınız tartışılır ama evet misafirliğe gelmiş birine öyle davranılmaz. Ayıp etmiş. Ee sonra ne yaptınız peki?
Arkadaşınızı kıran sizken, siz neye kırıldınız tam olarak ?Merhaba geçen hafta arkadaşımı ziyaret için Karaman a gittim bana epey uzak bir mesafe ..arkadaşımı özlediğim için gittim onca yolu ..çok mutluydum sabah kahvaltı için bir mekana gittik sohbet muhabbet herşey güzel derken goygoy yapıyoruz sonra eskilerden konu açıldı dedi ki benim ilişkilerde rolüm malum prenses taraf asla ben olmuyorum eril taraf hep benim ben dedim ya sen bazen iyice Mahmut abiye bagliyosun 8 sene önce bı sevgilin vardı sacini bile taramazdin bazen pijamanla bile giderdin bulusmaya ama özgüvenine hayrandım dedim inanılmaz bozuk attı az önce gülüsuyorduk ortamı buz gibi yaptı afedersin falan diyorum nafile evimden kilometrelerce uzağım donecek tek yerim onun evi..alttan alıyorum daha çok ofkeleniyor meğer travması tetiklenmis çok ayipmis bı kadın bı kadına nasıl böyle dermiş o yüzden mi sevgilisi onu aldatmış? Aklımdan en ufak bile bu düşünce geçmedi ki kaç sene geçmiş uzerinden kaç flört geçmiş ? Ben patavatsizmisim terbiyesizceymis vs bı dünya şey saydı tamam hesap sor say dök ama ben hani evimden kilometrelerce uzaktayım ya? Anladim ki bazı ofkeler yutulmali hesaba sonraya kalmalı çok kırgınım
Bı siktirin ya konumdanArkadaşınızı kıran sizken, siz neye kırıldınız tam olarak ?
Yorum yapmak için yapmayın ya siktirinİstediğini söyleyen istemediğini işitir. Patavatsızlık etmişsiniz.
Alın biletinizi dönün evinize, kalmak zorunda değilsiniz.
Yani kaldınız mı yoksa evinize mi döndünüz?çok kırıldım işte bunu düşünüyorum orada tabiki alttan aldim
Sen değilim mesela piremses kudurmuşsun yine hshdhdhhd küfrüne cevap verip olmayan aşağılık seviyene bile düşemem kendi zeka çerçevende kıza örtülü hakarette bulunmuşsun bi yerlerin yememiş ki açık söylemeye bunu da ay hayraanöööööm maskesi altında yapmışsın biz de yemeyince küfür aynen varoş gülü hadi yallahS.ktir lan orospu sen kimsin lan
Ee sonra? Hayal gücümüze mi bıraktın gerisiniMerhaba geçen hafta arkadaşımı ziyaret için Karaman a gittim