- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Bayramdan önce sabah bir bardak süt öğlen 1avyç badem akşam 1kase yoğurt yiyordum ama o kadar açtım ki sanki diş etlerim bile zayıflıyor gibi hissediyordum o kadar az yemeğe 15 gün de sadece 2 kilo verdim iCanım tamam bir bardak süt iyi de en azından yanında bir tanede olsa haşlanmış yumurta yemeye çalış yada ne bileyim omlet oluryavaş yavaş kahvaltı alışkanlığı edinebilirsin bence tabi yine sen bilirsin
Bayramdan önce sabah bir bardak süt öğlen 1avyç badem akşam 1kase yoğurt yiyordum ama o kadar açtım ki sanki diş etlerim bile zayıflıyor gibi hissediyordum o kadar az yemeğe 15 gün de sadece 2 kilo verdim i
yok canm ya hareket ettikçe daha fenayim yürüdükçe midem agzima geliyor çubuklu krakerle geçiyor gunum oda çok uzun sure fayda etmiyorCanım biz haftada bir tartılıp buraya bildiriyoruzhem birbirimizi kıyaslayabiliyoruz hani çok verene sorabiliyoruz kız ne yaptın sırrını ver diye hemde her zaman tartılıp canımızı sıkmıyoruz çünkü malum her gün hatta günün farklı saatlerinde bile tartı değişiyor
Bildirimlerimiz cumadan başlıyor en geç pazar öğlende yapılmış olması lazım ( kaptanımız akşam 18e kadar demiş ama daha erken olursa iyi olur sonuçta insan dalınca unutabiliyor)
Bence sen yinede ihmal etme doktoruna rica et öyle bir şüphem var bakabilirmiyiz diye nasılsa bir kan tahliline bakıyor
Yarın inşallah çok güzel haberlerini alırız
Kuzu inşallah anneciğine fazla kilo aldırmadan gelicekbulantında olsa sakın kendini salıp yatma canım çünkü insan yattıkca daha beter oluyor benim büyükte malak gibi yattım gözümü açamadım ama ufakta sokakta doğuracaksın dediler en son
Hem kilo verdim onda hemde kendimi bir kaç gün sonra okadar iyi hissettim ki hiç bulantı diye birşey yaşamadım sonradan
Aramıza hoşgeldin o zaman
Hemen senide haftalık menü bildirim listesine alıyorum2 hafta boyunca düzenli olarak menünü takip ettikten sonra kilo çizelgemizede giriyorsun ve hep birlikte hem eğlenip hemde kilolarımızdan kurtuluyoruz
Yapman gereken sadece hergün yediğini yazmak ve bizimle arkidiş olmak
Valla aynı şeyi bende dün gece merak ettim
Acaba hasta falanmı yoksa mutlaka gelirdi üstelik okullarda tatil
Dur ben iyisimi ona bir özelden mesaj atayımbende cebi olsaydı oradan ulaşırdık ama oda yok
Heee oymak başı oldum
Ama siz oynak başıda diyebilirsiniz
Bu şekilde inşallah hepimiz bir güzel silkelenir kendimize gelir şu kilolardan daha çabuk kurtuluruz ( tabi başta ben )
Hani benimki kızım sana söylüyorum gelinim ( o ben oluyorum) sen anla olucak bu durumda
Adaşım banu zaten yazmış sana
Her gün yediğini bizimle paylaşıyorsun ve bizlerde kendimizce senin affına sığınarak iyi yada şurada şu olsaydı daha iyidi gibi uyarılarda bulunuyoruz birbirimize
Belki farkında olmadan benim bile vardır bir hatam ( kilo veremediğime göre) görenlerin insanlık namına bana böyle yapmalı rica olunur
Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Senide hemen menü takip listesine kayıt ediyorum o haldeemin ol buradaki kızlara hesap vereceğim düşüncesiyle ben neleri yemekten vazgeçiyorum bir bilsen
Kocaya bu kadar hesap vermiyorum
Şaka bir yana ama gerçekten buraya dadanınca insan kızlara akşam menü yazacağım bari şunu yemiyeyim diyorinsan kendine karşı dürüst olamıyor bazen ama karşısındakine dürüst davranmak istediği için vazgeçiyor zararlı şeyleri yemekten
hakkaten yasemin nerelerde ben fazla giremedim diye görmedim sandım odamı tatile kaçtı acaba kaçakeski forumdaki ayarlar gitmiş Mervişim tekrar bir göz at istersen ilk zamanlar oluyor sanırım bulantı cnm ama kişiden kişiye farklı oluyor galiba yaramaz çocuklar sevimli olur ama kızma yeğenime bakimm
alırız tabikiiii cimcime hoşgeldin aramıza cnm bnm meülerini düzenli paylaş hatalaını doğrularını yazalım bitanemmm
bu arada bizim yaramaz bızdık Yasemin nerelerdebızdıkım çık ortyaya söz kızmayacağım
eda cım süper yemişsin tatlım maşallah afiyet bal şeker olsun ama yaramasın bu gün telafi et bariKocaman günaydınlar... Berbat ötesi igrenc menümü yazıyorum size...cecom döv beni :)
Menü geliyorrr :)
O8:30
İki dilim tb kızarmış
Üstüne bal tereyag recel
Bi iki çatal beyaz peynir en yaglısından :)
Bi kaç küp helva
Şekersiz çay
Melisalı bitki çayı
15:00
Bi pasta tabagi melemen
1 dilim tb ekmegi
Bir tabak kabak çiçegi dolması
Şekersiz çay
Karamelli gofret
19:30
Bir servis kaşıgı sebzeli kuzu güveç
Bir servis kaşıgı bademli pilav
Vee altın vuruş
Bir dilim tiramisu
Su ve spor 0 kere 0..
Hiç yazılacak bi menü degil farkındayım ama yazıp düzeltmem lazım kendimi :
Ben iki aydır böyle şahane yiyorum neslihancım :) bu dikkat edicem dediğim günün menüsü dikkatini çekerim :)eda cım süper yemişsin tatlım maşallah afiyet bal şeker olsun ama yaramasın bu gün telafi et bari
Çok üzüldüm canım.
Tabii ne çektiğini sen bilirsin ama yinede 21 yıllık evlilik tecrübeme dayanarak tavsiyefe bulunmak isterim.
Eşimle hiç sorun yaşamadım.ama kaynanamdan çok çektim.
Yetmezmiş gibi birde evde 2 çocuklu dul görümce.
Herşeyime karışırlsrdı.anlatmakla bitmez.
Yani sonunda anladımkı pes edip gidersem arkamdan göbek atıcaklar.
Hatta bir keresinde eltimde yeni gelindi.
Kaynanmla görümcem laf arasında merak etmeyin siz giderseniz oğullarımızı anlı şanlı düğünle evlendiririz dediler.
Eltimin ödü koptu
Bende ona ayağını denk al bunlar yuvamızı bozar arkamızdanda teneke çalarlar dedim.
Sabrettim.eşimi avucuma aldım.tatlı tatlı hetşeyi yaptıklarını anlsttım ona.
Oda bana hak verdi allah razı olsun.
Bence yuvanı bozup onları sevindirme derim ben.
Rabbim yardımcın olsun canım
evet bu hafta oldun enslim tbrkler cnmmmayağın iyileşsin sporada b aşlarsın cnmcım
o zaman haftaya iznini kullan dönüşte takımda yerin hazır cnmmmzaman zaman klilo verme duruyor bir süre sonra tekrar vermeye başlayacaksın cnm
brochen ları menülerde görmeyi özlemiştikk fakat sabah en azından peynir yumurta yemelisin cnmm hiçbirşey yememişsinki
sabah sadece süt olmaz bitanemmm neslişhan çok güzel anlatmış krallar gibi kahvaltı yapmalısın salştalarda yağlardan korkma cnmm
http://cloudpage.co/karatay-diyetinin-ilkeleri
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://cloudpage.co/oneriler
http://cloudpage.co/karatay-menusu
bu linklerden faydalanabvilirsinnn aramıza hoşgeldin cnmm
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]Üye[/TD]
[TD]Topic başlangıç kilosu[/TD]
[TD]Yaş/Boy[/TD]
[TD]1.Hafta / KiloYüzdesi[/TD]
[TD]2.Hafta / Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]3.Hafta /Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]4.Hafta/ Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Aylık Toplam Verilen Kilo/Yüzde[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ceco[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beyazcan[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres76[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylülsıla[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetdimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Uskuplu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yıldız[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mordağlarprensesi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsax[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]88prenses[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edahafız[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayça35[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukalasey[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67den55e[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]Beria[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakil_tasi[/TD]
[TD]08/2014[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayysem[/TD]
[TD]08/2014[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[/TR]
[/TR][/TABLE][TR]
papatya zeyno - rose3507 -siderolites
fıstıklar kabataslak böyle aylık bir tablo yaptım şayet beğenirseniz bu listeden devam edeceğim önerileriniz olursa lütfen söyleyin bir de bu topicte bir kaptana ihtiyacımız var sanırım kaptan olmak isteyen varmı acaba tablo işini ben yine yaparım fakat menüleri takip edecek biri olması lazım ne dersiniz bir kaptan seçsekmi İrem sanırım dönemeyecek döndüğü zaman yine kaptanımız o olur unuttuğum varsa özür dilerim minik melankoli kkmevsim inş dönerler 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayı bu listeden çıkaralım derim ne dersiniz her pazar 18,00 de bu listeyi güncellerim
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Menü takipleri sendeymiş canım hadi hayırlı olsun.Elimden geleni yapacağım canım
Olmadı her gece alarmı kurarım yatmadaneşim sağ olsun sabahları kedi gibi sessizce sıvışır evden
Çok nadiren uyandırır beni o yüzden kendime ayrı alarm kurmam en güzeli
Bak bu saat oldu ufaklık bile hala uyanıkgelde erken yat işte ( bu şaplak benim sıpalara )
Şimdi regl de olunca daha bir hantallaşıyorum ama kendimi biraz zorlayacağım nasılsa bir kaç güne alışırım erken kalkmayasonrada erken yatmaya alıştırırım kendimi
Dalmışım TVye :)
Dejavu oynuyor kanal 7de
Kaç kere izledim ama hala zevk veriyor
Ben kesinlikle uyarımtakip olayını istersen ben üstelenebilirim sonuçta ne kadar yoğun olursam olayım her gece mutlaka giriyorum ve geçmişi okumadanda bırakmam
Dediğin gibi İrem dönersede ona devrederiz yada başkası ben yaparım derse oda olur ( ben istepnede asistanlık yaparım olmadı :) )
Bu durumda kilo bildirimlerimizde en azından cumadan pazara kadar yapılabilir olur ve herkese daha kolay gelir sanırım ( malum cuma bazen dalıyoruz :) )
Canım biz haftada bir tartılıp buraya bildiriyoruzhem birbirimizi kıyaslayabiliyoruz hani çok verene sorabiliyoruz kız ne yaptın sırrını ver diye hemde her zaman tartılıp canımızı sıkmıyoruz çünkü malum her gün hatta günün farklı saatlerinde bile tartı değişiyor
Bildirimlerimiz cumadan başlıyor en geç pazar öğlende yapılmış olması lazım ( kaptanımız akşam 18e kadar demiş ama daha erken olursa iyi olur sonuçta insan dalınca unutabiliyor)
Bence sen yinede ihmal etme doktoruna rica et öyle bir şüphem var bakabilirmiyiz diye nasılsa bir kan tahliline bakıyor
Yarın inşallah çok güzel haberlerini alırız
Kuzu inşallah anneciğine fazla kilo aldırmadan gelicekbulantında olsa sakın kendini salıp yatma canım çünkü insan yattıkca daha beter oluyor benim büyükte malak gibi yattım gözümü açamadım ama ufakta sokakta doğuracaksın dediler en son
Hem kilo verdim onda hemde kendimi bir kaç gün sonra okadar iyi hissettim ki hiç bulantı diye birşey yaşamadım sonradan
Aramıza hoşgeldin o zaman
Hemen senide haftalık menü bildirim listesine alıyorum2 hafta boyunca düzenli olarak menünü takip ettikten sonra kilo çizelgemizede giriyorsun ve hep birlikte hem eğlenip hemde kilolarımızdan kurtuluyoruz
Yapman gereken sadece hergün yediğini yazmak ve bizimle arkidiş olmak
Valla aynı şeyi bende dün gece merak ettim
Acaba hasta falanmı yoksa mutlaka gelirdi üstelik okullarda tatil
Dur ben iyisimi ona bir özelden mesaj atayımbende cebi olsaydı oradan ulaşırdık ama oda yok
Heee oymak başı oldum
Ama siz oynak başıda diyebilirsiniz
Bu şekilde inşallah hepimiz bir güzel silkelenir kendimize gelir şu kilolardan daha çabuk kurtuluruz ( tabi başta ben )
Hani benimki kızım sana söylüyorum gelinim ( o ben oluyorum) sen anla olucak bu durumda
Adaşım banu zaten yazmış sana
Her gün yediğini bizimle paylaşıyorsun ve bizlerde kendimizce senin affına sığınarak iyi yada şurada şu olsaydı daha iyidi gibi uyarılarda bulunuyoruz birbirimize
Belki farkında olmadan benim bile vardır bir hatam ( kilo veremediğime göre) görenlerin insanlık namına bana böyle yapmalı rica olunur
Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Senide hemen menü takip listesine kayıt ediyorum o haldeemin ol buradaki kızlara hesap vereceğim düşüncesiyle ben neleri yemekten vazgeçiyorum bir bilsen
Kocaya bu kadar hesap vermiyorum
Şaka bir yana ama gerçekten buraya dadanınca insan kızlara akşam menü yazacağım bari şunu yemiyeyim diyorinsan kendine karşı dürüst olamıyor bazen ama karşısındakine dürüst davranmak istediği için vazgeçiyor zararlı şeyleri yemekten
hoşgeldinizzzttskrler cnm insallah bende kurtulurum Su kilolardan I an once
diğer topikte bahsi geçmiş sizede yazmak istedim.
amerikada yapılan bi belgesel vardı ntv de seyretmiştim burger king ve mc danılts etlerinde neler var neler bi seyretseniz bırak yemeyi yiyenle arkadaşlık bile etmezsiniz. belgeselin videosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?