80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu arada evde yemek yaparken esınızı ıhmal edıyormusunuz..ne bılım evde tatlı hamur işi hala yapılıyormu yoksa ben yemıyorum onlarda yemesınler tarzındamı takılıyorsunuz..:)

canim ben sevgilime yapiorum tatli :) ama genelde sütlü tatli yapiorum bende cok az yiorum ara öglün olarak. dondurma yeme hakkim var üc top onun yerine mesela 2-3 tatli kasigi yaptim tatlidan aliorum:)hihoyyyt

tesekkur ederım canım
ınsan bellı zamandan sonra alısakanlık kazanıyor yeme konusunda ılk hafta cok zorlanmsıtım..bu ıkıncı haftam alıstım..:lepi:şükürler olsun

bu kıloları hep bırlıkte verecez yaza cok gusel gırecegız..kilolara ölümklava:

chocolate girl beni de eklermisin listeye, yarın başlıyorum diyete.. motivasyona çook ihtiyacım var çünküüüü..yaşım 32 kilom 85..boy 166

kızlar verenler gerçekten super vermiş hepinizi tek tek tebrik ediyorum ve yanaklarınızdan öpüyorum. Yazdıklarınızı okurken millet bana neden gülüyorsun diyor. Dermiyim hiç kk dayım diye kimselere anlatmıyorum burayı, paylaşamam sizleri kimseyle paylaşamam.. Hepinizi seviyorum kızlar.

Son düzenleme:
ya kımsecıkler yokmu nerdesınız kızlar bızım baskan nerde..ooo bugun herkez dagıldı jkımse bısey yazmıyor..

kızlar ben hala 82 yim

sinir oluyorum ya vücudum inceldi pantolonlarım bol gelmeye başladı ama kilo kaybı yok ben 1200 kcal lik bir program uyguluyordum ara öğünleri kaldıramam ama ana ögünlerdeki ekmeği kaldırmaya karar verdim her öğün 2 dilim kepek ekmeği hakkım var dietisyenin verdiği ona sorsam kaldırma der öfffffffff yaaaaaaaaaaaa
benneyaptımki

selam canlarım 2 gündür gelemedim ohoo boylar kilolar hepinizi tebrik ederim.bu hafta sanırım benim için olumsuz geçti dikkat edemedim.çok sevdiğim arkdaşımın annesini kaybettik koşturmaca.vs..moral bozukluğu herneyse canınızı sıkmayalımm.benimde boyum 1,64 kilom 87,4 kolay gelsin hepinize

nidam tebrik ederim çok güzel vermişsin ayrıca sudan vereceğinide düşünmüyorum takip ettiğim kadarıyla dengeli besleniyoruz genel olarak

selam hanımlar... ben 29 yaşındayım, 1 çocuk annesiyim.1,73 boyunda 82 kiloyum.grubunuza katılmak isterim.ne dersiniz?

cansucum haftada 1 gün cuma günleri tartılıp kilolarımızı bildiriyoruz.ayrıca birbirimizi motive etmek için günlük yediklerimizi paylaşıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…