Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben farkettim erkekler daha iradesiz, ben hiç bir kadının oyun bağımlısı olduğunu duymadım her gün bilgisayar başında oyun oynadığını falan.
Sigara ve diğer kötü alışkanlıkları da kadınlar daha kolay bırakabiliyor.
Benim babam da bilgisayar değil de kağıtlarla oynan oyunları oynar hergün, çocukluğumdan beri hala da öyle. Erkek kardeşim bilgisayardaki oyunu oynuyordu en sonunda bıraktırdık.
Ben sıkılırım bir oyun oynarken, tamam bir saat iki saat sonra bu ne der kalkarım.
Hatta bana vaktini boşuna harcıyormuşum gibi geliyor, bilgisayar başında bile iş dışında fazla vakit geçirmem.
O yüzden bence eşinizi bu oyundan vazgeçirmeye bakın, psikoloğa falan gitsin vardır bir tedavisi.
İnanın ilerde çocuğunuzun psikolojisi de etkilenir.
Ben bu konuda babamı hiç affedemiyorum, hep kahvedeydi kendimi bildim bileli.
Bilgisayar oyunu onun teknolojik olarak gelişmiş hali.
Akşam eve gittiğinizde modemi yanlışlıkla kırsanız, mesela yere düşmüştür üstüne başmışsınızdır olamaz mi?
Ben farkettim erkekler daha iradesiz, ben hiç bir kadının oyun bağımlısı olduğunu duymadım her gün bilgisayar başında oyun oynadığını falan.
Sigara ve diğer kötü alışkanlıkları da kadınlar daha kolay bırakabiliyor.
Benim babam da bilgisayar değil de kağıtlarla oynan oyunları oynar hergün, çocukluğumdan beri hala da öyle. Erkek kardeşim bilgisayardaki oyunu oynuyordu en sonunda bıraktırdık.
Ben sıkılırım bir oyun oynarken, tamam bir saat iki saat sonra bu ne der kalkarım.
Hatta bana vaktini boşuna harcıyormuşum gibi geliyor, bilgisayar başında bile iş dışında fazla vakit geçirmem.
O yüzden bence eşinizi bu oyundan vazgeçirmeye bakın, psikoloğa falan gitsin vardır bir tedavisi.
İnanın ilerde çocuğunuzun psikolojisi de etkilenir.
Ben bu konuda babamı hiç affedemiyorum, hep kahvedeydi kendimi bildim bileli.
Bilgisayar oyunu onun teknolojik olarak gelişmiş hali.
Akşam eve gittiğinizde modemi yanlışlıkla kırsanız, mesela yere düşmüştür üstüne başmışsınızdır olamaz mi?
Eşimle uzun süredir oynadığımız bir online oyun var.Belki de sizinle aynı oyundan bahsediyoruz.Sohbetlerin edildiği çok aktif bir oyun.Dün gece gene yan yana oynuyoruz, eşimin oyun arkadaşlarından birinin evinden adam konuşurken arka fondan sesler geliyor.Çocuk "baba baba" diye adama birşeyler söylüyor , adam hırsla oyuna devam, arka fonda bir kadın çocuğa bağırıyor bas bas.Tepem attı. Eşime dedim ki " Adama bak ya, kadın çocuğun peşinde gecenin bir vakti bik bik koşuyor, koca adam oturmuş hem sohbet edip hem oyun oynuyor, ne eşine ne çocuğuna yüz veriyor."
Çocuk olmasa "birlikte oynayın, şunu bunu yapın " diye ahkam kesmek bir nebze kolay olabilirdi belki.
Ama çocuk işin içine girdiğinde tüm düzen galiba değişmek zorunda kalıyor.
Ya da sadece kadının düzeni değişiyor, erkek tam gaz herşeye devam ediyor sanırım.
İletişimin her kapıyı açacağını ya da sonsuza kadar kapatacağını düşünenlerdenim.
Çocuğu ailenizden birisine bir günlüğüne bıraksanız, dışarda yemek yeseniz, baş başa unuttuğunuz o eski günlerdeki gibi bir gece geçirseniz, konuşsanız, birbirinizi dinleseniz, birbirinizi hissetseniz belki yapıcı bir sonuç çıkar.Ne dersiniz?
annesini günde 3-4 kere aramasına fazla takılmamalısınız. ya da sürekli görüşme isteğine bu sadece annesinin onun gözünde daha fazla değerlenmesine neden olur.
sonuçta siz nasıl oğlunuz için uğraşıyorsanız, o da uğraşmış oğlu için, evde yalnız kaldığınızda oğlunuzun ben artık evlendim diye sizinle haftada sadece 1-2 gün konuşmasını ister miyiniz?
bence boşanırsanız mutlu olamazsınız, evliyken mutlu olmanızı sağlayacak şeyler yapın. Allah yardımcınız olsun a.s.
artık mutlu deilim yaşama sewincimi kaybettim diosan ayrıl derim...kendi ayaklarının üstünde durabiloyosan no problem....çünkü anlatıosun baya bi yıpranmışsın depresyona girmişsin dewam edersen hayatını kendine zehir ediceksin yazık deil mi sana????
birikimler yıpratmış artık sizi patlak vermeye başlamışş şimdi de...eşinle oturup konuşsan bile en fazla bi10-15 gün sonra herşe yine eskisi gibi olur bence...[yine sorunlar devam edip sürecek/COLOR]
neye sabretmeliyim diyorsun melegim03, açarmısın biraz?
birşeyler yapmazsam, huzursuzlanıyorum, belirsizlikten hoşlanmıyorum, bi şekilde konuyu çözmek istiyorum...