8 yıllık eşim bana yabancı geldi

selisya

olduğu kadar , Olmadığı KADER!!!..
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
596
67
323
35
merhaba kızlar ben geçen hafta eşimi gördüm konuşmaya geldi oturduk konuştuk bi tuhaf oldum sanki 8 yıldır aynı yastığa baş koyduğum kişi değil yıllardır görmediğim birisi gibi hissettim ..çok kötü oldum ona karşı duygularım yok mu oldu ..elimi tuttu hiç birşey hissetmedim ama acıdım oda bende bunları hak etmemiştik çok donuk bakıyr sanki bütün duyguları yok olmuş gibi çaresiz robot gibi kendine güvenü yok gibi yaa ben öyle görmek mi istiyorum bilmiyorum ..boşanmak istemiyorum dedi benle bir ömür geçirmak istiyormusun dedi ben cevap veremedim sadece olmıcanı ben anladım kaç defa denedik olmadı dedim ...çok doluyum kızlar

hersey bitmiş sanırım :2::2:
zamana bırak canımm

hersey bitmiş sanırım :2::2:
zamana bırak canımm

bende çok tuhaf oldm eşim beni bırakıp giderken sadece arkasından baktım eve gelince düşündüm onunla eski günlerimizi sanki hiç yaşanmamış gibiydi

bende çok tuhaf oldm eşim beni bırakıp giderken sadece arkasından baktım eve gelince düşündüm onunla eski günlerimizi sanki hiç yaşanmamış gibiydi

zor bir durum ..
barısmayı mı düsünüyordunuz ..
hicbisey eskisi gibi olmaz sanırım .. :26:

zor bir durum ..
barısmayı mı düsünüyordunuz ..
hicbisey eskisi gibi olmaz sanırım .. :26:

barışsamda herşey aynı olacak adım gibi eminim çektiğim bütün sıkıntılar yine yaşayacağım ...eşim bu kafayla giderse boşanmama sebebimiz bipolar hastasıydı eşim ilaçlrı içmemesi

barışsamda herşey aynı olacak adım gibi eminim çektiğim bütün sıkıntılar yine yaşayacağım ...eşim bu kafayla giderse boşanmama sebebimiz bipolar hastasıydı eşim ilaçlrı içmemesi

o zaman barısmayın,arkadas kalın

eski konunuzu bilmediğim için tam olarak yorum yapamıyorum ama sizi çok kırmış olmalı...
canım eşim bipolar hastası ilçlarını düzenli kullanmadığı için sık atak geçiiriyor bu yüzden dava açtım..eşibeni çok üzdü bu hastalığıyla hayatla tek başıma mücadele vedim hep

o zaman barısmayın,arkadas kalın

bi kızımız var zaten istesekte küsemeyiz ...ama eşim sen olmazsan ben yaşayamam sana sevgim eskisinden de çok dedi ..onuda mutsuzluğa itecekmişim gibi oldum

hatırladım sizi... demekki sevgi değilde hep acıma varmış eşine karşı... duygularını sen ölç... birde ilaçlarını şimdi kullanıyormuymuş

bi kızımız var zaten istesekte küsemeyiz ...ama eşim sen olmazsan ben yaşayamam sana sevgim eskisinden de çok dedi ..onuda mutsuzluğa itecekmişim gibi oldum

yok yok öyle düşünme,acıma ..
kendini de düşün ..

hatırladım sizi... demekki sevgi değilde hep acıma varmış eşine karşı... duygularını sen ölç... birde ilaçlarını şimdi kullanıyormuymuş

canım bende bunu anlamaya çalıştım hep bu sevgimi acımamı şimdi o kdadr uzak gekdiki bana ben bile şaşırdım eski günlerimizde sarıldığımı tv izlediğimiz zamanları hatırlıyorum ...şimid aynısını yapsam aynı keyfi alırmıyım diye düşünüyorum hayalini bile kuramadım ...eşim ilaçlarını içiyormuş 6 aydır iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum dedi ...ama bipolara bide psikoz eşilk ediyormuş buda canımı sıktı

Konu başka bir konunun devamı sanırım. Arkası yarın gibi olmuş. Ben hiçbir şey anlamadım. Neden ayrılıyorsunuz?

yok yok öyle düşünme,acıma ..
kendini de düşün ..

en kötüsü ben eşimle aynı mahallede oturuyorum dışarıya çıksa ekmek alsa ben camdan görüyorum ...ne o taşınabilir nede ben kendimi düşünüyorum son zamanlarda allhım bu çilem ne zaman bitecek derdim hep eşimin yanındayken

Konu başka bir konunun devamı sanırım. Arkası yarın gibi olmuş. Ben hiçbir şey anlamadım. Neden ayrılıyorsunuz?

cnım eşim bipolar hastası bununla ilgili bi konu açmıştım ..eşim ilaçları düzenli kullanmıyor diye ..bende boşanma davası açtım eşim boşanmak istemiyorum sensiz yaşayama diyor ben artık onu sevip sevmediğimi bile bilmiyorum

psikolojik destek alabilirsiniz ..
artık evlilik bitmiş,böyle düşünmeyin ..

anladım..
eğer böyle ciddi bir rahatsızlığı varsa ve tedaviyi red ediyorsa kendi eliyle kendi ipini çekiyor.
sen eşinden bu konu hariç razıysan eğer biraz zaman ver birbirinize. bu süreçte tedavi olması için başka alternatifinin olmadığını anlaması lazım.
neden peki ilaçlarını almıyor?

evet kendiside diyor bütün suç benim ben sana değil kendime kızıyorum diyor ...ama hepsi lafla kalıyor yine ilaçlarda düzen olmuyor şimdi içiyormuş ..ilaçalrı içmek zor geliyormuş ne zamana kadr içecekmiş yorgunluk halsizlik yapıyormuş bunları söylüyor mahkemeye 1.5 ay kaldı zaten mahkemeye gelmeyince ertelendi ...canım eşimle ilçtan sonra çalışmamasıydı tamam bunada azıyım ama atak zamanları beni korkutuyor bizi şeytan olarak gördüğünü söylüyor ben bunlardan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…