- Konu Sahibi Balinayakafaatandelihamsi
-
tatlım azminden dolayıı öncelikle seni tebrik ederim bende 22 haziranda doktoruma gittim bana bir liste verdi ama uygulayamadımm çalışıyordum ama şimdi boştayım yakındada kontrole gidicimm ama halen gerekli iradeyi kendimde bulamadım ya
kaç kilosun canım ?
76.50 tatlım boy 1.65
Canım, eğer kapatacaksan orayada gelmeye çalışırım
Dediğin gibi motivasyon önemli
canım kapatma kapatma ben sana destek veririm beraber başarıcazzz
ben varımmm :))
tatlım azminden dolayıı öncelikle seni tebrik ederim bende 22 haziranda doktoruma gittim bana bir liste verdi ama uygulayamadımm çalışıyordum ama şimdi boştayım yakındada kontrole gidicimm ama halen gerekli iradeyi kendimde bulamadım ya
Aslında dalinle konuşalım kizari da bizim takima dahil edelim eger kilo vermede kararlı ve azimlilerse :))))
kalori sepeti diye bir site var bn oraya uye oldum bgn.yedıklerını kaydedıyosun.fazla mı kalorı almışsın azmı gosterıyo :)çok gzl ya
Aksam menüm
bir kase çorba
1 adet piliç but
1 bardak ayran
bolbol salata
cokkkca da su icmeyi hayal ediyorum :)))
Ysa bende diyet arkadasima olmustum ama hergun zor grldi girmek bıraktım :))
Sen kac kilosun?? Evli bekar?bebek var mi??
bn tam emın olmamakla bırlıkte 74 kıloyum galıba.tartım heryerde başka tartıyo9 aylık evliyim bebegım yok suan eşim dusunmuyo bnde açıkcacı bu kılolarla hamıle kalmayı düşünmüyorum :) sen ?
Ben evliyim 1 yasina girmek uzere olan bi kizim var.
daha yeni evlisin bebek icin erken bekle biraz daha..evliliginin tadini cikar...yas kac??
Hem kilolu gebe kalmskta kotu ne kadar zayif hamile kalirsan o kadar iyi :))
herkez soruyo neden bebek yok.yapsana ne bekliyosun gibi seyler soyluyolar baskı cok var anlıyacagın :) 26 yasındayım cnm bn
Daha gencsin be gülüm :))) ben 32 yaşında dogurdum kizimi :)) 2 sene bekledik yapmadik :))
ya ne bılıyım :) bnden 1 ay sonra evlenen bi akrabası var eşimin 20 yasında 6 aylık hamıle onu kıskandım sanırım :) teyzelerı hep soruyo yokmu bebekk dıyeyapasım var ama eşim erken dıyor :)
Aman diyenleri bosver..once kilo ver sen..sonra da esinle gez toz...sonra vakti zamani gelince bebis de gelir :))
inşallah canım ya :) anne olmayı cook ıstıyorum :) ama ddıgın gbı once zayıflamalıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?