80.2 kilo ile başlayan diyet maceram....

SENİ TEBRİK EDERİM CNM BENDE YEMİYORUM BİRŞEY AMA VEREMİYORUMDA HİÇ BİR ŞEY ANLAMIYORUM RAMAZAN GELDİ ZAYIFLARIM DİYE DÜŞÜNÜRKEN KİLO BİLE ALABİLİR YANİ ( GECEN SENEDEN BU YANA YEME OLAYINI EPEYCE KISTIM 8 KİLO VERDİM 5-6 AYDA 3 KİLOSUNU ALDIM HEDEFİM 10 KİLO VERMEK AMA VEREMİYORUM SANIRIM VUCüDUM YEMEMEYE alıştı şimdi ne yaparsam yapayım veremiyorum((

Spor yapıyor musun peki canım??? Metabolizmamiz çok yavaş sanırım. ..sporla desteklemek lazım. ..

Canım tebrik ederim kısa sürede vermişsin bayağıistersen bizim topiğe gelebilirsin herkes paylaşım yapıyo birbirine destek oluyo

Öncelikle azmini tebrik ederim, 8 Kg kadar vermişsin anladığım kadarıyla
Konuyu Kapatıyorum demişsin canım ama kapatmazsan bende katılmak isterim sana

Öncelikle azmini tebrik ederim, 8 Kg kadar vermişsin anladığım kadarıyla
Konuyu Kapatıyorum demişsin canım ama kapatmazsan bende katılmak isterim sana

Canim Merhaba. ..konuyu kapatmak istedim cunku kimsenin bisey paylaştığı destek oldugu yok... zayiflama yarismasi 12. Takima katildim oradan devam ediyorum.. suan 69.6 kiloyum yani yaklasik 11 kilom gitti cookk mutluyum...

senin kilo nedir??? Tabiki de birlikte devam edebiliriz..hatta bizim takim kaptani ile gorusurum ve 12. Takimda birlikte devam edebiliriz...ama olmazsa buradan da devam edebiliriz..diyette motivasyon cok onemli cunku :))

Canım, eğer kapatacaksan orayada gelmeye çalışırım
Dediğin gibi motivasyon önemli

Son düzenleme:
tatlım azminden dolayıı öncelikle seni tebrik ederim bende 22 haziranda doktoruma gittim bana bir liste verdi ama uygulayamadımm çalışıyordum ama şimdi boştayım yakındada kontrole gidicimm ama halen gerekli iradeyi kendimde bulamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…