8 yıllık eşim bana yabancı geldi

psikolojik destek alabilirsiniz ..
artık evlilik bitmiş,böyle düşünmeyin ..

kendim için destek almadım kızım içinde rehber öğretmenine sordum oda boşanmak mantıklı demişti ..ben şimdi bi şans daha versem 1 sene sonra aynı şeyler yine olacak bu sadece uzatmaları oynamak olur

emin ol ayrilsan.bundan sonraki hayatin su anki durumundan daha iyi olmuyacak.onemli olan bunu onarmak.elindekinleridegerli hale getirmek lazim.esine ilaclari konusunda sen yardim edeceksinn..ve cocugun var.onu baska bir babayla degil babasiyla buyut.sabret.hic bir dert yokturki dermani olmasinnn...

çok yardım ettim canım haplarını cebine koydum zamanı gelince aradım içtim dedi ama hepsini çöpe atmış ...aileside sen elinden geleni yaptın diyorlar ..kızım bu ortamdan etkilenecek diyeendişeliyim açıkcası

Pekii ilaclari icince nasil biri..kareketer olarak.sana cocuguna.hanisorun ilaclari icmedigi zaman mi basliyor.

Pekii ilaclari icince nasil biri..kareketer olarak.sana cocuguna.hanisorun ilaclari icmedigi zaman mi basliyor.

ilaçları içince normal eskisi gibi ama 3 senedir saldı dışş dünyayla bağlantısını kesti diyebilirz devamlı evde yatıyor çalışmıyor ...ilaçları içmeyimnce hemen hastalık başlıyor tecrübeyle sabit ...çocuğuyla çok ilgili baba değil sever oynar en fazla 30 dk o kadar ...bana karşıda herdediğimi yapr ama son zamanda hiç kimseyle ilgilenmdi sadece uyku ve yemek

Bence kendine de cocuguna da yazik etme. Nice babalar anneler var ki, cocuklar onlarla birlikte kaldiginda asil ruh sagliklari bozuluyor.
Soyle dusun, psikolojik olarak rahasiz bir babanin cocuguna ne kadar faydasi olabilir ki? Aksine daha kotu yonde etkilemez mi?
senin icinde ayni sekilde, bir kere hayata geliyorsun, bir kere yasayacaksin. Omrunu heba etme.
Cocugunu da babasinin hasta oldugunu bilerek buyut, nefret etmesin babasindan.. o zaman herkesin huzuru olacaktir..

bakin siz bu hayati yasiyorsunuz.siz daha iyi bilirsiniz.ama esiniz normalde kotu biri degil.ama hasta.sizde onu yanliz birakmayin.nasilki kanserken insanlar esleri birakmiyor sizde buhastalikta birakmayin.ohastaliginin farkinda degil.siz onayardim edin.ve busefer ilaclarini icmesikarsiliginda doneceginizi ona tamamen net bir sekilde anlatin.tek bir ilacin icilmemesinde iliskinizin bitecegini onahissettirin.
Cocuguyla ilgisine gelince ben birkadin bir anne olara k soliyim bende cocuklarimla hic oynamiyorum.onlarla kalitelibir vaki tgecirmiyorum.cok istiyorum ama sikiliyorum.bu onlari sevmedigimi gostermezz.ama onlara oluyorummmmmmmmmmm...esimse gezdirir.bogusur daha belli eder.ama her kez benimicin cocuklarina cok duskun der.yanioynamamak ilgisizlik anlamina gelmez.karekter.....hani dayak yok hakaret yokkufur yok zulum yoksa bu iliskide sans verin...onu dusunun .simdi hasta ve evde yatiyor diyorsunuz.muhtac.yani.bence donun.biliyormusunuz hayat birsinav.gerisiyalan.bugun arkadasimin kayinvallidesi oldu.arkadasim aman hanimefendi pofpoflanmak istio .bilerek yatio hastanede...dedi kayinvalidesi icin...ama kadin gercekten hastaydi kiii oldu.ve arkadasim bu sinavi veremedi.olen gitti.arkadasiminelinde kocaman bir sifir var..ve gunahlar..ne olurdu sagken tatli dil gosterseydi.guleryuz gosterseydi.kendisine yapilan hatalariortebilseydiii..ne kaybedicekti ki....o yineolecekti.ama gelinindenrazi olarak....allah yardimciniz olsun.

zaten 8 senedir bitirmediğim eşimin iyi birisi olduğu için ...ben eşimle evlenirken hasta olduğunu söylemediler saklamışlar ama ben sorun etmedim haastalık hepimizin başına gelebilir dedim hep destek oldum ...eşim bana sen beni iyi çekiyorsun dedi. ben eşime 3 defa şans verdim ilk hastanede yattı çıkınca ilaçları kullanmadı yine atak geçirdi .ozaman evi terk ettim ilçaları içme konusunda anlaştık gittim 1 sene içti hasta olmadı sonra yeniden sallmaya başladı ...içmedi mg sini düşürdü böyle yapınca astalık başlıyor ben yine evi terk ettim son dedi bidaaha aynısını yaparsan boşan dedi içicem dedi kızım için şans ver dedi bu son aynısı olura kesinlikle bi daha olmaz dedim tamam dedi ama yine ilaçlarda düzen yoktu ben de artık son atak zamanında kızımı alıp arabayla götürünce bıraktım annemin evine geldim şimdi aynı şeyleri söylüyor bu son içcem diyor ben nasıl güvenebilirim ona ...vicdanım rahat çünkü elimden gelenin fazlasını yaptım herkes peygamber sabrımı var sende diyor ...ama eşimin mücadelesizliği ben kahretti her an bende umutsuzluğa gittim sabrım kalmadı eşim biraz yardımcı olsaydı belki bu kadar zorlanmazdım ..yani bütün yolları denedim

kızım biliyor babasını hasta olduğunu bba hap saatin geldi içmedin diyor kızım 7 yaşında ...kızımıda bunaltıyor hasta olunca ikiarada bi derede kaldım

kızım biliyor babasını hasta olduğunu bba hap saatin geldi içmedin diyor kızım 7 yaşında ...kızımıda bunaltıyor hasta olunca ikiarada bi derede kaldım

masallah, allah sana bagislasin, uzun guzel omur versin kizina..

aslında işin zor ama başa elen çekilir deyipte çocuğunu huzursuz kavgalı bir evde büyütmek çok mantıklı gelmiyor bana ama hasta olan sende olabilirdin o zaman eşin seni bıraksa yada ayrılsa ne olurdu üzülmezmiydin bence ilaçlar konusunda eşini ikna et üstelik iyi biri diyorsunnn........

Al benden de o kadar cok tuhaf geliyo ustelik sadece 1 aydir ayriyiz ama olaya bak resmine baktim gecen cok tuhaf sanki tanimiyorum gibi onca cirpindigim adam o degil gibi sanki oyle siradan yabanci birisi olmus benim icin cok tuhaf bi his ayni zamanda da memnun edici

bana esım hasta dıye bosanmakta garip geldi... neden ozaman iyi günde kötü günde diyorsunuz aslında ilaçları bile kendiniz için hatırlatıyorsunuz bencillik herzaman kaybettirir

eşimle evlenirken hasta olduğunu saklamışlar benden allahtan gelen hastalığa razıyım dedim bütüm mücadelemi verdim ben kaderime razı geldim eşimle evlendiğimde 16 yaşındaydım ..onun iyi bir insan olması benim avantajım oldu.. ama eşim ilaçları düzenli kullanmıyor doktor şimdi ilaçları düşüremeyiz dedi kendisi düşürmüş ne oldu yine atak geçirdi hastalığın bilincinde değil 31 yaşında kendi içmesi lazım aile desteğide bi yere kadar hastanın mücadelesigerekli diyor doktorda ..aynı durumda ben olsamdm eşimin yaptığı sorumsuzlupu yapmazdım

Bu hastalık konusunda çok bilgim yok ama az biraz araştırdım çocuğunuzun zarar görme durumu söz konusu sanıyorum,o yüzden ince eleyip sık dokumak gerekiyor.elinizden geleni yapmışsınız bir süre ayrı kalıp gözlemleseniz ilaçları içeceğine emin olursanız bi şans veremez misiniz ? Yine ayrı evlerde kalın yakınmışta zaten kızınızda babasını rahatlıkla görebilir,sizde bir süre gözlemlersiniz ?

bana esım hasta dıye bosanmakta garip geldi... neden ozaman iyi günde kötü günde diyorsunuz aslında ilaçları bile kendiniz için hatırlatıyorsunuz bencillik herzaman kaybettirir

canım iyi günde kötü günde derken ben onun hasta olduğunu bilmiyordum saklamışlar ama ben eşimin yanında oldum allahtan geldi dedim bana yardımcı olursan ölene kaar yanındayım dedim eşim hiç mücadele etmedi ben ilaçları cebine koydum o çöpe attı benim için değil kendin için içeceksin dedim içmediğin zaman kendini kaybediyorsun neden eziyet ediyorsun kendine dedim ..canım bencillik etseydim 8 sene önce bırakırdım ben kendimi hiçe saydım ilk eşim dedim aileside sen elinden gelenin fazlasını yaptın allah razı olsun dedi ...bem yapacak başka birşeyim kalmadığı için dava açtım eşim bizim için tehlikeli olmaya başladı

Selisya'nın eşi son derece sorumsuz, hastalığını inkar edip ilaçlarını almayan birisi. Çalışmıyor, kızının psikolojisini bozuyor. Eve çalışıp ekmek getiren selisya sanırım. Bence yeterince fedakarlık yapmış kötü günde.

evet canım ben kızıma bana zarr verirmi diye korkuyorum son atağında doktor gerçeklikten tamamen kopmuş dış dünyayla bağlantısını kesmiş dedi...eşime 3 defa şans verdim ilaçları içeceğine dair söz verdi ama sonuç yine aynı ayrı kalmayıda denedim olmadı bi süre sonra ilaçları bırakıyor..şimdi içiyormuş ama yine bırakıcak bliyorum of çok zor durum

canım ben çalışmıyorum mesleğim yok ..eşimin 2 gün çalıştığıyla idare ediyoruz ben el işi yapıyorum isteyene lif gibi onu satıyorum ..bende sorumsuz olmasına kızıyorum hasta olmayan insan yokki iç hapı sende rahat et bizde ...ama yok bi süre sonra yeniden ilaçları bırakıyor bipoların ne kadr zor olduğunu biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…