kizlarr:)) ben de aslinda araniza katilmak istiyorum fakat benim sizin gibi öyle cok zamanim olmuyor.. derslerden vakit bulamiyorum internette girmeye.
ama arada okuyorum yazdiklarinizii :) cok basarilisiniz, masallah!!
ben yurt disinda yasiyorum ve 20 yasindayim. Allah izin verirse ocak ayinda Tip okuyacam. Temmuzun 6sinda basladim saglikli yasamima ve su an 6.3 kg vermis durumdayim. Anladigim kadariyla cuma günleri tartiliyorsunuz ve listeye herkesin kilosunu geciriyorsunuz? Acaba diyorum ben de araniza katilip vakit buldugumda birseyler yazsam olur mu? Kabul eder misiniz? =P
Her gün ne yedigimi yazamam cünkü her yedigim lokmayi kafama takmak istemiyorum ve yurtdisinda yasadigim icin buradaki yemekler biraz farkli oluyor:) Ne yedigimi aciklamak zor olur.. ben önceleri hep not alirdim ne yedigimi ama o bende bir ayri stres yaratiyor. onun icin artik yazmiyorum. Ama belki baslarim ilerde.
Her neyse..Temmuzun 6sinda, yani 81 gün önce, 89 kilo civarindaydim simdi ise 82.7 kiloyum:)) boyum 1.68. cok vermis olmassamda ben gayet memnunum:) ama bugün nedense kendimi cok sisko hissetdim..ama üzülmek yok.. yola devam!!=) demii arkadaslar
Bir arkadasim beni haziranda 89 kilo iken gördü (ve beni en son gördügünde 85-86 kilo civariydim) ve ne kadar güzellesmissin dedi, insan 20lere yaklasinca biraz degisiyor güzelligi geri geliyor dedi ama ben kendimi cok sisko hisediyorum. Ne de olsa 3-4 kilo almistim. Ama Gecenlerde yeniden görüstük ve bana söyle dedi.. vayy, her görüstügümuzde bir ayri güzellesmis oluyorsunbilmem artik kilo verisim fark ediliyor mu:) ama sevindirici
ben kendi kendime biraz cene caldim, umarim rahatsiz olmamisinizdir hihi
günaydınnnnnn
77.4
son zamanların en ii rakamı
gülaycım kıznın yeni yaşı hayırlı olsun. sağlıklı mutlu nice yaşlara...
seyhan hoşgeldin hemşom
leila hoşgeldin aramıza
banucum ben calgonit hepsi birarada tablet kullanıyorum. memnunum. önceden toz deterjan ve parlatıcı kullandım sadece o da iyiydi. tuz kullanmadım. kayınvaldeme kuruluma gelen kişi ankaranın suyu çok kireçli değil. kullanırsan bardakların falan çizilir demiş
Yarım saattir listeyle uğraşıyordum tam son sayfaya geldim, hepsi bitti ve excel dosyasını kaydedecektim ki makşna mavi ekran verdi :84::84::84::84::84::84::84:
Şimdi tekrar baştan
Merhabaaa
85 kilo ile basladim bugün 4. günüm 83 e indim.
düzenli kahvaltı yapıyorum, az da olsa egzersiz yapıyorum, 2 ana öğün yiyorum aksam 6 dan sonra bişey yememeye dikkat ediyorum gün içersinde metabolizmanın çalışması açısından sürekli bişeyler içiyorum (özellikle yeşil çay hergün) meyve, yoğurt fln yiyorum ayrıca sabah kalkınca ılık ballı su içiyorum çok iyi geliyorr devamı gelmesi dileğiyle herkese başarılar diliyorumm..
merhaba arkadaslar öncelikle menümü yazayım;
uyanınca ; sirkeli su,bolca su
kahvaltıeynirli domatesli 2 dilim uno denge ekmekle sandvic,yeşilçay,acı süs biberi
öğle:1 yumurta,1 havuc sote,2 kaşık yogurt,acı süs biberi
akşam:domates püresiyle pişmiş 2 parca biftek,3 tatlı kaşığı yoğurt,acı süs biberi
ara:1 bardak light süt(yarım çay kaşıgı kakao,yarım çay kaşığı tarcın,yarım çay kaşığı bal ekledim)
arkadaslar gözüm döndü resmen 25 gündür yemediğim ne varsa yiyesim var.pizza,kıymalı börek,tiramisu,muhallebi,dondurma,cikolata,tutku bisküvi,makarna,bulgur pilavı,cips aaaaaa cıldırıcam:84: :84: :84:
hayır yememeliyim biliyorum.geri dönüşü yok bu diyetin.sonuna kadar Allah izin verdiği sürece devam etmeliyim.tatlı istegi yüzünden başım agrıyor resmen ya tarcınlı kakaolu süt ictim fayda vermedi.75e bir insem cok istediğim şeyleri yicem bir gün ama daha düşemedim bir türlü!
ya ben aslında 4-5 gündür protein agırlıklı besleniyorum.sürekli et tavuk balık yumurta. cok sevmeme rağmen bıktım yani o derece. böyle pırasa,enginar,fasulye felan özledim. az önce gittim meyve felan aldım kendime.meyveyle ara öğün yapmaya karar verdim.çikolataların,cipslerin arasından hışımla gectim.yinede iradem güçlenmiş yani.
az karbonhidrat bol protein baş ağrısı yapar mı? siz çok tecrübelisiniz bilirsiniz mutlaka.bana bir akıl,teselli verin ne olur,bi gaza getirin beni.:18: :18:
Beyzacım az karbon değil ama bol protein tabi ki yapar...Katı karbon diyetlerini denemiş birisi olarak söylüyorum bunu..Günü 7-8 puanla kapattığım günler oldu..Ve her birinde de çok kötü bir baş ağrısı ve baş dönmesi çektim..Sonuçları için katlandım ama şimdi öldürsen yapamam herhalde :44:
Çok da sağlıklı değil aslında...Eğer sen de baş ağrısı çektiysen demek ki aşırı yapıyorsun..İnan hiç gerek yok ki sen başlardasın, yap güzelce sebze yemeğini, meyvanı al sporla da desteklersen zaten gider..Benim gibi tavuktan, yumurtadan iğrendirme kendini şimdiden
İnan kokusundan iğrenecek noktaya geldim şu an hiç gerek yok..
Tatlı krizleri için tarçın çayını tavsiye ederim tarifi aşağıda..Normalde de tatlıyı çok seven biri olduğum için en kötü günlerimde çoook yardımı olmuştur bu çayın..Yok eğer zamanım yok dersen doğadanın tarçın- karanfil çayını önerdi biri bana alacağım ama bulamadım onu deneyebiliriz..
Zaten normal düzene geçip meyveni sebzeni yediğinde bu kadar dönmeyecek gözün..Katı karbon diyeti mucize gibi bir şey ama cidden çok tehlikeli, bir gözü dönerse insanın verdiğinin 2-3 katını alacak noktaya gelebilir
Bence 3 günlük kürler halinde yapılmalı, ötesi diyetten soğutur insanı..
Tarçın çayı tarifi ;
Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil
Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.
Beyzacım az karbon değil ama bol protein tabi ki yapar...Katı karbon diyetlerini denemiş birisi olarak söylüyorum bunu..Günü 7-8 puanla kapattığım günler oldu..Ve her birinde de çok kötü bir baş ağrısı ve baş dönmesi çektim..Sonuçları için katlandım ama şimdi öldürsen yapamam herhalde :44:
Çok da sağlıklı değil aslında...Eğer sen de baş ağrısı çektiysen demek ki aşırı yapıyorsun..İnan hiç gerek yok ki sen başlardasın, yap güzelce sebze yemeğini, meyvanı al sporla da desteklersen zaten gider..Benim gibi tavuktan, yumurtadan iğrendirme kendini şimdiden
İnan kokusundan iğrenecek noktaya geldim şu an hiç gerek yok..
Tatlı krizleri için tarçın çayını tavsiye ederim tarifi aşağıda..Normalde de tatlıyı çok seven biri olduğum için en kötü günlerimde çoook yardımı olmuştur bu çayın..Yok eğer zamanım yok dersen doğadanın tarçın- karanfil çayını önerdi biri bana alacağım ama bulamadım onu deneyebiliriz..
Zaten normal düzene geçip meyveni sebzeni yediğinde bu kadar dönmeyecek gözün..Katı karbon diyeti mucize gibi bir şey ama cidden çok tehlikeli, bir gözü dönerse insanın verdiğinin 2-3 katını alacak noktaya gelebilir
Bence 3 günlük kürler halinde yapılmalı, ötesi diyetten soğutur insanı..
Tarçın çayı tarifi ;
Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil
Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.
iyiakşamlar kızlar...
pazar gününe layık kaçamaklı menüm
kahvaltı
1 bardak su
yarım dürüm
1 porsiyon şakşuka
1 bardak süt
öqlen
3 günkurusu
6 fındık
bitki çayı
akşam
şehirye çorbası
karışık balık ızgara
3.5 dilim ıslak kek
2 çikolata
3 litre su..
hafya içi toparlarım :82:
Excel yarısından fazlasını kurtardı verinin çok uğraşmadım
Ve yanlış hatırlamıyorsam buraya geldiğimden beri ilk defa listenin sonundayım, berbat hissediyorum
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle arkadaşlar
deryacım ben neden listede yokum sonuçta 2 kilo verdim beni listeye neden almadın sorabilirmiyim
listeye girmek için yapmam gereken bişey mi var benim bilmediğim
deryammmm
öncelikle ellerine ssaglık cnm çok güsel bir liste olmuşşş
aglayan suratada da bayıldım en sondakii
karbon diyeti içinde söyledikleirne katılıyorum çok zor yahu
bende en son 6 gün yapmıştım ve ondan beri yapamıyorummm
yumurta ve tavuguda yeni yeni yemeye başladımm..
en iyisi 3 günlük kürler halinde yapılmalı
salı-çarşamba ve perşembe günleri meselaaltartı içinde süper olarrr
çok sağol canım yarın hemen zencefil ve karanfil alayım.tarcın zaten cok kullanıyorum tozunuda kabuk olanını da.tatlı birşey yemeden duramayan ben tarcınlı sütle dayandım 25 gündür. bu çayın ödem söktürücü özelliği de varmı peki?
evet biraz fazla protein aldım demekki. 4-5 gün oldu 2 kilo verdim.ben eski düzenimdeykende yaklaşık böyle veriyordum zaten.belki vücut şaşırtmaca açısından iyi olur.yarın tekrar eski düzenime dönücem.aralarda meyve yiyip ögle ve akşam çorba sebze protein olarak düzenlerim.
yazmayı unutmuşum sabah 2 mile akşam 2 mile leslie ile yürüdüm.Allah razı olsun sizden benim gibi yürüyüşten başka spor yaparken sıkılan bir bünye için ilaç gibi geldi o leslie.hepinize teşekkürler
ya aslında öğrencilikte diyet yapmak cok zor.hadi kahvaltı kolay oluyor.okula yemek götüremiyorum.okulda yemek cıkıyor cünkü.ama aksam işim çok zor oluyor.evin tek kilo problemi olan üyesi benim.bana uygun yemek yapta diyemiyorsun.mesela bilen bilir öğrencilikte iki yemekten biri makarna-pilav-bulgur-hazır mantı-börektir. kendime ayrı ton balıgı,tavuk et felan alıyorum ee evdekilere ayıp oluyor.valla ne yapacagımı şaşırdım.ama diyete devam baska yolu yok yani.
yarın okulda corba-etli nohut-pilav-komposto var.yaklaşık kalorisi 1200müş
ben sadece corba ve nohutu yesem olur muki acaba? nohut cok karbonhidrat kalori iceriyor mu?
deryacım ben neden listede yokum sonuçta 2 kilo verdim beni listeye neden almadın sorabilirmiyim
listeye girmek için yapmam gereken bişey mi var benim bilmediğim
Canım çayın ödem söktürücü özelliği hakkında hiçbir bilgim yok kızlar biliyordur belki :26: Tabi çorba-nohut yiyebilirsin pilavsız..Bakliyat ürünlerinin kalorisi ve karbonu boldur ama başka şansın yoksa ekmeksiz yersin ne yapacaksın..Pilavla ya da ekmekle yemediğin sürece çok da sorun olmaz .!.:hadi ya cok mu yüksek karbon ve kalorisi ya sade corba yesem doymam ki:26:
okulun yemeği ucuz olmasa gider cafede salata yerim.ama ne yapayım çok ucuz.4 ceşit tabldot yemek 1tl
artık dedigin gibi yaparım corba ve nohut yerim.sabah sadece 1 dilim kepek ekmek,akşam da protein yerim.okuldan da eve yürüdüm mü tamamdır herhalde
canım bence bu kadar kasma en başında böyle yaparsan inan sonu gelmez bende geçenlerde karbon diyeti yaptım tam 1 hafta ama dediğin gibi baş ağrısı olmuştu ...merhaba arkadaslar öncelikle menümü yazayım;
uyanınca ; sirkeli su,bolca su
kahvaltıeynirli domatesli 2 dilim uno denge ekmekle sandvic,yeşilçay,acı süs biberi
öğle:1 yumurta,1 havuc sote,2 kaşık yogurt,acı süs biberi
akşam:domates püresiyle pişmiş 2 parca biftek,3 tatlı kaşığı yoğurt,acı süs biberi
ara:1 bardak light süt(yarım çay kaşıgı kakao,yarım çay kaşığı tarcın,yarım çay kaşığı bal ekledim)
arkadaslar gözüm döndü resmen 25 gündür yemediğim ne varsa yiyesim var.pizza,kıymalı börek,tiramisu,muhallebi,dondurma,cikolata,tutku bisküvi,makarna,bulgur pilavı,cips aaaaaa cıldırıcam:84: :84: :84:
hayır yememeliyim biliyorum.geri dönüşü yok bu diyetin.sonuna kadar Allah izin verdiği sürece devam etmeliyim.tatlı istegi yüzünden başım agrıyor resmen ya tarcınlı kakaolu süt ictim fayda vermedi.75e bir insem cok istediğim şeyleri yicem bir gün ama daha düşemedim bir türlü!
ya ben aslında 4-5 gündür protein agırlıklı besleniyorum.sürekli et tavuk balık yumurta. cok sevmeme rağmen bıktım yani o derece. böyle pırasa,enginar,fasulye felan özledim. az önce gittim meyve felan aldım kendime.meyveyle ara öğün yapmaya karar verdim.çikolataların,cipslerin arasından hışımla gectim.yinede iradem güçlenmiş yani.
az karbonhidrat bol protein baş ağrısı yapar mı? siz çok tecrübelisiniz bilirsiniz mutlaka.bana bir akıl,teselli verin ne olur,bi gaza getirin beni.:18: :18:
deryacım ellerine sağlık yine muhteşem bir listeee..Excel yarısından fazlasını kurtardı verinin çok uğraşmadım
Ve yanlış hatırlamıyorsam buraya geldiğimden beri ilk defa listenin sonundayım, berbat hissediyorum
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle arkadaşlar
canım hoşgeldin sanırım öğrencisinn ne güzel şimdiden aklın başına gelmiş ahhhh o öğrenciyken ki gece yemeleri çikolatalarr makarnalar dışarda yemelerrrtekrar selam herkese..
ben sabah yumurta bir dilim ekmek domates ve salatalık ile bir dilim peynir ve 3-4 adet zeytin yedim
2 saat sonra diyet bisküvi yedim
öğlen kaşarlı tost ve çay
sonra 1 avuç kadar fındık
akşam da 3-4 tane yaprak sarma yedim
çok biçimsiz bir liste farkındayım ama tüm gün yolda olan biri için anack bu kadar olabildi...evde bişy olmayaınca annemim verdiği sarmaları abartmadan yedim..
bi de bu en alttaki kilo çizelgenizi nasıl ekliyorsunuz?
yaptım ama ekleyemedim..
çok sağol canım yarın hemen zencefil ve karanfil alayım.tarcın zaten cok kullanıyorum tozunuda kabuk olanını da.tatlı birşey yemeden duramayan ben tarcınlı sütle dayandım 25 gündür. bu çayın ödem söktürücü özelliği de varmı peki?
evet biraz fazla protein aldım demekki. 4-5 gün oldu 2 kilo verdim.ben eski düzenimdeykende yaklaşık böyle veriyordum zaten.belki vücut şaşırtmaca açısından iyi olur.yarın tekrar eski düzenime dönücem.aralarda meyve yiyip ögle ve akşam çorba sebze protein olarak düzenlerim.
yazmayı unutmuşum sabah 2 mile akşam 2 mile leslie ile yürüdüm.Allah razı olsun sizden benim gibi yürüyüşten başka spor yaparken sıkılan bir bünye için ilaç gibi geldi o leslie.hepinize teşekkürler
ya aslında öğrencilikte diyet yapmak cok zor.hadi kahvaltı kolay oluyor.okula yemek götüremiyorum.okulda yemek cıkıyor cünkü.ama aksam işim çok zor oluyor.evin tek kilo problemi olan üyesi benim.bana uygun yemek yapta diyemiyorsun.mesela bilen bilir öğrencilikte iki yemekten biri makarna-pilav-bulgur-hazır mantı-börektir. kendime ayrı ton balıgı,tavuk et felan alıyorum ee evdekilere ayıp oluyor.valla ne yapacagımı şaşırdım.ama diyete devam baska yolu yok yani.
yarın okulda corba-etli nohut-pilav-komposto var.yaklaşık kalorisi 1200müş
ben sadece corba ve nohutu yesem olur muki acaba? nohut cok karbonhidrat kalori iceriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?