80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SEVGİLİ OYNAK BAŞIMIZ EMRİNİZ BAŞ ÜSTÜNE
:):):):):):):)

Aaaa emir olurmu aşk olsun

Seviyorum sizleri hepbirlikte kilolardan kurtulalım istiyorum hem menü bildirimi içinde olsa daha fazla gelen giden olursa bende burada yanlız kalmam ve dahada gaza gelir şu kilolardan kurtulmak için dahada çabalarım inşallah

kızlar bugünkü menümü yazıyım
sabah kahvaltısı: domates salatalık 1 bardak çay
öğle yemeği: 3 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
akşamda: salata ve ayran olucak menüm
sabahtan beri 1.5 lt su içtim akşama kadar 2lt ye tamamlarım
şimdi koşu bandında 1 saat sauna eşofman ile yürüyüş yapıcam

tatlım bilgim dahilinde, sen değilse bile organların aç kalmış bu menu ile. bence birazdaha sağlıklı beslenmeye önem ver zaten gider kilolar hal böyle olunca

kızlar haklısınız ama 15 gün sonra okullar açılıyor okulun ilk günü ne kadar zayıf görünürsem o kadar iyi

Canım seni anlıyoruz ama en azından akşam yemeğine ızgara tavuk, et yada balık eklersen daha güzel olur hem protein alımın daha fazla olursa daha çabuk kilo verirsin
Metabolizmana zamanla zarar verirsin o şekilde ondan sonrada benim gibi totoşu yırtsanda zor kilolar gider
Hazır yaşın ufakken metabolizmanda çatır çatır çalışırken fırsatları değerlendir derim
Bol protein + salata ve bol su

o zaman akşam menümde tavuk +salata yiyebilirim haklısın aslında nasılsa birgün gitcek bu kilolar bünyeye zarar vermeye gerek yok

Aynen öyle bu arada okullar açılacak dediğine göre Lisedesin sanırım
Şu an kaç kilosun tam
Bak benim kızımda da biraz fazlalık var ( 14 yaşında kendisi ) ve 4 gündür cebine indirdiği iki programı günde iki yere uyguluyor inan daha 4 gün olmasına rağmen bugün komşu görünce kız ne güzel belin ortaya çıkmaya başlamış dedi istersen o programları da yazayım telefonun uyumluysa ( ki şimdiki kızlarda hep akıllı telefonlar var ) bir indirip dene istersen yarım saatini almaz üstelik süper sıkılaştırıyor 3 kg versen bile 6 kg vermiş gibi görünürsün sıkılaşınca

Programların adı ;

1. 7Minutes
2. CaynaxA6W ( bu karın içinmiş :) )

Benim kız ne zaman yapsa kan ter içinde kalıyor ama çokta uzun sürmeyen programlar
Ben hesapta dün başlıyacaktım ama parka yürüyerek gidip gelince yapmadım :) yürüş tamam diye :) bugünde yine biraz yürüdüm ama inşallah akşam yapacağım bende kızımla

Maşallah canım
Endişelenme sonuçta kötü birşey olmuş olsa miniğin gelişmemiş olurdu Sadece doktor senin için rahat olsun diye istemiştir onu çünkü bazen tam net duyulamıyor kalp atışları NT zaten yanlış hatırlamıyorsam seni makineye bağlayıp kalp atışlarını daha net duyabilmesi için üst düzey ultrasonuda daha net görebilmek için istiyorlar genelde
İnşallah önümüzdeki hafta belkide miniğin ilk resmiyle eve gelirsin

İnşallah cnm ultrason da çok zor gördü sevmiyorum eski bu ultrason dedi hic iyi gösteremiyor falan dedi ole cnm inşallah haftaya duyariz minigin kalp atislarini

Kizlaaaar selam tatilin ucuncu.gunu bugun hic menu paylasamadim hemen yaziim
Cecooom bana kizmasin.
24.08 - pazar
Sabah : kkk
Aksam: Mangalda tavuk.ve kofte , domates salatalik ayran

25.08- pazaetesi
Aksam : kofte , bulgur pilavi , salata

26.08 - sali
Aksam : yine ayni menu kofte pilav salata yogurt

27.08- carsamba
Sabah : serpme kahvalti kkk ya uygun yedim sadece kuruyemisler eksik.
Aksam : Cok erken yedim
yine kofte , domates salatalik ayran

Aksam saatlerine dogru cok az haslanmis.misir ve elma

boyle tek duze ve karisik oldu bazen plajda yedik.cunku..
spor yapmiyorum ama deniz ve tatil hareketliligi yetiyor zaten.

Cecom msjini aldim merak etmissin beni sagol canim..masallah guzel ilerliyorsunuz ..benim motivasyon yerlerde malesef...bir gun bozup 3 gun normal hopp basa don ...neyse takipteyim sizi..
beyazcana cok uzuldum..umarim hersey duzelir yeniden

Zahmetler oldu canım ama çoook teşekkür ediyorum
Hemen listeye yapıldı diye işaretliyorum senin menülerini

Sana çoook güzel bir tatil diliyorum canım

Cecom msjini aldim merak etmissin beni sagol canim..masallah guzel ilerliyorsunuz ..benim motivasyon yerlerde malesef...bir gun bozup 3 gun normal hopp basa don ...neyse takipteyim sizi..
beyazcana cok uzuldum..umarim hersey duzelir yeniden

Canım hepimiz dönem dönem aynı duruma düşmüyormuyuz
Sende aramıza dön emnim daha çabuk düzelir motivasyonun

Evet canım valla benimde dünden beri aklım onda keşke ulaşabilseydim
Kim bilir belki eşi hatasını anlayıp gönlünü almaya uğraşıyordur ama işte belirsizlik deli ediyor insanı iyi olduğunu bilseydim daha rahat olurdum

Bugün ki menümü yazayım sabah 1 bardak süt iki dilim kepekli ekmek biraz peynir öğlen Yağsız salata 5 kaşık nohut 2 dilim ekmek akşam 1 dilim börek kendimi hiç iyi hissetmiyorum çalışınca böyle oluyor hiç memnun değilim 3 gündür diyetinden çok yiyorum çok azaltmam lazım bu hafta kilo vereceğimi sanmıyorum

Akşam yemeğimiz baya oldu yiyeli ama ancak geldim

Bugün resimli değil menü bildirimim :)
yarın inşallah

Sabah; ( İKEAda kahvaltı ettik tabağımdaki reçel, bal ve tereyağını ellemedim tabi ekmeksiz yedim birde )

1 büyük parça beyaz peynir
1 ince dilim kaşar peyniri
3 dilim salatalık
3 dilim domates
8 zeytin ( tuzsuz )

Ara;
1 büyük bardak ayran

Öğlen;
1 kase ev yapımı tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 ufak tabak salata

Akşam;
5 - 6 YK ev yapımı erişte ( üzerine az beyaz peynir )
3 YK zeytinyağlı barbunya
Az birşey ton balığı

Gün içinde 2 litre su tüketildi artık yatana kadar 1 litre daha içilir :)

Canım havalardanda öyle hissediyor olabilirsin bol bol su içmeye devam et inşallah az da olsa eksi göreceğini düşünüyorum umutsuzluk yok hep verdim veriyorum diye kendini telkin ediyorsun ki moralin yüksek olsun

Canım havalardanda öyle hissediyor olabilirsin bol bol su içmeye devam et inşallah az da olsa eksi göreceğini düşünüyorum umutsuzluk yok hep verdim veriyorum diye kendini telkin ediyorsun ki moralin yüksek olsun
Ben kendimi açlıktan ölüyormuş gibi hissedersem zayıflıyorum şimdi hep yokum ama havalardanda olabilir

Ben kendimi açlıktan ölüyormuş gibi hissedersem zayıflıyorum şimdi hep yokum ama havalardanda olabilir

Canım bak ben geçenlerde birşey okumuştum ve elimden geldiğince uygulamaya çalışıyroum
Normalde yemek yerken su bile içmemek gerekirmiş hatta yemekten 20 dakika önce ve 20 dakika sonrasına kadar sıvı tüketmemek doğru olanıymış.
Ben denedim hatta kıyaslamasını yapmak için 2 gündür yapmıyorum ama inan sıvı katı ayrımı yaptığım zaman çok daha çabuk doyuyorum ve uzun sürede acıkmıyorum
Bugünde çok canım istedi diye yemekle ayran tükettim ve normalinden sanki daha fazla tüketmişim gibi hissettim kendimi Demekki gerçekten de yemekle birlikte tüketilen sıvı mideyi dahada genişletip insanın farkında olmadan daha fazla tüketmesine sebep olabiliyormuş

Sen ne yapıyorsun bilmiyorum ama istersen bunada dikkat etmeyi dene
Makaleyi yazan Doktor ( çok ünlü bir Genel Cerrah Obezite ameliyatları konusunda nam yapmış ) örnek verdiği gibi mide balon gibi sıvıyı yemeklerle birlikte alınca genişliyor
Yarından itibaren tekrar ayrımı yaparak besleneceğim denemek için midemi genişletmim yeterince geniş zaten :)

Hani o zaman az da yesen yarım saat sonra dilediğin gibi su içebilirsin ve açlıkta hissetmezsin kolay kolay

Benim şuan uyduğum bir prensip yok sadece kalori sayıyorum ve akşamdan sabaha en az 12 saat aç kalmaya çalışıyorum yani 5-6 dan sonra akşam yemiyorum tatlı yok bol su başka birşey yok malesef ama ben de şu durum var aç değilim mesela su içiyorum acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…