hersey bitmiş sanırım :2::2:
zamana bırak canımm
bende çok tuhaf oldm eşim beni bırakıp giderken sadece arkasından baktım eve gelince düşündüm onunla eski günlerimizi sanki hiç yaşanmamış gibiydi
zor bir durum ..
barısmayı mı düsünüyordunuz ..
hicbisey eskisi gibi olmaz sanırım .. :26:
barışsamda herşey aynı olacak adım gibi eminim çektiğim bütün sıkıntılar yine yaşayacağım ...eşim bu kafayla giderseboşanmama sebebimiz bipolar hastasıydı eşim ilaçlrı içmemesi
canım eşim bipolar hastası ilçlarını düzenli kullanmadığı için sık atak geçiiriyor bu yüzden dava açtım..eşibeni çok üzdü bu hastalığıyla hayatla tek başıma mücadele vedim hepeski konunuzu bilmediğim için tam olarak yorum yapamıyorum ama sizi çok kırmış olmalı...
o zaman barısmayın,arkadas kalın
bi kızımız var zaten istesekte küsemeyiz ...ama eşim sen olmazsan ben yaşayamam sana sevgim eskisinden de çok dedi ..onuda mutsuzluğa itecekmişim gibi oldum
hatırladım sizi... demekki sevgi değilde hep acıma varmış eşine karşı... duygularını sen ölç... birde ilaçlarını şimdi kullanıyormuymuş
yok yok öyle düşünme,acıma ..
kendini de düşün ..
Konu başka bir konunun devamı sanırım. Arkası yarın gibi olmuş. Ben hiçbir şey anlamadım. Neden ayrılıyorsunuz?
en kötüsü ben eşimle aynı mahallede oturuyorum dışarıya çıksa ekmek alsa ben camdan görüyorum ...ne o taşınabilir nede ben kendimi düşünüyorum son zamanlarda allhım bu çilem ne zaman bitecek derdim hep eşimin yanındayken
cnım eşim bipolar hastası bununla ilgili bi konu açmıştım ..eşim ilaçları düzenli kullanmıyor diye ..bende boşanma davası açtım eşim boşanmak istemiyorum sensiz yaşayama diyor ben artık onu sevip sevmediğimi bile bilmiyorum
kalbinin sesini dinle.....
anladım..
eğer böyle ciddi bir rahatsızlığı varsa ve tedaviyi red ediyorsa kendi eliyle kendi ipini çekiyor.
sen eşinden bu konu hariç razıysan eğer biraz zaman ver birbirinize. bu süreçte tedavi olması için başka alternatifinin olmadığını anlaması lazım.
neden peki ilaçlarını almıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?