böhüüüüüüüü böhü
1 fincan tarçınlı sütümün yarısını ocak içti sütüm taştı temizliyim derken ses çıkardım kızım uyandı ağladı onu uyuttum yeniden kalan sütüm soğudu
herkese iyi geceler
Canım o kk'nın rütbe sistemi..Mesaj yazın arttıkça daha kıdemli bir çiçek oluyorsun kısaca :))
Ama onun profili düzenle kısmından değiştirip istediğin bir şeyleri yazabilirsin benim gibi
Süreyyacım sen yokken aramıza katılan çok arkadaş oldu,e kaçırılıyor tabi arada sen niye öyle hissediyorsun kendini bakayım
Menün de güzelmiş,bu hafta göreceğiz bakalım inşallah 500 gr artını tek seferde verirsin :81::81:
inş canım daha ne grm lar vercez hepbirlikte. aslında ben takip edemedikce oyle hissediyorum sanırım. bugun biraz baktımda sana şaştım valla. kendi kendime dedim ya deryadaki hafızaya bak herkesin ismini biliyor. ama nazar degirdim sanabenim ismi karıştırdın ama gercekten tbr ederim seni herkse cvp veriyorsun herkesle ilgileniyorsun. iyi bi arkadaşsın
zum yazdıklarını okudum birçok talihsizlik yaşamışsın çok geçmiş olsun sabrın azmin hayata 4 elle sarılmanı içten tebrik ediyorum umarım bundan sonraki hayatını 4 4 lük mutlu ve sağlıklı yaşarsın
eksik olma semacım cok sagol yahu bu arada ben nıye profılı duzenle kısmını bulamıyorum ıkı saattır?
Sevdacım bak yukarıda forum actions başlığı var oraya tıkla oradan profili düzenleye tıkla.
benzetmelerin süper pamuk kelimesi yanında diken kalır:))canım çekti keşke aynı yerde olsak misafirliğe gelirdim pamuktan daha yumuşak tavuğu yemek için:))
kızlar göğüsle ilgili hiç cevap gelmedi demek ki sadece benim göğüsüm emzirmeden sonra deformasyona uğradı...göğüs egzersizine başlamam lazım...
Selam Kizlar ..
Moralim Cok BozukkKafami Toparliyamiyorum Resmen ..
Yegenimi Hastaneye Okul Icin Test Cözdürmeye Gidecektik diye Yazmistim Ya Bu Sabah ,
Gittik Test Filan Cözmedi Bi Odaya Soktular 45.Dk Boyunca Kafasina Sapka Sekli Bir
Makina Bagladilar Beyin Degerlerini Ölctüler .. Yegenim Cok Hiperaktif Bir Cocuk
O 45.dk Boyunca Zor Zaptettik .. Sonra Yine Yaklasik 1.5 saat Daha Bekleme Salonunda Oturduk ..
Doktor Cagirdi Okuldaki Sorunlarini Anlattik , Benim Yegenim Gec Konusmaya Baslamisti Yani 3.5 Yasinda Filan Cümle Kurabildi Tam Olarak Onlari Anlattik Filan ,
Sonra Rutin Kontrol Etti Doktor .. Son Olarak Gözlerine Bakti Bi Aletle ..
Yaklasik 10.Dk Her Iki Göze Bakti .. Yegenimin Artik Cani Yanmaya Basladi Ve Agresiflesti
Sonra Tamam Yeter Bukadar Giydirin Cocugu Dedi .. Yengem Giydirirken Benim Almancam Daha Kuvettli Diye Doktor Bana Anlatmaya Basladi Durumu ..
Göz Kapakciklarinin Arkasindaki Damarin Beyine Basinci Cok Yüksek Olabilirmis
ve Acikcasi Beyin Tümörunden Süpheleniyormus Doktor
Kafamdan Asariya Kaynar Sular Indi, Resmen Dilim Tutuldu Tümör Cümlesini Duyunca ..
Göz Doktorundan Acil Transfer Saglamak Icin Randevu Alcak Doktor , Bide O Bakcakmis Göz Arkasi Kapakciga .. Eger O hersey Yolunda Derse Süphe Yanlis Olacakmis ..
Ama Eger Yolunda Degil Derse Acil Tekrar Bu Doktora Gelecekmisiz ..
Eve Nasil Geldik Bilmiyorum , Nutkumuz Tutuldu Resmen ..
benim yegenim daha 7. yasinda temmuzda 8.olacak ..
düsünüyoruzda arada hep basim agrio basim dönüyor diyordu ama cok yalan söylediginden
yengem pek ciddiye almiyordu .. kücük kiz kardesi oldugu icin cok kiskanclik ve yalan söylemeye baslamisti ..
Bide Benim Annemin Anneannesi Beyin Tümoründen Vefat Etmis Zamaninda ..
Off Allahimm Kafayi Yicem Resmen Yaa :85:
Biran Önce Su Göz Doktorundan Randevu Gelsede Aciga Kavussa $u Sonuc ..
Dua Edin Kizlaaar Noluuur ..Bisey Cikmasiiin Yegenimdee
sagol banucum eksik olmayın inş. aslında yanlış anlasılmak ta ıstemem sankı duygu sömürüsü yaparmış gibi falan asla ve asla öyle bir nıyetım yok sadece kendımce bır mesaj vermek istedim.....
kızlar bana müsade kalkıyım hazır cocuklar uyurken bıraz temizlik yapıyım canım sıkıldı otura otura cümleten hayırlı geceler
hızlıca bir geçmiş yaptım...
zum allahım çektiğin sıkıntıların ödülünü karşılığını eşinle çocuklarınla geçireceğin güzel günlerde verir inşallahhh
burcum inşallah yeğeninde birşey yoktur sadece şüphelenmişler bak benim kızım daha 3 aylık kucağımdaydı ve bi doktor bana akciğer kanseri demişti ve ben hayatımın en kötü 1 haftasını yaşamıştım ve temiz çıktı allahım inşallah bir şeycik yoktur dualarımız yeğeninle...
birde menümü yazayım
08:00
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
5 zeytin
1 küçük domates
10:00
2 yk kuru üzüm
2 ceviz
11:00
1 küçük salatalık
12:30
gcenin 1 inde hazırladığım kabak kavurması 1 kabaktan
4 kaşık yoğurt
3 kaşık pilav
17:00
1 elma
18:00
1 ısırık simit
1 ısırık mısır ekmeği (acıktım dayanamadım görünce)
20:00
3 yk şehriye çorbası
1 yk sulu köfte
1 yk pilav
yoğurt ve
booool salata
2.5 litre su
1 bergamot aromalı yeşil çay
boooooool şekersiz çay
bugünü benim fikrim ii atlattım marketten mantar aldım yarın akşam da herhalde onu yerim en hafifinden çünküüüüüüüüüü yarın okulda anasınıfının kermesi var beni yarın zor bir gün bekliyor hade bakalım nolcak.........
bu arada okulda bir arkadaşımın annesi kanser tedavisi görüyor ve şu anda kemoterapi alıyor ilaçlardan dolayı tuvalet problemi yaşıyor ve dediki semizotu çok ii geliyormuş... heleki sulu yemeği
birdee spor salonundaki hoca spordan hemen sonra c vitamini alın diyor yağ yakımınnı hızlandırıyormuş portakal suyu için dedi.... ama yemekten sonra değil diye de uyardı
yani napılıomuş spordan sonra hooop 1 portakal suyu......
benden bu kadar herkese ii gecelerrr........
kızlar bana müsade kalkıyım hazır cocuklar uyurken bıraz temizlik yapıyım canım sıkıldı otura otura cümleten hayırlı geceler
Derya'mmm canimmmm, yalniz ben bugün sürdüm ama niye biraktigimi hatirliyorum:26:
Resmen donduruyor geceleri yatarken sürdügümde,
gündüz sürdüm bende, birazcik temizlikde, birazcikda sporda üstümde kaldi ama
esim gördü resmen titremeye basladim, bununda sebebi biberiye yagi:94:
Canim masa tenisi oynamaya giderken sür ardindan sar strecini hic degilse geldiginde cikartirtsin.
Illa 4-5 saat bekletipde iyice sinir etmez seni.
Hayırlı geceler sevdacım
Gülçinim sabah evden çıkarken süreyim diyorum spordan dönene kadar 4-5 saat oluyor.
Dur bakayım yarın sabahtan süreyim baktım 4-5 saat rahatsız oluyorum ertesi gün dükkana götürürüm tuvalette paketlerim kendimi
Tabi sabah kuru kayısı yemeyi unutan kafam inşallah bunu hatırlar
Sabah uyanıyorum aklımda sürekli tekrarlıyorum kuru kayısı kuru kayısı kuru kayısı görseniz deli gibi unutmayayım diye. Çünkü saniyelik benim ki bir anda aklımdan çıkabiliyor
kızlar bu yazdıklarımı lütfen okuyun hepinize moral olur inş. ben dogdugumda annem felç kalmış ve ben biraz orda biraz burda kalmışım daha bebekken annem düzelmiş cok şükür anneme kavusmuşum:) 6 yaşında elimin küçük parmagının sinir damarları koptu ve bi nevi sakat kaldı. 7 yaşında trafik kazası geçirdim ayagım koptu bilekten ve öteki ayagımında dizi parçalandı. 4 defa ameliyat..:) sonra ayak baş parmagımı balta ortadan ayırdı:) 12 yasında yigenimi kurtarıyım diye sag kolumun büyük bir bölümü koptu:) hatırlayamadıgım bir cok sey daha yani demem şuki herşey bizim için iyi gunde bize kotu gunde bıze.. herseye ragmen yiyecek ekmegim varmış ki ölmedim cok şükür ve hiç bir sakatlıgım kalmadı. hep şükrettim halime hep şunu dedım allahım çok şükür bunada şükür ya daha fenası olsaydı???
herkese günaydın fıstıklarrrr hepimizin günü güzel geçsin inşallah
dün akşam yürüyüş parkurunda yürüdüm yürüyüş bandında 2 km zor yapan ben parkurda 4 km ye yakın yürüdüm dışarda yürümek gibisi yok spordan ziyade gerçekten insanın beyni rahatlıyor terapi gibi geliyor.eger akşam yagmur olmazsa yine yürümeye çalışacagım :81:
evet canım yürüyüş parkuru çok keyifli oluyor..geçen yaz 4 turu zor atarken şimdi 8 tur bile az geliyor.. birazda aletlerde çalışayım diye 8 turda bırakıyorum..hemde herkesle beraber spor yapmak dahada motive edici..bol oksijen birde hava güzelse müthiş bir atmosfer oluşuyor..100metre mesafemiz var yürüyüş parkuruyla aramızda..günün her saati çıkıp yürüyebiliyorum..havalar ısınıyor bolbol yürürüz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?