80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zum yazdıklarını okudum birçok talihsizlik yaşamışsın çok geçmiş olsun sabrın azmin hayata 4 elle sarılmanı içten tebrik ediyorum umarım bundan sonraki hayatını 4 4 lük mutlu ve sağlıklı yaşarsın

Bugünkü Menüm

Sabah

2 kuru kayısı

Ara

1 portakal+1 greyfurt suyu

Öğle

1,5 dilim uno tam buğday
2 küp helva
20 gr labne
4 dilim salam

Ara

4 tane çilek
2 köfte , 1 haşlanmış yumurta
1 domates, 1 salatalık

Akşam

2 köfte
1 porsiyon yoğurtlu semizotu salatası
2 çatal makarna

3 litre su

2 kupa tarçın çayı, 2 kupa form çayı, 1 kupa light süt

Spor : 1 saat masa tenisi, yarım saat yürüyüş

Banuşum sen demiştin sanırım etle yoğurt tüketmeyin diye, genel de yapmam ama semizotunun yanına ne yesem bilemedim..Sadece onu yesem gece midem kazınır diye korktum kısaca öyle denk geldi :26:

Kızlar bugün masa tenisinde baya terledim çünkü oynaya oynaya artık baya hızlı olmaya başladık harikaydı

Allahım cuma günü güzel rakamlar göreyim ne olur

inş canım daha ne grm lar vercez hepbirlikte. aslında ben takip edemedikce oyle hissediyorum sanırım. bugun biraz baktımda sana şaştım valla. kendi kendime dedim ya deryadaki hafızaya bak herkesin ismini biliyor. ama nazar degirdim sana benim ismi karıştırdın ama gercekten tbr ederim seni herkse cvp veriyorsun herkesle ilgileniyorsun. iyi bi arkadaşsın

menüm

sabah: işe geç kalınca yarım tb ekmeğine bi parça peynir koydum ağzıma sıkıştırdım

ara:3 tane naturel kayısı

öğle: ıspanak yemeği,yoğurt,2 mercimek köftesi

ara:5 erik

akşam:karışık ızgara,salata,ayran,1 dilim beyaz ekmek

3,5 litre su,2 bardak bitki çayı.

Eee o kadar dersen sapıtırım böyle
Zekiye diyeceğime süreyya demişim

Canım internet başındayım ya hep ve diyet yüzünden buradan çıkmıyorum ve her şeyi dikkatle okuyacak vaktim oluyor. Emin ol diğer arkadaşlarında böyle geniş vakti olsa net başında onlarda hep isimlerle hitap eder. Benim bir özelliğim ya da iyiliğim değil yani vakit meselesi

Bir de evet takip edemedkçe kopuyor insan yabancı hissediyor kendini o çok doğru..

eksik olma semacım cok sagol yahu bu arada ben nıye profılı duzenle kısmını bulamıyorum ıkı saattır?

kızlar bana müsade kalkıyım hazır cocuklar uyurken bıraz temizlik yapıyım canım sıkıldı otura otura cümleten hayırlı geceler

yatmadan bi ugrayayım dedim

burcucum inşallah korktugunuz şey olmaz canım Rabbim büyük doktorlar tedbir amaçlı herşeye böyle şüpheci yaklaşabiliyorlar kalbinizi ferah tutun tatlım

zum okuduklarıma önce inanamadım gerçekten müthiş bi tevekkül teslimiyet göstermişsin hayran kaldım sabrına Rabbim mükafatını mutlaka verecektir bu sabrının

hızlıca bir geçmiş yaptım...

zum allahım çektiğin sıkıntıların ödülünü karşılığını eşinle çocuklarınla geçireceğin güzel günlerde verir inşallahhh

burcum inşallah yeğeninde birşey yoktur sadece şüphelenmişler bak benim kızım daha 3 aylık kucağımdaydı ve bi doktor bana akciğer kanseri demişti ve ben hayatımın en kötü 1 haftasını yaşamıştım ve temiz çıktı allahım inşallah bir şeycik yoktur dualarımız yeğeninle...

birde menümü yazayım

08:00
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
5 zeytin
1 küçük domates

10:00
2 yk kuru üzüm
2 ceviz

11:00
1 küçük salatalık

12:30
gcenin 1 inde hazırladığım kabak kavurması 1 kabaktan
4 kaşık yoğurt
3 kaşık pilav

17:00
1 elma

18:00
1 ısırık simit
1 ısırık mısır ekmeği (acıktım dayanamadım görünce)

20:00
3 yk şehriye çorbası
1 yk sulu köfte
1 yk pilav
yoğurt ve
booool salata

2.5 litre su
1 bergamot aromalı yeşil çay
boooooool şekersiz çay

bugünü benim fikrim ii atlattım marketten mantar aldım yarın akşam da herhalde onu yerim en hafifinden çünküüüüüüüüüü yarın okulda anasınıfının kermesi var beni yarın zor bir gün bekliyor hade bakalım nolcak.........

bu arada okulda bir arkadaşımın annesi kanser tedavisi görüyor ve şu anda kemoterapi alıyor ilaçlardan dolayı tuvalet problemi yaşıyor ve dediki semizotu çok ii geliyormuş... heleki sulu yemeği

birdee spor salonundaki hoca spordan hemen sonra c vitamini alın diyor yağ yakımınnı hızlandırıyormuş portakal suyu için dedi.... ama yemekten sonra değil diye de uyardı
yani napılıomuş spordan sonra hooop 1 portakal suyu......

benden bu kadar herkese ii gecelerrr........

benzetmelerin süper pamuk kelimesi yanında diken kalır:))canım çekti keşke aynı yerde olsak misafirliğe gelirdim pamuktan daha yumuşak tavuğu yemek için:))

Amaaannn buur gel canim, sana ne pamuklar feda olur yeterki yakisiklini al gel
Diyetimi bozdurdugun icin sorarim ama sana sonra

kızlar göğüsle ilgili hiç cevap gelmedi demek ki sadece benim göğüsüm emzirmeden sonra deformasyona uğradı...göğüs egzersizine başlamam lazım...

Öhhhhhh sen birde benimkisini gör
Ben büyük gögüslerden nefret eden grupdandim.
75' takiyordum.
Hamile kaldigimi ilk gögüslerimin tas olmasindan ve resmen silikon yaptirmiscasina
güzel duruyordu, her gören resmen bayiliyordu insAllah en fazla bu kadar büyür diye cooook dua
ede ede agladigimi bilirim Rabbim'e. O denli nefret ederdim büyük gögüsden..
Ama anneminde öyleymis, 4 cocukdan sonra kadinin gögüsleri büyük ya
bende cocuklugumdan beri annem beni her sinirlendirdiginden icimden hatta sesli bir sekilde,
ama onun anlamayacagi ortamda : Concort ucagi derdim
Neeee edepsizmisim
Velhasilkelam, gögüslerim büyüdüde büyüdü 100 beden takiyordum Alyadua'm dogdukdan sonra...
Ne aglardim, ne...
Simdi hamd olsun Rabbim'e, zayifladikca 3 beden kücüldü ve suan 85 takiyorum.
Allah biliyor ya, durumum iyi olsa halen derim esime: Gögüslerimi kücülttürecem diye
Oda ASSSLLAAAA BEN BU HALINI SEVIYORUM der ama, eger daha da zayifladigimda halen büyük olursa gercekden de aklimda (aramizda)..
Ama benim gögüslerimde deforme oldu, cok üzülüyorum cook..
Yeterki kücülsünde, RAZIYIMDA RAZIYIMMMMMMM

Amaaaannn kuzum benim....
Allah'im egerki öyle birsey varsada sifasini nasip eylesin yavrunun..
Iyi düsünün, hersey iyi olucak.
Ki Allah esirgesin ama öyleysede Rabbim'e siginin canim,
Sakin isyan etmeyin, Rabbim sinar canim kullarini...
Allah isinizi rast getirsin canim benim....
Benimde dularim sizinle....

sagol banucum eksik olmayın inş. aslında yanlış anlasılmak ta ıstemem sankı duygu sömürüsü yaparmış gibi falan asla ve asla öyle bir nıyetım yok sadece kendımce bır mesaj vermek istedim.....

Canim Rabbim kalbinde, düsüncende ne varsa nasip eylesin sana.
Herseye ragmen, Sükretmeyi bilen insanlara inanilmaz saygim var..

Derya'mmm canimmmm, yalniz ben bugün sürdüm ama niye biraktigimi hatirliyorum:26:
Resmen donduruyor geceleri yatarken sürdügümde,
gündüz sürdüm bende, birazcik temizlikde, birazcikda sporda üstümde kaldi ama
esim gördü resmen titremeye basladim, bununda sebebi biberiye yagi:94:
Canim masa tenisi oynamaya giderken sür ardindan sar strecini hic degilse geldiginde cikartirtsin.
Illa 4-5 saat bekletipde iyice sinir etmez seni.

kızlar bana müsade kalkıyım hazır cocuklar uyurken bıraz temizlik yapıyım canım sıkıldı otura otura cümleten hayırlı geceler

Kalk bence spor yap, mekik cek bacim bosver temizligi
Kendim yapa yapa bunaldim ya, kim derse ki temizlikle ugrasiyorum
icim daraliyor halen

Himmmmmmm, bak bu spordan sonra alinmasi gereken C vitamini bilgisini acaaayyyipp tuttum:82::82:
Tesekkürler sekerim

Hayırlı geceler sevdacım

Gülçinim sabah evden çıkarken süreyim diyorum spordan dönene kadar 4-5 saat oluyor.
Dur bakayım yarın sabahtan süreyim baktım 4-5 saat rahatsız oluyorum ertesi gün dükkana götürürüm tuvalette paketlerim kendimi

Tabi sabah kuru kayısı yemeyi unutan kafam inşallah bunu hatırlar
Sabah uyanıyorum aklımda sürekli tekrarlıyorum kuru kayısı kuru kayısı kuru kayısı görseniz deli gibi unutmayayım diye. Çünkü saniyelik benim ki bir anda aklımdan çıkabiliyor

Bende de öyle, bende deeeeee:26::26::26::26::26:
O yüzden gece yatinca hemen cep telefonumun hatirlatma bölümüne
ne yapmam gerektiklerini yaziyorum, unutmuyorum.
Yoksa, deli divane asik gibiyim..
Wc'ye gidip, ne yapicakdim diyip sonra aradan zaman gectikden sonra heeee tuvaletimi yapicakdim diyip geri giden insanim
Ama strec yukari kayiyor canim, otur kalk, otur kalkdan sonra.
Ondan dolayi sana heeeep problem cikartir, yukari cikar durur

yaqmurlu bir istanbul sabahından herkese hayırlı sabahlar arkadaşlarr bugün sadece platesle yetinmek zorundayım yaqmuru çok seviyorum ama yürüyüşümü ve sporumu yapamayınca üzülüyorum..öqlen yine kursa yardıma gidicem servisin bizi aldıqı yere kadar yürüyorum 1km falan ama az geliyor zaten extra yürüyüşler spordan sayılmaz..neyse bugün böyle geçsin bakalım

canım öncelikle çok geçmiş olsun..göstermiş olduqun sabrın ve inancın karşılıqını almışsın Rabbimiz bana bir adım gelene ben on adım giderim diyor hep şükredip tevekkül etmişsin ve yaşadıqın olaylar çok ciddi şeyler..Rabbim güzel şeyler nasip etsin bundan sonra sana

herkese günaydın fıstıklarrrr hepimizin günü güzel geçsin inşallah

dün akşam yürüyüş parkurunda yürüdüm yürüyüş bandında 2 km zor yapan ben parkurda 4 km ye yakın yürüdüm dışarda yürümek gibisi yok spordan ziyade gerçekten insanın beyni rahatlıyor terapi gibi geliyor.eger akşam yagmur olmazsa yine yürümeye çalışacagım :81:

evet canım yürüyüş parkuru çok keyifli oluyor..geçen yaz 4 turu zor atarken şimdi 8 tur bile az geliyor.. birazda aletlerde çalışayım diye 8 turda bırakıyorum..hemde herkesle beraber spor yapmak dahada motive edici..bol oksijen birde hava güzelse müthiş bir atmosfer oluşuyor..100metre mesafemiz var yürüyüş parkuruyla aramızda..günün her saati çıkıp yürüyebiliyorum..havalar ısınıyor bolbol yürürüz artık

canım benimde evimin hemen arkası yürüyüş parkuru hemde okadar güzelki yeşillikler içinde.1 yıl oldu bu evime taşınalı toplasan 5 kere yürümemişimdir.çalışan kadın olunca bide ufak bi çocugun olunca eee benim gibi zamanı yönetme konusunda da beceriksiz olunca maalesef bu nimettenten yararlanamıyorsun.bu saatten sonra fırsatımı kendim bulacagım herşeye bi dur diyip atacagım kendimi parkura ama önce şu yagmurların bi geçmesi lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…