80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar dün çayımı şekerli içdim sizce bu diyetimi bozmuşmudur.canım çok sıkıldı buna moralim bozuk şimdi bir haftalık diyet boşamı gitti:çok üzgünüm:

selam kızlar dün çayımı şekerli içdim sizce bu diyetimi bozmuşmudur.canım çok sıkıldı buna moralim bozuk şimdi bir haftalık diyet boşamı gitti:çok üzgünüm:

sevilaycım bence çok dert etme kaldığın yerden devam et dün kaçırdım diye bugünde boşlama ben hep o hatayı yapıyorum dün yedim nasılsa bugünde yiyim sonra arkası geliyo herşey tepetaklak oluyo

bende karbonhidrat diyetini uygulamaya çalışıyorum sabah başladım diyet yöntemleri sayfasından aldım kafama yattı yadiklerinin karbonhidrat değeri gün içinde 50 yi geçmeyince haftada 2 3 kilo veriyomuşun bakalım sonucu bildiririm

uff arakdaşlar bu gün iki tane tofita yedim..sonra sinir oldum kendime...ama canım çok çekmişti.hem de yürüyüşe çıkamadım.ama akşam biraz egzersiz yapayyım diye düşünüyrum.bu arada kendime plates topu,plates cdsi ve plates çemberi spariş ettim.umarım etkili olur.ben kaçtım..mekik falan çekeyim

Bende plates topu alacağım canım :) Ne kadar etkili olduğunu zaten burada paylaşırım...
Tofita gibi ufak kaçamaklar yüzünden moralini bozmaya değmez cnm :)

iyi akşamlar kızlar,birbirimize destek olmadan olmuyor zaten,ufak kaçamaklar bizi yıldıramaz değilmi,yola devam pes etmek yok,benim dördüncü haftam bu haftada kilo veririm umarımkaydirigubbakcemile2,3 haftada 5 kilo verdim bakalım bu hafta ne olacak,bugün yediklerimi yazayım bende;
sabah 2 dilim light ekmek peynir ve domatesle yapılmış tost yanında bolca yeşillik(tere roka ve maydonoz) ve şekersiz çay,arada bir elma geç kahvaltı yaptığım için öğlen öğün yapmadım yeşil çay içtim bir fincan daha sonrada bir kase yoğurt yedim akşamda soğan ve sarmısaklı yeşil mercimek 2 dilim light ekmek ve bol yeşillik,sürekli ılık su içiyorum ayrıca,ve rejime başladığımdan beri tuz ve şeker hiç kullanmadım aynen devam,bugün spor yapmadım ama temizlik yaptım spor yapmış kadar oldum vallakaydirigubbakcemile3hepinize iyi akşamlar pes etmeyin kızlar cumaya az kaldıhihoyyyt

Destek zaten grupları kurmadaki en büyük amaç değil mi ?
Bizde birbirimize yardımcı olmalıyız
Bende bugün yediklerimi yazayım ;
Sabah mısır gevreği (çikolatalı)
Öğle (Diyet mısır patlakları)
Öğleden sonra - ekmek arası döner (küçüktü) ve domates çorbası
ufak bir çikolata kaçamağı
ve en son 2 kepçe pilav yedim :) Sanırım bugünkü karbonhidrat mönümde hala yer var :)

selamlaarr...ben geldim..bugün sabah kalktım eşim evdeydi.oğlumuzuda alıp gezmeye çıktık.kahvaltı yapmadım.dışarıda ızgara tavuk yedim 1 porsiyon,yarım bardak kola içtim.ve 1 saat yürüdük. ordan gelince oğlum uyudu ve eşimle kitap fuarına gittik.2,5 saat kadar yürüdüm.1 saati tempoluydu tabii. eve gelince çok az yağlı yoğurtlu makarna yedim.artık biraz meyveyle günü kapatırım.ama şu anda fecii açımkafamçokkarıştı

arkadaşlar fotoğraf koyma işine kimse yorum yapmamış.havada kalmış söylediklerimsositososito yada o kadar farkeden kilo kaybı olmadı sanırım kimsede gerçi bendede 10 kilo gitti ama fark yok gibi geliyor.becerebilirsem fotomu koyayım. yorumları beklerimkaydirigubbakcemile5

Merhabalar bu yarışta bende varım şuan 85.3 geldim hedefim 68 olmak inşallah.haydi hepimize hayırlı olsun .

yumukum sen ne güzel vermişsin 3 haftada 5 kiloyu hergün spor yaptın mı extra birşeyler yapiyomusun anlatır mısın biraz ben 1 hafta dikkat ediyorum 1 hafta kaçırıyorum bir türlü istikrarı sağlayamadım tebrik ediyorum seni arkadaşım

evet arkadaşlar.işte ben.. solda 90.5 sağda bugün çekindim ve 79.8. doğru düzgün çekemedim oğlumdan dolayı aceleyle ancak bu kadar oldu. hedefim bu ay sonuna kadar 74.inşallah o zamanda eklerim.kaydirigubbakcemile2

canım cok güzel bende resmimi koymak isterim yalnız o kadar kilo vermedim verince bende koyacam resmimi:teytey:

Off kızlar ya dayanamadım biraz çikolata yedim... Tam anlamıyla yarın diyete başlayacağım fakat çok üzülüyorum bu kadar iradesiz olduğum için!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…