oh oh bak bulmuşun yazacak bir sürü yer ....Şeniz göbek yarışınada üye oldunmu ......delikafadulden:1hug:süpersin 2kilomu verdin yani harika valla diyete devam etta.s.
cnm çok geçmişler olsun..bende polikistik over hastasıyım kolay kolay adet görmem.doktorum bana kilo vermemi tavsiye etti adetlerim düzene girsin diye ama bu hastalık kilo vermeyi çok zorlaştırıyor .ben 10 kilo kadar verdim ve uzun zamandır ilk defa ilaç kulanmadan adet gördüm..belkide zayıflayınca herşey yoluna girecek ...oğlum tedaviyle dünyaya geldi.belki ikincide tedaviye gerek kalmaz zayıflayınca...bu arada cnm bende boluluyum ama istanbuldayım şu an.sen bolu merkezdemisin öpüyorum seni....
oh oh bak bulmuşun yazacak bir sürü yer ....Şeniz göbek yarışınada üye oldunmu ......delikafadulden:1hug:
canım çok geçmiş olsun..evet bu hastalık yüzünden hiç zayıf halimi hatırlanmıyorum..hep kiloluydum..çok şükür benim pek ağrım olmuyo.ama bu ay adetim 1,5 ay geçti..kilomda hiç değişme yok canlarıımm..o yüzden bugün kilomu yazamıycam..şiştim valla şiştiiiimm..:mymeka:öptüm canlarıımma.s.
selam kızlar ben bu hafta 1.2 gr vermişimhihoyyyt78.5 oldum birer birer gidiyo kilolar yupiii sizleride azminizden dolayı kutlarım yok yok yaza ya gidecek ya gidecek bu kilolarklava:
kızlarr ben 1 hafta yokum haftaya pazar aranıza tekrar döneceğim. ufak bir operasyon geçireceğim. dua edin bana.
evet bayanlar çok mutluyum bugün itibariyle artık 82 kiloyum hedefime 14 kilo kaldı.mehalim iyiki varsın senin sayende birazda gaza gelişim canım
kıyamayız ki sana. Birde üstüne dövelim.. Hayır. Ben inanıyorum bu hafta kendini daha çok sıkıcaksın aldığının yanında olanlarda da vereceksin. Bak ben bu hafta almamışım ama vermemişimde ağlamak, dövmek yok. Savaş var. Olanları yakma savaşı.. Sen yeter ki üzülme sevgili halimeseka'cım. Bak biz neden burdayız. Savaşıyoruz. Yağlarla, kilolarla.. Ah birde benim zayıflama eşim kayıp olmasa.. Eylül'cem kulaklarını çınlatmadığım bir an yok hadi gel artık..
tebrik edrim yumukum bak ikimizde aynı kilodayız sen ve flatliner benim kilo eşim olun olurmu bakalım bu hafta kim daha çok verecek ha bu arada arkadaşlar çizelgelerini değiştirirken ne kadar verdiiklerinide yazarsa handeryaya kolaylık olur demi ama hangimizin ne kadar verdiğini bilemez bazılarımız şu kiloya indim diyo ama kaç kg olduğunu yazmıyo neyse kg veremeyen arkadaşlarım sakın ha yılmak yokk devam hep yıldığımız için kaybetmedikmi zaten şimdiden öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?