psikolojik destek alabilirsiniz ..
artık evlilik bitmiş,böyle düşünmeyin ..
emin ol ayrilsan.bundan sonraki hayatin su anki durumundan daha iyi olmuyacak.onemli olan bunu onarmak.elindekinleridegerli hale getirmek lazim.esine ilaclari konusunda sen yardim edeceksinn..ve cocugun var.onu baska bir babayla degil babasiyla buyut.sabret.hic bir dert yokturki dermani olmasinnn...
Pekii ilaclari icince nasil biri..kareketer olarak.sana cocuguna.hanisorun ilaclari icmedigi zaman mi basliyor.
bakin siz bu hayati yasiyorsunuz.siz daha iyi bilirsiniz.ama esiniz normalde kotu biri degil.ama hasta.sizde onu yanliz birakmayin.nasilki kanserken insanlar esleri birakmiyor sizde buhastalikta birakmayin.ohastaliginin farkinda degil.siz onayardim edin.ve busefer ilaclarini icmesikarsiliginda doneceginizi ona tamamen net bir sekilde anlatin.tek bir ilacin icilmemesinde iliskinizin bitecegini onahissettirin.
Cocuguyla ilgisine gelince ben birkadin bir anne olara k soliyim bende cocuklarimla hic oynamiyorum.onlarla kalitelibir vaki tgecirmiyorum.cok istiyorum ama sikiliyorum.bu onlari sevmedigimi gostermezz.ama onlara oluyorummmmmmmmmmm...esimse gezdirir.bogusur daha belli eder.ama her kez benimicin cocuklarina cok duskun der.yanioynamamak ilgisizlik anlamina gelmez.karekter.....hani dayak yok hakaret yokkufur yok zulum yoksa bu iliskide sans verin...onu dusunun .simdi hasta ve evde yatiyor diyorsunuz.muhtac.yani.bence donun.biliyormusunuz hayat birsinav.gerisiyalan.bugun arkadasimin kayinvallidesi oldu.arkadasim aman hanimefendi pofpoflanmak istio .bilerek yatio hastanede...dedi kayinvalidesi icin...ama kadin gercekten hastaydi kiii oldu.ve arkadasim bu sinavi veremedi.olen gitti.arkadasiminelinde kocaman bir sifir var..ve gunahlar..ne olurdu sagken tatli dil gosterseydi.guleryuz gosterseydi.kendisine yapilan hatalariortebilseydiii..ne kaybedicekti ki....o yineolecekti.ama gelinindenrazi olarak....allah yardimciniz olsun.
Bence kendine de cocuguna da yazik etme. Nice babalar anneler var ki, cocuklar onlarla birlikte kaldiginda asil ruh sagliklari bozuluyor.
Soyle dusun, psikolojik olarak rahasiz bir babanin cocuguna ne kadar faydasi olabilir ki? Aksine daha kotu yonde etkilemez mi?
senin icinde ayni sekilde, bir kere hayata geliyorsun, bir kere yasayacaksin. Omrunu heba etme.
Cocugunu da babasinin hasta oldugunu bilerek buyut, nefret etmesin babasindan.. o zaman herkesin huzuru olacaktir..
kızım biliyor babasını hasta olduğunu bba hap saatin geldi içmedin diyor kızım 7 yaşında ...kızımıda bunaltıyor hasta olunca ikiarada bi derede kaldım
masallah, allah sana bagislasin, uzun guzel omur versin kizina..
aslında işin zor ama başa elen çekilir deyipte çocuğunu huzursuz kavgalı bir evde büyütmek çok mantıklı gelmiyor bana ama hasta olan sende olabilirdin o zaman eşin seni bıraksa yada ayrılsa ne olurdu üzülmezmiydin bence ilaçlar konusunda eşini ikna et üstelik iyi biri diyorsunnn........
bana esım hasta dıye bosanmakta garip geldi... neden ozaman iyi günde kötü günde diyorsunuz aslında ilaçları bile kendiniz için hatırlatıyorsunuz bencillik herzaman kaybettirir
bana esım hasta dıye bosanmakta garip geldi... neden ozaman iyi günde kötü günde diyorsunuz aslında ilaçları bile kendiniz için hatırlatıyorsunuz bencillik herzaman kaybettirir
Bu hastalık konusunda çok bilgim yok ama az biraz araştırdım çocuğunuzun zarar görme durumu söz konusu sanıyorum,o yüzden ince eleyip sık dokumak gerekiyor.elinizden geleni yapmışsınız bir süre ayrı kalıp gözlemleseniz ilaçları içeceğine emin olursanız bi şans veremez misiniz ? Yine ayrı evlerde kalın yakınmışta zaten kızınızda babasını rahatlıkla görebilir,sizde bir süre gözlemlersiniz ?
Selisya'nın eşi son derece sorumsuz, hastalığını inkar edip ilaçlarını almayan birisi. Çalışmıyor, kızının psikolojisini bozuyor. Eve çalışıp ekmek getiren selisya sanırım. Bence yeterince fedakarlık yapmış kötü günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?