- Emoji Skoru
- 82.725
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Yorum yapmak için yapmayın ya siktirin
ayni şunu hatirlatti bana da . s*ç agzina sonra "hayranim özguvenine"Sandviç tekniği deniyor buna. İyi bir şeyle süsleyip kötü bir şey söylemek. Sonra yine iyi bir şeyle bitirmek. Pro level manipülasyon çeşidi. Kendini tebrik et arkadaşını da rahat bırak evine dön bence.
Benim de vardı böyle 10 senelik bir arkadaşım ağzının ayarı yoktu, kanka ben patavatsızım kusura bakma derdi ben uzatmazdım. Sonradan leşşş gibi kötü niyetli biri olduğu ortaya çıktı.
Aynen sen çıkaramadın ben yardımcı oluyorum. Nerde ne konuşacağını bilseydin bugün buraya gelip “hüüü kırıldım” diye konu açmazdın.Ne alaka ya ? Nurdan bunu mu çıkardın?
Hoop yavaş alooS.ktir lan orospu sen kimsin lan
Aaa üsluba bak bu üslupta birine kimse cevp yazmasın lütfen hanımlar. Kendini normal sanmaya devam edicek yoksa bu tipS.ktir lan orospu sen kimsin lan
Iyy en tiksindiğim insan çeşidi. Kokuyosun şu an kalitesizlikten ya.S.ktir lan orospu sen kimsin lan
Bazen tersimize denk gelirse, üşenmezsek hakaret davası açıyoruz. Gerçi artık daha kolay pek üşenecek bişey de yok. Minik bir tatil parası falan çıkıyorSitede ilk defa bu kadar seri miktir çekeni görüyorum. Ne oluyor sonra bu kişi 3 gün ban yiyip tekrar dönüyor mu kızlar?
Ay çok varoş bir insansınız ya.Yorum yapmak için yapmayın ya siktirin
Ay çok varoş bir insansınız ya.
Üsluba bak.
Arkadaşınız da umarım sizi ve kalitenizi görür de temelli keser sizle sohbeti.
Asla arkadaşlık kurtulmayacak bir insansınız.
Hem terbiyesizlik etmişsiniz hem dönmemek için alttan aldım ama kırıldım diyorsunuz. Hatalı görenlere de düzgün cevap veremeyip küfürbaz dayılar gibi küfür ediyorsunuz.
burada konuşan insan kovuyor orada kovulmuş resmen hala kalıyor. İnanılmaz gerçektenAy evet. Alındıysan al biletini dön değil mi?
İlave para vermemek için hem alınıp hem evinde kalmaya devam ediyor bir de, surat çekiyor.
İğneleyici? Kılıç sokmuş bildiğin hem arkadaşına hem burdakilereYani ilk siz ayıp etmişsiniz sizin gibi iğneleyici birine iyi olmuş
Yoo 32 yaşındayım kızımda 4 yaşında :)Konu sahibinin küfürlerini okuyanlar, kendisini üniversite öğrencisi ergen biri sanmasın. Kendisi 33 yaşında, 6 yaşını geçmiş çocuğu olan yetişkin(!) bir kadın.