80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım demek bebegin oldu negüzel inşalah benimde olur,şuan dogum kontrol hapı kullanıyorum zayıflayınca bırakacagım hapı inşalah zayıflayınca reglim düzene girer,dün cıldırdım tatlı diye yedimde valla puding çikolata (bitter)götürdüm:))bugün kendime geldim diyete devam ediyorum.çoçugum olmayacak diye cok korkuyorum,doktor hamile kalmamamn için bir sebep yok diyor ama tek engelim kilolarım,diyetisyene gidiyorum düzenli olarak,yarın kontrolum var bakalım ne olmuş 15günde:))haberdar ederim sizleri.bazen inanılmaz acıkıyorum ama encoktav tatlı canım cekiyor sendede oluyor mu oo kıtlıktan cıkmış gibi yemek istiyorum:))sanırım şekerim düşüyor glifor verdi doktor bu tatlı krizlerim için,şekeri dengeliyormuş.sendede oluyormu canım bölee,çok zor çokk off off kurtulmak istiyorum bu hastalıktan insanlıktan cıktım valla.

ahh ahh allah yardımcı8mız olsun buhastalık adamaı şişiriyor valla çok hakslın napcaz yaaa ne günahımız vardı bizim bu derti verdi allahh off off bıktım bıktım valla insanlıktan cıktım bol bol siyah şeyleri giymekten bıktımm

selam kızlar ben bu hafta 1.2 gr vermişimhihoyyyt78.5 oldum birer birer gidiyo kilolar yupiii sizleride azminizden dolayı kutlarım yok yok yaza ya gidecek ya gidecek bu kilolarklava:

tebrik edrim yumukum bak ikimizde aynı kilodayız sen ve flatliner benim kilo eşim olun olurmu bakalım bu hafta kim daha çok verecek ha bu arada arkadaşlar çizelgelerini değiştirirken ne kadar verdiiklerinide yazarsa handeryaya kolaylık olur demi ama hangimizin ne kadar verdiğini bilemez bazılarımız şu kiloya indim diyo ama kaç kg olduğunu yazmıyo neyse kg veremeyen arkadaşlarım sakın ha yılmak yokk devam hep yıldığımız için kaybetmedikmi zaten şimdiden öpüyorum hepinizi

kızlarr ben 1 hafta yokum haftaya pazar aranıza tekrar döneceğim. ufak bir operasyon geçireceğim. dua edin bana.

canım çok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın inş insanın sağlığı bence herşeyden önemli ben ikigündür miğde ağrısı çektim mahvoldum yaa allah kolaylık versin:1hug:a.s.

evet bayanlar çok mutluyum bugün itibariyle artık 82 kiloyum hedefime 14 kilo kaldı.mehalim iyiki varsın senin sayende birazda gaza gelişim canım

evet bayanlar çok mutluyum bugün itibariyle artık 82 kiloyum hedefime 14 kilo kaldı.mehalim iyiki varsın senin sayende birazda gaza gelişim canım

Seni burda görünce çok mutlu oldum canım yaa senin zaten hedefine varacağına eminim:))) hiç şüpe etmedimki sende ben gibi inatçısın noluyorrr:jeyyar:

canım benim yazdıkların bana öyle moral verdiki bıraktığım dala sayende tekrar tutundum ve dediğin gibi sonuna kadar savaşacam.kötükedihüso manevi desteklerinizden dolayı hepinize çooook teşekkürler.iyiki varsınız canım arkadaşlarım.kaydirigubbakcemile5

Canım benim ne güzel yazmışsın şuan çizelgeyi düzenlemeye çalışıyorummmmm , zor oluyor kızlar çok kişiyiz artıkkk!

Kıslarrrrrr ben susuyorum tablo konuşsunnnn ,bu ne hallllll yaw çok kötüüüüü... klava:( kilo veren arkadaşları çok tebrik ediyorum:hooray: ve kenarda tutuyorum lafım kendime ve yerinde sayanlara ) Bi an önce birbirimizi motive etcek bişeyler bulmalıyız ! Bahar geldi,emin olun yaz kapıda iki gün sonra herkes açılıp saçılmaya başlıycak neye uğradığımızı şaşırcaz valla bi bakmışız yazın ortasıııı...-tatlicadiarzu- O yüzden tam zamanı kilo vermenin havalar da düzeliyor tutalım azcık dimi ( aslında şu an kemdimle iç hesaplaşma yapıyorum kaydirigubbakcemile3 )

Bugün yürüme fırsatı yarattım kendime 4,5 km yürüdüm ,1 saat öncede eşimin önüme koyduğu pudingi reddettim ( bu benim için çok büyük bi olay çünkü regl döneminde ve kriz anındayım ) Şu reklamdaki gibi kendime her kurtulduğum tuzak için aferin veriyorum bugün kayınvalimlerdeydik önüme çok tuzak koydu hepsini olmasa da bi kısmını kurtardım ve hayır dedim :lepi:

Lavita bu hafta mükemmelll canım tek kelimeyle tam gaz devammm,darısı hepimizeeee...
Kızlar dediğim gibi 2 haftadır girmeyenleri sildim 2kişi dışında onlar da girerler diye umuyorum ,gecenin bu saati oldu tablo yeni bitti çünkü baştan yapmak zorunda kaldım uykusuzum,değerinizi bilinnnnn...

http://www.kadinlarkulubu.com/anti-...hastaliklara-sifa-kozmik-beden-temizligi.html

kızlar sitede anti-aging bölümünde topic var bu kozmik vücut temizliğiyle ilgili oradan daha detaylı anlayabilirsiniz amaç bir hafta boyunca meyve ve sebze yiyerek bir de lavman yaparak vücudu özellikle karaciğer,safrakesesi,bağırsaklar,böbrek vs temizlemek yani detoks yapmak yapanların yorumları çok iyi herkesten bişeyler çıkmış vücutta biriken iltihaplar,taşlar,kumlar..hatta kurt dökenler falan var ben yapmayı düşünüyorum eşim de bana uyarsa ama bende şu lavman olayına takıldım nasıl olcek? Ve bu yaz safrakesimi aldırdım 11 taş vardı keşke daha önce öğrenseydim şu detoksu belki gerek kalmazdı ameliyeta offf yaaa..

handerya cımm çok sağol uraştın uykusuz kaldın bizde seni düşünmemiz lazım tabikide bu arada sakın üzülme canım benim kesinlikle verirsimn haftaya bakalım ne kadar hadi ama kaçamak yok tamammı

GÜNAYDIN HERKESE handerya canım ellerine saglık haklısın yaz geliyor biran önce kgler gitmeli ben şimdi sandaloz sakızını yedim ama cok igrenc zor yuttum bakalım nasıl olacak

tablo icin cok tsk ederim canim

sabah kahvaltisinda iki dilim cok tahili ekmek,
yaninda beyaz peynir, bir iki dilim domates ve iki tane sucuk..:)

öglen de bi salata yicem sadece cünkü
vücüdüm artik direnior yediklerimi biraz daha azaltcam :)
sen inatsan ben senden inadim vücüdüm...

handeryacım ellerine sağlık, yine harika olmuş listemiz.
lavitacım sen nasıl 3300 gr. verdin, sırrın varsa bize de anlatır mısın? tebrik ederim canım.

kızlar nerelerdesiniz çok az ziyaret ediyosunuz yaaa biraz daha gelin ama birbirimizi böylemi motive edicez yaaaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…