- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Benim şuan uyduğum bir prensip yok sadece kalori sayıyorum ve akşamdan sabaha en az 12 saat aç kalmaya çalışıyorum yani 5-6 dan sonra akşam yemiyorum tatlı yok bol su başka birşey yok malesef ama ben de şu durum var aç değilim mesela su içiyorum acıkıyorum
hoşgeldinizzz
Çeşmeli benim doğduğum yer canım.Hemşom sende epey çekmişsin desene. Sabır çok önemli ama bir yerden sonra da insan patlama noktasına geliyor. Şükür ki eşin durumu anlamış, anlamayanlar için sabır biter bir yerden sonra.
Çeşmeli senin doğduğun yermi yoksa eşinin köyümü canım?
Aynen öylebu arada okullar açılacak dediğine göre Lisedesin sanırım
Şu an kaç kilosun tam
Bak benim kızımda da biraz fazlalık var ( 14 yaşında kendisi) ve 4 gündür cebine indirdiği iki programı günde iki yere uyguluyor inan daha 4 gün olmasına rağmen bugün komşu görünce kız ne güzel belin ortaya çıkmaya başlamış dedi istersen o programları da yazayım telefonun uyumluysa ( ki şimdiki kızlarda hep akıllı telefonlar var ) bir indirip dene istersen yarım saatini almaz üstelik süper sıkılaştırıyor 3 kg versen bile 6 kg vermiş gibi görünürsün sıkılaşınca
Programların adı ;
1. 7Minutes
2. CaynaxA6W ( bu karın içinmiş :) )
Benim kız ne zaman yapsa kan ter içinde kalıyor ama çokta uzun sürmeyen programlar
Ben hesapta dün başlıyacaktım ama parka yürüyerek gidip gelince yapmadım :) yürüş tamam diye :) bugünde yine biraz yürüdüm ama inşallah akşam yapacağım bende kızımla
Minigimin teyzeleri bugün 2.41 cm olumsuz 7 haftaya girmisiz bugün ama kalp atisini doktorum tam net göremedim dedi yarin sabah AC karnina kan vericem haftaya kontrole gidicem NT ve üst düzey ultrason cekilmemi istedi neden istedi bilmiyorum
Canını sıkma bebeğin daha çok küçük ve muhtemelen hamileliğinin geç oluşmuş. Ben yaşadığım için söylüyorum. İkinci hamileliğimde adetim 10 gün geçmişti doktora gittim kalp atışlarını duyamadı 15 gün sonraya tekrar çağırdı yani toplamda 55 gün yani adetten sayınca 8. haftada duydu kalp atışını. Biraz sabret canım . Eğer santimde büyüme varsa sorun yoktur zaten. Rabbim hayırlısını versin.Minigimin teyzeleri bugün 2.41 cm olumsuz 7 haftaya girmisiz bugün ama kalp atisini doktorum tam net göremedim dedi yarin sabah AC karnina kan vericem haftaya kontrole gidicem NT ve üst düzey ultrason cekilmemi istedi neden istedi bilmiyorum
Tamam canım yazmıştın hatırladım unutmuşum. Hep bu b12 yüzünden.Çeşmeli benim doğduğum yer canım.
Eşim trabzon sürmeneli
anam imi gun ugramadik bir gecmis birikmis heralde yaridini okuyamadim yeni gwlwn arkadaslarim hos gelmis. cecomun kaptanligi hayirli olsun
ben 167 boyunda 85 kiloyum şu an zaten lisanslı valeybolcuyum haftada 5 gün 3 saate yakın antremanlarım var o yüzden vücudumun kas oranı yeterince fazla 85 kilo olmama rağmen 38- 40 beden giyiyorum geçen yaz 85 ten 73 e kadar düşmüştüm sonra ergenlik dönemi falan derken geriye aldım 15.5 den 16 yaşımdayım benim amacım şuan sıkılaşmak değil sadece tartıdaki rakamları azaltmak ama yinede öneriniz için teşekkürler
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hele şükür siteye girebildimsabah uyarı veriyordu bir türlü giremedim.
Güzelce kahvaltımı ettim birazdanda komşu ablam kahve içmeye gelcek :) ara öğün olucak kahve faslım :)
Annem sağ olsun yine çağırdı ama biraz erteledim duş falan alacağım daha bahanesiyle öğleden sonra geliriz siz öğlenlik yiyin dedimevde dünden kalma biraz yoğurtlu biberim var sabahta tavuk suyuna çorba yaptım tazecik onları yerim ara olarakta bir meyve yersem akşama kadar yeterli olur nasılsa annemlerde erken yiyoruz akşam yemeğini
Umarım herkes için bol hareketli ama az kalorili bir gün olur
Bu arada kızlar çoook teşekkür ederim ikişer günlükte olsa menüleriniz paylaşmışsınızinşallah önümüzdeki hafta menü bildirimleri daha fazla olur eksiklerde yuvaya dönünce
ablacım maşallah bebeğine
sağol kuzucum benim inşallah cnnnminşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın ablacım
yani doktor bebek boyutu hakkında bisey demedi ultrason fotoğrafinda 2.41 cnm yaziyor ultrasonCanını sıkma bebeğin daha çok küçük ve muhtemelen hamileliğinin geç oluşmuş. Ben yaşadığım için söylüyorum. İkinci hamileliğimde adetim 10 gün geçmişti doktora gittim kalp atışlarını duyamadı 15 gün sonraya tekrar çağırdı yani toplamda 55 gün yani adetten sayınca 8. haftada duydu kalp atışını. Biraz sabret canım . Eğer santimde büyüme varsa sorun yoktur zaten. Rabbim hayırlısını versin.
edacim sen nasilsin gorusmeyeli alisabildin mi evine ayni zamanlaradaydi dugunlerimizSelamlar selamlar selamlar... :) :) :)
Bu kötü menüleri yazmak takım açısından sıkıntı oluyosa yazmayabilirim canlar.. Ama günah çıkarmak iyi geliyo yavaş yavaş moda giriyorum..
Şimdi o kötü menülerden bir kesit sunayım size :)
Sabah 10:30
Patates kızartması( kayınvalidem hazırlamış yemeyince çok ısrar edip üzülüyo)domates
Salatalık
Şekersiz çay
17:30
Yarım kumru
Şekersiz çay
19:30
Bir bardak kola
2 minik dilim tiramisu
Spor ve su yok
hatta aynı gün müydü neydi :) hızlısın canım masaallah Allah hayırla sağlıkla kucagina almayı nasip etsin...sağol kuzucum benim inşallah cnnnm
yani doktor bebek boyutu hakkında bisey demedi ultrason fotoğrafinda 2.41 cnm yaziyor ultrason
Her zaman iyi gösteremiyor sevmiyorum falan dedi ama ben endişeye kapildim
edacim sen nasilsin gorusmeyeli alisabildin mi evine ayni zamanlaradaydi dugunlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?