80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bayramdan önce sabah bir bardak süt öğlen 1avyç badem akşam 1kase yoğurt yiyordum ama o kadar açtım ki sanki diş etlerim bile zayıflıyor gibi hissediyordum o kadar az yemeğe 15 gün de sadece 2 kilo verdim i

Anammmmmmmm ne kadar çok yazdıysam ( tabi beğenilerde olunca ) bana bu akşam İçerik kralice ödülü verilmiş
Pek bir mutlu oldum ilk kez çenem bir işe yaradı

Hee ucunda bir şey yoktur kimine göre ( maddi ) ama benim için çok değerli bir nam

Bayramdan önce sabah bir bardak süt öğlen 1avyç badem akşam 1kase yoğurt yiyordum ama o kadar açtım ki sanki diş etlerim bile zayıflıyor gibi hissediyordum o kadar az yemeğe 15 gün de sadece 2 kilo verdim i

Canım bende senin gibi çok zor kilo veriyorum ama inan o kahvaltıyı ettiğimde ( resmini görmüşsündür :) ) öğlende çok acıkmış olmuyorum ( eğer geç saatte kahvaltı ediyorsam yani ) ve o zamanda sadece iki öğün yapıyorum karataya uygun eğer çok erken kalkıp kahvaltı ediyorsam 3 öğün oluyor ama öğlen genelde çorba, yoğurt yada cacık gibi şeyler oluyor
Metabolizmayı aç bırakıp bünyeye kıtlık sinyali verirsek sağlıklı birşeyde yesek anam bu başka birşey yemez bütün gün diye anında yağa çevirir yediğimizi ( yanlış hatırlamıyorsam öyle demişti son gittiğim diyetisyen :) h e sonradan biraz fazla yedirdiğinden 3 kilo alınca vazgeçmiştim ondan ama aynı şeyi başka diyetisyenlerden de duyuyoruz )

Neyse kızlar bayadır pc başındayım bana müsaade

Azda eşimle ilgileneyim çaktırmıyorum ama kaçtır bana cins cins baktığını yakaladım
Biraz tavla oynayayım herifimle birde kahve keyfi yapalımda erken yatarım bende inşallah malum erken kalkma niyetim var

Gelenler olursada artık hoş sohbetler diliyorum
Birde menü bildirimlerinizi unutmayın hanımlarrrrrrrrrrr ensenizdeyim ona göre

yok canm ya hareket ettikçe daha fenayim yürüdükçe midem agzima geliyor çubuklu krakerle geçiyor gunum oda çok uzun sure fayda etmiyor

kızlar günaydın menu yazmadım 2 gündür hemen ekliyorum
p.tesi menum
sabah kk kahvaltı
öğlen etli nohut az bulgur
akşam yeşilmercimek yemeği
2 tatlı kaşığı nutella
spor sabah 20dk lesli+ plates
salı menum
sabah kk kahvaltı
öğle taze fasulye bulgur pilav
akşam baklagilli 4 minik dolma+patlıcan salatası+yoğurt
spor sabah 20dk lesli +plates

hakkaten yasemin nerelerde ben fazla giremedim diye görmedim sandım odamı tatile kaçtı acaba kaçak

Kocaman günaydınlar... Berbat ötesi igrenc menümü yazıyorum size...cecom döv beni :)

Menü geliyorrr :)
O8:30
İki dilim tb kızarmış
Üstüne bal tereyag recel
Bi iki çatal beyaz peynir en yaglısından :)
Bi kaç küp helva
Şekersiz çay
Melisalı bitki çayı

15:00
Bi pasta tabagi melemen
1 dilim tb ekmegi
Bir tabak kabak çiçegi dolması
Şekersiz çay
Karamelli gofret

19:30
Bir servis kaşıgı sebzeli kuzu güveç
Bir servis kaşıgı bademli pilav

Vee altın vuruş
Bir dilim tiramisu
Su ve spor 0 kere 0..

Hiç yazılacak bi menü degil farkındayım ama yazıp düzeltmem lazım kendimi :

eda cım süper yemişsin tatlım maşallah afiyet bal şeker olsun ama yaramasın bu gün telafi et bari

Hemşom sende epey çekmişsin desene. Sabır çok önemli ama bir yerden sonra da insan patlama noktasına geliyor. Şükür ki eşin durumu anlamış, anlamayanlar için sabır biter bir yerden sonra.

Çeşmeli senin doğduğun yermi yoksa eşinin köyümü canım?

Sağol canım 8 Eylülde yazmaya başlarım takımda o zaman. Bu hafta hafta sonu yediğim mısır hariç kaçamak yapmadım. Çok severim mısırı ve bu yıl hiç yememiştim. Köye gittim kayınvalide bagçeden toplayıp pişirmiş dayanamadım cuma akşamı bir tane, cumartesi de sabah ara öğünde bir tane yedim. Çok bir etkisi olmaz herhalde çünkü öğle yemeğim saat 3 gibi oldu akşam da sadece yoğurdun içine çörek otu ve acı biber kattım yedim. Bakalım bu hafta eksilen bir şey varmı.

Tablo güzel olmuş canım. Hafta başlıyoruz dimi bu tabloya. Haftaya bildirim yapamam herhalde izindeyim ama dönüşte yazarım sana ekleyebilirsen yada boş geçer ilk hafta. sen bilirsin canım.

Menü takipleri sendeymiş canım hadi hayırlı olsun. Arada ihmal edebilirim uyar beni

ttskrler cnm insallah bende kurtulurum Su kilolardan I an once

diğer topikte bahsi geçmiş sizede yazmak istedim.
amerikada yapılan bi belgesel vardı ntv de seyretmiştim burger king ve mc danılts etlerinde neler var neler bi seyretseniz bırak yemeyi yiyenle arkadaşlık bile etmezsiniz. belgeselin videosu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Sabah erkenden kızlarla kendimi sokağa attım
Daha doğrusu dün gece büyük kızım ille yarın İKEAya kahvaltıya gidelim diye tutturdu
Hadi gönlü olsun dedim ve birlikte sabah 9da evden çıktık
Bİrlikte güzel ve hafif bir kahvaltı ettik ( klasik kahvaltı tabağı tabi ekmeksiz yedim )
Sonra ufaklık top havuzunda bir yarım saatcikte olsa oynarken bizde onu izledik.
Eve gelincede komşu kahveye geldi falan derken ancak buraya gelmeye fırsatım oldu

Aslında akşam için eşim annemleri yemeğe davet edelim diyordu ama ben pek istemiyordum çünkü iki gün üst üste zaten bir aradaydık sonra büyük kız ille gelsinler diye yalvarınca dayanamadım bari çaya davet edeyim dedim
Maç varmış bu gece eşim babanla izleriz dedi ama maç geç başlarsa annemler kesin gelmez sağ olsun hava karardımı dışarı çıkmayı sevmez hiç anama çekmemişim gece ikide gezme desinler yataktan kalkar giderim o derece

Şimdi ben keyif yaparken büyük kız salonu toparlıyor o şartla kabul ettim annemleri çağırmayı sonuçta her yerde onların eşyaları ( toplamaktan bıktım şu salonu dağıtmayın demekten ben bıkmıştım onlar dağıtmaktan bıkmamışlardı :) ) Salonu toplayıp süpürge tutacak cadı bende birazdan mutfağa girer akşamlık birşeyler yaparım sonuçta mecbur birşeyler yiyeceğiz canım hiç istemesede ( havalar çok sıcak olunca canım hiç istemiyor ama malum metabolizma iyice bozulmasın )

Canım baya uzun bir video ama birazdan mutlaka izleyeceğim
Çok şükür kaç senedir onlardan elimizi ayağımızı çektik ama geçmişte maalesef çok tükkettik
Şimdi ne zaman dışarda yemek yemek istesek hep mutlaka sağlıklı şeyler yiyoruz ve inan benim çocuklarım hiç dönüp o yöne bakmazlar alalımmı diye Sağlıklı beslenmeye çalıştığımdan beri inan herkeside uyarıyorum kesinlikle uzak durun onlardan gidin ızgara et, tavuk yada balık yiyin yanında salatayla diye hiç birşey bulamazsam ekmek yemediğim halde simit yemeği tercih ederim onu yiyeceğime

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr menü bildirimlerini unutmayın lütfennnnn

Gelen gidenimde olsa, akşamdan akşamada olsa kesinlikle ensenizdeyim ona göre
Aslında cumadan olması gerekirdi ama ben pazartesiden itibaren menüleri kayda alayım hadi eksik menüsü olanlar sonradan da olsa yazsın lütfen

Oynak başı Ceco

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…