80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin canim aramizda umarim sende bol kilo verenler kervanina katilirsin! zaten vermeye baslamissin sadece devamini getirmek kalmis

bu arada bende okuyorum vede evliyim ama insan istedimi aslinda herseye firsat bulabiliyor, geri hersey bahane

hepimize kolay gelsin

günaydınnnnnn

77.4
son zamanların en ii rakamı

cok sevindim adina

hosbuldum hemsooom

Yarım saattir listeyle uğraşıyordum tam son sayfaya geldim, hepsi bitti ve excel dosyasını kaydedecektim ki makşna mavi ekran verdi :84::84::84::84::84::84::84:
Şimdi tekrar baştan

cok kötü olmus zaten birsey olmaz olmaz böyle zamanda basa gelir

hosgeldin sende aramiza bende senin gibi yapiyordum güzel sonuclar aldim ama bir kac gündür misafir su bu düzen bozuldu... umuumuz yarina

merhaba arkadaslar öncelikle menümü yazayım;

uyanınca ; sirkeli su,bolca su

kahvaltıeynirli domatesli 2 dilim uno denge ekmekle sandvic,yeşilçay,acı süs biberi

öğle:1 yumurta,1 havuc sote,2 kaşık yogurt,acı süs biberi

akşam:domates püresiyle pişmiş 2 parca biftek,3 tatlı kaşığı yoğurt,acı süs biberi

ara:1 bardak light süt(yarım çay kaşıgı kakao,yarım çay kaşığı tarcın,yarım çay kaşığı bal ekledim)

arkadaslar gözüm döndü resmen 25 gündür yemediğim ne varsa yiyesim var.pizza,kıymalı börek,tiramisu,muhallebi,dondurma,cikolata,tutku bisküvi,makarna,bulgur pilavı,cips aaaaaa cıldırıcam :84: :84: :84:

hayır yememeliyim biliyorum.geri dönüşü yok bu diyetin.sonuna kadar Allah izin verdiği sürece devam etmeliyim.tatlı istegi yüzünden başım agrıyor resmen ya tarcınlı kakaolu süt ictim fayda vermedi.75e bir insem cok istediğim şeyleri yicem bir gün ama daha düşemedim bir türlü!

ya ben aslında 4-5 gündür protein agırlıklı besleniyorum.sürekli et tavuk balık yumurta. cok sevmeme rağmen bıktım yani o derece. böyle pırasa,enginar,fasulye felan özledim. az önce gittim meyve felan aldım kendime.meyveyle ara öğün yapmaya karar verdim.çikolataların,cipslerin arasından hışımla gectim.yinede iradem güçlenmiş yani.

az karbonhidrat bol protein baş ağrısı yapar mı? siz çok tecrübelisiniz bilirsiniz mutlaka.bana bir akıl,teselli verin ne olur,bi gaza getirin beni.:18: :18:

Excel yarısından fazlasını kurtardı verinin çok uğraşmadım
Ve yanlış hatırlamıyorsam buraya geldiğimden beri ilk defa listenin sonundayım, berbat hissediyorum
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle arkadaşlar

Beyzacım az karbon değil ama bol protein tabi ki yapar...Katı karbon diyetlerini denemiş birisi olarak söylüyorum bunu..Günü 7-8 puanla kapattığım günler oldu..Ve her birinde de çok kötü bir baş ağrısı ve baş dönmesi çektim..Sonuçları için katlandım ama şimdi öldürsen yapamam herhalde :44:
Çok da sağlıklı değil aslında...Eğer sen de baş ağrısı çektiysen demek ki aşırı yapıyorsun..İnan hiç gerek yok ki sen başlardasın, yap güzelce sebze yemeğini, meyvanı al sporla da desteklersen zaten gider..Benim gibi tavuktan, yumurtadan iğrendirme kendini şimdiden

İnan kokusundan iğrenecek noktaya geldim şu an hiç gerek yok..
Tatlı krizleri için tarçın çayını tavsiye ederim tarifi aşağıda..Normalde de tatlıyı çok seven biri olduğum için en kötü günlerimde çoook yardımı olmuştur bu çayın..Yok eğer zamanım yok dersen doğadanın tarçın- karanfil çayını önerdi biri bana alacağım ama bulamadım onu deneyebiliriz..
Zaten normal düzene geçip meyveni sebzeni yediğinde bu kadar dönmeyecek gözün..Katı karbon diyeti mucize gibi bir şey ama cidden çok tehlikeli, bir gözü dönerse insanın verdiğinin 2-3 katını alacak noktaya gelebilir
Bence 3 günlük kürler halinde yapılmalı, ötesi diyetten soğutur insanı..

Tarçın çayı tarifi ;

Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil

Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.

deryammmm
öncelikle ellerine ssaglık cnm çok güsel bir liste olmuşşş
aglayan suratada da bayıldım en sondakii

karbon diyeti içinde söyledikleirne katılıyorum çok zor yahu
bende en son 6 gün yapmıştım ve ondan beri yapamıyorummm
yumurta ve tavuguda yeni yeni yemeye başladımm..
en iyisi 3 günlük kürler halinde yapılmalı
salı-çarşamba ve perşembe günleri meselaa ltartı içinde süper olarrr

hatta benim şu hastane işleirmiz olmasa yapıcaktım bu haftaa
yapsamda hastanedee ister istemez dikkat edemiycem 2 katı almayım diye
sonraya kaldııı

kızlarrrrrrrrrrrr ehliyet almaya karar verdimmmm
hep aklımdaydı ama en kısa zamnda gidip yazılcamm vee kursa gitmiycem evde çalışıcam umarım çakmamm
sınavdaa

cuma günü kesin karar verdim almaya araba kapının önünde bende evde sıkıla sıkıla oturyorum dedimm

ama bi sorun varki nasıll direksyon dersi vercek özgür bana çocukları ne yapcaz:26::26::26::26::26:

kursta verdiklerii sınavı geçmek için yeterli olurmu acaba?

deryacım eline sağlık cnm her hafta zaman harcıyorsun emek veriyorsun

nilgünn ıslak kek şahaneee oldu. ölçüleri tam tutuyor misafirlerim bayıldı bayıldı. kociş bugün mutfağa gidiyor geliyor kek tırtıklıyor:))

banu yediğin bir galeta içinmi bu kadar üzülüyorsun cnm ya. 4 mile yürümüşsün, ip atlamışsın, twist yapmışsın olcak o kadar

menümü yazayım
sabah: domates-salatalık-biber, 1kk peynir ekmek yok.
öğlen saat 3 gibi : 7-8 yaprak sarma ,yarım gül böreği

misafirlerin yanında yemediğimde diyet konuşuluyor, şöyle yap, yememezlik yapma bilmem ne herkez çok şey biliyor ve ben buna sinir oluyorum o yüzden yedim.
ama akşam yemek yemedim bol bol su içiyorum kalori hesabı diyetler gibi yani dengelediğimi düşünüyorum.
akşamda 2 mile yaptım ayak bileğim çok ağrıyor yoksa 3 mile yapıcaktım.

bu arada sevdacım önerdiğin hareketi yapıyorum cnm bugünde 2şer set halinde 10'ar kez yaptım inşallah faydasını görürüm iç bacaklarım çok yumuşadı(

tekrar selam herkese..
ben sabah yumurta bir dilim ekmek domates ve salatalık ile bir dilim peynir ve 3-4 adet zeytin yedim
2 saat sonra diyet bisküvi yedim
öğlen kaşarlı tost ve çay
sonra 1 avuç kadar fındık
akşam da 3-4 tane yaprak sarma yedim

çok biçimsiz bir liste farkındayım ama tüm gün yolda olan biri için anack bu kadar olabildi...evde bişy olmayaınca annemim verdiği sarmaları abartmadan yedim..
bi de bu en alttaki kilo çizelgenizi nasıl ekliyorsunuz?
yaptım ama ekleyemedim..

iyiakşamlar kızlar...
pazar gününe layık kaçamaklı menüm

kahvaltı
1 bardak su
yarım dürüm
1 porsiyon şakşuka
1 bardak süt

öqlen
3 günkurusu
6 fındık
bitki çayı

akşam
şehirye çorbası
karışık balık ızgara
3.5 dilim ıslak kek
2 çikolata

3 litre su..

hafya içi toparlarım :82:

çok sağol canım yarın hemen zencefil ve karanfil alayım.tarcın zaten cok kullanıyorum tozunuda kabuk olanını da.tatlı birşey yemeden duramayan ben tarcınlı sütle dayandım 25 gündür. bu çayın ödem söktürücü özelliği de varmı peki?

evet biraz fazla protein aldım demekki. 4-5 gün oldu 2 kilo verdim.ben eski düzenimdeykende yaklaşık böyle veriyordum zaten.belki vücut şaşırtmaca açısından iyi olur.yarın tekrar eski düzenime dönücem.aralarda meyve yiyip ögle ve akşam çorba sebze protein olarak düzenlerim.

yazmayı unutmuşum sabah 2 mile akşam 2 mile leslie ile yürüdüm.Allah razı olsun sizden benim gibi yürüyüşten başka spor yaparken sıkılan bir bünye için ilaç gibi geldi o leslie.hepinize teşekkürler

ya aslında öğrencilikte diyet yapmak cok zor.hadi kahvaltı kolay oluyor.okula yemek götüremiyorum.okulda yemek cıkıyor cünkü.ama aksam işim çok zor oluyor.evin tek kilo problemi olan üyesi benim.bana uygun yemek yapta diyemiyorsun.mesela bilen bilir öğrencilikte iki yemekten biri makarna-pilav-bulgur-hazır mantı-börektir. kendime ayrı ton balıgı,tavuk et felan alıyorum ee evdekilere ayıp oluyor.valla ne yapacagımı şaşırdım.ama diyete devam baska yolu yok yani.

yarın okulda corba-etli nohut-pilav-komposto var.yaklaşık kalorisi 1200müş
ben sadece corba ve nohutu yesem olur muki acaba? nohut cok karbonhidrat kalori iceriyor mu?

arkadasım cizelgene baktımda maşallah cok güzel kilo vermişsin.tebrik ederim.pazar günü kaçamakları olur o kadar kendinde demişsin hafta ici toparlarım diye.inşallah geri kalan son iki kilonuda sağlıkla verirsin.

bu arada ıslak kek yemeni kıskandım :84:

deryacım ben neden listede yokum sonuçta 2 kilo verdim beni listeye neden almadın sorabilirmiyim

listeye girmek için yapmam gereken bişey mi var benim bilmediğim

ya arkadaslar mercimek tarhana corbası felan çok mu kalorili ve korbanhidratlı:26:
nohut bezelye flean ne alemdeki aceba

klavyene saglik canim yine öyle güzel yapmissinki listeyi rengarenk ve o suratlar harika :)

deryacım ben neden listede yokum sonuçta 2 kilo verdim beni listeye neden almadın sorabilirmiyim

verdigin kilonun liste icin önemi yok

iki hafta üst üste kilo bildirimi yapip topicde bulunmalisin, sonra listeye alinacaksin canim

O ağlayan surat ben oluyorum işte
Yok anacım ben karbon filan yapamam artık, normal diyetime dönsem şükredeceğim

Canım çayın ödem söktürücü özelliği hakkında hiçbir bilgim yok kızlar biliyordur belki :26:
Tabi çorba-nohut yiyebilirsin pilavsız..Bakliyat ürünlerinin kalorisi ve karbonu boldur ama başka şansın yoksa ekmeksiz yersin ne yapacaksın..Pilavla ya da ekmekle yemediğin sürece çok da sorun olmaz, akşamına dengelersin proteinle

Merhaba, ben eskisi gibi buralarda takılamadığım için kimin iki haftası doldu bilmiyorum..Verilen kilo önemli değil, listeye girmek için 2 hafta düzenli kilo bildirimi ve menü paylaşımı istiyoruz, 2 hafta sonun da listeye girebiliyorsun

canım bence bu kadar kasma en başında böyle yaparsan inan sonu gelmez bende geçenlerde karbon diyeti yaptım tam 1 hafta ama dediğin gibi baş ağrısı olmuştu ...
arada bir kendini küçük kaçamaklarla ödüllendir yoksa inan çekilmiyor kendini diyet yapıyormuş gibi değilde sağlıklı besleniyormuş olarak düşünnn...
bak benim diyetisyenimden incilerr... basa basa her hafta söylerdii
kendini aç bırakma
canın birşey istediğinde onu mutlaka ye ama dozunda..
booool su
sporu abartma
süt yoğurt mutlaka olsun
peyniri bir gün yumurtayı bir gün ye
karbonhidrat mutlaka olmalı yoksa unutkanlık başlarrr
bu ve bunun gibi cümleler sürekli söylerdiiiii
o yüzden az ye öz yee
ben ilk gittiğimde dedimki bikaç gün sonra günüm var dedim eee ne güzel bak hepsinden yiyeceksin dedi birer çatal akşama dengelersin sen dediii.
yani bu iş kafada bitiyor ki beni çok sevmişti bana hep sen diyetle barışıksın hiç sıkılmıyorsun derdiii

deryacım ellerine sağlık yine muhteşem bir listeee..
artıydım ama inşallah bu hafta eksilerde olurummm
canım hoşgeldin sanırım öğrencisinn ne güzel şimdiden aklın başına gelmiş ahhhh o öğrenciyken ki gece yemeleri çikolatalarr makarnalar dışarda yemelerrr
zaten ne olduysa bende öğrenciyken oldu...
bu arada ben ayşee...
annelerin sarmaları da başka bi güzel olur hele o turşuyla sarma gece gece ne yenirrrrdii yaaa eski günlerime döndümmmm....

ayyy bir öğrenci dahaaa bilmezmiyim o sofralarıııı..
mutlaka bir yemek salata ve pilav makarna ve türleriiii
kalabalık sofralarrr
bakliyatlarda karbon bol canım bu arada....
aslında bi saklama kabında az bişiler götürsen bi kenarda yesen olmazmıı

bu arada öğrencilerimiz hangi şehirdeeee....

bugünkü menümmmmmmm

sabah 11

1 dilim tam buğday ekmeğii
3-4 çatal yumurta
2-3 çatal peynir
yarım domates
1 közlenmiş biber
1 tk bal
roka-dereotu
1 ceviz

ara
üzüm
2 kaşık yoğurt

öğle 4
4 köfte
3-4 yk salata
1 yk pilav:26::26:

ara
üzüm

akşam 8
4 kaşık taze fasülye
3 kaşık yoğurt
2-3 börülce haşlaması

ara
kavun

4 litre su
1 kayısılı form çayı
1 yeşilçay

90 dakika spor ( 73 dakika leslie(5 mil + 500 adım)+ 17 dakika twist+pilates)

***tek sevmediğim bugün aralarda hep şekerli meyveler yedim akşamüstü bi arkadaşa çay içmeye gittik o üzüm koydu akşamda kızım kavun istedi 3-4 çatal ondan yedim**

selam arkadaşlar

listemi bildirim geçmişi okuyayımmm

kahvaltı

2 dilim kepek kemeğine peyaz peynir ile tost
1 yumurta
1 yeşil çay

bunların öncesinde elma sirkeli su içtimmm

ara 1 dilim kavun

öglen

5 kaşık nesfit
1 bardak süt
5-6 siyak kuru üzüm

ara
1 incir
1 erik

bir cimdik kek 1 ısırık N**** (Siyahi)(misafirim geldi valla kendimi zor tuttum dalacaktım keke filan)

akşam
1 yumurtadan melemen
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

ara

8-10 sşyak üzüm
1 ısırık kavun
1 ısırık muz

:92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…